Послушай тая тишина
на в миг затихналата буря,
преди последната вълна
да се разпръсне о гранита
на вълноломната стена!
Замлъква врявата сърдита.
Крайбрежието вече спят
и към небето се въззема
като мечта по своя път
една несвършена поема.
Светло утро, ти прокуди
всяка пара и мъгла —
пеперуди, пеперуди,
тънки сребърни крила.
Ти безбрежна шир събуди,
звънна в моите стъкла —
пеперуди, пеперуди,
тънки сребърни крила.
Затрептяха изумруди,
цяла мрежа светила —
пеперуди, пеперуди,
тънки сребърни крила.
Вървя смирен, вървя самин,
в душата лъха утрин свежа,
и там просторът странносин
разстила свойта светла мрежа.
Избиват огнени следи
в страна мечтана, непозната,
и хороводи от звезди
бележат път в далечината.
Вървя, а таен глас трепти:
- Какви цветя, какви съзвучия,
какви несбъднати мечти
в незнайна песен ще заключиш?
Николай Лилиев...
Послушай
- Stranniche
- Обратна връзка:
ТИХИЯТ пролетен дъжд
звънна над моята стряха,
с тихия пролетен дъжд
колко надежди изгряха!
Тихият пролетен дъжд
слуша земята и тръпне,
тихият пролетен дъжд
пролетни приказки шъпне.
В тихия пролетен дъжд
сълзи, възторг и уплаха,
с тихия пролетен дъжд
колко искрици изтляха!
звънна над моята стряха,
с тихия пролетен дъжд
колко надежди изгряха!
Тихият пролетен дъжд
слуша земята и тръпне,
тихият пролетен дъжд
пролетни приказки шъпне.
В тихия пролетен дъжд
сълзи, възторг и уплаха,
с тихия пролетен дъжд
колко искрици изтляха!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
"Обичам жените, обичам ги лудо!Жените приличат на някакво чудо!Жените ме карат да пиша поема,Жените ме карат на път да поема,Жените поемат ме - без да ги карам,С жените е лесно шест малки да вкарам,Жените са моя любим шоколад -Две следи отпред, две следи отзад…Д2 и Део, и ето че пея -Що пея, бе? Просто си нямам идея!Тез ноти отвътре ми идват изглежда -Обичам жените - от тяхната вежда,До тяхното пръстче със нокът изгризан!Обичам във тях като вкъщи да влизам,Обичам да лягам на тяхната цица,Обичам и боб да ми сипват в паница,Обичам лъжите им - толкова сладки,Обичам и техните тайни тетрадки,В които разказват за мен и за него,Историйки сглабят - подобно на “Лего”!Обичам жените, когато са руси,Устата обичам, която се муси,А после шепти и целува вълшебно -Целува на едро, целува на дребно,И аз се превръщам в оргазмени крясъци,Превръщам се в стон от побъркващи тласъци,И става ми толкова кама и сутрешно,Обичам жените - и външно и вътрешно!Обичам жените и техните фокуси -Грима да оправят, червилото, кока си,Изкуствени мигли, гърди силиконови -Стотици дьо тени и хиляди фонове…Толкова средства във секс инвестирани -Обаче, признавам, го правят с разбиране!Обичам жените със поглед премрежен,Обичам играта на силен, но нежен,Обичам жените със ген флиртаджийски,Приятелки първи с езичета змийски…Обичам жените да черпя със уиски -Обичам ги крейзи, и секси, и риски!Звездите с онуй романтично мъждуканеОт първото здрасти до второто чукане!Обичам страстта да е още зелена,Обичам с любов да говорят за членаС онези редовни лъжи в дължините…Дори и да пукна - обичам жените!Обичам ги мокри, обичам ги голи,Обичам жената за още да моли,И с вик любовта да превръща във течност!Обичам ги днес.И утре.И вечно."
от фейса
линка е на "Яко ме пере Тока....!!!"
от фейса
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Green Light
sandmaN написа:"Обичам жените, обичам ги лудо!Жените приличат на някакво чудо!Жените ме карат да пиша поема,Жените ме карат на път да поема,Жените поемат ме - без да ги карам,С жените е лесно шест малки да вкарам,Жените са моя любим шоколад -Две следи отпред, две следи отзад…Д2 и Део, и ето че пея -Що пея, бе? Просто си нямам идея!Тез ноти отвътре ми идват изглежда -Обичам жените - от тяхната вежда,До тяхното пръстче със нокът изгризан!Обичам във тях като вкъщи да влизам,Обичам да лягам на тяхната цица,Обичам и боб да ми сипват в паница,Обичам лъжите им - толкова сладки,Обичам и техните тайни тетрадки,В които разказват за мен и за него,Историйки сглабят - подобно на “Лего”!Обичам жените, когато са руси,Устата обичам, която се муси,А после шепти и целува вълшебно -Целува на едро, целува на дребно,И аз се превръщам в оргазмени крясъци,Превръщам се в стон от побъркващи тласъци,И става ми толкова кама и сутрешно,Обичам жените - и външно и вътрешно!Обичам жените и техните фокуси -Грима да оправят, червилото, кока си,Изкуствени мигли, гърди силиконови -Стотици дьо тени и хиляди фонове…Толкова средства във секс инвестирани -Обаче, признавам, го правят с разбиране!Обичам жените със поглед премрежен,Обичам играта на силен, но нежен,Обичам жените със ген флиртаджийски,Приятелки първи с езичета змийски…Обичам жените да черпя със уиски -Обичам ги крейзи, и секси, и риски!Звездите с онуй романтично мъждуканеОт първото здрасти до второто чукане!Обичам страстта да е още зелена,Обичам с любов да говорят за членаС онези редовни лъжи в дължините…Дори и да пукна - обичам жените!Обичам ги мокри, обичам ги голи,Обичам жената за още да моли,И с вик любовта да превръща във течност!Обичам ги днес.И утре.И вечно."
от фейса
Яко го пере тока. И малко боцка и насам, от магнитната индукция, сигур.