Забрави- ще те наплюяМнемозина написа:Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие.БоЕВ написа: Това не е облекло за фотография сред природата, а е спец рейнджърска одежда - всяко лято правим лагер сборове на които обучаваме младежи в боравенето с оръжие и на ръкопашен бой. Е, имат проблем с мотивацията чат-пат, но пък когато им обещаем че ще могат да правят всичко което си поискат със сръбските и гръцки момичета и единствената пречка ще са им само младежите, то нещата се променят - блъскат и стрелят с хъс.
Ще те ухапя бе! Ще те оскубя, ще ти издърпам ушите, спри се малко!
Ей така става агресивен човек...
Искам да си поговорим за
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Да, благодаря.Ън написа:Забрави- ще те наплюяМнемозина написа: Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие.
Ще те ухапя бе! Ще те оскубя, ще ти издърпам ушите, спри се малко!
Ей така става агресивен човек...
И ще му издера лицето и ще му ритна два шамара в гръбния кош.
Panta rhei...
внимавайте да не ви фотошопнатvyara написа:Ауууу, и аз! Много е секси, нали?:shy:
http://itschool.bg/tutorials/article/1584/
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Не Боят, а Боев.pocti_bezobidna написа:Боят секси ли е?vyara написа:Ауууу, и аз! Много е секси, нали?:shy:Мнемозина написа:
Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие.
Ще те ухапя бе! Ще те оскубя........
Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
Не се впрягай, това са глупости.
"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
vyara написа:Не Боят, а Боев.pocti_bezobidna написа:Боят секси ли е?vyara написа:Ауууу, и аз! Много е секси, нали?:shy:Мнемозина написа:
Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие.
Ще те ухапя бе! Ще те оскубя........
Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
Блажени са вярващите.
Добре, да предположим, че ме дразни нарочно. Явно го намирате остроумно?
Не ми отговаряй, нЕма смисъл.
Не, не, не, не го оправдавайте!holi_day написа:"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
Ще му изтъпя ножовете, ще му разфокусирам обектива, ще... ще... ми не знам вече, помагайте с идеи, да му се не види, само седите и нищо не вършите!
Panta rhei...
Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане.holi_day написа:"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
напук пъ ши ти отговоря и азpocti_bezobidna написа:
Блажени са вярващите.
ако един човек е намусен и зъл, дали ще иска да разсмее другите?
той ли те дразни или ти се дразниш?
знаеш ли кое му е хубавото - остави настрана снимката... виж другото... всеки ден срещаме неща - несправедливости разни, които подминаваме или просто се примиряваме... за него има няколко неща, в които "гори"... и не може да махне с ръка се ено ги няма...
прав-крив... тая непримиримост на мен ми харесва
може би защото на мен ми е по-лесно да намеря какво да харесам у хората
така, както ми харесва твоето сърдене, защото в него има нещо... детско невинно... аааааа май по-скоро е тинейджърско
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Нали?vyara написа:Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане.holi_day написа:"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.
Не се впрягай, това са глупости.Нещата си имат причина и толкоз. Като се появят други причини, ще се появят и други неща. Аз не мога да съм причина, нито чиито и да било постове, така че...
А така си имате Биг Брадър он-лайн.
боев ме дразни, а аз се връзвам. Сууупер яко!
ПП. Не те кефи Бойко?
И какъв пердах може да хвърли на непослушковците!
така миvyara написа:Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане.Нещата си имат причина и толкоз. Като се появят други причини, ще се появят и други неща. Аз не мога да съм причина, нито чиито и да било постове, така че...
шъ трябва пак да земе да се изпокарваме, та да стане интересно
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Самовнушавай си каквото искаш Холи.holi_day написа:напук пъ ши ти отговоря и азpocti_bezobidna написа:
Блажени са вярващите.
ако един човек е намусен и зъл, дали ще иска да разсмее другите?
той ли те дразни или ти се дразниш?
знаеш ли кое му е хубавото - остави настрана снимката... виж другото... всеки ден срещаме неща - несправедливости разни, които подминаваме или просто се примиряваме... за него има няколко неща, в които "гори"... и не може да махне с ръка се ено ги няма...
прав-крив... тая непримиримост на мен ми харесва
може би защото на мен ми е по-лесно да намеря какво да харесам у хората
така, както ми харесва твоето сърдене, защото в него има нещо... детско невинно... аааааа май по-скоро е тинейджърско
Няма да ме накараш да повярвам.
Е, поне е успял во питите си да ви разсмее, макар и на мой гръб.
Продължавайта да се забавлявате.
Затова пък можеш ти да погледнеш по-отвисоко на цялата ситуация. Тя си е съвсем ваша работа, но аз знам, че можеш. И мен Боев ме е хапал и жилил нарочно. Даже ме е разплаквал. Да не повярваш!pocti_bezobidna написа: Не можеш.
Както и да е. Искам да ти кажа, че когато казвам, че Боев е секси, това не означава, че оправдавам изблиците му към теб или някой друг. Просто не съм аз човека, който ще му промени отношението към теб или другиго. Аз мога да променя само отношението му към себе си, защото това е моята система, в която участвам. Останалото не мога да променя. Но ти можеш. Колкото и да не ми вярваш и колкото и да не ми обърнеш внимание.
pocti_bezobidna написа:Нали?
А така си имате Биг Брадър он-лайн.
боев ме дразни, а аз се връзвам. Сууупер яко!
няма как да не ни е по-интересно, отколкото Биг Брадърpocti_bezobidna написа: Самовнушавай си каквото искаш Холи.
Няма да ме накараш да повярвам.
Е, поне е успял во питите си да ви разсмее, макар и на мой гръб.
Продължавайта да се забавлявате.
да не забравяме, че "диалогичното общуване е насочено не само към предмета на общуване, а и към личността на участниците"
не случайно "За човека няма нищо по-интересно от хората"(В.Хумболт)
няма как да те накараме да повярваш в някакви неща, след като ти си се втренчила в своите си
по това си приличате с БоЕВ
а на мен винаги са ми били интересни приликите, а не разликите между хората
може да е глупаво, но аз съм свикнала и с други свои глупавини
та има и други неща, които са извън вас и споровете, които винаги ще намирам за по-интересни
извинявай, че ти загубих времето. ти не държеше да ти отговарям(е)
няма как да ти нарисуваме усмивката ние, ведрината и Небето са си в теб
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.vyara написа:Затова пък можеш ти да погледнеш по-отвисоко на цялата ситуация. Тя си е съвсем ваша работа, но аз знам, че можеш. И мен Боев ме е хапал и жилил нарочно. Даже ме е разплаквал. Да не повярваш!pocti_bezobidna написа: Не можеш.и понеже съм минала през това, ти казвам, че и ти можеш да гледаш на него по друг начин. Просто всеки решава на кое у себе си и от там и у другия да даде превес. В различността си и двамата не осъзнавате колко много допирни и общи точки имате. Но по силата на инерцията сте се вторачили в конфликта си и понеже го очаквате, виждате го навсякъде, приемате го лично. А то не е така, то касае всеки за него си. Боев има добра душа. Ти също си много чист и добър човек. Но както все казвам, парадоксалните неща са най-вероятните и истинските.
Както и да е. Искам да ти кажа, че когато казвам, че Боев е секси, това не означава, че оправдавам изблиците му към теб или някой друг. Просто не съм аз човека, който ще му промени отношението към теб или другиго. Аз мога да променя само отношението му към себе си, защото това е моята система, в която участвам. Останалото не мога да променя. Но ти можеш. Колкото и да не ми вярваш и колкото и да не ми обърнеш внимание.
Въпросът е:pocti_bezobidna написа: Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
1. Да направиш така, че другия да не си го позволява.
2. Ако другият прави опити, това изобщо да не стигне до теб и да не те засегне по някакъв начин.
Иначе виждаш, че като правите едно и също, резултатът е един и същ. Но тъй като и двамата сте непримирими, остава човек да си мисли, че така ви харесва.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))pocti_bezobidna написа: Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
но реших вместо да се обясняваме тук с теб на всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума, да започна да се шегувам с него по неговия начин. само ми трябва малко свободно време да се настроя. след това ще искам да видя реакцията на другите и се надявам така страстно да защитават и мен, или хайде не защитават, но така страстно да обясняват на Боев, че аз се шегувам с него. Надявам се сноу първа да каже тогава, че ме обича
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))pocti_bezobidna написа: Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
но реших вместо да се обясняваме тук с теб на всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума, да започна да се шегувам с него по неговия начин. само ми трябва малко свободно време да се настроя. след това ще искам да видя реакцията на другите и се надявам така страстно да защитават и мен, или хайде не защитават, но така страстно да обясняват на Боев, че аз се шегувам с него. Надявам се сноу първа да каже тогава, че ме обича
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
сноу шъ тъ защитиlatrevw написа:нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))
гарантирам за нея
щи спретне портрет на онеправдания, който изригва в агресия
аз не мога да предвидя ко шъ прая
шъ застана на грешната страна или от двете страни - стигат ми силите
много готино "всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума"
бравос
адмирирам
ей мъ - пуууууууу не мъ е срам, че така ми изглеждат нещата
мога само да ви зарадвам, че скоро шъ си зимам пак отпуск и ми е едно лекохвърковато
Ф.Песоа
Ф.Песоа
бравос! да си починеш хубавоholi_day написа:мога само да ви зарадвам, че скоро шъ си зимам пак отпуск и ми е едно лекохвърковато
иначе и аз стигнах до момента май да си вземам отпуск от клуба, ама няма да устискам предполагам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
бе кво ми пука на мен за някъф си клубlatrevw написа:бравос! да си починеш хубаво
иначе и аз стигнах до момента май да си вземам отпуск от клуба, ама няма да устискам предполагам
боужей!
и някви си писарушки
сапунени балони
Ф.Песоа
Ф.Песоа
за шахаGaspode написа:Нищо лично, и вероятно е доста в страни от темата... ама пусто не се сдържах да ви покажа това:
не е встрани от темата, но съм с разбирането, че играя сама срещу себе си, що се отнася до словесните игри във форума
и че всъщност си говоря с мене си
от което и от картинката следва, че съм идиот
аз и никой друг
това усещане постоянно ме съпътства
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Е, айде ся- идиот... Най- обиккновен шизофреникholi_day написа:за шахаGaspode написа:Нищо лично, и вероятно е доста в страни от темата... ама пусто не се сдържах да ви покажа това:
не е встрани от темата, но съм с разбирането, че играя сама срещу себе си, що се отнася до словесните игри във форума
и че всъщност си говоря с мене си
от което и от картинката следва, че съм идиот
аз и никой друг
това усещане постоянно ме съпътства
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!