Remmivs написа:vyara написа:... и Рем са най-яростните противници Чавето да не пише тук завинаги. Аз искам да попитам тях тримата този форум свободен ли е? Хората в него свободни ли са? Те свободни ли се чувстват и могат ли да дават свобода? Може и да не ми отговарят, никак не държа. Аз искам просто всеки да е свободен и да се чувства добре. Като задавам въпросите си не е за да укорявам някого, а за да си помогнем всички всеки един от нас да се чувства по-добре тук и да имаме полза от общуването си с всеки един. Аз не се отказвам от общуването си с никого.
Не, че съм чел темата, хич и не ми е до това, а и имам достатъчно други грижи, но да ти отговоря все пак.
1. Аз не искам Чавдарче/Няма значение да не пише тук завинаги. И никога не съм го искал. Това, което винаги съм искал е всеки да може да спазва елементарна културна хигиена тук. Затова и беше бана, забележи след предупреждение не едно, не две, не три. И ако иска лифт на бана трябва да го каже. Веднага след бана тя се опита да се регистрира наново и не успя, защото подозирах, че така ще направи и сложих потвърждение от администратор, за да се активира регистрацията. И оттогава е така. Тя разбира се се опита, аз разбира се не я пуснах й и го писах. Сега е успяла с нов ник и маготича или питката са я пуснали, дали са видели, че е тя или не няма значение.
2. Свободен е форумът, да. Винаги съм бил за това хората да имат свобода. Свободата да бъдат себе си. Регистрация с нов ник и подобни не наричам обаче свобода, а лъжа. Недостойно поведение. Поведение показващо липса на именно онази елементарна културна хигиена. Всеки греши. Всеки има право на втори шанс. На трети дори (има граница, права е Семирамис, не може вечно да даваш шансове). Но Чавдарчето не иска втори шанс. Тя иска първи. Това не е Чавдарчето, това е Няма Значение. Така виждам аз нещата и мога откровено да ти кажа, че не ми харесват. Имам свободата на това, нали.
Толкова от мен.
И наздраве!

Рем, а и всички останали... не е няма значение, а благодаря /за нищо/, ти поне знаеш английски

Тук съм
1. Защото не се моля никога на никого за нищо. Тоест банът ми е свален ВЪПРЕКИ теб.
2. Има хора, с които ми е приятно да си общувам, обещавам на другите няма да се мотам из краката, нито време, нито желание имам.
3. Точно след седмица още повече няма да имам нито време, нито сили за вас..
4. Обичам да съм над нещата, само човек, преживял това НАД, може да го разбере...
Та не се притеснявай, ако ми е интересна някоя тема, ще пиша, в рамките на добрия тон и нормалния разум, няма да спамя и няма да си губя времето в клуба

Аз приемам хората като никове, на Мнемо толкова исках да й пиша в една тема наскоро... Не исках да съм със стария ник, просто защото не съм ... това:lol:
П.П. Най-сетне заваля, прелест, сега си пуснах "Жар"
http://vbox7.com/play:200831da
П.П. 1. Намерих си аватар, тоест от другия форум е, но това е същността ми от година...
П.П. 2. В момента, в който решиш, че можеш да хвърлиш камък, направи го, аз не мисля, че имаш засега моралното право..
Ми здрасти, кво да направя, просто искам да си пиша тук отвреме-навреме, не да доказвам, да показвам или квото и да било. Това е минало, бе, хора, нима за 2-3 години на нашата възраст не може да се промени човек? Да отстлабне 25 кила, да се влюби, да започне работа, да заживее друг живот?? Айдееее бееее

:lol: