Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
на такова ми прилича...
............
Re: Асоциация...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Начи, чувАл си "църна маца", нали? Кат си чувАл, ко ти е толкоз смешното. Казвай кво асоциираш. Бързо![unknown] написа: Ми смешно ми е. Много.
тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
на такова ми прилича...
Суеверие.vyara написа:Начи, чувАл си "църна маца", нали? Кат си чувАл, ко ти е толкоз смешното. Казвай кво асоциираш. Бързо![unknown] написа: Ми смешно ми е. Много.

Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
на такова ми прилича...

Тъмно.vyara написа:Страх.[unknown] написа: Суеверие.

Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
на такова ми прилича...![]()
Безкрайност.vyara написа:светло[unknown] написа:Тъмно.vyara написа:Страх.[unknown] написа: Суеверие.

космос[unknown] написа:Безкрайност.vyara написа:светло[unknown] написа:Тъмно.vyara написа:Страх.[unknown] написа: Суеверие.
пропук - пропук на логиката (асоциативната) навремето на Църна Маца левитираше първа частна чейндж гилдия, щото имаше ТИР паркинг, Кореком и Караулка (за превенция от антиправителствени прояви)[unknown] написа:Суеверие.vyara написа:Начи, чувАл си "църна маца", нали? Кат си чувАл, ко ти е толкоз смешното. Казвай кво асоциираш. Бързо![unknown] написа: Ми смешно ми е. Много.
Тъ помоему Църна Маца = Сифилис...
логикаМнемозина написа:Блондинка.[unknown] написа:Безкрайност.vyara написа:
светло
Не бих се сетил за тях.esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр

Ааааа, това е жестоко. Няколко пъти съм попадал на него- абсолютна класика.Мнемозина написа:Блондинка.[unknown] написа:Безкрайност.vyara написа:
светло
Логика. Блондинка. Класика

Дисциплина (щото немско звучене...)[unknown] написа:Шрьодер...esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
-
Darkк
Perfumevyara написа: Начи, чувАл си "църна маца", нали? Кат си чувАл, ко ти е толкоз смешното. Казвай кво асоциираш. Бързо!
Реклама на Chat noirDarkк написа:Perfumevyara написа: Начи, чувАл си "църна маца", нали? Кат си чувАл, ко ти е толкоз смешното. Казвай кво асоциираш. Бързо!
"Ако сакате ваше либе да ви баца, пличкайте се със смрадлива вода Църна маца!"

Ограничение.esti написа:Дисциплина (щото немско звучене...)[unknown] написа:Шрьодер...esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр

- Глас в пустиня
Величие - един достойно изживян живот...разпадащо/рушащо се тяло, но някога в силата на своя живот, хвърляло дебела сянка, давало плод и прют на птици и гадинки...кръговрат...макар и мъртво, дървото продължава да живее с гадинките намерили закрила и подслон в нацепения ствол...след като изтече достатъчно време и спомена за "гигантското" му минало избледнее, гниещият дънер ще даде сили и храна за нов живот.[unknown] написа:
Аз казвам: Тъга, а вие...
Може и да не сте еднословни като мен.
Кръговрата на живота - Величие!
- Глас в пустиня
Има ли някъде подробности за тия "фишки"? Къде кога и как са снимани, подробности за обектите. Грабна ме от пръв поглед, това:vyara написа:Аз не виждам тъга. Паднало сухо сърво.
Но моите асоциации са за нещо, което гледах наскоро - снимки от птичи поглед :
http://fishki.net/comment.php?id=16762
ПП Хе, май твоята я открих и там

Нали все още съм под влияние на "12-та планета", та фантазията ми сработи.
Не намирам никакво логично обяснение в дълбаенето на скала за да бъде построен храм...ако преди това не е имало други причини...много ми прилича на силоз за изстрелване на ракети.
Сутиен.[unknown] написа:Ограничение.esti написа:Дисциплина (щото немско звучене...)[unknown] написа:Шрьодер...esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
Браво бе, БоЕВ!БоЕВ написа:Величие - един достойно изживян живот...разпадащо/рушащо се тяло, но някога в силата на своя живот, хвърляло дебела сянка, давало плод и прют на птици и гадинки...кръговрат...макар и мъртво, дървото продължава да живее с гадинките намерили закрила и подслон в нацепения ствол...след като изтече достатъчно време и спомена за "гигантското" му минало избледнее, гниещият дънер ще даде сили и храна за нов живот.[unknown] написа:
Последно промяна от Ън на 28.01.07, 16:54, променено общо 2 пъти.

Фишките в случая нямат нищо общо - просто място, дето рашъните събират разни интересни нищеця :)БоЕВ написа:
Има ли някъде подробности за тия "фишки"? Къде кога и как са снимани, подробности за обектите. Грабна ме от пръв поглед, това:
А снимките са на Michael Poliza - до колкото знам професионален фотограф за НГ. Онази снимка с камилите също е негова май - за ней пише, че е правена от самолет точно преди залез... когато сенките са най-дълги... и затова на снимката се виждат сенките на камилите, а в краката на сенките има едни бели петна, коита са истинските камили
Това му е официалния сайт на человака...
Руснаците нямат навика да коментират подробно снимките. Не и в този сайт. Авторът също не казва много. Само с по две три думи- кога, къде и какво е снимал. Виж тукБоЕВ написа:Има ли някъде подробности за тия "фишки"? Къде кога и как са снимани, подробности за обектите. Грабна ме от пръв поглед, това:vyara написа:Аз не виждам тъга. Паднало сухо сърво.
Но моите асоциации са за нещо, което гледах наскоро - снимки от птичи поглед :
http://fishki.net/comment.php?id=16762
ПП Хе, май твоята я открих и там
Нали все още съм под влияние на "12-та планета", та фантазията ми сработи.
Не намирам никакво логично обяснение в дълбаенето на скала за да бъде построен храм...ако преди това не е имало други причини...много ми прилича на силоз за изстрелване на ракети.

Консенсус- мразим ограниченията.esti написа:Сутиен.[unknown] написа:Ограничение.esti написа:Дисциплина (щото немско звучене...)[unknown] написа:Шрьодер...esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр

Понеже някъде стана дума за психоаналитиците, а те много обичат такива игрички на асоцииации, от които си вадят разни изводи за психичното състояние на пациентите, та мисля си, че вече е време да ни посети някой доктор-психар и да ни раздаде диагнозите.[unknown] написа:Консенсус- мразим ограниченията.esti написа:Сутиен.[unknown] написа:Ограничение.esti написа:Дисциплина (щото немско звучене...)[unknown] написа:Шрьодер...esti написа:Костенурките Нинджа:lol:[unknown] написа:Канализация.esti написа:тръбопровод.[unknown] написа:Разширени вени.esti написа:спукан капиляр
Много ще ми бъде интересно, какви изводи ще си направи за нас.
Нали си имаме вече. Май Почти безобидна разправяше, че се интересува от психология, Странниче- и тя. Крайно време е да раздават диагнози.esti написа:
Понеже някъде стана дума за психоаналитиците, а те много обичат такива игрички на асоцииации, от които си вадят разни изводи за психичното състояние на пациентите, та мисля си, че вече е време да ни посети някой доктор-психар и да ни раздаде диагнозите.
Ако е по десетобалната система, аз ШЪ си пишЪ 10.

-
Ржевски
Да ударя едно рамо на привържаниците на "кръвната" връзка:[unknown] написа:
Носферату
Аз пък съм нормална!:blum:[unknown] написа:Нали си имаме вече. Май Почти безобидна разправяше, че се интересува от психология, Странниче- и тя. Крайно време е да раздават диагнози.esti написа:
Понеже някъде стана дума за психоаналитиците, а те много обичат такива игрички на асоцииации, от които си вадят разни изводи за психичното състояние на пациентите, та мисля си, че вече е време да ни посети някой доктор-психар и да ни раздаде диагнозите.
Много ще ми бъде интересно, какви изводи ще си направи за нас.А може и да ни точкуват- кой е по- по- най- луд.
Ако е по десетобалната система, аз ШЪ си пишЪ 10.Щот съм скромен...
Добре де, добре, патологична лъжкиня съм
Коктейл Блъди Мери.Ржевски написа:Да ударя едно рамо на привържаниците на "кръвната" връзка:[unknown] написа:
Носферату
Намерих го на руски. Договор на равных[unknown] написа:Браво бе, БоЕВ!БоЕВ написа:Величие - един достойно изживян живот...разпадащо/рушащо се тяло, но някога в силата на своя живот, хвърляло дебела сянка, давало плод и прют на птици и гадинки...кръговрат...макар и мъртво, дървото продължава да живее с гадинките намерили закрила и подслон в нацепения ствол...след като изтече достатъчно време и спомена за "гигантското" му минало избледнее, гниещият дънер ще даде сили и храна за нов живот.[unknown] написа:
Кръговрата на живота - Величие!Същото мислех и аз. Все пак тъгата надделява от всички останали възприятия. Спомних си и за един фантастичен разказ- "Договор между равни" Ако го намеря в ел. вариант- ще го пусна тук.

Като прочетох твоята асоциация се сетих за "Цар лъв" и великия кръговрат на живота. Не знам що. Психоаналитиците да кажат. Сигур съм инфантилна.БоЕВ написа: Величие - един достойно изживян живот...разпадащо/рушащо се тяло, но някога в силата на своя живот, хвърляло дебела сянка, давало плод и прют на птици и гадинки...кръговрат...макар и мъртво, дървото продължава да живее с гадинките намерили закрила и подслон в нацепения ствол...след като изтече достатъчно време и спомена за "гигантското" му минало избледнее, гниещият дънер ще даде сили и храна за нов живот.
Крайно време е
[/quote]
--------------------------------------------------
Крайно време е за една лека психоанализка! Аз, понеже съм от скоро и не познавам никого ще ви предложа своите мили, малки разсъжденийца, според непосилните си възможности. Няма да посочавам имена, а само асоциациите и съответните ми импровизирани тълкувания.
Започвам с номер 1.
тъга,тази песен,свобода-песен-"Free me", ти затова си чудесна,,Или на мушката
на края на цевта... Въпрос на гледна точка, модернизация на това и онова,
прави обобщение,че рекламата за салам е тъпа,краставица, гладна Вяра,
облък от мента и мастика,темата загрубя,снощи бях с температура, бира,
разширени вени, суеверие, канализация,страх- тъмно,светло-безкрайност,
логика-блондинка-класика,Костенурките Нинджа-Шрьодер,парфюм- Реклама на Chat noir,
дисциплина-ограничение,Кръговрат на живота-величие-"Договор между равни",
сутиен-консенсус,най-луд по десетобалната система-10,
-----------------------------------------------------------------------------
Психологичен статус:)
Сутринта му започва леко тъжна, но красива/не е сам в леглото/.
Дори леко му се пее-/има вкус човека/ и лека склонност към романтични залитания, тъй да се каже. Все пак за него свободата е над всичко. Каквото и да прави тя му е в ума, сам си знае най- добре. Авторитетите по-добре да бъдат оставени настрани.
При нашето момче не вървят. Живота е прекрасен, когато си заобиколен с прекрасни хора/следвай добре асоциациите по-горе да няма невъздържани въпроси/. Неговата гледна точка може да не е първа, но е последна. Модернизацията е в кръвта му. Сред близки и
приятели нечесто си позволява да изказва неприязън към чуждата тъпотия. Влечение към дистанцираност спрямо човешките недостатъци и опит да се гледат с извисеност ако не отгоре то поне леко встрани. Почитател на традиционните, но оригинални коктейли-облак от мента и мастика. В личен аспект базисен традиционалист, но със свеж поглед към новото, което го влече. С вкус към красивите и умни жени, но не показва явно сантимента,предпочита скритите тактики от типа"Гладна Вяра". Някои теми според него позагрубяват, когато нещата трябва да се нарекат с истинските им имена. Да си признае, че снощи е бил с температура е равно на разширени вени, суеверие, канализация, страх. За този човек живота се случва /тук/и/сега/. Логика - блондинка - класика, за него са трите стълба на съвременния мъж. Естествено е за този свободолюбив дух "костенурките Нинджа" да заприличат на "Шрьодер". Това "окарикатуряване" е тъкмо типично, след като светлината е толкова безрайна и всепоглъщаща.
Неговата независима природа не търпи дисциплината, защото тя е ненужно ограничение. А естествено величието на живота може да се преразгледа на второ четене и като "Договор между равни" . Все пак този почитател на сутиените и консенсусите, смело дава своята скромна оценка : най-луд по десетобалната система-10.
--------------------------------------------------
Крайно време е за една лека психоанализка! Аз, понеже съм от скоро и не познавам никого ще ви предложа своите мили, малки разсъжденийца, според непосилните си възможности. Няма да посочавам имена, а само асоциациите и съответните ми импровизирани тълкувания.
Започвам с номер 1.
тъга,тази песен,свобода-песен-"Free me", ти затова си чудесна,,Или на мушката
на края на цевта... Въпрос на гледна точка, модернизация на това и онова,
прави обобщение,че рекламата за салам е тъпа,краставица, гладна Вяра,
облък от мента и мастика,темата загрубя,снощи бях с температура, бира,
разширени вени, суеверие, канализация,страх- тъмно,светло-безкрайност,
логика-блондинка-класика,Костенурките Нинджа-Шрьодер,парфюм- Реклама на Chat noir,
дисциплина-ограничение,Кръговрат на живота-величие-"Договор между равни",
сутиен-консенсус,най-луд по десетобалната система-10,
Психологичен статус:)
Сутринта му започва леко тъжна, но красива/не е сам в леглото/.
Дори леко му се пее-/има вкус човека/ и лека склонност към романтични залитания, тъй да се каже. Все пак за него свободата е над всичко. Каквото и да прави тя му е в ума, сам си знае най- добре. Авторитетите по-добре да бъдат оставени настрани.
При нашето момче не вървят. Живота е прекрасен, когато си заобиколен с прекрасни хора/следвай добре асоциациите по-горе да няма невъздържани въпроси/. Неговата гледна точка може да не е първа, но е последна. Модернизацията е в кръвта му. Сред близки и
приятели нечесто си позволява да изказва неприязън към чуждата тъпотия. Влечение към дистанцираност спрямо човешките недостатъци и опит да се гледат с извисеност ако не отгоре то поне леко встрани. Почитател на традиционните, но оригинални коктейли-облак от мента и мастика. В личен аспект базисен традиционалист, но със свеж поглед към новото, което го влече. С вкус към красивите и умни жени, но не показва явно сантимента,предпочита скритите тактики от типа"Гладна Вяра". Някои теми според него позагрубяват, когато нещата трябва да се нарекат с истинските им имена. Да си признае, че снощи е бил с температура е равно на разширени вени, суеверие, канализация, страх. За този човек живота се случва /тук/и/сега/. Логика - блондинка - класика, за него са трите стълба на съвременния мъж. Естествено е за този свободолюбив дух "костенурките Нинджа" да заприличат на "Шрьодер". Това "окарикатуряване" е тъкмо типично, след като светлината е толкова безрайна и всепоглъщаща.
Неговата независима природа не търпи дисциплината, защото тя е ненужно ограничение. А естествено величието на живота може да се преразгледа на второ четене и като "Договор между равни" . Все пак този почитател на сутиените и консенсусите, смело дава своята скромна оценка : най-луд по десетобалната система-10.
И така
И така, следва номер 2:
паднало сухо дърво, снимки от птичи поглед,филм-"КОса",Салам - пушен шпек, реклама на салам,
почва да говори в рими след салама,таратор,мастика с кристали,черен облак,църна маца,
страх,светло,безкрайност-космос, блондинка-логика,Кръговрата на живота - Величие-"Цар лъв",
Психологичен профил
---------------------------------------------------------------------------
Започва деня си с непоклатим реализъм за събитията и заобикалящата ги среда. Хората са хора, птиците са птици, падналото дърво си е паднало дърво, снимките от птичи поглед също са си такива. Нищо не е в състояние да я изведе от състоянието и на "трезв обективизъм". Дори провокативно подхвърлените й пред погледа заглавия като това на филма "Коса", придружени с песен, китара, огън и т.н. не успяват да я извадят от неумолимата й логична
концентрираност. И в един момент, чудото на трансформацията настъпва, споменаването на понятието "салам", е камъчето, което обръща здраво скованата каручка и превръща образа на
кроткото агънце в дебнеща и находчива тигрица. Не си правете илюзии, че тя е дна студена и математически предвидима дама.
Нямам такова нещо! Зад образа на лейди Тачер, се спотаява една Амазонка, готова да воюва за мястото на водач.
Тогава краставицата може да попадне в умелите ръце на тази пълна с изненади жена и да се превърне в таратор, а мастиката не е просто мастика, когато се гарнира с кристалите в очите й! Внимавайте, никак няма да е лесно да заблудите тази сетивна "черна котка", че на вашият хоризонт се задава буря и черни облаци, защото бурята е нейната стихия, пред която тя ще застане без страх. Тя ще открие светлината и в най - тъмните дълбини на човеката душа и отново ще съгради безкрайността на космоса /в съзнанието, или където това е необходимо/, за да продължи напред. За да премоделира блондинката в желязна логика, и да преосмисли отново кръговрата на живота, с горда осанка, готова да поеме удара, като една
съвременна безстрашна жена с характера на "Цар лъв".
паднало сухо дърво, снимки от птичи поглед,филм-"КОса",Салам - пушен шпек, реклама на салам,
почва да говори в рими след салама,таратор,мастика с кристали,черен облак,църна маца,
страх,светло,безкрайност-космос, блондинка-логика,Кръговрата на живота - Величие-"Цар лъв",
Психологичен профил
Започва деня си с непоклатим реализъм за събитията и заобикалящата ги среда. Хората са хора, птиците са птици, падналото дърво си е паднало дърво, снимките от птичи поглед също са си такива. Нищо не е в състояние да я изведе от състоянието и на "трезв обективизъм". Дори провокативно подхвърлените й пред погледа заглавия като това на филма "Коса", придружени с песен, китара, огън и т.н. не успяват да я извадят от неумолимата й логична
концентрираност. И в един момент, чудото на трансформацията настъпва, споменаването на понятието "салам", е камъчето, което обръща здраво скованата каручка и превръща образа на
кроткото агънце в дебнеща и находчива тигрица. Не си правете илюзии, че тя е дна студена и математически предвидима дама.
Нямам такова нещо! Зад образа на лейди Тачер, се спотаява една Амазонка, готова да воюва за мястото на водач.
Тогава краставицата може да попадне в умелите ръце на тази пълна с изненади жена и да се превърне в таратор, а мастиката не е просто мастика, когато се гарнира с кристалите в очите й! Внимавайте, никак няма да е лесно да заблудите тази сетивна "черна котка", че на вашият хоризонт се задава буря и черни облаци, защото бурята е нейната стихия, пред която тя ще застане без страх. Тя ще открие светлината и в най - тъмните дълбини на човеката душа и отново ще съгради безкрайността на космоса /в съзнанието, или където това е необходимо/, за да продължи напред. За да премоделира блондинката в желязна логика, и да преосмисли отново кръговрата на живота, с горда осанка, готова да поеме удара, като една
Re: И така
Ехаааа, бива си теГлен написа:И така, следва номер 2:
Психологичен профил
Интересно ми е какво ще кажеш за Ести - с тези разширени вени, канализации и костенурки Нинджа мен лично ме ошашави тя.
Що бе? Аз си признавам - напоследък ми е по-кеф да гледам анимация отколкото "истински" филми. Просто истинските филми, без кавичките, нещо много кът са станали... Снощи, примерно, стояхме с половинката до към 1 и нещо да гледаме "Коли"vyara написа: Като прочетох твоята асоциация се сетих за "Цар лъв" и великия кръговрат на живота. Не знам що. Психоаналитиците да кажат. Сигур съм инфантилна.То покрай тез деца що филмчета изгледах...
Ехаааа, бива си те
Мерси за психоанализата.
Интересно ми е какво ще кажеш за Ести - с тези разширени вени, канализации и костенурки Нинджа мен лично ме ошашави тя.
[/quote]
Много се радвам, че ти е допаднало. Целта е да се забавляваме. Неделя е все пак:)
И така, следва номер 3:
-ето в това се вгледайте, камили-сенки-истински камили,
Психологичен анализ
*Включилите се по-късно са ощетени откъм анализ, защото присъствието им е частично.
Човек, който обича да се вглежда в нещата. Не мислете, че нещо ще му убягне ей така. О, неееееееее!
Нищо не е такова, за каквото вие го смятате. Всяко нещо си има свой собствен код и символика и този мъж без всяквко затруднение ще ги разкрие. Камилите, не са обикновени камили. Ако погледнете детайлно този свят пресъздаден от небесните висини, ще забележите, че привличат не просто формите, а смисълът, съдържанието, посланията, които те изпращат. В ниакъв случай не оставайте с впечатлението, че пустинята може да бъде самотно място. О не! За този откривател на трудноразгадаваните сигнали, пустинята има формите на женското тяло и горещината на мислите. Гърбиците на тези устойчиви животни събират в себе си сoковете на издържливостта и
оцеляването непосилни, на пръв поглед и бих казала дори-невъзможни условия, за самосъхранение на много други животински видое. От тук естествено би следвал извода, че имаме работа не с обикновен любител на екзотични гледки, а с истински
изследовател на предизвикатествата. Заблудата на думите камили - сенки - камили, е само и единствено с цел, да бъдем доведени до обобщенията : неспокоен дух- предизвикателства -оцеляване.
Хич не е лесен този на пръв поглед скрит екземпляр. Хич не е лесен!
Много се радвам, че ти е допаднало. Целта е да се забавляваме. Неделя е все пак:)
И така, следва номер 3:
Психологичен анализ
*Включилите се по-късно са ощетени откъм анализ, защото присъствието им е частично.
Човек, който обича да се вглежда в нещата. Не мислете, че нещо ще му убягне ей така. О, неееееееее!
Нищо не е такова, за каквото вие го смятате. Всяко нещо си има свой собствен код и символика и този мъж без всяквко затруднение ще ги разкрие. Камилите, не са обикновени камили. Ако погледнете детайлно този свят пресъздаден от небесните висини, ще забележите, че привличат не просто формите, а смисълът, съдържанието, посланията, които те изпращат. В ниакъв случай не оставайте с впечатлението, че пустинята може да бъде самотно място. О не! За този откривател на трудноразгадаваните сигнали, пустинята има формите на женското тяло и горещината на мислите. Гърбиците на тези устойчиви животни събират в себе си сoковете на издържливостта и
оцеляването непосилни, на пръв поглед и бих казала дори-невъзможни условия, за самосъхранение на много други животински видое. От тук естествено би следвал извода, че имаме работа не с обикновен любител на екзотични гледки, а с истински
изследовател на предизвикатествата. Заблудата на думите камили - сенки - камили, е само и единствено с цел, да бъдем доведени до обобщенията : неспокоен дух- предизвикателства -оцеляване.
Глен написа: Много се радвам, че ти е допаднало. Целта е да се забавляваме. Неделя е все пак:)
И така, следва номер 3:
Психологичен анализ
Отивам да се гледам в огледалото
Тва всичкото за мен ли беше
Колко заблуден съм бил толкоз години...
Ми че то аз въупште не съм си се познавал
Гаче не съм живял със себе си толкоз време...
Или пък съм се преструвал? Пред себе си? Баси актьора съм начи
10х че ми отвори очите
Прогледнах