Искам да си поговорим за

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
БоЕВ написа: Това не е облекло за фотография сред природата, а е спец рейнджърска одежда - всяко лято правим лагер сборове на които обучаваме младежи в боравенето с оръжие и на ръкопашен бой. Е, имат проблем с мотивацията чат-пат, но пък когато им обещаем че ще могат да правят всичко което си поискат със сръбските и гръцки момичета и единствената пречка ще са им само младежите, то нещата се променят - блъскат и стрелят с хъс.
Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие. :grin:

Ще те ухапя бе! Ще те оскубя, ще ти издърпам ушите, спри се малко! :twisted:

Ей така става агресивен човек... :lol:
Забрави- ще те наплюя :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Мнемозина написа: Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие. :grin:

Ще те ухапя бе! Ще те оскубя, ще ти издърпам ушите, спри се малко! :twisted:

Ей така става агресивен човек... :lol:
Забрави- ще те наплюя :lol:
Да, благодаря.

И ще му издера лицето и ще му ритна два шамара в гръбния кош. :grin:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие. :grin:

Ще те ухапя бе! Ще те оскубя........
Ауууу, и аз! Много е секси, нали?:shy:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа:

:lol::lol::lol:

Ох.
Само да уточня: ще бъда водена от изключително благородни помисли. :grin:
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Ауууу, и аз! Много е секси, нали?:shy:
внимавайте да не ви фотошопнат :blum:
http://itschool.bg/tutorials/article/1584/
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
annonymus

Мнение от annonymus »

sandmaN написа: абе ш`съ земете накрая вий:lol:
Гледаш кофти филми явно.
Че им и вярваш... :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
И ще му издера лицето и ще му ритна два шамара в гръбния кош. :grin:
Е, нали е от любов. Да? :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
Мнемозина написа:

Боят секси ли е? :shocked:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:
vyara написа:
Мнемозина написа:

Не Боят, а Боев. :lol:

Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.

Не се впрягай, това са глупости. :kiss:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.

"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
pocti_bezobidna написа:
vyara написа:
Мнемозина написа:

Не Боят, а Боев. :lol:

Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.

:rotfl24:
Блажени са вярващите.
Добре, да предположим, че ме дразни нарочно. Явно го намирате остроумно? :rotfl24:
Не ми отговаряй, нЕма смисъл.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа:
vyara написа:Не виждаш ли, че нарочно те дразни. Вярвам, че води такива обучения, но не вярвам, че говори подобни глупотевини на момчетата. Иска да те дразни с всички средства. Ако не му се връзваш постоянно, няма да те дразни. Така си мисля.

"Иска да те дразни" да се замени с "иска просто да те разсмее и спорът да приключи"
Не, не, не, не го оправдавайте! :mad:

Ще му изтъпя ножовете, ще му разфокусирам обектива, ще... ще... ми не знам вече, помагайте с идеи, да му се не види, само седите и нищо не вършите! :hammer:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:
:rotfl24:
Блажени са вярващите.
Добре, да предположим, че ме дразни нарочно. Явно го намирате остроумно? :rotfl24:

ПП. Кажи, ама честно - Бойко Борисов намираш ли го секси?
Не е остроумно, разбира се.

ББ не ми е секси изобщо.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа:

Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане. :lol: Нещата си имат причина и толкоз. Като се появят други причини, ще се появят и други неща. Аз не мога да съм причина, нито чиито и да било постове, така че...
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа::rotfl24:
Блажени са вярващите.
напук пъ ши ти отговоря и аз :blum:
ако един човек е намусен и зъл, дали ще иска да разсмее другите?
той ли те дразни или ти се дразниш?

знаеш ли кое му е хубавото - остави настрана снимката... виж другото... всеки ден срещаме неща - несправедливости разни, които подминаваме или просто се примиряваме... за него има няколко неща, в които "гори"... и не може да махне с ръка се ено ги няма...
прав-крив... тая непримиримост на мен ми харесва
може би защото на мен ми е по-лесно да намеря какво да харесам у хората :bigsmile:
така, както ми харесва твоето сърдене, защото в него има нещо... детско невинно... аааааа май по-скоро е тинейджърско :blum:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:Ще му изтъпя ножовете, ще му разфокусирам обектива, ще... ще... ми не знам вече, помагайте с идеи, да му се не види, само седите и нищо не вършите! :hammer:
обектива... не пипай! :rotfl24:
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
holi_day написа:

Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане. :lol: Нещата си имат причина и толкоз. Като се появят други причини, ще се появят и други неща. Аз не мога да съм причина, нито чиито и да било постове, така че...
Нали? :-)
А така си имате Биг Брадър он-лайн.
боев ме дразни, а аз се връзвам. Сууупер яко!

ПП. Не те кефи Бойко? :shocked: Такива мускули има.
И какъв пердах може да хвърли на непослушковците!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Нито може да се замени, нито спорът ще приключи. Я си представете, че спорът приключи. Такава скука и необичайност ще настане. :lol: Нещата си имат причина и толкоз. Като се появят други причини, ще се появят и други неща. Аз не мога да съм причина, нито чиито и да било постове, така че...
така ми
шъ трябва пак да земе да се изпокарваме, та да стане интересно :grin::blum:
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:
Нали? :-)
Глупости! Обаче как да те накарам да гледаш с моите очи?!
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
pocti_bezobidna написа::rotfl24:
Блажени са вярващите.
напук пъ ши ти отговоря и аз :blum:
ако един човек е намусен и зъл, дали ще иска да разсмее другите?
той ли те дразни или ти се дразниш?

знаеш ли кое му е хубавото - остави настрана снимката... виж другото... всеки ден срещаме неща - несправедливости разни, които подминаваме или просто се примиряваме... за него има няколко неща, в които "гори"... и не може да махне с ръка се ено ги няма...
прав-крив... тая непримиримост на мен ми харесва
може би защото на мен ми е по-лесно да намеря какво да харесам у хората :bigsmile:
така, както ми харесва твоето сърдене, защото в него има нещо... детско невинно... аааааа май по-скоро е тинейджърско :blum:
Самовнушавай си каквото искаш Холи.
Няма да ме накараш да повярвам.
Е, поне е успял во питите си да ви разсмее, макар и на мой гръб.
Продължавайта да се забавлявате. :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа: Глупости! Обаче как да те накарам да гледаш с моите очи?!
Не можеш.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: Не можеш.
Затова пък можеш ти да погледнеш по-отвисоко на цялата ситуация. Тя си е съвсем ваша работа, но аз знам, че можеш. И мен Боев ме е хапал и жилил нарочно. Даже ме е разплаквал. Да не повярваш! :lol: и понеже съм минала през това, ти казвам, че и ти можеш да гледаш на него по друг начин. Просто всеки решава на кое у себе си и от там и у другия да даде превес. В различността си и двамата не осъзнавате колко много допирни и общи точки имате. Но по силата на инерцията сте се вторачили в конфликта си и понеже го очаквате, виждате го навсякъде, приемате го лично. А то не е така, то касае всеки за него си. Боев има добра душа. Ти също си много чист и добър човек. Но както все казвам, парадоксалните неща са най-вероятните и истинските. :kiss:
Както и да е. Искам да ти кажа, че когато казвам, че Боев е секси, това не означава, че оправдавам изблиците му към теб или някой друг. Просто не съм аз човека, който ще му промени отношението към теб или другиго. Аз мога да променя само отношението му към себе си, защото това е моята система, в която участвам. Останалото не мога да променя. Но ти можеш. Колкото и да не ми вярваш и колкото и да не ми обърнеш внимание.
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:Нали? :-)
pocti_bezobidna написа: Самовнушавай си каквото искаш Холи.
Няма да ме накараш да повярвам.
Е, поне е успял во питите си да ви разсмее, макар и на мой гръб.
Продължавайта да се забавлявате. :winkw:
няма как да не ни е по-интересно, отколкото Биг Брадър
да не забравяме, че "диалогичното общуване е насочено не само към предмета на общуване, а и към личността на участниците"
не случайно "За човека няма нищо по-интересно от хората"(В.Хумболт)

няма как да те накараме да повярваш в някакви неща, след като ти си се втренчила в своите си
по това си приличате с БоЕВ
а на мен винаги са ми били интересни приликите, а не разликите между хората
може да е глупаво, но аз съм свикнала и с други свои глупавини :grin:
та има и други неща, които са извън вас и споровете, които винаги ще намирам за по-интересни

извинявай, че ти загубих времето. ти не държеше да ти отговарям(е)
няма как да ти нарисуваме усмивката ние, ведрината и Небето са си в теб
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
pocti_bezobidna написа: Не можеш.
Затова пък можеш ти да погледнеш по-отвисоко на цялата ситуация. Тя си е съвсем ваша работа, но аз знам, че можеш. И мен Боев ме е хапал и жилил нарочно. Даже ме е разплаквал. Да не повярваш! :lol: и понеже съм минала през това, ти казвам, че и ти можеш да гледаш на него по друг начин. Просто всеки решава на кое у себе си и от там и у другия да даде превес. В различността си и двамата не осъзнавате колко много допирни и общи точки имате. Но по силата на инерцията сте се вторачили в конфликта си и понеже го очаквате, виждате го навсякъде, приемате го лично. А то не е така, то касае всеки за него си. Боев има добра душа. Ти също си много чист и добър човек. Но както все казвам, парадоксалните неща са най-вероятните и истинските. :kiss:
Както и да е. Искам да ти кажа, че когато казвам, че Боев е секси, това не означава, че оправдавам изблиците му към теб или някой друг. Просто не съм аз човека, който ще му промени отношението към теб или другиго. Аз мога да променя само отношението му към себе си, защото това е моята система, в която участвам. Останалото не мога да променя. Но ти можеш. Колкото и да не ми вярваш и колкото и да не ми обърнеш внимание.
Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
Въпросът е:
1. Да направиш така, че другия да не си го позволява.
2. Ако другият прави опити, това изобщо да не стигне до теб и да не те засегне по някакъв начин.

Иначе виждаш, че като правите едно и също, резултатът е един и същ. Но тъй като и двамата сте непримирими, остава човек да си мисли, че така ви харесва. :lol: Шегувам се, бе, сакън! Какво толкова ти пука от някакъв форум и кой какво бил написал?! Не трябва да ти пука толкова!
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

1 Регистриран, 5 Скрити и 16 Гости :shocked:
караме ли се сега, че е толку многолюдно в момента :rotfl24:
Ф.Песоа

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Неам време за дискусии, ама шви кажа:

Момичета, ето ви ино котЕ, него дъралячкайте!:lol:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:... не позволявам да ме хапят и жилят нарочно....
:kiss:
Штъ цуна и шти кажа: Сопри се малце Рангеле! Изпуши цигарата джанъм! И аз шъ съ кротна в кюшето.
:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа: Вяра, не позволявам да ме хапят и жилят нарочно. Не отминавам тези и изобщо не смятам да го правя за в бъдеще.
нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))
но реших вместо да се обясняваме тук с теб на всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума, да започна да се шегувам с него по неговия начин. само ми трябва малко свободно време да се настроя. след това ще искам да видя реакцията на другите и се надявам така страстно да защитават и мен, или хайде не защитават, но така страстно да обясняват на Боев, че аз се шегувам с него. Надявам се сноу първа да каже тогава, че ме обича :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:Неам време за дискусии, ама шви кажа:

Момичета, ето ви ино котЕ, него дъралячкайте!:lol:

Изображение
Ще ти попея накрая! :evil:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))
но реших вместо да се обясняваме тук с теб на всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума, да започна да се шегувам с него по неговия начин. само ми трябва малко свободно време да се настроя. след това ще искам да видя реакцията на другите и се надявам така страстно да защитават и мен, или хайде не защитават, но така страстно да обясняват на Боев, че аз се шегувам с него. Надявам се сноу първа да каже тогава, че ме обича :-)
:-)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:...
но реших ..., да започна да се шегувам с него по неговия начин. само ми трябва малко свободно време да се настроя. ...
А, бе ти виде ли котЕтО? И ти можеш да си поиграеш с него.:-) Но само ако искаш разбира се.:-)
А иначе с тая закана дето прасна напрао мнооо ме уплаши.:crying:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Са, аз гладен ли съм!:roll:
И как тряа а регирам.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Са, аз гладен ли съм!:roll:
И как тряа а регирам.
Трябва да се уплашиш.
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:нямам време днес, но влязох да видя какво ми е отговорил снощи Боев. Много му се зарадвах пак :))
сноу шъ тъ защити
гарантирам за нея
щи спретне портрет на онеправдания, който изригва в агресия :lol:
аз не мога да предвидя ко шъ прая
шъ застана на грешната страна или от двете страни - стигат ми силите

много готино "всички други дето им е забавно и остроумно или пък дето не им пука за форума"
бравос
адмирирам
ей мъ - пуууууууу не мъ е срам, че така ми изглеждат нещата
мога само да ви зарадвам, че скоро шъ си зимам пак отпуск и ми е едно лекохвърковато :grin:
Ф.Песоа

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа:мога само да ви зарадвам, че скоро шъ си зимам пак отпуск и ми е едно лекохвърковато :grin:
бравос! да си починеш хубаво

иначе и аз стигнах до момента май да си вземам отпуск от клуба, ама няма да устискам предполагам :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Нищо лично, и вероятно е доста в страни от темата... ама пусто не се сдържах да ви покажа това:

Изображение

И това също понякога:

Изображение

А това пък е съвсем оф-топик :(

Изображение

Мдам :)
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:бравос! да си починеш хубаво

иначе и аз стигнах до момента май да си вземам отпуск от клуба, ама няма да устискам предполагам :-)
бе кво ми пука на мен за някъф си клуб
боужей!
и някви си писарушки
:lol:
сапунени балони
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Gaspode написа:Нищо лично, и вероятно е доста в страни от темата... ама пусто не се сдържах да ви покажа това:
за шаха
не е встрани от темата, но съм с разбирането, че играя сама срещу себе си, що се отнася до словесните игри във форума
и че всъщност си говоря с мене си
от което и от картинката следва, че съм идиот
аз и никой друг
това усещане постоянно ме съпътства
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:
Gaspode написа:Нищо лично, и вероятно е доста в страни от темата... ама пусто не се сдържах да ви покажа това:
за шаха
не е встрани от темата, но съм с разбирането, че играя сама срещу себе си, що се отнася до словесните игри във форума
и че всъщност си говоря с мене си
от което и от картинката следва, че съм идиот
аз и никой друг
това усещане постоянно ме съпътства
Е, айде ся- идиот... Най- обиккновен шизофреник :blum::lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор