Добре дошъл/а never mind

Все същите
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:
Това е добра тактика по принцип.
Обръщаш глава и казваш - мен този проблем не ме интересува, аз съм над тези неща, те не ми харесват и аз не ги виждам. Така по-лесно се живее, особено в реала.
От което проблема - какво безобразие! - изобщо не изчезва и не се разрешава от самосебе си. :rotfl24:
тук съвсем лично ще се намеся, но не по повод конкретната тема.

Смяташ ли, че можеш да спреш Боев да се "шегува"с теб?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа:аз вярно, че не знам за какво иде реч, или поне не в детайли, но когато не искам да се размирише на аки, не стъпвам в акото.
ако някаква негативна емоция е на път да ме повлече и да ме изпълни с гняв, а не мога да променя дразнителя-просто я избягвам
виж сега
няколко пъти подминавам подмятанията ти за миналото на форума - за форумни герои, за които правеше аналогия с твоята лична поява тук
има моменти, когато хората, за да се разберат, трябва да си кажат нещата, а не да предполагат какво е в главите на другите
и друго - като влагаш толкова емоция тук при това беза да знаеш за какво иде реч - не си попаднала на място, което да е за теб или ти не си за него
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Холи, чети внимателно, когато изказваш квалификации от рода на "авторитетни, но неаргументирани". Това по-горе е предположение или скрит въпрос, който някой, ако желае, може да зададе на себе си. Написала съм: "може да е...."
ми ей сега мога да обявя, че може би има някой тук от новоизлюпил се форум, който си прави експерименти в стария форум
може и други работи ей така лекичко и общо да ги кажа
едно такова неангажиращо
и хем да ги кажа, хем да не кажа нищо
само да река първо "може..."

точно щото внимателно те четох се обадих
като кажеш "може" - това значи, че допускаш нещо; вероятност е и прочие...
та по-леко с тия лекохвърковати отдалече-отдалече формулировки
Ф.Песоа

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:
Semiramis написа: :lol: о, ти ще кажеш кое и как. ти по-разбираш.

Аз само се хванах за думите ти да се научим да даваме втори шанс и ти доразвих мисълта.
кой хвърлял камъни пръв.
ти защо съдиш Панечв.
Ма не ми дърпай думите от устата, моля ти се.
и да не си даваме акъли една на друга, ок?
:lol:
не ти давам акъл :kiss:
аз знам защо съм го направила :lol:
първо, че моята фамилия е също Панчева и това ме дразни, да зема да си сменя ника ли :rotfl24:
и второ - много пъти през живота ми ми е идвало да си взема шапката и да се махна, както направи той
та, аз хвърлях камъни по себе си - "как може да си такава идиотка, как може да ти минава такова нещо през ума"
а в анкетата, която пуснах исках да изберете дали и двамата да са с бан или и двамата да са тук и резултата беше 6:10
но не настоявах да се изпълни волята на мнозинството, защото мога да чакам
ако искаш нещо да ми кажеш, Семи - винаги можеш
:bigsmile:

:-) аз ти го казах -
изискваш от хората нещо, което ти самата не можеш.
започва се от себе си.
но и аз не съм съвършена. иначе нямаше да съм тук.
:-)
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа:
pocti_bezobidna написа:
Обръщаш глава и казваш - мен този проблем не ме интересува, аз съм над тези неща, те не ми харесват и аз не ги виждам. Така по-лесно се живее, особено в реала.
От което проблема - какво безобразие! - изобщо не изчезва и не се разрешава от самосебе си. :rotfl24:

Вече не. Имаше период, в който вярвах, че като кажеш на някого - човече, обиждаш ме и поведението ти към мен е грубо, той поне ще спре.
Опитвам се да го подминавам, не винаги успешно.
Обидно ми е и друго - че още 10 души започват да викат "той се шегува, той се шегува". :winkw:
А 2-3ма - "проблема си е твой, че му се връзавш"
:rotfl24:

Най-голямата глупост от моя страна е, че все още изобщо чета и пиша тук.
Е, това вече си е лично моя простотия. :winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа: та по-леко с тия лекохвърковати отдалече-отдалече формулировки
Ти се притесняваш да не би да променя и изманипулирам нечие мнение ли? :lol:
Де да беше толкова лесно.
Да, Холи, написала съм го преди всичко, защото аз лично го мисля, а и репликата на Мнемо - ето, пак ние сме лошите, показва, че това не си го мисля само аз. Т.е. самото нагнетяване на ситуацията тук пречи на хората да са лежерни и приятни и т.н. На теб споровете пречат ли ти да си лежерна и приятна? :lol::winkw::blum:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:Най-голямата глупост от моя страна е, че все още изобщо чета и пиша тук.
това е само една закалителна процедура, на която се подлагаш/ме :bigsmile:
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
pocti_bezobidna написа:Най-голямата глупост от моя страна е, че все още изобщо чета и пиша тук.
това е само една закалителна процедура, на която се подлагаш/ме :bigsmile:
О, не знам, не знам.
Доколко се "закалявам" и доколко се "разпилявам"...
Имам и други вредни навици, от които не мога да се откажа - цигарите например.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

holi_day написа:
windcolours написа:аз вярно, че не знам за какво иде реч, или поне не в детайли, но когато не искам да се размирише на аки, не стъпвам в акото.
ако някаква негативна емоция е на път да ме повлече и да ме изпълни с гняв, а не мога да променя дразнителя-просто я избягвам
виж сега
няколко пъти подминавам подмятанията ти за миналото на форума - за форумни герои, за които правеше аналогия с твоята лична поява тук
има моменти, когато хората, за да се разберат, трябва да си кажат нещата, а не да предполагат какво е в главите на другите
и друго - като влагаш толкова емоция тук при това беза да знаеш за какво иде реч - не си попаднала на място, което да е за теб или ти не си за него
грам емоция не съм вложила в тази тема всъщност. Ти къде я видя?:blink:

а аналогиите с герои от миналото ги направи в ефир друг човек, аз просто се зачетох в старите теми, за да разбера дали е с основание. Ти не би ли, ако се беше случило с теб?

(в скоби: да, наистина има ситуации, в които нещата трябва да се изясняват, за да не се предполага. А когато не ти се даде шанс да го направиш-какво ще сториш? И другия вариант-толкова сте го бистрили, но никога не се доближават гледните точки. Тогава пък се губи смисълът и въртите на празни обороти. )

и накрая- ако намекваш, че не съм за 3о4о и 3о4о не е за мен- знам ли, замислям се напоследък дали не е наистина така
Последно промяна от windcolours на 04.08.10, 11:56, променено общо 2 пъти.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа: Доколко се "закалявам" и доколко се "разпилявам"...
+1
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:
windcolours написа:
pocti_bezobidna написа:

Вече не. Имаше период, в който вярвах, че като кажеш на някого - човече, обиждаш ме и поведението ти към мен е грубо, той поне ще спре.
Опитвам се да го подминавам, не винаги успешно.
Обидно ми е и друго - че още 10 души започват да викат "той се шегува, той се шегува". :winkw:
А 2-3ма - "проблема си е твой, че му се връзавш"
:rotfl24:

Най-голямата глупост от моя страна е, че все още изобщо чета и пиша тук.
Е, това вече си е лично моя простотия. :winkw:
ето, значи просто го подминаваш. Извръщаш глава. Това ми беше идеята.:-) Има неща, които не са във властта ни. И просто ги игнорираме.
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа: ето, значи просто го подминаваш. Извръщаш глава. Това ми беше идеята.:-) Има неща, които не са във властта ни. И просто ги игнорираме.
Глей ся. Начи, за да се стигне до извръщането на глава, първо трябва да съм направила сума ти опити.
Тва ми е проблема на мене.
Че не тегля една майна от самото начало...
карай, крайно време е да ода да посвърша нЕкоя работа... :winkw:

Иначе с проблемите и извръщането на глава - не става. Проблемите трябва да се раззешават. Колкото по-бързо, тотлокова по-добре.
Конфликтът тук стана преди около две години. И аз не съм наясно съвсем точно аккво, как и защо се стигна до бан за част от хората тук. Но си е факт.
Според мен, разпада в клуба започна точно от там и колкото и да се опитваме за замажем (в смисъл на "прикрием", а не "заздравим") пукнатината с витиевати приказки и теми за Космоса, Вселената, рицарите и битките, червеното и бяло вино и бла-бла-бла-бла куртоазия - няма да се получи.
част от хората бяха изгонени.
Е, при тази ситуация вече не можем да говорим за равнопоставеност и приятелство.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На много хора съм бил обиден. Чавдарчето, Сет, Докторка, Капинчо, Боев, Вяра и Амаранта, Дарк Кет, Ънноун, Ести също ми е мъка. Звеневия и Пипи.
Обиден съм им защото са ми приятели. Човек не може да се обижда на непознати. Ядосан се чувствам дори и в момента. От дни си мисля каква ли магия да си направя за да съм наполовина весел и усмихнат като Латрево, например. Или Бийд. С опити ще успея да си я направя.
Добре дошла на Чавдарчето. Радвам се че се е регистрирала. Съжалявам, ако тази тема е целта и, но до тук със съжаленията. Каквото- такова. Добре дошла, надявам се да си добре, пиши!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:... и Рем са най-яростните противници Чавето да не пише тук завинаги. Аз искам да попитам тях тримата този форум свободен ли е? Хората в него свободни ли са? Те свободни ли се чувстват и могат ли да дават свобода? Може и да не ми отговарят, никак не държа. Аз искам просто всеки да е свободен и да се чувства добре. Като задавам въпросите си не е за да укорявам някого, а за да си помогнем всички всеки един от нас да се чувства по-добре тук и да имаме полза от общуването си с всеки един. Аз не се отказвам от общуването си с никого.
Не, че съм чел темата, хич и не ми е до това, а и имам достатъчно други грижи, но да ти отговоря все пак.

1. Аз не искам Чавдарче/Няма значение да не пише тук завинаги. И никога не съм го искал. Това, което винаги съм искал е всеки да може да спазва елементарна културна хигиена тук. Затова и беше бана, забележи след предупреждение не едно, не две, не три. И ако иска лифт на бана трябва да го каже. Веднага след бана тя се опита да се регистрира наново и не успя, защото подозирах, че така ще направи и сложих потвърждение от администратор, за да се активира регистрацията. И оттогава е така. Тя разбира се се опита, аз разбира се не я пуснах й и го писах. Сега е успяла с нов ник и маготича или питката са я пуснали, дали са видели, че е тя или не няма значение.

2. Свободен е форумът, да. Винаги съм бил за това хората да имат свобода. Свободата да бъдат себе си. Регистрация с нов ник и подобни не наричам обаче свобода, а лъжа. Недостойно поведение. Поведение показващо липса на именно онази елементарна културна хигиена. Всеки греши. Всеки има право на втори шанс. На трети дори (има граница, права е Семирамис, не може вечно да даваш шансове). Но Чавдарчето не иска втори шанс. Тя иска първи. Това не е Чавдарчето, това е Няма Значение. Така виждам аз нещата и мога откровено да ти кажа, че не ми харесват. Имам свободата на това, нали.

Толкова от мен.

И наздраве!

:wine:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:
+1
така е
тогава... откажете цигарите :blum:
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
latrevw написа:
+1
така е
Е, опитвам се де.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

holi_day написа:
latrevw написа:
+1
така е
а бегай си почини а:mad:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа: а и репликата на Мнемо - ето, пак ние сме лошите, показва, че това не си го мисля само аз. Т.е. самото нагнетяване на ситуацията тук пречи на хората да са лежерни и приятни и т.н. На теб споровете пречат ли ти да си лежерна и приятна? :lol::winkw::blum:
аз съм досадна и да ти кажа честно не мога да се търпя, хеле като си чатърствам от тема в тема
ама не мога да се сдържам
има неща, които не си слагам на сърце - не се ядосвам за и заради форума
дефект ми е, че всичко ми е интересно, даже най-нищожни неща
в някъф момент те са ми като паралелен свят, докато нещо в реала се подрежда, то тук може да си е хаос

за Мнемо - остави ми я на мен. оказва се, че в събота сме на едно и също място и има вероятност да се видим за 5 мин. с нея.
ако е рекъл Господ да няма свидетели, тежко й
много съм й насъбрала
такива напътствия шъ й дам за форумния живот, че шъ ме запомни :blum:
е, то е ясно, че ще говорим за теб и ести предимно, а по-малко за къпин
ку остане време ще я обвиня, че нейния аватар вдъхнови Ън да нарисува за всички ни разпиляната у нас и по света колекция "цветята"
тя е виновна, че по ено време по повод нейни реплики препрочетох оттук-оттам някои древни старчета, нар.философи, ама в други форуми
пиша ги тия неща, та да знае, че разминем ли се, публично шъ я линчувам
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа:
като почнеш да чуваш и четеш написаното към теб, тогава шъ си дискутираме на воля
като почнеш да отговаряш по същество на репликата към теб, тогава може би има сми нещо да ти се казва
иначе няма проблем, аз мога да си говоря и с неодушевени предмети
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Quid написа:а бегай си почини а:mad:
пфуууууууууууууу пушач!
:mad::blum:
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:Конкретно Ън искам много да попитам, сега като ме подсети - Ън, нали наскоро каза, че всичко си идва по местата, когато проумеем, че никой не е повече или по-малко от нас? Тогава, като те прочетох, ти се усмихнах, защото това е мое убеждение и реално съм се убедила, че е точно така. Така ли го вярваш ти наистина?
Не съм казал, че съм нещо повече от Чавдарчето, нито пък го мисля сега или съм си го помислял някога. Просто не искам тя да е тук, защото не искам да чета написаното от нея и да го коментирам, нито тя да чете написаното от мен и да го коментира. Дразни ме, изнервя ме. Това е. Точка. Какво повече да обяснявам...

И не мисля, че аз, Рем и Мнемо сме и най- върлите противници тук, просто аз казвам какво мисля, докато много хора си мълчат.
Пусни анкета и ще разбереш, че е така.
Последно промяна от Ън на 04.08.10, 12:45, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз мога да си говоря и с неодушевени предмети
и какво казват те:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Kent написа:
дипломата ти не е по тази специалност
не се мъчи :blum:
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:... и Рем са най-яростните противници Чавето да не пише тук завинаги. Аз искам да попитам тях тримата този форум свободен ли е? Хората в него свободни ли са? Те свободни ли се чувстват и могат ли да дават свобода? Може и да не ми отговарят, никак не държа. Аз искам просто всеки да е свободен и да се чувства добре. Като задавам въпросите си не е за да укорявам някого, а за да си помогнем всички всеки един от нас да се чувства по-добре тук и да имаме полза от общуването си с всеки един. Аз не се отказвам от общуването си с никого.
Не, че съм чел темата, хич и не ми е до това, а и имам достатъчно други грижи, но да ти отговоря все пак.

1. Аз не искам Чавдарче/Няма значение да не пише тук завинаги. И никога не съм го искал. Това, което винаги съм искал е всеки да може да спазва елементарна културна хигиена тук. Затова и беше бана, забележи след предупреждение не едно, не две, не три. И ако иска лифт на бана трябва да го каже. Веднага след бана тя се опита да се регистрира наново и не успя, защото подозирах, че така ще направи и сложих потвърждение от администратор, за да се активира регистрацията. И оттогава е така. Тя разбира се се опита, аз разбира се не я пуснах й и го писах. Сега е успяла с нов ник и маготича или питката са я пуснали, дали са видели, че е тя или не няма значение.

2. Свободен е форумът, да. Винаги съм бил за това хората да имат свобода. Свободата да бъдат себе си. Регистрация с нов ник и подобни не наричам обаче свобода, а лъжа. Недостойно поведение. Поведение показващо липса на именно онази елементарна културна хигиена. Всеки греши. Всеки има право на втори шанс. На трети дори (има граница, права е Семирамис, не може вечно да даваш шансове). Но Чавдарчето не иска втори шанс. Тя иска първи. Това не е Чавдарчето, това е Няма Значение. Така виждам аз нещата и мога откровено да ти кажа, че не ми харесват. Имам свободата на това, нали.

Толкова от мен.

И наздраве!

Благодаря за разяснението. Аз, разбира се, нямаше откъде да знам тези подробности. Сега разбирам защо ти е такова отношението.
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

holi_day написа:
Kent написа:
дипломата ти не е по тази специалност
не се мъчи :blum:
имам положен испит с много добър пет взет
а и ходих на кръжок две години, обаче ми писна
фройд мройд и кандински клерамбо
и хитрия снежневски като черешката на тортата
пфу, че скука и досада
после ходих до края само на съдебна медицина
че секи ден нещо новичко у "пациентите"
...и хладно, кеф у залата:cool: в летните жеги особено
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа:
vyara написа: а и репликата на Мнемо - ето, пак ние сме лошите, показва, че това не си го мисля само аз. Т.е. самото нагнетяване на ситуацията тук пречи на хората да са лежерни и приятни и т.н. На теб споровете пречат ли ти да си лежерна и приятна? :lol::winkw::blum:
аз съм досадна и да ти кажа честно не мога да се търпя, хеле като си чатърствам от тема в тема
ама не мога да се сдържам
има неща, които не си слагам на сърце - не се ядосвам за и заради форума
дефект ми е, че всичко ми е интересно, даже най-нищожни неща
в някъф момент те са ми като паралелен свят, докато нещо в реала се подрежда, то тук може да си е хаос

за Мнемо - остави ми я на мен. оказва се, че в събота сме на едно и също място и има вероятност да се видим за 5 мин. с нея.
ако е рекъл Господ да няма свидетели, тежко й
много съм й насъбрала
такива напътствия шъ й дам за форумния живот, че шъ ме запомни :blum:
е, то е ясно, че ще говорим за теб и ести предимно, а по-малко за къпин
ку остане време ще я обвиня, че нейния аватар вдъхнови Ън да нарисува за всички ни разпиляната у нас и по света колекция "цветята"
тя е виновна, че по ено време по повод нейни реплики препрочетох оттук-оттам някои древни старчета, нар.философи, ама в други форуми
пиша ги тия неща, та да знае, че разминем ли се, публично шъ я линчувам
Приятно прекарване ви пожелавам! Знам, че само хубави неща ще си говорите за мен. :lol::blum:
И аз съм спряла да се ядосвам за форуми и не си слагам вече нищо на сърце - казвам си всичко на момента и карам нататък. :bigsmile:
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

holi_day написа:
windcolours написа:
като почнеш да чуваш и четеш написаното към теб, тогава шъ си дискутираме на воля
като почнеш да отговаряш по същество на репликата към теб, тогава може би има сми нещо да ти се казва
неодушевен предмет не бяха ме наричали. Наистина интересна /и съвсем нова гледна точка към персоната ми/:lol:
вероятно те дразня с това, че не чуваш от мен желаните и очаквани отговори.
....това май наистина е тема, където хората имат нужда д аизпуснат парата.
изчезвам
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Kent написа:имам положен испит с много добър пет взет
мога само да гадая какъв...
ама не е бил иЗпит по български език :blum:
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:На много хора съм бил обиден. Чавдарчето, Сет, Докторка, Капинчо, Боев, Вяра и Амаранта, Дарк Кет, Ънноун, Ести също ми е мъка. Звеневия и Пипи.
Обиден съм им защото са ми приятели. Човек не може да се обижда на непознати. Ядосан се чувствам дори и в момента. От дни си мисля каква ли магия да си направя за да съм наполовина весел и усмихнат като Латрево, например. Или Бийд. С опити ще успея да си я направя.
Добре дошла на Чавдарчето. Радвам се че се е регистрирала. Съжалявам, ако тази тема е целта и, но до тук със съжаленията. Каквото- такова. Добре дошла, надявам се да си добре, пиши!
Сичко т`ва ОК, супер и мноо гот, ама ние тъй или инак сме непознати...
Що се ядосваш? не трябва.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

holi_day написа:
Kent написа:имам положен испит с много добър пет взет
мога само да гадая какъв...
ама не е бил иЗпит по български език :blum:
по бългРЪски има шес:lol:
само отличен
много бях чак на есетата
особено върху творба дето не съм я чел
направо и се събираха комбълите на другарката
как съм можел да правя такиви поразителни изводи:lol:
п.п. онова е за другите изпити
по никое време
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

holi_day написа:
windcolours написа:
а така!
нагрийзай я, пък си запиши ушите за кой какво споменаваше преди това!
:lol:

аз отивам да обядвам.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

латино-драми в 4 страници? Прегледах само 3 мнения на стр. 4. И ми се струва достатъчно да пропусна 1-3. вероятно ще намина към магазин за екипировки. Гмуркане, рийшли..
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:латино-драми в 4 страници? Прегледах само 3 мнения на стр. 4. И ми се струва достатъчно да пропусна 1-3. вероятно ще намина към магазин за екипировки. Гмуркане, рийшли..
Не, не са латино. Сега са на мода турските сериали.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

ELBI написа:латино-драми в 4 страници? Прегледах само 3 мнения на стр. 4. И ми се струва достатъчно да пропусна 1-3. вероятно ще намина към магазин за екипировки. Гмуркане, рийшли..
+1
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа:....

Толкова от мен.

И наздраве!

Са нЕма да те мъча, ма по тая логика с многото никове трябва да изпобаннеш половината форум. Май само аз и ти сме си останали с оригиналните. Айде, стига :lol: Станал си голяма цензура начи :kiss:

А за драмите в турско/малайзийски стил с отенъци на климакс - бройте ме и мен в недолюбващите ги. :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:Са нЕма да те мъча, ма по тая логика с многото никове трябва да изпобаннеш половината форум. Май само аз и ти сме си останали с оригиналните. Айде, стига :lol: Станал си голяма цензура начи :kiss:

А за драмите в турско/малайзийски стил с отенъци на климакс - бройте ме и мен в недолюбващите ги. :grin:
Не говорех за смяна на ника. Знаеш го слънце. :kiss:

PS
Знам само, че съм станал по-дрът. Друго май не съм станал. Но все още ставам де....:blum:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Амаранта написа: Бе ти само Ела да видиш - тормоз, и изтезания, и психо-атаки, докъ си кажеш и майчиното айпи.:blum::lol:
Оценявам чувството ти за хумор.:lol:
Но си сложи ръката на сърцето и кажи, ама съвсем честно, че това дето написах не е вярно!:bigsmile:
И тогава говори/пиши всичките тия неща които си изписала надолу из темата - за свобода, братство, равенство, рицарство и тн:lol:
Знаеш, че съм злоглед и пристрастен, ама в мен остава едно такова лепкаво и неприятно усещане, че се активизираш неимоверно много само около интрижки и скандалчета тук, а през останалото време може да не се вясваш с месеци.:bigsmile:

Не мога да отрека обаче, че съм прочел и много ценни мнения от теб за което ти и благодаря!:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

windcolours написа:

БоЕВ е неизбежен като смъртта или като жълтите листа на есен.:bigsmile:
Когато ника на БоЕВ се споменава ей току така...
обикновено има обидени после.:bigsmile:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

Remmivs написа:

Толкова от мен.

И наздраве!

Рем, а и всички останали... не е няма значение, а благодаря /за нищо/, ти поне знаеш английски :-)
Тук съм
1. Защото не се моля никога на никого за нищо. Тоест банът ми е свален ВЪПРЕКИ теб.
2. Има хора, с които ми е приятно да си общувам, обещавам на другите няма да се мотам из краката, нито време, нито желание имам.
3. Точно след седмица още повече няма да имам нито време, нито сили за вас..
4. Обичам да съм над нещата, само човек, преживял това НАД, може да го разбере...

Та не се притеснявай, ако ми е интересна някоя тема, ще пиша, в рамките на добрия тон и нормалния разум, няма да спамя и няма да си губя времето в клуба :P Аз приемам хората като никове, на Мнемо толкова исках да й пиша в една тема наскоро... Не исках да съм със стария ник, просто защото не съм ... това:lol:

П.П. Най-сетне заваля, прелест, сега си пуснах "Жар"
http://vbox7.com/play:200831da

П.П. 1. Намерих си аватар, тоест от другия форум е, но това е същността ми от година...

П.П. 2. В момента, в който решиш, че можеш да хвърлиш камък, направи го, аз не мисля, че имаш засега моралното право..

Ми здрасти, кво да направя, просто искам да си пиша тук отвреме-навреме, не да доказвам, да показвам или квото и да било. Това е минало, бе, хора, нима за 2-3 години на нашата възраст не може да се промени човек? Да отстлабне 25 кила, да се влюби, да започне работа, да заживее друг живот?? Айдееее бееее :lol::lol:
Публикувай отговор