Дилема

Все същите
Публикувай отговор
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Пък и егоцентричните амбиции са също въпрос на тълкувание, двупосочно при това.
То всичко е въпрос на тълкувание - етика, морал, любов...
Кво да се мориш да мислиш нещо етично ли е или не? Просто го тълкуваш, както в момента ти изнася.
Нали? :-)
Аватар
vyara

Re: Дилема

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: ПП. Наистина ли не разбираш за какво става дума :winkw:
Понеже по-горе диалога с мъж беше нещо подобно - начи той пита прост въпрос - колко деца имаш? После следва един безумен диалог, от който не знам дали страните са удовлетворени и нещо изобщо става ли ясно на четящия (на мен не). Сега и тези подмятания. Абе кажете на човека конкретно - това и това. Ами ти не се ли сещаш? Ми очевидно не се сеща (аз също не се сещам, имам смътна идея и две-три предположения, но кой знае какво е всъщност).
Та какво ви пречи да си говорите направо и конкретно? Иначе, да знаете, има опасност една и съща реплика десет човека да я прочетат и десет различни неща да "разберат" и всички си мислят, че нещо са разбрали. Грънци!
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа:
Б при В ли живее?
Защото мисля си, ако е така, някои неща имат логика...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа: Та какво ви пречи да си говорите направо и конкретно?
Куртоазията :-) Все пак разговора е малко или много публичен. В пряк разговор с Мнено, за предпочитане в реала, може и да попитам в прав текст. Тука чете кой ли не все пак. Предпочитам такива неща да разисквам с конкретния чолек, лично, не на всеослушание.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа:
windcolours написа:
Б при В ли живее?
ох, абе уинди си гледа детето, даже и двете, бащата на по-голямото иска да го кръсти без нея.
няма логика мен, ако питаш :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:
holi_day написа:
windcolours написа:
Б при В ли живее?
ох, абе уинди си гледа детето, даже и двете, бащата на по-голямото иска да го кръсти без нея.
няма логика мен, ако питаш :-)
като написах логика, нямах предвид оправдание
Ф.Песоа

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: като написах логика, нямах предвид оправдание
както и да е, за мен няма нито логика, нито оправдание. за съжаление, винаги се случват простотии, все някога след развода.
аз съжалявам единствено за това, че детето е замесено по много гаден начин. но се надявам да намери своето успокоене и разбиране за ситуацията.
кофти история
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа: за съжаление, винаги се случват простотии, все някога след развода.
аз съжалявам единствено за това, че детето е замесено по много гаден начин. но се надявам да намери своето успокоене и разбиране за ситуацията.
кофти история
кой казва друго?
Ф.Песоа

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Амаранта написа:
Мнемозина написа:
Какво омазах сега, обясни, че нищо не ти разбрах. :lol:
Ами, то не е за хвалба...
нищо де, чЕти пак.:lol:
Тц, пак не разбрах. Или това ти е идеята, да си остане неясно?
Мнемо, и аз периодически се чудя като Амаранта.
В личния си живот ли го правите? В служебния? И в двата? По-лесно ли е?

ПП. Наистина ли не разбираш за какво става дума :winkw:
Не, сега ви разбрах.
Чудите се защо не казвам директно това, което вие искате да чуете от мен.

Да, дори и в реала рядко казвам директно точно обратното на това, което човекът отсреща иска да чуе. Не за друго, а защото при подобно изплющяване той по-скоро настръхва, отколкото чува.
Опитът ми говори, че от това в повечето случаи няма смисъл - макар че има ситуации, в които просто трябва да заявиш позицията си, да. Но тази не мисля, че е такава.

В случая на чий гръб искате да кажа директно какво мисля, на този на Уинди, щото сме в нейната тема - или на някоя от вас? Щото на Боев вече му казах. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
pocti_bezobidna написа: ПП. Наистина ли не разбираш за какво става дума :winkw:
Понеже по-горе диалога с мъж беше нещо подобно - начи той пита прост въпрос - колко деца имаш? После следва един безумен диалог, от който не знам дали страните са удовлетворени и нещо изобщо става ли ясно на четящия (на мен не). Сега и тези подмятания. Абе кажете на човека конкретно - това и това. Ами ти не се ли сещаш? Ми очевидно не се сеща (аз също не се сещам, имам смътна идея и две-три предположения, но кой знае какво е всъщност).
Та какво ви пречи да си говорите направо и конкретно? Иначе, да знаете, има опасност една и съща реплика десет човека да я прочетат и десет различни неща да "разберат" и всички си мислят, че нещо са разбрали. Грънци!
Еми, наистина ме изненадваш с това си мнение.

Както и да е -

Специално за неразбралите:
1. Имаме едно дете, което иска да се кръсти - убедено от баща си (не от някой страничен човек), възхищава се от кръстника си, очаква някакво тайнство и пр.
2. Същото това дете е поставено в неприятната ситуация, точно в този момент да бъде без майка си, което не важи за другите му две братчета.
3. Грийн дава съвет, майката да позамаже гафа на бащата, като омаловажи събитието, и например му разкаже някакъв виц, в който попа казва "яжмиуя" и пикае в коритото.
4. Няколко клубарки подкрепят идеята на Грийн, като много уместна, Мнемо дори споменава, че традицията е такава - майката да не присъства и т.н.
5. Аз задавам въпроса, така ли мажат обикновено в живота си,
защото идеята ми изглежда твърде грубиянска и неуместна да се приложи към дете, поставено в гореописаната ситуация.
А реагирам така, защото съм попадала в ситуация, когато възрастен се опитва да ме "изпързаля" по този начин и ми е било двойно по-кофти - първо от самата ситуация, и второ, да се преструвам, че му вярвам, за да ме остави на мира поне. В края на краищата, понякога е по-добре да си замълчиш, вместо да изнасилваш ситуацията.

И последно, не мисля, че въпросът на мъж "колко деца имаш?", беше съвсем невинен и пр.,
ако бях на мястото на Меги вероятно и аз щях да го попитам защо пита и т.н. и ако мъж и беше отговорил, щеше да стане по-просто. Не че има нещо лошо, де, на мен всякак ми е интересно да чета.:bigsmile:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: кой казва друго?
никой бе, нещо не ме разбра, аз не споря с теб, включих се просто :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Не, сега ви разбрах.
Чудите се защо не казвам директно това, което вие искате да чуете от мен.

Да, дори и в реала рядко казвам директно точно обратното на това, което човекът отсреща иска да чуе. Не за друго, а защото при подобно изплющяване той по-скоро настръхва, отколкото чува.
Опитът ми говори, че от това в повечето случаи няма смисъл - макар че има ситуации, в които просто трябва да заявиш позицията си, да. Но тази не мисля, че е такава.

В случая на чий гръб искате да кажа директно какво мисля, на този на Уинди, щото сме в нейната тема - или на някоя от вас? Щото на Боев вече му казах. :lol:
Ти откъде знаеш какво искаме да чуем от теб? :blink:
Не знам дали Уинди се обижда, на мен би ми било обидно в подобна ситуация - да ми се обяснява, че такава е традицията, че всъщнност всичко е много, много хуабво...
Бе ти като ударят шамар на някого кво му казваш? "Не, това не беше шамар, а милувка, грешката е в твоето съзнание, че го прима като шамар"? :grin:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:никой бе, нещо не ме разбра, аз не споря с теб, включих се просто :-)
нека и аз малко да не разбирам :blum:

и защо да няма логика на това що бащата мисли и преценява нещата по определен начин
има неговата си логика
Ф.Песоа

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Не знам дали Уинди се обижда, на мен би ми било обидно в подобна ситуация - да ми се обяснява, че такава е традицията, че всъщнност всичко е много, много хуабво...
Бе ти като ударят шамар на някого кво му казваш? "Не, това не беше шамар, а милувка, грешката е в твоето съзнание, че го прима като шамар"? :grin:
Ами ето това очаквам, но защо мислиш, че мисля като теб?
На Уинди й дадох още един мотив да не ходи - което за мен си остава най-доброто решение, каквото и да мислите вие.
А сега сигурна ли си, че искаш да обясня защо мисля така?
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
latrevw написа:никой бе, нещо не ме разбра, аз не споря с теб, включих се просто :-)
нека и аз малко да не разбирам :blum:

и защо да няма логика на това що бащата мисли и преценява нещата по определен начин
има неговата си логика
Всеки си има логика, Холи.
въпросът е, че освен логиката има и някакви критерии морални - не са записани, никой не те задължава да ги спазваш и не следва никаква санкция, ако ги нарушиш.
И оправдание за некоректна и неетична постъпка винаги може да се намери - логиката, тъщата, свекървата, температурата на морската вода и нивото на река Дунав.
Логиката по никакъв начин няма да направи една грозна постъпка красиво, нито нараненият ще се почуства поласкан.
Ти ако искаш можеш да си мислиш обратното, разбира се - в това също има логика.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

windcolours написа: Надявам се повече да не поставят мен и хлапето в подобна ситуация!
Мисля, че ще е добре да дадеш на отсрещната страна напълно ясно да разбере, че този път си направила компромис най-вече заради детето. Но при следващия подобен опит (повярвай - ще има) да те отделят насила от собствения ти син за такива значими за него самия събития, ще им почерниш живота. А съм някак си сигурна, че ще можеш :kiss:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
Ами ето това очаквам, но защо мислиш, че мисля като теб?
На Уинди й дадох още един мотив да не ходи - което за мен си остава най-доброто решение, каквото и да мислите вие.
А сега сигурна ли си, че искаш да обясня защо мисля така?
нишо не мисля, Мнемо. И не питай мен, а нея дали ТЯ иска нещо да и се обясни.
Аз предпочитам истината пред завъртяната лъжа, ако и тя прави нещата да изглеждат красивички.
Сори.
И не става дума тук за конкретния случай с Уинди, щото е тъпо да го пердъвкваме непрекъснато.
Говоря по принцип.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Аз предпочитам истината пред завъртяната лъжа, ако и тя прави нещата да изглеждат красивички.
Сори.
И не става дума тук за конкретния случай с Уинди, щото е тъпо да го пердъвкваме непрекъснато.
Говоря по принцип.
А тогава за какво става дума? Какво искаш на теб да ти кажа?
Ама директно ми кажи, без увъртане. :bigsmile:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:
windcolours написа: Надявам се повече да не поставят мен и хлапето в подобна ситуация!
Мисля, че ще е добре да дадеш на отсрещната страна напълно ясно да разбере, че този път си направила компромис най-вече заради детето. Но при следващия подобен опит (повярвай - ще има) да те отделят насила от собствения ти син за такива значими за него самия събития, ще им почерниш живота. А съм някак си сигурна, че ще можеш :kiss:
:good:
Тва май е най-смесленото изказване в темата.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
Сори.
Говоря по принцип.
А тогава за какво става дума? Какво искаш на теб да ти кажа?
Ама директно ми кажи, без увъртане. :bigsmile:
Вече не искам нищо да ми казваш.
Започва се едно безкрайно безмислено каканизане и преливане от пусто в празно - не ми се занимава.
Казах каквото имах да кажа - идеята да се прикрие една грозна постъпка зад аргумента "не ми пука" не ми допада. Каквато и да е тя. И когото и да засяга.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: и защо да няма логика на това що бащата мисли и преценява нещата по определен начин
има неговата си логика
наистина ли мислиш, че има логика. под логика разбирам разумно и обосновано поведение. а в случая и загриженост за детето.

аз веднага си правя аналогия с моето дете. ние също сме в добри отношения. никога не съм си позволила да не поканя баща му на рожден ден, празник в училище и прочие. когато има приятелка го каня с приятелката му. и така се събираме по 2 майки и 2 бащи, по три баби и дядовци, голям купон ти казвам. но искам да се чувства добре и да знае, че всички го обичат и могат да се държат прилично точно и именно заради него. така да се почувства и важен и значим обединител :-)
да караш детето си да избира между двамата родители е ужасно, каквато и да е логиката на бащата.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

pocti_bezobidna написа:... идеята да се прикрие една грозна постъпка зад аргумента "не ми пука" не ми допада. Каквато и да е тя. И когото и да засяга.
Ако на една грозна постъпка не й се обърне внимание, то никой няма да разбере че постъпката е грозна. Дори да е направена от незнание, непукизъм или каквато и да е друга причина, на човека извършил тази постъпка трябва много ясно да му се обясни, че това не ни харесва, че дори и за момента да сме си затворили очита поради една или друга причина, то следващ път няма да има.
По този начин човекът отсреща ще знае първо че е постъпил грозно (това в случай, че не е разбрал) и второ - ще внимава втори път да няма подобна ситуация. Ако си мълчим, то сами си просим повторението и изобщо подобното отношение.
И не става въпрос само за конкретния случай.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Вече не искам нищо да ми казваш.
Започва се едно безкрайно безмислено каканизане и преливане от пусто в празно - не ми се занимава.
Казах каквото имах да кажа - идеята да се прикрие една грозна постъпка зад аргумента "не ми пука" не ми допада. Каквато и да е тя. И когото и да засяга.
Не виждам нещата като теб, съжалявам.
Ситуациите трябва да се приемат такива, каквито са, и човек да действа спрямо тях. Размахването на пръст не работи в днешните свръхлиберални времена и човек общо взето не успява да превъзпита когото и да било.

Така че във всички случаи най-добре е някой да преглътне каквото има там да преглъща и да осигури възможно по-малко сложнотии за детето.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:...
Така че във всички случаи най-добре е някой да преглътне каквото има там да преглъща и да осигури възможно по-малко сложнотии за детето.
Не съм съгласна, Мнемо. Така цял живот ще те мачкат, а ти ще си ревеш нощем в леглото. Не мисля, че е честно към който и да било. Че и детето ще го разбере, щото ще личи колкото и да не ти се иска.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Не съм съгласна, Мнемо. Така цял живот ще те мачкат, а ти ще си ревеш нощем в леглото. Не мисля, че е честно към който и да било. Че и детето ще го разбере, щото ще личи колкото и да не ти се иска.
Ако ревеш нощем в леглото, всякак ревеш нощем в леглото. И съответно обратното.
И няма никакво значение дали си натрил някому носа или си си премълчал.

Номерът е да си изнамериш начина да не ревеш. А това е различно от натриването на носа.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
maggot написа:
Ако ревеш нощем в леглото, всякак ревеш нощем в леглото. И съответно обратното.
И няма никакво значение дали си натрил някому носа или си си премълчал.

Номерът е да си изнамериш начина да не ревеш. А това е различно от натриването на носа.
Е, то зависи.
Дали си този, който реве или този, заради когото реват.
И когато ти кажат - хей, не прави така, заради теб плаках,
да се сопнеш - я марш, кво ми натриваш носа.
И да се усмихнеш мило и с любов.

При сблъсък с такъв човек наистина - каквото и да правиш - все ще си ревеш, щото отсрещната никакъв шанс няма да проумее за кво иде реч... :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа: Вече не искам нищо да ми казваш.
Не виждам нещата като теб, съжалявам.
Ситуациите трябва да се приемат такива, каквито са, и човек да действа спрямо тях. Размахването на пръст не работи в днешните свръхлиберални времена и човек общо взето не успява да превъзпита когото и да било.

Какво размахване на пръст? За взаимно уважение говорим.
От елементарна човешка гледна точка. Ти си човек, също като този срещу теб и му дължиш уважение. Ако той ти каже, че не постъпваш правилно не значи, че ти размахва пръст...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Е, то зависи.

При сблъсък с такъв човек наистина - каквото и да правиш - все ще си ревеш, щото отсрещната никакъв шанс няма да проумее за кво иде реч... :winkw:
Или защото ти не проумяваш за какво иде реч.
И така ще се въртим до безкрай. :lol:

П.П. Изкарваш си го на мен, ама нищо де, карай, по-добре така. :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа: Е, то зависи.

Или защото ти не проумяваш за какво иде реч.
И така ще се въртим до безкрай. :lol:

П.П. Изкарваш си го на мен, ама нищо де, карай, по-добре така. :lol:
Това пък отъкде го измисли?!
:shocked::shocked::shocked:
Извинявай, ако така е прозвучало.

Вероятно имаш предвид други спорове тук, но независимо от тях пак ще ти кажа - замазването на една грозна постъпка няма да я направи красива. Но можем да си повтаряме, че е такава, докато не се убедим сами.
Предполагам (щото съм го мислила друг път, по други поводи, нямащи нищо общо с клуба) вероятно това е много полезна тактика, с нея по-лесно се живее. Но аз не мога да я усвоя.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:наистина ли мислиш, че има логика. под логика разбирам разумно и обосновано поведение. а в случая и загриженост за детето.

...
да караш детето си да избира между двамата родители е ужасно, каквато и да е логиката на бащата.
Написах "има логика"
тя не е моята логика, а на бащата
"Логиката е наука за формално-валидните умозаключения"
той за него си е подредил нещата - за него от 1 следва 2, от 2 следва 3 и т.н.

логиката е и това (заставаш до някого и го питаш):
- ти в Москва ли си?
- не.
- в Лондон?
- не.
- в Париж?
- не.
- мдаааа. НАЧИ си някъде другаде. А щом си другаде - не може едновременно да си тук. това е - не си тук.

затова попитах, детето дали живее при него. в разговора по тел. е казал, че на кръщенето "Искаме да сме в най-тесен кръг, само децата, аз, жена ми и бабите и дядовците." някъде там в подреждането е пропуснал, че родителите на бившата му жена също са баба и дядо... Това, че в изграждане на неговата логика е пропуснал съществени моменти и се е водил от това, кое за него е семейството му и се опитва да зачертае някой от картината, не означава, че аз казвам - прав е и ей така трябва да се прави. Той иска да рисува "Моето семейство" и да заличи това, което досега е било на платното... И пак казвам - има логика, има обяснение, което не значи, че за мен е оправдание и че така трябва да е. [/b]

Толкова ли неясно се изразявам...
Ф.Песоа

annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
Толкова ли неясно се изразявам...
Изразяваш се хлъзгаво - може да се тълкува така, а може и иначе. Според случая.
Оттам идва объркването.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Това пък отъкде го измисли?!
:shocked::shocked::shocked:
Извинявай, ако така е прозвучало.

Вероятно имаш предвид други спорове тук, но независимо от тях пак ще ти кажа - замазването на една грозна постъпка няма да я направи красива. Но можем да си повтаряме, че е такава, докато не се убедим сами.
Предполагам (щото съм го мислила друг път, по други поводи, нямащи нищо общо с клуба) вероятно това е много полезна тактика, с нея по-лесно се живее. Но аз не мога да я усвоя.
Ами опитай и ще видиш дали е по-лесно. :lol:
Всяка тактика си има плюсовете и минусите.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: Толкова ли неясно се изразявам...
уф, впуснахме се в някакви обяснения
ясно, че всеки има някаква логика
но в контекста тук, да кажеш, че има обяснение за постъпката на бащата - не знам как да го разбера. какво обяснение може да е това, че не е преценил правилно или иска да угоди на сегашната си жена. той първо е баща и носи отговорности разни, при които такава логика е необяснима.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Опитвала съм - не ми се получава...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Е, при мен пък другата е безрезултатна. Така че не виждам защо трябва да ми се възмущаваш.
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:И оправдание за некоректна и неетична постъпка винаги може да се намери - логиката, тъщата, свекървата, температурата на морската вода и нивото на река Дунав.
Логиката по никакъв начин няма да направи една грозна постъпка красиво, нито нараненият ще се почуства поласкан.
Ти ако искаш можеш да си мислиш обратното, разбира се - в това също има логика.
убеждавам се, че отстрани по-лесно разбирате кво си мисля аз.
като съм объркана, ще се допитвам - кво точно си мисля...
имам чувство, че с лат нарочно не разбирате кво казвам като пиша, а добре разбирате какво мисля...
не че някога съм писала ногу разбираемо, ама чак пък толку...
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:но в контекста тук, да кажеш, че има обяснение за постъпката на бащата - не знам как да го разбера. какво обяснение може да е това, че не е преценил правилно или иска да угоди на сегашната си жена. той първо е баща и носи отговорности разни, при които такава логика е необяснима.
макар, че няма смисъл
едно е ясно, подвеждаТЕ се по поставената "логическа задача на инсп.Стрезов", където условието е сбъркано точно с изречението, че отношенията между двамата бивши съпрузи са много добри
ако те наистина бяха много добри, то те биха могли да се разберат така, че и двете страни да са удовлетворени
това просто са лоши отношения, макар и под формалната форма на добрия тон
но ти по-добре разбираш нещата :blum:
се шъ ми обясниш, че наистина отношенията им са много добри
щото аз не го вярвам това
толкова са им добри, че не ще да я види и иска да стои настрана
Ф.Песоа

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: имам чувство, че с лат нарочно не разбирате кво казвам като пиша, а добре разбирате какво мисля...
не че някога съм писала ногу разбираемо, ама чак пък толку...
уф, винаги казвам как съм разбрала написанато, затова и продължавам този мъчителен разговор. казвам ти как ми звучи това, което си написала за логиката. т.е. въобще не го разбирам. това, че всяко идиотско поведение си има някаква идиотска логика е така. но това връзва ли се с темата?
извинявай, не искам да ти създавам негативни усещания, нито да ти казвам както да кажеш, правиш, мислиш и т.н. нали като ти отговоря виждаш как се възприема казаното от теб
по същия начин и аз виждам във вашите мнения как и кога явно не съм успяла да кажа
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа:се шъ ми обясниш, че наистина отношенията им са много добри
щото аз не го вярвам това
толкова са им добри, че не ще да я види и иска да стои настрана
еее, чакай сега, аз не мога да знам, че ти всъщност това си искала да кажа
през цялото време говоря само за детето и ситуацията
въобще не съм коментирала техните отношения, нямам идея какви са
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Е, при мен пък другата е безрезултатна. Така че не виждам защо трябва да ми се възмущаваш.
Ами що, що... такава съм си възмущавам се.
Нали ти казах - не мога да се направя, че проблем няма, ако го виждам.
Ама ти не обръщай внимание.
Казваш, че всичко е прекрасно и готово.
Публикувай отговор