Кой ще наследи Герб?
- Green Light
Кой ще наследи Герб?
Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
Около вас има ли някой който все още да харесва какво правят ББ, ЦЦ, СДянков и т.н.?
Първанов май ще е, така като гледам. СДС е умряло, ДСБ тоже, НДСВ и те, та няма кой да е друг освен Първанов-ото БСП. Ще натикат Серго в миша дупка и ще кажат ние сме нови.
И като нищо ще стане още догодина.
Около вас има ли някой който все още да харесва какво правят ББ, ЦЦ, СДянков и т.н.?
Първанов май ще е, така като гледам. СДС е умряло, ДСБ тоже, НДСВ и те, та няма кой да е друг освен Първанов-ото БСП. Ще натикат Серго в миша дупка и ще кажат ние сме нови.
Първанов е твърде елитарен за тенденциите в БГ политическата култура и мислене.
по-ще ни отива някой от следните:
Яне
Волен
Боян Расате
Слави
разни маргинални провинциални бизнес-политически формирования, с неясен произход на капиталите, интереси и капацитет на членовете, създадени за да докопат малко местна власт - ЛИДЕР, НАПРЕД, НАЗАД и др.
не задължително в този ред.
Или всеки, който обещае, че ще натика предишните в миша дупка, в затвора, ще им вземе всичко, дето са откраднали, ще ги прати в Софийския централен и пр. и пр.
Яне
Волен
Боян Расате
Слави
разни маргинални провинциални бизнес-политически формирования, с неясен произход на капиталите, интереси и капацитет на членовете, създадени за да докопат малко местна власт - ЛИДЕР, НАПРЕД, НАЗАД и др.
Или всеки, който обещае, че ще натика предишните в миша дупка, в затвора, ще им вземе всичко, дето са откраднали, ще ги прати в Софийския централен и пр. и пр.
- Green Light
Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.pocti_bezobidna написа:Първанов е твърде елитарен за тенденциите в БГ политическата култура и мислене.
Яне
Волен
Боян Расате
Слави
- сър Айвънхоу
Re: Кой ще наследи Герб?
споко, все ще се намери някой нов бандит-месия, дето да ни оправи...Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
зависи с колко време разполагат кукловодите...Елинида написа:Защо залагате само на познатите физиономии в пол. пространство?
Токувиж се пръкнала нова политическа фигура от небитието
и "оправи" България
Търпение
защото, ако е до есента, ще се наложи спешно да "отупват прахта" от някой позабрвен политик...
ако ще е догодина, то отсега ще трябва да се налага човека...
Bella Ciao
Bella Ciao
Баси! Един път да сме на едно мнениесър Айвънхоу написа:споко, все ще се намери някой нов бандит-месия, дето да ни оправи...Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
- сър Айвънхоу
стават и грешки!Елинида написа:
Баси! Един път да сме на едно мнение
Bella Ciao
Bella Ciao
Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
струва ми се прибързано
т.е няма значение дали се харесва какво правят
народът не харесваше и Доган и Станишев и кой ли не още...и ...нищо
все ми се струва, че ще доживеем ББ президент
и че филмът ще свърши, но не толкова скоро
първо трябва да "търпим", което значи дълго
Последно промяна от Semiramis на 22.06.10, 12:16, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Яне Янев толку опити направи да бъде осиновен и той следващия месия, та чак омръзна тоз човек и никой не му обръща внимание.
Грийн, твоето време идва.
Грийн, твоето време идва.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтингpocti_bezobidna написа:Боян Расате
Слави
Славчо съ е кротнал нещо. Одъртя ли или осъзна, че има по-печеливш бизнес от политиката
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Nejimaki-dori
На всички избори си имаме месия.Green Light написа: Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.
Маргиналчетата са по села и паланки - имам предвид бизнесформированията от типа на ЛИДЕР, които се създават именно за да вземат властовите лостиве в Горно Нанадолнище и да си осигурят власт според собствените си амбиции - мъничко, но техничко си.
С какво друго да говоря, освен с разочарование и подигравка?
Някой от политическия спектър в момента заслужава ли друго отношение?
Избирателите заслужават ли друго отношение?
Когато започнат да мислят преди да гласуват, ще говоря с уважение и радост.
Дотогава - сори...
с кой?holi_day написа:Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтингpocti_bezobidna написа:Боян Расате
Слави
Расате не се е засилил много към политиката.- На него си му стига периферията - да бучи, фучи, да промива мозъци, да побйва, да хворля коктейли Молотов по педерасите и да марширува в униформа. Не е виновен човека, тежко детство, юношество и младост.
Ама знае ли човек?
Повърхностните ми наблюдения ме водят до изводи, чесър Айвънхоу написа:зависи с колко време разполагат кукловодите...Елинида написа:Защо залагате само на познатите физиономии в пол. пространство?
Токувиж се пръкнала нова политическа фигура от небитието
и "оправи" България
Търпение
защото, ако е до есента, ще се наложи спешно да "отупват прахта" от някой позабрвен политик...
ако ще е догодина, то отсега ще трябва да се налага човека...
или ще сформират някакво правителство "на съгласието"
или ще се появи поредния псевдо-лидер, който ще грабне масите/масата ...
За времето не се бях замисляла
- Green Light
Не е много сигурно. Все още чакаме пари, възход и т.н. Но няма да дойде това а ще дойде зимата. Според мен нищо чудно следващата пролет ББ ще си хвърли оставката и да има парламентарни избори заедно с президетнските.Semiramis написа:
струва ми се прибързано..
ББ няма политическо бъдеще. Ще се превърне в поредния супербогаташ с няколко конеца в ръце и ще кротне. Видяхме го това.
Предполагам де. Не съм добър в познаването, това трябва да кажа, Кажи речи всичко в политиката ме изненадва мене
Мдаааасър Айвънхоу написа:стават и грешки!Елинида написа:
Баси! Един път да сме на едно мнение
На излизане от Рая, Адам се обръща към Господ: „Може ли един последен въпрос?! Вярно е съгрешихме – вкусихме забранения плод. Но ти каза ,че е дърво на познанието. Като го опитаме ще разберем Доброто и Злото, но аз продължавам да не знам нищо? Защо? Какво е това странно име – Дърво на познанието? ” Господ, троснато: „Дървото си е мое, ще го наричам както си искам!”
този от цирк Балканскиpocti_bezobidna написа:с кой?holi_day написа: Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
Расате не се е засилил много към политиката.- На него си му стига периферията - да бучи, фучи, да промива мозъци, да побйва, да хворля коктейли Молотов по педерасите и да марширува в униформа. Не е виновен човека, тежко детство, юношество и младост.
Ама знае ли човек?
спрял пред втория вход на цирка, пъ оня му казал да си премести колата, ама бил облечен като работник, щото сглобявали нещо си
пъ боянчо му се развикал, че заради такива като него с-я се напълнила с роми - щото наоколо се мотали афроамериканци
пъ при скандалъ излезли някои от цирковите артисти
боенчо звъннал по телефона и дошли някви момченца и извадили бухалки от багажника
балкански отнесъл един удар, но не отвърнал, въпреки че бил наобиколен с хората му
сега се водят дела
това разбрах от изявление на б-ски по ТВ-то
сигурно има из нета нещо
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Мндаааа.holi_day написа:този от цирк Балканскиpocti_bezobidna написа:с кой?holi_day написа: Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
Ама знае ли човек?
спрял пред втория вход на цирка, пъ оня му казал да си премести колата, ама бил облечен като работник, щото сглобявали нещо си
пъ боянчо му се развикал, че заради такива като него с-я се напълнила с роми - щото наоколо се мотали афроамериканци
пъ при скандалъ излезли някои от цирковите артисти
боенчо звъннал по телефона и дошли някви момченца и извадили бухалки от багажника
балкански отнесъл един удар, но не отвърнал, въпреки че бил наобиколен с хората му
сега се водят дела
това разбрах от изявление на б-ски по ТВ-то
сигурно има из нета нещо
Кофти детство, както вече казахме. Не е лесно. Па и като след това се събереш с лоши хора.
Няма ли пробация за такива хора? Евангелисти нещо, православните отчета, неделно училише?
Винаги има шанс да стане и от него човек. Принципно де, не непременно.
ми това беше едната версияpocti_bezobidna написа:Мндаааа.
Кофти детство, както вече казахме. Не е лесно. Па и като след това се събереш с лоши хора.
Няма ли пробация за такива хора? Евангелисти нещо, православните отчета, неделно училише?
Винаги има шанс да стане и от него човек. Принципно де, не непременно.
другаде мярнах боянчо да разправя, че той си е борец за правдини
все пак като е спрял там, той като гражданин има право да си спира където си иска
нищо, че на по-удобно място му бил паркинг
като са наели място за цирк, никъде не е казано, че и за подходи към него
не бил се обаждал да вика никого, а момчетата случайно се возили с него, като му проверят разпечатките щяло да стане ясно
балкански коментираше, че е било провокация и че той не е отвърнал, а според мен просто не го е познал
те си знаят как е било, ако са честни да си го признаят
в съда едва ли точно истината ще излезе
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Green Light написа:Не е много сигурно. Все още чакаме пари, възход и т.н. Но няма да дойде това а ще дойде зимата. Според мен нищо чудно следващата пролет ББ ще си хвърли оставката и да има парламентарни избори заедно с президетнските.Semiramis написа:
струва ми се прибързано..
ББ няма политическо бъдеще. Ще се превърне в поредния супербогаташ с няколко конеца в ръце и ще кротне. Видяхме го това.
Предполагам де. Не съм добър в познаването, това трябва да кажа, Кажи речи всичко в политиката ме изненадва мене
Мисълта ми беше, че си голям оптимист.
новините от Днес ...наръчник на пропагандатора няма нужда да споменавам
Молдовци и македонци.. напират за наше гражданство
Всеки 6-ти в Европа е с финансофи затруднения
ДПС /че ги бяхме позабравили, пък те виж как пречат../ с нови условия, за да подкрепи бюджета
4 г затвор и 10 бона за 6 гр хероин
спипахачетирима крали пин-кодове
..
ей така, бърз преглед на новините
Досега избягвах да се замислям за това.Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
И ти сега като попита, и ми се стъжни.
Даже не знам кое ще е по-зле - да си ги изтърпим тези до края на мандата или да се случи нещо предварително.
Много сме я закъсали май.
Panta rhei...
Quid написа:аз с политика не се занимавам.
това би ми дошло множко.
не нас да питаш
И случайно си носели някоя и друга бухалка, щото да не би някой да ги набие, като си вървят спокойно и никого не закачатholi_day написа: не бил се обаждал да вика никого, а момчетата случайно се возили с него, като му проверят разпечатките щяло да стане ясно
Горкия Расате, слива се с пейзажаholi_day написа:балкански коментираше, че е било провокация и че той не е отвърнал, а според мен просто не го е познал
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.Remmivs написа:защо това те интересува
грижи се за по-важните неща, братко
кой ще наследи теб
да си жив и здрав и ти и всички покрай теб
разперваме ръце и.... колкото успеем да обнемем - това е
всичко останало е все по-тъжно и все по-малко смешно, уви
Подарък е, да. Говорихме наскоро за това, че всичко ни е даром, не само някой и друг обяд.Fairy of the Flowers написа:Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Но аз припомнях на Грийн друго - можем да влияем, поне аз съм така, пряко на това, което можем да "обгърнем" с ръце. Там можем и трябва да променяме нещата към по-добро. Оттам трябва да тръгнем.
Всеки е суверен в обсега на меча си...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Верно, така е.Remmivs написа:Подарък е, да. Говорихме наскоро за това, че всичко ни е даром, не само някой и друг обяд.Fairy of the Flowers написа:Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Но аз припомнях на Грийн друго - можем да влияем, поне аз съм така, пряко на това, което можем да "обгърнем" с ръце. Там можем и трябва да променяме нещата към по-добро. Оттам трябва да тръгнем.
Знам, че е смешно, но почти през цялото време се чувствам така силна, могъща и велика. Част от живота съм и мога да управлям моя свят, да внасям красота, любов, идеи, дори с мисълта си мога да правя всичко. Затова ме е много страх като с бъгна, че обръщам потока.
Много странно ми звучите...Fairy of the Flowers написа:Верно, така е.Remmivs написа:Подарък е, да. Говорихме наскоро за това, че всичко ни е даром, не само някой и друг обяд.Fairy of the Flowers написа:Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Знам, че е смешно, но почти през цялото време се чувствам така силна, могъща и велика. Част от живота съм и мога да управлям моя свят, да внасям красота, любов, идеи, дори с мисълта си мога да правя всичко. Затова ме е много страх като с бъгна, че обръщам потока.
де да знам, аз не виждам нещата така и може би затова ми е трудно да прихвана този бодър ентусиазъм. Не че не харесвам света или живота - напротив.
Гост съм на тая земя. И нищо ни ми принадлежи. И нищо нямам право да обгръщам с ръце, да наричам "свое" или "мое" (с малкото предметни изключения, които плащаме с пари - предмети от бита).
какви мечове и какви кръгове да чертая с тях?
Не е страшно, че човек е смъртен, страшно е че е внезапно смъртен, както казва един консултант.
Чуствам се като етап от еволюцията и нищо повече. Щъкам за някакви ис жалки години по планетата, преди мен що народ е щъкал и след мен колко ще щъка...
Аз гледам да си прекарам времето смислено и приятно, в малкия си свят каквото мога да правя или поправя, ама дотука.
- Green Light
Бе има сигурно и други такива хора. Разбира изтънко философи или черни дупки, но не в състояние да схване и най- елементарната статия във вестник или да прояви прагматизъм по въпрса какво ме чака ако тоя или тоя дойде на власт. Аз, честно казано го разбирам само на проблясъци. И така си живее тоя човек. Странно не ами да седнеш направо.pocti_bezobidna написа: Много странно ми звучите...
де да знам, аз не виждам нещата така и може би затова ми е трудно да прихвана този бодър ентусиазъм. Не че не харесвам света или живота - напротив.
Гост съм на тая земя. И нищо ни ми принадлежи. И нищо нямам право да обгръщам с ръце, да наричам "свое" или "мое" (с малкото предметни изключения, които плащаме с пари - предмети от бита).
Не е страшно, че човек е смъртен, страшно е че е внезапно смъртен, както казва един консултант.
Чуствам се като етап от еволюцията и нищо повече. Щъкам за някакви ис жалки години по планетата, преди мен що народ е щъкал и след мен колко ще щъка...
Аз гледам да си прекарам времето смислено и приятно, в малкия си свят каквото мога да правя или поправя, ама дотука.
Не мисля, че говорим за едно и също...Green Light написа:Бе има сигурно и други такива хора. Разбира изтънко философи или черни дупки, но не в състояние да схване и най- елементарната статия във вестник или да прояви прагматизъм по въпрса какво ме чака ако тоя или тоя дойде на власт. Аз, честно казано го разбирам само на проблясъци. И така си живее тоя човек. Странно не ами да седнеш направо.pocti_bezobidna написа: Много странно ми звучите...
- snowprincess
или пак ще са те, или ще изгрее нова звезда на небетоGreen Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
"Недоволството само по себе си не създава непременно желание за промяна. Трябва да са налице други фактори, за да се превърне недоволството в непокорство. Един от тях е чувството за сила.
...
За да се хвърлят с главата напред в начинанието на голямата промяна, хората трябва да са дълбоко недоволни, но не и смазани. Те трябва да имат чувството, че разполагайки с някакво могъщо учение, непогрешим водач или нова технология, те имат достъп до извора на несъкрушима мощ. Те също така трябва да разполагат и с екстравагантна концепция за изгледите и възможностите на бъдещето. И накрая, те трябва да са напълно неосведомени за трудностите в това голямо начинание. Опитът е недостатък. Хората, които започнаха френската революция, нямаха никакъв политически опит. Това важи и за болшевиките, и за нацистите, и за революционерите в Азия. Опитният делови човек е по-късна птица. Той влиза в движението, когато то вече е действащо предприятие. И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
http://www.easibulgaria.org/books/hoffer/h-1.htm

snowprincess написа: И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
Англичаните винаги се дърпат от (почти) всичко общо в ЕС - валута, сили за сигурност, визова политика
Хитри копелета са това англичаните.
а ние гледаме да паразитираме навсякъдеpocti_bezobidna написа:snowprincess написа: И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
Англичаните винаги се дърпат от (почти) всичко общо в ЕС - валута, сили за сигурност, визова политика
по хитри копелета сме:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Kent написа:а ние гледаме да паразитираме навсякъдеpocti_bezobidna написа:snowprincess написа: И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
по хитри копелета сме:lol: