Кой ще наследи Герб?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Кой ще наследи Герб?

Мнение от Green Light »

Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
Около вас има ли някой който все още да харесва какво правят ББ, ЦЦ, СДянков и т.н.?
Първанов май ще е, така като гледам. СДС е умряло, ДСБ тоже, НДСВ и те, та няма кой да е друг освен Първанов-ото БСП. Ще натикат Серго в миша дупка и ще кажат ние сме нови.
И като нищо ще стане още догодина.
annonymus

Мнение от annonymus »

Първанов е твърде елитарен за тенденциите в БГ политическата култура и мислене.
по-ще ни отива някой от следните:

Яне
Волен
Боян Расате
Слави
разни маргинални провинциални бизнес-политически формирования, с неясен произход на капиталите, интереси и капацитет на членовете, създадени за да докопат малко местна власт - ЛИДЕР, НАПРЕД, НАЗАД и др.

не задължително в този ред.

Или всеки, който обещае, че ще натика предишните в миша дупка, в затвора, ще им вземе всичко, дето са откраднали, ще ги прати в Софийския централен и пр. и пр.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:Първанов е твърде елитарен за тенденциите в БГ политическата култура и мислене.
по-ще ни отива някой от следните:

Яне
Волен
Боян Расате
Слави
разни маргинални провинциални бизнес-политически формирования, с неясен произход на капиталите, интереси и капацитет на членовете, създадени за да докопат малко местна власт - ЛИДЕР, НАПРЕД, НАЗАД и др.

не задължително в този ред.

Или всеки, който обещае, че ще натика предишните в миша дупка, в затвора, ще им вземе всичко, дето са откраднали, ще ги прати в Софийския централен и пр. и пр.
Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Защо залагате само на познатите физиономии в пол. пространство?
Токувиж се пръкнала нова политическа фигура от небитието
и "оправи" България :rotfl24:

Търпение :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Кой ще наследи Герб?

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
Около вас има ли някой който все още да харесва какво правят ББ, ЦЦ, СДянков и т.н.?
Първанов май ще е, така като гледам. СДС е умряло, ДСБ тоже, НДСВ и те, та няма кой да е друг освен Първанов-ото БСП. Ще натикат Серго в миша дупка и ще кажат ние сме нови.
споко, все ще се намери някой нов бандит-месия, дето да ни оправи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Елинида написа:Защо залагате само на познатите физиономии в пол. пространство?

зависи с колко време разполагат кукловодите...
защото, ако е до есента, ще се наложи спешно да "отупват прахта" от някой позабрвен политик...
ако ще е догодина, то отсега ще трябва да се налага човека...
Bella Ciao
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

сър Айвънхоу написа:
Green Light написа:Пъраванов ли? Понеже на тия рейтинга им доста май се срина. Не зная дали има официално изследване пък и да има, дали е достъпно, но политолозите се изпускат тук таме.
споко, все ще се намери някой нов бандит-месия, дето да ни оправи...
Баси! Един път да сме на едно мнение :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Елинида написа:
стават и грешки! :blum:
Bella Ciao
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

струва ми се прибързано
т.е няма значение дали се харесва какво правят
народът не харесваше и Доган и Станишев и кой ли не още...и ...нищо :grin:
все ми се струва, че ще доживеем ББ президент
и че филмът ще свърши, но не толкова скоро
първо трябва да "търпим", което значи дълго
Последно промяна от Semiramis на 22.06.10, 12:16, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Яне Янев толку опити направи да бъде осиновен и той следващия месия, та чак омръзна тоз човек и никой не му обръща внимание.
Грийн, твоето време идва. :twisted:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:Боян Расате
Слави
Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
Славчо съ е кротнал нещо. Одъртя ли или осъзна, че има по-печеливш бизнес от политиката
Ф.Песоа

Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Предлагам да си направим наша партия и да се явим на президентските избори. :kangel:
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.
На всички избори си имаме месия.
Маргиналчетата са по села и паланки - имам предвид бизнесформированията от типа на ЛИДЕР, които се създават именно за да вземат властовите лостиве в Горно Нанадолнище и да си осигурят власт според собствените си амбиции - мъничко, но техничко си.
С какво друго да говоря, освен с разочарование и подигравка?
Някой от политическия спектър в момента заслужава ли друго отношение?
Избирателите заслужават ли друго отношение?
Когато започнат да мислят преди да гласуват, ще говоря с уважение и радост.
Дотогава - сори...
annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
pocti_bezobidna написа:Боян Расате
Слави
Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
с кой?
Расате не се е засилил много към политиката.- На него си му стига периферията - да бучи, фучи, да промива мозъци, да побйва, да хворля коктейли Молотов по педерасите и да марширува в униформа. Не е виновен човека, тежко детство, юношество и младост.

Ама знае ли човек?
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

сър Айвънхоу написа:
Елинида написа:Защо залагате само на познатите физиономии в пол. пространство?

зависи с колко време разполагат кукловодите...
защото, ако е до есента, ще се наложи спешно да "отупват прахта" от някой позабрвен политик...
ако ще е догодина, то отсега ще трябва да се налага човека...
Повърхностните ми наблюдения ме водят до изводи, че
или ще сформират някакво правителство "на съгласието"
или ще се появи поредния псевдо-лидер, който ще грабне масите/масата ...

За времето не се бях замисляла :bigsmile:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
струва ми се прибързано..
Не е много сигурно. Все още чакаме пари, възход и т.н. Но няма да дойде това а ще дойде зимата. Според мен нищо чудно следващата пролет ББ ще си хвърли оставката и да има парламентарни избори заедно с президетнските.
ББ няма политическо бъдеще. Ще се превърне в поредния супербогаташ с няколко конеца в ръце и ще кротне. Видяхме го това.
Предполагам де. Не съм добър в познаването, това трябва да кажа, Кажи речи всичко в политиката ме изненадва мене
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

сър Айвънхоу написа:
Елинида написа:
стават и грешки! :blum:
Мдаааа

На излизане от Рая, Адам се обръща към Господ: „Може ли един последен въпрос?! Вярно е съгрешихме – вкусихме забранения плод. Но ти каза ,че е дърво на познанието. Като го опитаме ще разберем Доброто и Злото, но аз продължавам да не знам нищо? Защо? Какво е това странно име – Дърво на познанието? ” Господ, троснато: „Дървото си е мое, ще го наричам както си искам!”
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:
holi_day написа: Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
с кой?
Расате не се е засилил много към политиката.- На него си му стига периферията - да бучи, фучи, да промива мозъци, да побйва, да хворля коктейли Молотов по педерасите и да марширува в униформа. Не е виновен човека, тежко детство, юношество и младост.

Ама знае ли човек?
този от цирк Балкански
спрял пред втория вход на цирка, пъ оня му казал да си премести колата, ама бил облечен като работник, щото сглобявали нещо си
пъ боянчо му се развикал, че заради такива като него с-я се напълнила с роми - щото наоколо се мотали афроамериканци
пъ при скандалъ излезли някои от цирковите артисти
боенчо звъннал по телефона и дошли някви момченца и извадили бухалки от багажника
балкански отнесъл един удар, но не отвърнал, въпреки че бил наобиколен с хората му
сега се водят дела
това разбрах от изявление на б-ски по ТВ-то
сигурно има из нета нещо
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
pocti_bezobidna написа:
holi_day написа: Боянчо нещо се забърка с Балкански и това няма да му донесе +рейтинг
с кой?

Ама знае ли човек?
този от цирк Балкански
спрял пред втория вход на цирка, пъ оня му казал да си премести колата, ама бил облечен като работник, щото сглобявали нещо си
пъ боянчо му се развикал, че заради такива като него с-я се напълнила с роми - щото наоколо се мотали афроамериканци
пъ при скандалъ излезли някои от цирковите артисти
боенчо звъннал по телефона и дошли някви момченца и извадили бухалки от багажника
балкански отнесъл един удар, но не отвърнал, въпреки че бил наобиколен с хората му
сега се водят дела
това разбрах от изявление на б-ски по ТВ-то
сигурно има из нета нещо
Мндаааа.
Кофти детство, както вече казахме. Не е лесно. Па и като след това се събереш с лоши хора.
Няма ли пробация за такива хора? Евангелисти нещо, православните отчета, неделно училише?
Винаги има шанс да стане и от него човек. Принципно де, не непременно.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:Мндаааа.
Кофти детство, както вече казахме. Не е лесно. Па и като след това се събереш с лоши хора.
Няма ли пробация за такива хора? Евангелисти нещо, православните отчета, неделно училише?
Винаги има шанс да стане и от него човек. Принципно де, не непременно.
ми това беше едната версия
другаде мярнах боянчо да разправя, че той си е борец за правдини
все пак като е спрял там, той като гражданин има право да си спира където си иска
нищо, че на по-удобно място му бил паркинг
като са наели място за цирк, никъде не е казано, че и за подходи към него
не бил се обаждал да вика никого, а момчетата случайно се возили с него, като му проверят разпечатките щяло да стане ясно

балкански коментираше, че е било провокация и че той не е отвърнал, а според мен просто не го е познал
те си знаят как е било, ако са честни да си го признаят
в съда едва ли точно истината ще излезе
Ф.Песоа

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз с политика не се занимавам.
това би ми дошло множко.:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

любимото ми СДС е в говна и не виждам да има потенциал да пръкне войвода
и при другите от старите партии ситуацията май не е различна

ще ми се да ме изненадат приятно в центъра "отцепниците" - НДСВ без царя и Татяна Дончева с 21
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Semiramis написа:
струва ми се прибързано..
Не е много сигурно. Все още чакаме пари, възход и т.н. Но няма да дойде това а ще дойде зимата. Според мен нищо чудно следващата пролет ББ ще си хвърли оставката и да има парламентарни избори заедно с президетнските.
ББ няма политическо бъдеще. Ще се превърне в поредния супербогаташ с няколко конеца в ръце и ще кротне. Видяхме го това.
Предполагам де. Не съм добър в познаването, това трябва да кажа, Кажи речи всичко в политиката ме изненадва мене

Мисълта ми беше, че си голям оптимист.
новините от Днес ...наръчник на пропагандатора няма нужда да споменавам
Молдовци и македонци.. напират за наше гражданство
Всеки 6-ти в Европа е с финансофи затруднения
ДПС /че ги бяхме позабравили, пък те виж как пречат../ с нови условия, за да подкрепи бюджета
4 г затвор и 10 бона за 6 гр хероин
спипахачетирима крали пин-кодове
..
ей така, бърз преглед на новините
:grin: а вие се оплаквате

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Досега избягвах да се замислям за това.
И ти сега като попита, и ми се стъжни.
Даже не знам кое ще е по-зле - да си ги изтърпим тези до края на мандата или да се случи нещо предварително.
Много сме я закъсали май.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Quid написа:аз с политика не се занимавам.
това би ми дошло множко.:cool:

:grin: там са кинтите
не нас да питаш

annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа: не бил се обаждал да вика никого, а момчетата случайно се возили с него, като му проверят разпечатките щяло да стане ясно
И случайно си носели някоя и друга бухалка, щото да не би някой да ги набие, като си вървят спокойно и никого не закачат :rotfl24:
holi_day написа:балкански коментираше, че е било провокация и че той не е отвърнал, а според мен просто не го е познал
Горкия Расате, слива се с пейзажа :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

защо това те интересува
грижи се за по-важните неща, братко
кой ще наследи теб
да си жив и здрав и ти и всички покрай теб
разперваме ръце и.... колкото успеем да обнемем - това е
всичко останало е все по-тъжно и все по-малко смешно, уви
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Remmivs написа:защо това те интересува
грижи се за по-важните неща, братко
кой ще наследи теб
да си жив и здрав и ти и всички покрай теб
разперваме ръце и.... колкото успеем да обнемем - това е
всичко останало е все по-тъжно и все по-малко смешно, уви
Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Fairy of the Flowers написа:Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Подарък е, да. Говорихме наскоро за това, че всичко ни е даром, не само някой и друг обяд. :grin:

Но аз припомнях на Грийн друго - можем да влияем, поне аз съм така, пряко на това, което можем да "обгърнем" с ръце. Там можем и трябва да променяме нещата към по-добро. Оттам трябва да тръгнем.

Всеки е суверен в обсега на меча си...:winkw:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Remmivs написа:
Fairy of the Flowers написа:Толкова ми хареса - колкото и каквото успеем да прегърнем, само то е за нас. Но дори и то не ни принадлежи, подарък от Живота.
Подарък е, да. Говорихме наскоро за това, че всичко ни е даром, не само някой и друг обяд. :grin:

Но аз припомнях на Грийн друго - можем да влияем, поне аз съм така, пряко на това, което можем да "обгърнем" с ръце. Там можем и трябва да променяме нещата към по-добро. Оттам трябва да тръгнем.

Верно, така е.
Знам, че е смешно, но почти през цялото време се чувствам така силна, могъща и велика. Част от живота съм и мога да управлям моя свят, да внасям красота, любов, идеи, дори с мисълта си мога да правя всичко. Затова ме е много страх като с бъгна, че обръщам потока.
annonymus

Мнение от annonymus »

Fairy of the Flowers написа:
Remmivs написа:

Верно, така е.
Знам, че е смешно, но почти през цялото време се чувствам така силна, могъща и велика. Част от живота съм и мога да управлям моя свят, да внасям красота, любов, идеи, дори с мисълта си мога да правя всичко. Затова ме е много страх като с бъгна, че обръщам потока.
Много странно ми звучите...
де да знам, аз не виждам нещата така и може би затова ми е трудно да прихвана този бодър ентусиазъм. Не че не харесвам света или живота - напротив.
Гост съм на тая земя. И нищо ни ми принадлежи. И нищо нямам право да обгръщам с ръце, да наричам "свое" или "мое" (с малкото предметни изключения, които плащаме с пари - предмети от бита).
какви мечове и какви кръгове да чертая с тях?
Не е страшно, че човек е смъртен, страшно е че е внезапно смъртен, както казва един консултант. :grin:
Чуствам се като етап от еволюцията и нищо повече. Щъкам за някакви ис жалки години по планетата, преди мен що народ е щъкал и след мен колко ще щъка...
Аз гледам да си прекарам времето смислено и приятно, в малкия си свят каквото мога да правя или поправя, ама дотука.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: Много странно ми звучите...
де да знам, аз не виждам нещата така и може би затова ми е трудно да прихвана този бодър ентусиазъм. Не че не харесвам света или живота - напротив.
Гост съм на тая земя. И нищо ни ми принадлежи. И нищо нямам право да обгръщам с ръце, да наричам "свое" или "мое" (с малкото предметни изключения, които плащаме с пари - предмети от бита).
Не е страшно, че човек е смъртен, страшно е че е внезапно смъртен, както казва един консултант. :grin:
Чуствам се като етап от еволюцията и нищо повече. Щъкам за някакви ис жалки години по планетата, преди мен що народ е щъкал и след мен колко ще щъка...
Аз гледам да си прекарам времето смислено и приятно, в малкия си свят каквото мога да правя или поправя, ама дотука.
Бе има сигурно и други такива хора. Разбира изтънко философи или черни дупки, но не в състояние да схване и най- елементарната статия във вестник или да прояви прагматизъм по въпрса какво ме чака ако тоя или тоя дойде на власт. Аз, честно казано го разбирам само на проблясъци. И така си живее тоя човек. Странно не ами да седнеш направо.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа: Много странно ми звучите...
Бе има сигурно и други такива хора. Разбира изтънко философи или черни дупки, но не в състояние да схване и най- елементарната статия във вестник или да прояви прагматизъм по въпрса какво ме чака ако тоя или тоя дойде на власт. Аз, честно казано го разбирам само на проблясъци. И така си живее тоя човек. Странно не ами да седнеш направо.
Не мисля, че говорим за едно и също...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

или пак ще са те, или ще изгрее нова звезда на небето

"Недоволството само по себе си не създава непременно желание за промяна. Трябва да са налице други фактори, за да се превърне недоволството в непокорство. Един от тях е чувството за сила.
...
За да се хвърлят с главата напред в начинанието на голямата промяна, хората трябва да са дълбоко недоволни, но не и смазани. Те трябва да имат чувството, че разполагайки с някакво могъщо учение, непогрешим водач или нова технология, те имат достъп до извора на несъкрушима мощ. Те също така трябва да разполагат и с екстравагантна концепция за изгледите и възможностите на бъдещето. И накрая, те трябва да са напълно неосведомени за трудностите в това голямо начинание. Опитът е недостатък. Хората, които започнаха френската революция, нямаха никакъв политически опит. Това важи и за болшевиките, и за нацистите, и за революционерите в Азия. Опитният делови човек е по-късна птица. Той влиза в движението, когато то вече е действащо предприятие. И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "

http://www.easibulgaria.org/books/hoffer/h-1.htm
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа: И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
:grin:
Англичаните винаги се дърпат от (почти) всичко общо в ЕС - валута, сили за сигурност, визова политика :grin:
Хитри копелета са това англичаните.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

pocti_bezobidna написа:
snowprincess написа: И вероятно причината англичанинът да страни от масови движения, е неговият политически опит. "
Англичаните винаги се дърпат от (почти) всичко общо в ЕС - валута, сили за сигурност, визова политика :grin:
а ние гледаме да паразитираме навсякъде
по хитри копелета сме:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
annonymus

Мнение от annonymus »

Kent написа:
pocti_bezobidna написа:
а ние гледаме да паразитираме навсякъде
по хитри копелета сме:lol:
:rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

не, севте ги виждам, но не ми вдъхват доверие - едно лице няма на сайта
само като прочетох първото изречение, че конституцията ще променят и се отказах
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

shshtt написа:не, севте ги виждам, но не ми вдъхват доверие - едно лице няма на сайта
само като прочетох първото изречение, че конституцията ще променят и се отказах
Мен доматчето ме заинтригува на пръФ поглед. После нещо...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор