Глен написа:Понеже някъде стана дума за психоаналитиците, а те много обичат такива игрички на асоцииации, от които си вадят разни изводи за психичното състояние на пациентите, та мисля си, че вече е време да ни посети някой доктор-психар и да ни раздаде диагнозите.

Много ще ми бъде интересно, какви изводи ще си направи за нас.

--------------------------------------------------
Крайно време е за една лека психоанализка! Аз, понеже съм от скоро и не познавам никого ще ви предложа своите мили, малки разсъжденийца, според непосилните си възможности. Няма да посочавам имена, а само асоциациите и съответните ми импровизирани тълкувания.
Започвам с номер 1.
тъга,тази песен,свобода-песен-"Free me", ти затова си чудесна,,Или на мушката
на края на цевта... Въпрос на гледна точка, модернизация на това и онова,
прави обобщение,че рекламата за салам е тъпа,краставица, гладна Вяра,
облък от мента и мастика,темата загрубя,снощи бях с температура, бира,
разширени вени, суеверие, канализация,страх- тъмно,светло-безкрайност,
логика-блондинка-класика,Костенурките Нинджа-Шрьодер,парфюм- Реклама на Chat noir,
дисциплина-ограничение,Кръговрат на живота-величие-"Договор между равни",
сутиен-консенсус,най-луд по десетобалната система-10,
-----------------------------------------------------------------------------
Психологичен статус:)
Сутринта му започва леко тъжна, но красива/не е сам в леглото/.
Дори леко му се пее-/има вкус човека/ и лека склонност към романтични залитания, тъй да се каже. Все пак за него свободата е над всичко. Каквото и да прави тя му е в ума, сам си знае най- добре. Авторитетите по-добре да бъдат оставени настрани.
При нашето момче не вървят. Живота е прекрасен, когато си заобиколен с прекрасни хора/следвай добре асоциациите по-горе да няма невъздържани въпроси/. Неговата гледна точка може да не е първа, но е последна. Модернизацията е в кръвта му. Сред близки и
приятели нечесто си позволява да изказва неприязън към чуждата тъпотия. Влечение към дистанцираност спрямо човешките недостатъци и опит да се гледат с извисеност ако не отгоре то поне леко встрани. Почитател на традиционните, но оригинални коктейли-облак от мента и мастика. В личен аспект базисен традиционалист, но със свеж поглед към новото, което го влече. С вкус към красивите и умни жени, но не показва явно сантимента,предпочита скритите тактики от типа"Гладна Вяра". Някои теми според него позагрубяват, когато нещата трябва да се нарекат с истинските им имена. Да си признае, че снощи е бил с температура е равно на разширени вени, суеверие, канализация, страх. За този човек живота се случва /тук/и/сега/. Логика - блондинка - класика, за него са трите стълба на съвременния мъж. Естествено е за този свободолюбив дух "костенурките Нинджа" да заприличат на "Шрьодер". Това "окарикатуряване" е тъкмо типично, след като светлината е толкова безрайна и всепоглъщаща.
Неговата независима природа не търпи дисциплината, защото тя е ненужно ограничение. А естествено величието на живота може да се преразгледа на второ четене и като "Договор между равни" . Все пак този почитател на сутиените и консенсусите, смело дава своята скромна оценка :
най-луд по десетобалната система-10. [/quote]
В едно бъркаш- не си отскоро тук и не са непосилни възможностите ти.
П.П. Виж обновената ми сигнатура.