До админите
- windcolours
- snowprincess
Да бе.snowprincess написа:БоЕВ, моля те, сприБоЕВ написа:Алоу-у-у-у, администрацията, спиш ли?
Некво движение по моя въпрос?
Ку спите да почвам да тролим тогава?!:roll:
искам да си тук в клуба
едно е да не харесваш някого или нещо, друго е да изтървеш контрола над емоциите си
Като пуснеш духа от бутилката, иди го прибирай вътре.
Panta rhei...
И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:
П.П. Аз още съм хор. И шпя.
А ти спри мастиката - действа ти агресиращо. Мини на нещо друго.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Не си воин. Според мен. Не водиш битки, нямаш от какво да си уморен, нито пък имаш нещо за губене или печелене. Нямаш стратегия, която да следваш, не си последователен и нямаш цел. Няма с кого да кръстосаш шпага, защото никой не се сражава. Да се държиш така не е война, а истерия.БоЕВ написа:Алоу-у-у-у, администрацията, спиш ли?
Некво движение по моя въпрос?
Ку спите да почвам да тролим тогава?!:roll:
Искаш да "тролиш", като Сет, но това неговото също не беше нищо друго освен истерия. Без идея какво иска, без смисъл, без никакъв резултат. Едно разочарование и нищо повече. Не ти го пиша за да се съгласяваш или да се замислиш или каквото и да е. Държиш се така от страшно много време, но това не е твоето държание, най малкото защото истерията не ти е присъща.
Имам един спомен от Зочо, свързан със Зеления. По онова време нито съм му бил ядосан, нито съм го знаел какъв е и как обичайно се държи. Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.
Не ме гони носталгия. Па и да ме гони не го пиша заради това.
- Green Light
Green Light написа:Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.
Е, аре да не си само ти от тези, които помнят
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Ън написа:Green Light написа:Той се беше подиграл с една твоя тема, тази в която ти беше писал за нощно небе и спокойни мисли с тютюнев дим. Тогава си мислех, даже май и написах, че бездарието често избива в критика за да може да има позиция срещу таланта. Едва ли някой освен мене помни тези твои теми. Там си си писал пак ти, ама си писал за теб самия. Отдавна не пишеш на себе си. Ти помниш ли ги? Темите.
Е, аре да не си само ти от тези, които помнят
Иии, ебаси! Мерси, бе пич!
- сър Айвънхоу
Re: До админите
ей, ч'ш, не мое ли да шибнем съвместно по една домашна пърцуца с тънко мезе?БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
Предварително благодаря!:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ън написа: "Щастливото детенце" вчера и завчера сглоби един двукрилен гардероб с плъзгащи врати за истинските дечица и така спести 300 лв. минимум. Днес сглобих две ъглови легла с ракла. 5-6 души ми се обадиха що не съм на работа. А аз леко си боцнах ръчичката. И им казах, че и аз съм човек, тоест почивам си. А истината е, че съм гроги. И контузен. Ми лапешка работа- играх си с бормашината....
А ти, детенце мило, кво прави събота и неделя?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
напротив - кръчма си е... с редовни пияници ньедни и изпратеняци отгоре на това...Megi_Koleva написа: Хей, ама тук не е кръчма.
хлъц! а, наздраве!

Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Re: До админите
snowprincess написа: спри се и не прави повече глупости
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа: Ку спите да почвам да тролим тогава?!:roll:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
maggot написа:И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:
да бе... егати и гада е тоя БоЕВ значиии... опитва се да ми отнема етикета "мрънкало"
Последно промяна от сър Айвънхоу на 10.08.10, 09:53, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ех, старчоци меланхолни такива! 
Проблемът е посредничеството на нета. Да бяхме примерно в едно село (то, ние сме, ама от нета на се забелязва) и да говорим наживо, дори да се сбие някой с някого, нещата нямаше да са такива... баш.
Отваряйте нови страници и пишете нови неща, защото докато стане клубът 60-70 има още история да се пише. Ама хубави истории, не истерии.
Грийне, прав си, но... не напълно. Забравяте едно важно нещо - че отрицателните емоции, които някой срещу някого излива са симптом на болка. И Боев, примерно, дори не забелязва, че на Латрево й е болно, даже когато казва, че не й пука вече от него. На всички ни пука, няма друг начин. Нека не забравяме, че и на другия отсреща му пука.
Проблемът е посредничеството на нета. Да бяхме примерно в едно село (то, ние сме, ама от нета на се забелязва) и да говорим наживо, дори да се сбие някой с някого, нещата нямаше да са такива... баш.
Отваряйте нови страници и пишете нови неща, защото докато стане клубът 60-70 има още история да се пише. Ама хубави истории, не истерии.
Грийне, прав си, но... не напълно. Забравяте едно важно нещо - че отрицателните емоции, които някой срещу някого излива са симптом на болка. И Боев, примерно, дори не забелязва, че на Латрево й е болно, даже когато казва, че не й пука вече от него. На всички ни пука, няма друг начин. Нека не забравяме, че и на другия отсреща му пука.
- сър Айвънхоу
що бре? на биляжки било по-романтично, казват...Kent написа:и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
да се направи жив чат към форума
че и кво ти пречи на скайпа да направиш конферентна връзка?
Bella Ciao
Bella Ciao
не ща на биляжки:mad:сър Айвънхоу написа:що бре? на биляжки било по-романтично, казват...Kent написа:и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
че и кво ти пречи на скайпа да направиш конферентна връзка?
искам тука чат:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аз не разбирам. Кое му е по-различното на живия чат от това тука?Kent написа:и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
Не знам, трябва да проверя, ама длибоко ме съмнява. И да го има, от друга страна длибоко ме съмнява че ще имам сили да го сложа. Слагането на т.нар. модове в тоз свободен софуер сийб@лом@м@т@. Почвам да мисля да взема да купя некъф друг и да го инстална, че поне съпорт кат хората има. Ма и за тва не'ам нерви.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
добре де само питам:lol:maggot написа:Аз не разбирам. Кое му е по-различното на живия чат от това тука?Kent написа:и аз имам въпрос към админите
трудно ли ще е
да се направи жив чат към форума![]()
Не знам, трябва да проверя, ама длибоко ме съмнява. И да го има, от друга страна длибоко ме съмнява че ще имам сили да го сложа. Слагането на т.нар. модове в тоз свободен софуер сийб@лом@м@т@. Почвам да мисля да взема да купя некъф друг и да го инстална, че поне съпорт кат хората има. Ма и за тва не'ам нерви.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не питай, просто гледай. Още малко и коса ще захвърчиKent написа: добре де само питам:lol:
Няма разлика, нали тва ти разправям
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят...maggot написа: Още малко и коса ще захвърчи![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Оф-топик!maggot написа:Не питай, просто гледай. Още малко и коса ще захвърчиKent написа: добре де само питам:lol:
Няма разлика, нали тва ти разправям
Питах веднъж, ама може да ни си видяла поста, и понеже ми емн. любопитно, питам пак - покрай Паоло предсказателя на мачове говорихме с една приятелка за октоподи и тя каза, че имало портативни такива - мънички, сладички, да ис ги гледаш в аквариум. И че били много умни животни. Верно ли?
дайте снимки нови от вашия океан домашен, плс...
- windcolours
Ти брада си пуснал за сметка на косата. Там май боли повече, не знам. Още не съм я пускала толко дълга. Брадата, де.сър Айвънхоу написа: аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
ааа.. аз и брадата толкоз къса я държа. нъцки пък!maggot написа:Ти брада си пуснал за сметка на косата. Там май боли повече, не знам. Още не съм я пускала толко дълга. Брадата, де.сър Айвънхоу написа: аз затва се подстригвам късо, щото да не могат да ме скубят...
п.п. мрън-мрън-мрън
Bella Ciao
Bella Ciao
Не съм видяла, сори. Понякога не мога да влизам със седмици тукаpocti_bezobidna написа:Оф-топик!
Питах веднъж, ама може да ни си видяла поста, и понеже ми емн. любопитно, питам пак - покрай Паоло предсказателя на мачове говорихме с една приятелка за октоподи и тя каза, че имало портативни такива - мънички, сладички, да ис ги гледаш в аквариум. И че били много умни животни. Верно ли?
дайте снимки нови от вашия океан домашен, плс...
Относно въпроса - не съм чувала за подобни портативни октоподчета, ама може и да има. Само дето ще са зверски скъпи, самата им животоподдържаща среда тоже е скъпа. Аквариума е най-лесното. От там нататък ти се изприщва мозъка от даване и поддръжка. Та като финал може и едно 4-5 хиляди да ти излезе удоволствието с октоподчето.
За снимки - малко по-нататък, че някакви гнусни водорасляци изникнаха, та са ги борим да се махнат. И аквариума хич не е за гледане.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
май четох за едни малки таралежчета, с по-меки бодли, дето си ги носят дамите нещо като талисман, домашен любимец, ключодържател наедно...и с различни цветове...май В. Bekam имала...
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят
...ако е умен, какво толкоз ще направи се чудя обаче...
...но аз по принцип съм по скоро против такива екстравагантности де...въпреки, че бих се усмихнала, ако видя някой с такова животинче-сувенирче
...
А какво става с Боев?
никакъв бан нали? това тука да не е S&M клуб?:lol:
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят
...но аз по принцип съм по скоро против такива екстравагантности де...въпреки, че бих се усмихнала, ако видя някой с такова животинче-сувенирче
...
А какво става с Боев?
никакъв бан нали? това тука да не е S&M клуб?:lol:
Блажени са бедните духом
Цялата работа е, че маготича има стаааашен аквариум! Само снимки съм виждала, имат разни специални риби - истински, ен някакви екстравагнтности, и изобще - истински океан си имат дома.Sweety написа:
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят...ако е умен, какво толкоз ще направи се чудя обаче...
А се дна приятелка се разпирказвахме покрай предсказанията на футболния октопод, та тя каза, че чела някаква книга за октоподите, че имало и мънички. И че били много умни - океанските, това, не портативните. И че по принцип знаем за делфините че са умни, пък за октоподите не. И че някой и чопнал книгата. та така.
хмм, поне за Боев нещо да беше казала!...pocti_bezobidna написа:Цялата работа е, че маготича има стаааашен аквариум! Само снимки съм виждала, имат разни специални риби - истински, ен някакви екстравагнтности, и изобще - истински океан си имат дома.Sweety написа:
това с малките октоподчета обаче звучи много стилно наистина, само си го представям как пери пипалца из буркана, ако може и да е с различен цвят...ако е умен, какво толкоз ще направи се чудя обаче...
А се дна приятелка се разпирказвахме покрай предсказанията на футболния октопод, та тя каза, че чела някаква книга за октоподите, че имало и мънички. И че били много умни - океанските, това, не портативните. И че по принцип знаем за делфините че са умни, пък за октоподите не. И че някой и чопнал книгата. та така.
...
да, сетих се че съм виждала снимки от нейния аквариум...голям и хубав
Блажени са бедните духом
Не е голям. Откак разбрах, че трябва да може да поема гмуркането на Гаспода, не мисля че е голям. От друга страна ако трябва да правим такъв, че да поема Гаспода, по-лесно и евтинко ще ни излезе да се преместим на Голямия Коралов и да го каним (Гаспода тва) веднъж месечноSweety написа: хмм, поне за Боев нещо да беше казала!...:winkw::winkw:
...
да, сетих се че съм виждала снимки от нейния аквариум...голям и хубав
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
Докато ти познаят 6 от 49 числа, ще почнат да повръщат от преяжданеPiqndurnik написа:Тези октоподчета познават ли тотото?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
Прав си, както винаги!Green Light написа:
Не си воин. Според мен. Не водиш битки, нямаш от какво да си уморен, нито пък имаш нещо за губене или печелене. Нямаш стратегия, която да следваш, не си последователен и нямаш цел. Няма с кого да кръстосаш шпага, защото никой не се сражава. Да се държиш така не е война, а истерия.
...
Нямам стратегия и нямам цел и не водя битка, защото нямам врагове в 3о4о. Уморен съм да се правя на разсеян, да не обръщам внимание на една кордела, която не месеци, а години на ред върви по петите ми и ме хапе, а когато завържа дебат с някого, то, тя неминуемо ще се появи да обясни какъв съм и що съм. Съжалявам. Дори и най-дебелите нерви понякога се късат и тогава изпадаш в "истерия" или просто минаваш в кръгова отбрана когато корделбите са станали две. И действш хаотично, без цел, стратегия и посока с единстевното желание надигащата се вълна от простотия да престане, да не омирисваш ефира.
Както и да е - виждаш обидата на безобидна и на варнеското "голямо добро утро", но не виждаш причината да се стигне до там. Все ми е едно - поемам вината, макар и без мезе.
Много исках да бъде като "едно време", даже пробвах и с музикалната тема, но ме е страх, страх ме е да пускам снимки и да описвам чувствата си, защото ме е страх, че всичко това ще бъде използвано против мене. Между другото - голям симпатяга си, намерих твой снимки в нета, колкото и да ги криеш, но никога не ги използвах против теб, а можех нали?!:bigsmile:
За сега смятам да приключвам с обясненията, позволих си да ти отговоря единствено от уважение и от гузност за това, че съм се държал несправедливо спряма теб за да предизвикам други.
Ще пиша пак, разкази и пътеписи, и ще поствам снимки от близки и далечни места, отново, накога, но не и сега.
Чест и почитания от един беден националист-шовинист!
- Глас в пустиня
Не карам пил и не пия карал!maggot написа:И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:
![]()
Особено мастика
Деиства ми като афродизиак и жената ми е забранила употребата, защото ставам като жувотно
Значи, казваш да си прегриза кабела...т.е. вените сам.
Виж какво ти е писала Баба Яга- Не съдете Боев, може да е краен националист, може да е сприхав и избухлив, но той има едно голямо сърце, което успешно прикрива зад мъжкарско и леко грубо поведение. Аз го харесвам. За мен ще е чест един ден да се видим и да пием по бира...надявам се да успея.БоЕВ написа:
Аз винаги съм те уважавал и винаги съм ти бил приятел. Остани! Тук ти е мястото!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

БоЕВ написа:Не карам пил и не пия карал!maggot написа:И ний сме хора, БоЕВ, стига мрънкя!:lol:
![]()
Особено мастика
Деиства ми като афродизиак и жената ми е забранила употребата, защото ставам като жувотно
Значи, казваш да си прегриза кабела...т.е. вените сам.
Ох.
Голям човек си, ако много те напрягаме сега, почини си от нас малко. Ама чак кабела недей да гризеш.
Аз каквото мисля, ти го казах предния път, няма да се повтарям, същото е.
Според мен излишно се ядоса, но това е глупаво да се казва - щом се е ядосал човек, ядосал се е.
Panta rhei...
- Глас в пустиня