До админите

Все същите
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

лягай да спиш и ти.
утрото е по-мъдро от вечерта.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:Алоу-у-у-у, администрацията, спиш ли?
Некво движение по моя въпрос?
Ку спите да почвам да тролим тогава?!:roll:
БоЕВ, моля те, спри
искам да си тук в клуба
едно е да не харесваш някого или нещо, друго е да изтървеш контрола над емоциите си
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
БоЕВ, моля те, спри
искам да си тук в клуба
едно е да не харесваш някого или нещо, друго е да изтървеш контрола над емоциите си
Да бе.
Като пуснеш духа от бутилката, иди го прибирай вътре.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:
:sleepymoon:

П.П. Аз още съм хор. И шпя.
А ти спри мастиката - действа ти агресиращо. Мини на нещо друго. :kiss:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не си воин. Според мен. Не водиш битки, нямаш от какво да си уморен, нито пък имаш нещо за губене или печелене. Нямаш стратегия, която да следваш, не си последователен и нямаш цел. Няма с кого да кръстосаш шпага, защото никой не се сражава. Да се държиш така не е война, а истерия.
Искаш да "тролиш", като Сет, но това неговото също не беше нищо друго освен истерия. Без идея какво иска, без смисъл, без никакъв резултат. Едно разочарование и нищо повече. Не ти го пиша за да се съгласяваш или да се замислиш или каквото и да е. Държиш се така от страшно много време, но това не е твоето държание, най малкото защото истерията не ти е присъща.
Имам един спомен от Зочо, свързан със Зеления. По онова време нито съм му бил ядосан, нито съм го знаел какъв е и как обичайно се държи. Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.
Не ме гони носталгия. Па и да ме гони не го пиша заради това.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:

А кви админи имаше навремето...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.

Е, аре да не си само ти от тези, които помнят :-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
Green Light написа:Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.

Е, аре да не си само ти от тези, които помнят :-)

Иии, ебаси! Мерси, бе пич!
:-)
Аватар
сър Айвънхоу

Re: До админите

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
Предварително благодаря!:-)
ей, ч'ш, не мое ли да шибнем съвместно по една домашна пърцуца с тънко мезе? :grin:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: "Щастливото детенце" вчера и завчера сглоби един двукрилен гардероб с плъзгащи врати за истинските дечица и така спести 300 лв. минимум. Днес сглобих две ъглови легла с ракла. 5-6 души ми се обадиха що не съм на работа. А аз леко си боцнах ръчичката. И им казах, че и аз съм човек, тоест почивам си. А истината е, че съм гроги. И контузен. Ми лапешка работа- играх си с бормашината....
А ти, детенце мило, кво прави събота и неделя?
:pray: златни ти ръце, батка!
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Megi_Koleva написа: Хей, ама тук не е кръчма.
напротив - кръчма си е... с редовни пияници ньедни и изпратеняци отгоре на това... :grin:

хлъц! а, наздраве! :drink: :chalga:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Re: До админите

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: спри се и не прави повече глупости
:mad: я, не нарушавай конституционните права на човека! :blum:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа: Ку спите да почвам да тролим тогава?!:roll:
:rotfl24: дай та цуна бе, хъшлак! :kiss:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

да бе... егати и гада е тоя БоЕВ значиии... опитва се да ми отнема етикета "мрънкало" :blum:
Последно промяна от сър Айвънхоу на 10.08.10, 09:53, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Ех, старчоци меланхолни такива! :bigsmile:
Проблемът е посредничеството на нета. Да бяхме примерно в едно село (то, ние сме, ама от нета на се забелязва) и да говорим наживо, дори да се сбие някой с някого, нещата нямаше да са такива... баш.
Отваряйте нови страници и пишете нови неща, защото докато стане клубът 60-70 има още история да се пише. Ама хубави истории, не истерии. :lol:
Грийне, прав си, но... не напълно. Забравяте едно важно нещо - че отрицателните емоции, които някой срещу някого излива са симптом на болка. И Боев, примерно, дори не забелязва, че на Латрево й е болно, даже когато казва, че не й пука вече от него. На всички ни пука, няма друг начин. Нека не забравяме, че и на другия отсреща му пука.
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
да се направи жив чат към форума:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Kent написа:и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
що бре? на биляжки било по-романтично, казват... :blum:

че и кво ти пречи на скайпа да направиш конферентна връзка?
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

сър Айвънхоу написа:
трудно ли ще е
що бре? на биляжки било по-романтично, казват... :blum:

че и кво ти пречи на скайпа да направиш конферентна връзка?
не ща на биляжки:mad:
искам тука чат:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

трудно ли ще е
Аз не разбирам. Кое му е по-различното на живия чат от това тука? :blink:

Не знам, трябва да проверя, ама длибоко ме съмнява. И да го има, от друга страна длибоко ме съмнява че ще имам сили да го сложа. Слагането на т.нар. модове в тоз свободен софуер сийб@лом@м@т@. Почвам да мисля да взема да купя некъф друг и да го инстална, че поне съпорт кат хората има. Ма и за тва не'ам нерви. :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

maggot написа:
трудно ли ще е
Аз не разбирам. Кое му е по-различното на живия чат от това тука? :blink:

Не знам, трябва да проверя, ама длибоко ме съмнява. И да го има, от друга страна длибоко ме съмнява че ще имам сили да го сложа. Слагането на т.нар. модове в тоз свободен софуер сийб@лом@м@т@. Почвам да мисля да взема да купя некъф друг и да го инстална, че поне съпорт кат хората има. Ма и за тва не'ам нерви. :lol:
добре де само питам:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Kent написа: добре де само питам:lol:
Не питай, просто гледай. Още малко и коса ще захвърчи :lol:
Няма разлика, нали тва ти разправям :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

maggot написа:
аз затва ни са връ де да е
че малко ми е останала перушина:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Още малко и коса ще захвърчи :lol:
аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят... :blum:
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:
Оф-топик!

Питах веднъж, ама може да ни си видяла поста, и понеже ми емн. любопитно, питам пак - покрай Паоло предсказателя на мачове говорихме с една приятелка за октоподи и тя каза, че имало портативни такива - мънички, сладички, да ис ги гледаш в аквариум. И че били много умни животни. Верно ли?
дайте снимки нови от вашия океан домашен, плс...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:тя каза, че имало портативни такива - мънички, сладички, да ис ги гледаш в аквариум.
И га ти свърши мастилото в химикалката, да ги ядосаш, белким пуснат малко:grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят... :blum:
Ти брада си пуснал за сметка на косата. Там май боли повече, не знам. Още не съм я пускала толко дълга. Брадата, де. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
сър Айвънхоу написа: аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят... :blum:
Ти брада си пуснал за сметка на косата. Там май боли повече, не знам. Още не съм я пускала толко дълга. Брадата, де. :lol:
ааа.. аз и брадата толкоз къса я държа. нъцки пък! :blum:

п.п. мрън-мрън-мрън
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

pocti_bezobidna написа:Оф-топик!

Питах веднъж, ама може да ни си видяла поста, и понеже ми емн. любопитно, питам пак - покрай Паоло предсказателя на мачове говорихме с една приятелка за октоподи и тя каза, че имало портативни такива - мънички, сладички, да ис ги гледаш в аквариум. И че били много умни животни. Верно ли?
дайте снимки нови от вашия океан домашен, плс...
Не съм видяла, сори. Понякога не мога да влизам със седмици тука :(
Относно въпроса - не съм чувала за подобни портативни октоподчета, ама може и да има. Само дето ще са зверски скъпи, самата им животоподдържаща среда тоже е скъпа. Аквариума е най-лесното. От там нататък ти се изприщва мозъка от даване и поддръжка. Та като финал може и едно 4-5 хиляди да ти излезе удоволствието с октоподчето.

За снимки - малко по-нататък, че някакви гнусни водорасляци изникнаха, та са ги борим да се махнат. И аквариума хич не е за гледане. :?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

май четох за едни малки таралежчета, с по-меки бодли, дето си ги носят дамите нещо като талисман, домашен любимец, ключодържател наедно...и с различни цветове...май В. Bekam имала...
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят:cool:...ако е умен, какво толкоз ще направи се чудя обаче...
...но аз по принцип съм по скоро против такива екстравагантности де...въпреки, че бих се усмихнала, ако видя някой с такова животинче-сувенирче
...
А какво става с Боев?
никакъв бан нали? това тука да не е S&M клуб?:lol:
Блажени са бедните духом
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят:cool:...ако е умен, какво толкоз ще направи се чудя обаче...
...но аз по принцип съм по скоро против такива екстравагантности де...въпреки, че бих се усмихнала, ако видя някой с такова животинче-сувенирче
Цялата работа е, че маготича има стаааашен аквариум! Само снимки съм виждала, имат разни специални риби - истински, ен някакви екстравагнтности, и изобще - истински океан си имат дома.
А се дна приятелка се разпирказвахме покрай предсказанията на футболния октопод, та тя каза, че чела някаква книга за октоподите, че имало и мънички. И че били много умни - океанските, това, не портативните. И че по принцип знаем за делфините че са умни, пък за октоподите не. И че някой и чопнал книгата. та така.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:
Sweety написа:
Цялата работа е, че маготича има стаааашен аквариум! Само снимки съм виждала, имат разни специални риби - истински, ен някакви екстравагнтности, и изобще - истински океан си имат дома.
А се дна приятелка се разпирказвахме покрай предсказанията на футболния октопод, та тя каза, че чела някаква книга за октоподите, че имало и мънички. И че били много умни - океанските, това, не портативните. И че по принцип знаем за делфините че са умни, пък за октоподите не. И че някой и чопнал книгата. та така.
хмм, поне за Боев нещо да беше казала!...:winkw::winkw::winkw:
...
да, сетих се че съм виждала снимки от нейния аквариум...голям и хубав
Блажени са бедните духом
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа: хмм, поне за Боев нещо да беше казала!...:winkw::winkw::winkw:
...
да, сетих се че съм виждала снимки от нейния аквариум...голям и хубав
Не е голям. Откак разбрах, че трябва да може да поема гмуркането на Гаспода, не мисля че е голям. От друга страна ако трябва да правим такъв, че да поема Гаспода, по-лесно и евтинко ще ни излезе да се преместим на Голямия Коралов и да го каним (Гаспода тва) веднъж месечно :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Тези октоподчета познават ли тотото?
Наздраве :cool:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Piqndurnik написа:Тези октоподчета познават ли тотото?
Докато ти познаят 6 от 49 числа, ще почнат да повръщат от преяждане :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
Мрън-Мрън :blum:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:
Не си воин. Според мен. Не водиш битки, нямаш от какво да си уморен, нито пък имаш нещо за губене или печелене. Нямаш стратегия, която да следваш, не си последователен и нямаш цел. Няма с кого да кръстосаш шпага, защото никой не се сражава. Да се държиш така не е война, а истерия.
...
Прав си, както винаги!
Нямам стратегия и нямам цел и не водя битка, защото нямам врагове в 3о4о. Уморен съм да се правя на разсеян, да не обръщам внимание на една кордела, която не месеци, а години на ред върви по петите ми и ме хапе, а когато завържа дебат с някого, то, тя неминуемо ще се появи да обясни какъв съм и що съм. Съжалявам. Дори и най-дебелите нерви понякога се късат и тогава изпадаш в "истерия" или просто минаваш в кръгова отбрана когато корделбите са станали две. И действш хаотично, без цел, стратегия и посока с единстевното желание надигащата се вълна от простотия да престане, да не омирисваш ефира.
Както и да е - виждаш обидата на безобидна и на варнеското "голямо добро утро", но не виждаш причината да се стигне до там. Все ми е едно - поемам вината, макар и без мезе.
Много исках да бъде като "едно време", даже пробвах и с музикалната тема, но ме е страх, страх ме е да пускам снимки и да описвам чувствата си, защото ме е страх, че всичко това ще бъде използвано против мене. Между другото - голям симпатяга си, намерих твой снимки в нета, колкото и да ги криеш, но никога не ги използвах против теб, а можех нали?!:bigsmile:
За сега смятам да приключвам с обясненията, позволих си да ти отговоря единствено от уважение и от гузност за това, че съм се държал несправедливо спряма теб за да предизвикам други.:bigsmile:
Ще пиша пак, разкази и пътеписи, и ще поствам снимки от близки и далечни места, отново, накога, но не и сега.
Чест и почитания от един беден националист-шовинист!
Аватар
Глас в пустиня

Не карам пил и не пия карал!
Особено мастика:grin:
Деиства ми като афродизиак и жената ми е забранила употребата, защото ставам като жувотно:grin:

Значи, казваш да си прегриза кабела...т.е. вените сам.:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Виж какво ти е писала Баба Яга- Не съдете Боев, може да е краен националист, може да е сприхав и избухлив, но той има едно голямо сърце, което успешно прикрива зад мъжкарско и леко грубо поведение. Аз го харесвам. За мен ще е чест един ден да се видим и да пием по бира...надявам се да успея.
Аз винаги съм те уважавал и винаги съм ти бил приятел. Остани! Тук ти е мястото!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:

Не карам пил и не пия карал!
Особено мастика:grin:
Деиства ми като афродизиак и жената ми е забранила употребата, защото ставам като жувотно:grin:

Значи, казваш да си прегриза кабела...т.е. вените сам.:cool:

Ох.
Голям човек си, ако много те напрягаме сега, почини си от нас малко. Ама чак кабела недей да гризеш.
Аз каквото мисля, ти го казах предния път, няма да се повтарям, същото е.
Според мен излишно се ядоса, но това е глупаво да се казва - щом се е ядосал човек, ядосал се е. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:... Тук ти е мястото!
Погледнах ти линк-а, видях и датите в него, бях забравил пътя до там и ти благодаря че ми го припомни - всички сме част от това място, независимо далиго желаем(вече) или не.:bigsmile:
Публикувай отговор