В тон

Все същите
Аватар
Green Light

Re: В тон

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа: Аз сега ще съм лоша, ама много. Днес ми е такъв ден.

Има разлика между това да не си тук, защото нямаш възможност в момента, защото реалът ти го налага, поради някаква моментна ситуация (дори и тукашна да е) - на мен пък точно тези хора ми липсват.
Но аз поне не бих ги поставяла заедно с другите, които просто не желаят да бъдат тук и ясно са го показали, много пъти. Това е просто неуместно.

За неуместни намирам и твоите собствени мисли и вини, защото те някак си се разпростират върху всички ни.
Никой от тук пишещите не е виновен за това, че някой не иска да бъде тук с нас. И ти наравно с останалите не можеш да бъдеш виновен.
Това си е негов личен избор.

Който иска да бъде тук, просто намира начин - освен в случаите, в които действат най-горните причини, разбира се.
Сегашният клуб не е предишният клуб, това е положението. Всичко тече...

Липсват ми хората от сегашния клуб.
Съжалявам, ако съм по-остра. Но така мисля. :?

Хехехе, алеле КОЛКО лоша Мнемозина! ЛОША МНЕМОЗИНА!
Образ си ти, безподобен. Извинявайте, викаш начи, е са ше видите вие и после съжалявам!

Бе интересно има ли хора, които не се ядосват? Е така да не викат да не хвърлят тва онова, сега няма да казвам какво. Лампи примерно, пепелници, ... ножове.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:

Хехехе, алеле КОЛКО лоша Мнемозина! ЛОША МНЕМОЗИНА!
Образ си ти, безподобен. Извинявайте, викаш начи, е са ше видите вие и после съжалявам!

Бе интересно има ли хора, които не се ядосват? Е така да не викат да не хвърлят тва онова, сега няма да казвам какво. Лампи примерно, пепелници, ... ножове.
Гледай, моля ти се! :shocked:
Аз му се карам, той се смее... никакъв авторитет нямам вече, ей! :crying:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Причината да не пиша тук си ти Мнемо и много добре го знаеш, затова не спираш с оправданията, обясненията и непрекъснатото "осветляване на истината".
Няма лошо, продължавай както винаги да обясняваш на заблудените кой трябва да им липсва и кой не.
Продължавай да градиш перфектен имидж на всяка цена, защото наистина никой не обича най-обикновените клюкарки.
Успех!
И не се притеснявай, докато си тук аз няма да пиша.

До Ън.
Доки, думите, че не съм си намерила място нито тук, нито при дъртаняните, нито в 40-50 бяха казани веднъж от Сноу, но държа да знаеш, че това не е точно така.
Навремето наистина се питах, къде ми е мястото, но това беше следствие на емоции.
Сега, когато вече всичко се е оталожило и избистрило мога съвсем отговорно да ти заявя, че не си търся мястото, защото прекрасно знам къде е. Мястото ми е тук. Зочо е част от мен и нищо не е в състояние да промени този факт независимо, дали го искам или не.
Но това, че някой си знае мястото не означава, че на всяка цена трябва да се натиска за него.
И аз няма да го правя.
Никой вече няма нужда от напрежение и лични конфликти пренесени в ефир.

Пиша това, за да се спре вече с глупостите, че АЗ едва ли не мразя всичко що мърда в зочо.
Това е лъжа.....макар, че ако на някой му харесва да си мисли така аз нямам нищо против, защото може да съм всякаква във вашите очи, но отговорност за постъпките си мога да нося. И последствията, каквито трябва си ги понасям.
Това е.

ПП Картините ти са страхотни!
Фаворит ми е онази, която стана аватар на Странничето.
Когато я показа направо ме застреля от упор.:lol:
Не знам защо, но ме напъваше да ти го кажа.

ППП Грийн:kiss:

Живи и здрави всички!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Тва "до Грийн" най- много ми пасна!

Пише(щот се трябва да каже нали нещо) на Ън, хубаво бил рисувал, тва онва, обаче накрая кой е? Грийн!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа:
здравей! радвам се да те видя отново тук! :-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
Причината да не пиша тук си ти Мнемо и много добре го знаеш, затова не спираш с оправданията, обясненията и непрекъснатото "осветляване на истината".
Няма лошо, продължавай както винаги да обясняваш на заблудените кой трябва да им липсва и кой не.
Продължавай да градиш перфектен имидж на всяка цена, защото наистина никой не обича най-обикновените клюкарки.
Успех!
Да, знам го, но ти не си ме разбрала. Уви, пак.
Няма да се обяснявам, щото няма смисъл. Мисли, каквото ти харесва.
Само ще ти кажа, че общо взето мен не ме притеснява възможността да пишеш тук.
Друг е въпросът, ако това, което казваш, е поставяне на условие.
Последно промяна от Мнемозина на 28.05.10, 12:31, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа:
До Ън.
Доки, думите, че не съм си намерила място нито тук, нито при дъртаняните, нито в 40-50 бяха казани веднъж от Сноу, но държа да знаеш, че това не е точно така.
Навремето наистина се питах, къде ми е мястото, но това беше следствие на емоции.
Сега, когато вече всичко се е оталожило и избистрило мога съвсем отговорно да ти заявя, че не си търся мястото, защото прекрасно знам къде е. Мястото ми е тук. Зочо е част от мен и нищо не е в състояние да промени този факт независимо, дали го искам или не.
Но това, че някой си знае мястото не означава, че на всяка цена трябва да се натиска за него.
И аз няма да го правя.
Никой вече няма нужда от напрежение и лични конфликти пренесени в ефир.

Пиша това, за да се спре вече с глупостите, че АЗ едва ли не мразя всичко що мърда в зочо.
Това е лъжа.....макар, че ако на някой му харесва да си мисли така аз нямам нищо против, защото може да съм всякаква във вашите очи, но отговорност за постъпките си мога да нося. И последствията, каквито трябва си ги понасям.
Това е.

ПП Картините ти са страхотни!
Фаворит ми е онази, която стана аватар на Странничето.
Когато я показа направо ме застреля от упор.:lol:
Не знам защо, но ме напъваше да ти го кажа.

Ами да, това са думи на Сноу, които аз ги повторих. Истината е, че не знам истината...
Само догадки и предположения. Но някой като си тръгне без да обясни, винаги ще има такива...
Сега по- важното!
Щом чувстваш, че мястото ти е тук, значи нищо не може да ти попречи да се върнеш!
Това е! :-)

П.П. Радвам се, че ти харесват :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа:
esti написа:
Мнемозина написа:
Успех!
Да, знам го, но ти не си ме разбрала. Уви, пак.
Няма да се обяснявам, щото няма смисъл. Мисли, каквото ти харесва.
Само ще ти кажа, че общо взето мен не ме притеснява възможността да пишеш тук.
пълни глупости! знам, че не трябва да се обаждам, но пък и не искам да премълчавам и никой да не "удари едно рамо" на Мнемо.
всички сме в кюпа, на всички мястото ни е тук, защото се получи уникално местенце. е, да, наранихме се, на всеки има някой, който не му харесва. но не сме в детската градина, че да се чува: "докато ти си тук, аз няма играя". кой крив, кой прав няма никакво значение, важното е като цяло да се чувстваме добре тук. Аз лично оценявам моментите на пълно затишие, в които Мнемо, Грийн, Ън и други разбира се, се опитват да "поддържат" разговора. Това е много по-трудно от най-обикновено врътване и невлизане в клуба. Още по-тъжно ми е пък да разбера, че някой не спира да чете, но нарочно не пише. Защото бил сърдит на някой си. Егати инатливото магаре дето трябва да си.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Хъм. Мен пък ме топли, че четат, па макар и да не пушат. Пишат, пу, пфу!

Ма изпадате в конкретика и ми ставате неинтересни.

Иначе общо. Латрево, не ти ли харесва да бъдеш четена. Ето сега тракам, опитвам се да съставя някакво изречение, начи по- ми е добре да го прочета хората. Се е нещо
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Хъм. Мен пък ме топли, че четат, па макар и да не пушат. Пишат, пу, пфу!

Иначе общо. Латрево, не ти ли харесва да бъдеш четена. Ето сега тракам, опитвам се да съставя някакво изречение, начи по- ми е добре да го прочета хората. Се е нещо
Мчи те сички четат. :2tooth:
Аз па днес си зех от любимите пури, довечера жената е ношТнъ, децата са при ТЪЩЪТЪ, имам си ред лабел в хладилника, кръкътъ на масата, пурата, уискито....ееееех, размечтах се.... Обаче още пет часа съм на работа :mad: И петима пациенти чакам... Ама след 19.... :grin:
Тва прочетохте ли го всички? :lol:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:Мчи те сички четат. :2tooth:
Аз па днес си зех от любимите пури, довечера жената е ношТнъ, децата са при ТЪЩЪТЪ, имам си ред лабел в хладилника, кръкътъ на масата, пурата, уискито....
...Моника... :blum:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа:Мчи те сички четат. :2tooth:
Аз па днес си зех от любимите пури, довечера жената е ношТнъ, децата са при ТЪЩЪТЪ, имам си ред лабел в хладилника, кръкътъ на масата, пурата, уискито....
...Моника... :blum:
Ей момченце! :mad: Никва Моника не ми трябва! Шмъ разведеш, бе! :un:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:Шмъ разведеш, бе! :un:
не се плаши, щом та'й изтъпяла до сега, нема те изоставя, заради някаква си харМоника... :blum:

п.п. побойник! ще те съдя, така да знайш! :wbee:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
Green Light написа:Хъм. Мен пък ме топли, че четат, па макар и да не пушат. Пишат, пу, пфу!

Аз па днес си зех от любимите пури, довечера жената е ношТнъ, децата са при ТЪЩЪТЪ, имам си ред лабел в хладилника, кръкътъ на масата, пурата, уискито....ееееех, размечтах се.... Обаче още пет часа съм на работа :mad: И петима пациенти чакам... Ама след 19.... :grin:
Ха! Са аз ако взема и на пловдивчаните да им чета кво пишат....
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Ма изпадате в конкретика и ми ставате неинтересни.

нали се разбрахме, че всичко правим заради себе си на този свят, тъй че и да не ме четете, пак ще пиша, щото егото е голяма работа :-)

оценявам мъжката реакция в случая и закачките ви и опита да не почнем нападките пак, но пък не ми е приятно като си помисля, че Мнемо може да я я заболяло. или пък някой друг. затова не мога да замълча, сори!

липсват ми всички, които не пишат или дори да има някой, който не ми липсва, нямам нищо против да пише. този форум се е доказал за мен като повече положителен, отколкото отрицателен. даже не положителен, а направо невероятен, толкова ценни моменти има. ама да се изясняваме и след толкова време да таим все още такова отношение, ми няма пък да мълча.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

esti написа:Живи и здрави всички!
ей, това е
във всички си мъ сложила! въз-му-те-на съм! :mad:
естилота, ти вече се върна
макар и написала няколко реда
айде, казвай си квото имаш още и продължаваме
вчера като понечих да пиша в темата и си викам - да, ести липсва, ама я усещам, че е тъдява :lol: това последното аха го напише човек и шъ потвърди, че е откачен екстрасенс и му кукат кукувички в главата :lol:
то в такива теми, трябва или гузно да си мълча, или да мъ слушате, щот съм човек с опит в отиване и връщане
избор има :lol:
та кво щях да кажа - давай, разпъни я мнемо на кръст, да ти олекне
дай й урок
трябва да си плати
виновна е много, то е ясно
пред теб за нещо си
пред целия клуб - още повече, щото ей на - оказва се, че заради нея страдаме за твоята липса
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:липсват ми всички, които не пишат
а някой път как ми липсват тия дето пишат, ку знаеш
уж са тук и с пишат, пъ са ми едни далечни, далечни и чужди...
ама понякога е толкова уютно, че забравям другите моменти :lol:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Тва "до Грийн" най- много ми пасна!
секи, който си тръгне като че ли за теб най-много се затъжва
зная аз :lol:

Вали дъжд проливен
чудесно време е да си се пообясним
белки и мъжжж се пообади в късните часове пряко волята си
изнасилствено спрямо себе си едно такова
Ф.Песоа

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

holi_day написа: белки и мъжжж се пообади в късните часове пряко волята си
изнасилствено спрямо себе си едно такова
ха, мерси, че ме подсети да му фърла един бой на тоя бой... ку требе ще го довлека за носа, като мечка у клубо, само време ми дай... :blum:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
ей, това е
вчера като понечих да пиша в темата и си викам - да, ести липсва, ама я усещам, че е тъдява :lol: това последното аха го напише човек и шъ потвърди, че е откачен екстрасенс и му кукат кукувички в главата :lol:
то в такива теми, трябва или гузно да си мълча, или да мъ слушате, щот съм човек с опит в отиване и връщане
дай й урок
трябва да си плати
пред теб за нещо си
пред целия клуб - още повече, щото ей на - оказва се, че заради нея страдаме за твоята липса

Освен тва е и Лоша и ква беше още Остра. Ма съжалява! Аз също хич не я обичам!
Ти па си Откачена, кво.

П.П. Бе добре де, гледай сега. В смисъл - мене! Кажи какво ми е на мене? Пиша си разбрано. Използвам главни букви и точки. Само некой нещо да е казАл за запетайки, ейч!
Не съм лош, ами съм си добър. С никой не се заяждам, никому нищо не правя е тайка си седя. (Ето тука една муха минава близо до ръката ми и аз няма да я закача. Всички ще ви потвърдят колко съм добър. Нищо ненормално няма около мене. Няма казах!
Просто ми иде да се цуна!
Последно промяна от Green Light на 28.05.10, 13:43, променено общо 1 път.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

сър Айвънхоу написа:ха, мерси, че ме подсети да му фърла един бой на тоя бой... ку требе ще го довлека за носа, като мечка у клубо, само време ми дай... :blum:
къфто е любеобвил?!
само човек да разпери ръце и сам доприпква да му се фърли на врата :blum:

Мъжжжж, ести си дойде
пъ ти ку моеш - мълчи си
:twisted:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Просто ми иде да се цуна!
:lol: :kiss:
Ф.Песоа

esti

Мнение от esti »

holi_day написа:
ей, това е
дай й урок
трябва да си плати
пред теб за нещо си
Холи в грешка си - разпъването на кръст едва ли носи облекчение.
Виж неписането с цел предпазване от евентуални волни или неволни злоупотреби свързани с личния ми живот наистина ме правят по-спокойна. До днес.:lol:

Да, знам че си го вкарах, като писах.
Но и на мен понякога ми писва.
Нямам нищо против да не ме харесвате - било за минало, било за сега.....абе, имам против, но искам да кажа, че го разбирам и ще се опитам да го преживея, но мамка му , какво лошо има да чуете И другата страна, когато многократно сте чули едната.
Да, знам че не ви засяга и последното, което бихте искали е да изслушвате за пореден път някакви страни, но когато се продължава с тиражирането на някакви теории (не само днес, а и не само в зочо) целящи разкриването на истината, само истината, цялата истина, и нищо друго освен истината, то човек някак си се заразява от този самоотвержен сремеж към истината и вземе, че и той се включи в тази благородна дейност.
Та, така...
Всичко се преживява - само да сме живи и здрави.

Ето ти персонална:kiss: - стига си ревала.

ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
Ще се постарая да не го задълбочавам.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:...
ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
Бе айде моля ти се! Кви бяха тия работи на Ън?! Са не ми припомняй пак. Зашеметил те бил, картини, намкво си?! Една мадама не останА тука незашеметена.
Тая тиха вода...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Ън написа:

Ха! Са аз ако взема и на пловдивчаните да им чета кво пишат....

Още три часа....И само още двама души чакам....
Пура с уиски... Еххххх... Класика! :-)
И без Моники разни:mad:

Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

esti написа: ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
Да, някои хора имат неописуем талант в създаването на неприятели. (във виртуала)
Ще вмъкна и Деди в групата.
Но в реални условия, точно тези се оказват повече Човеци от човеците ...

А мнозина от онези другите ... "любимците" на форумите
се оказват най-непочтенните и ниЗки копелета!

(присъстващите винаги са изключение):lol:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

esti написа:
ае стига чупи стойки, а като има нещо да казваш - никой не ти е отнел думата
сега по ред да ти отговарям.
все пак пишеш веднъж годишно, не трябва да се подмине.
esti написа: Холи в грешка си - разпъването на кръст едва ли носи облекчение.
Виж неписането с цел предпазване от евентуални волни или неволни злоупотреби свързани с личния ми живот наистина ме правят по-спокойна. До днес.:lol:
това ти написах и аз по-горе, но ти не мъ разбра
повечето от разминаванията между хората са заради неразбиране.
esti написа:Да, знам че си го вкарах, като писах.
Но и на мен понякога ми писва.
ми хубуу, че най-после ти писва да мълчиш и да се цупиш
и мен много мъ е яд, като се разсърдя на моя мъж за нещо незначително и взема та се събудя в прегръдките му
така мъ е яд, че съм забравила - аджеба, за кво толку се сърдих
после си викам - незначително е било, щом съм успяла да го забравя
esti написа:Нямам нищо против да не ме харесвате - било за минало, било за сега.....
втълпявай си някви глупости, втълпявай си
щом ти носи удоволствие да си толку убедена в тях
тук сме някви извратеняци и те мразим. и точно заради това искаме да се върнеш, та после да ти дадем да се разбереш. за какво мислиш, че те викаме обратно?! - да танцуваме казачок на главата ти. това е. хич не му се връзвай на Грийн, хеле пъ на мен...
а който ти казва, че не тъ ще - е нарочно, щото си опърничава и напук шъ седиш тук. това е.
esti написа:абе, имам против, но искам да кажа, че го разбирам и ще се опитам да го преживея, но мамка му , какво лошо има да чуете И другата страна, когато многократно сте чули едната.Да, знам че не ви засяга и последното, което бихте искали е да изслушвате за пореден път някакви страни, но когато се продължава с тиражирането на някакви теории (не само днес, а и не само в зочо) целящи разкриването на истината, само истината, цялата истина, и нищо друго освен истината, то човек някак си се заразява от този самоотвержен сремеж към истината и вземе, че и той се включи в тази благородна дейност.
Та, така...
Всичко се преживява - само да сме живи и здрави.
просто искам да ти кажа, че ако ти е важно нещо да ни кажеш, ще намериш начин да го направиш
другото, което е - ако имаш персонален проблем с мнемо или друг - опитай с него да гто изясниш
аз проблем между теб и форума като цяло не виждам
esti написа:Ето ти персонална:kiss: - стига си ревала.
не ревъ
аз се радвам на други неща :lol:
esti написа:ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
това са чупките на оня танц на богомолката или квото там беше

сега кво да ти кажа, няма да те хвана за ръкавите и да забия пирони в тях да не се отлепят ръцете ти на клавиатурата
ти си преценяваш кво да правиш
лично аз ще се радвам да си тук
поне, докато се държиш прилично :esti1:

ести, скоро и аз си зимам отпуска от тук :lol:
приморско мъ зове от 7-ми . привет, моренце...
пъ мое да реша малко да се подепресирам, че ставам на 40 и да реша да се поусамотя,
де шъ зная кво шъ роди тъпата ми глава
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Елинида написа:Да, някои хора имат неописуем талант в създаването на неприятели. (във виртуала)

мнение, дето да ми е по на сърце не съм чела тука
поздравявам те за него
и аз минавам за форумен любимец, ама ку знаеш ква съм ниЗка и непочтена...
що пъ да съм изключение
направо съм си точен пример
това е прозрението на годината
много опит имаш във форумите явно
евала
шапка свалям
Човеци от човеците
записвам си го това ти мнение
дали пъ да ни си го гравирам някъде
Ф.Песоа

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: И без Моники разни:mad:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

:friends: :beer:
Bella Ciao
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа: И без Моники разни:mad:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

:friends: :beer:
а, вярвай му
цяла нощ шъ рисува сигурно :lol:
Ф.Песоа

Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

holi_day написа:
Елинида написа:Да, някои хора имат неописуем талант в създаването на неприятели. (във виртуала)

мнение, дето да ми е по на сърце не съм чела тука
поздравявам те за него
и аз минавам за форумен любимец, ама ку знаеш ква съм ниЗка и непочтена...
що пъ да съм изключение
направо съм си точен пример
това е прозрението на годината
много опит имаш във форумите явно
евала
шапка свалям
Човеци от човеците
записвам си го това ти мнение
дали пъ да ни си го гравирам някъде
Ако искаш си го и татуирай:rotfl24:
Аз съм непукист-блонди :connie:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Елинида написа:
esti написа: ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
Да, някои хора имат неописуем талант в създаването на неприятели. (във виртуала)

Бе да се набутам напред с глават в "любимците"
Изключение, изключение, начи обаче честна дума съм си мислел какво грешно вчепетление оставям. Гаранция че всички ме имат за откровен, че винаги си казвам всичко: съображения, съмнения на партньори или клиенти. А всъщност това е самоубийство в работата. Когато трябва, си мълча и действам, и не един и двама са останали изненадани. За тия съм олицетворение на подлост и притворство. Работех дори с приятели на приятел. Едва ли ме помнят в розово.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Елинида написа:Аз съм непукист-блонди :connie:
споко, бре
личи :lol:
Ф.Песоа

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:.....
пъ мое да реша малко да се подепресирам, че ставам на 40 и да реша да се поусамотя,
....
Не можеш да се депресираш от тва че ставаш на 40, понеже не може да го повярва човек. Аз мисля, че ще светна че съм станал на 40 къмто сиксти фор.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Green Light написа: Бе да се набутам напред с глават в "любимците"
Изключение, изключение, начи обаче честна дума съм си мислел какво грешно вчепетление оставям. Гаранция че всички ме имат за откровен, че винаги си казвам всичко: съображения, съмнения на партньори или клиенти. А всъщност това е самоубийство в работата. Когато трябва, си мълча и действам, и не един и двама са останали изненадани. За тия съм олицетворение на подлост и притворство. Работех дори с приятели на приятел. Едва ли ме помнят в розово.
Като казах, че присъстващите са изключение бях съвсем сериозна!
Не схващам защо Холи се впрегна.
Да ... имам някакъв опит на който се базирам. (не толкова богат, като при някои, които ползват интернет от преди времето, когато дойде в България, но все пак достатъчен)
При вас съм от скоро и ... доколкото ми е интересно. (благодаря ти ..... компанията наистина си заслужава)
..............
Колкото до теб .... от къде да знам какви ги вършиш в реала?
Поне очите да ти бях видяла, да ти кажа каквототамотмоятсипиедестал. :rotfl24:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

holi_day написа:
Елинида написа:Аз съм непукист-блонди :connie:
споко, бре
личи :lol:
:kiss: Мисия изпълнена

:rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Елинида написа:
Да ... имам някакъв опит на който се базирам. (не толкова богат, като при някои, които ползват интернет от преди времето, когато дойде в България, но все пак достатъчен)
При вас съм от скоро и ... доколкото ми е интересно. (благодаря ти ..... компанията наистина си заслужава)
..............
Очите ми са хубави, устите ми зелени! Тва е
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Елинида написа:
..............
Очите ми са хубави, устите ми зелени! Тва е
И мойто едното око е зелено. Другото кафяво. А понякога и двете са червени. А веднъж бяха сини...

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Елинида написа: Колкото до теб .... от къде да знам какви ги вършиш в реала?
Мое да е некъф психопат- сериен убиец. Съмнителен е тоя Грийн, мда....

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Не можеш да се депресираш от тва че ставаш на 40, понеже не може да го повярва човек. Аз мисля, че ще светна че съм станал на 40 къмто сиксти фор.
ок
начи да не съ пробвам
да не се поддавам на самовнушения, че мога...

Благодаря, Грийн!
Ф.Песоа

Публикувай отговор