много готина гледна точка, Суити
Дилема
много готина гледна точка, Суити
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
стига сте ме натъжавали:crying::winkw:Semiramis написа:
ПП
Имат си любовници, щото обикновено нямат нерви за втори развод.
Или за трети брак
Логично погледнато. Или само така си мисля.
значи моя ли бившия е най-големия looser?!!!:?...щото съм сигурно, че няма любовница
...оххх...не за дръго, ами за CV-то ми е важно той да има любовница!...и то не защото да е ясно какайв е хоцкар, а за да е ясно тогава, че е успял човек и има пари и време и за любовница даже!
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Представих си как любовницата и осигуреният и от "бившия" статус се превръщат в основна таме на някоя серия на "Секса и града"Sweety написа: значи моя ли бившия е най-големия looser?!!!:?...щото съм сигурно, че няма любовница
...оххх...не за дръго, ами за CV-то ми е важно той да има любовница!...и то не защото да е ясно какайв е хоцкар, а за да е ясно тогава, че е успял човек и има пари и време и за любовница даже!
Sweety написа: стига сте ме натъжавали:crying::winkw:
значи моя ли бившия е най-големия looser?!!!:?...щото съм сигурно, че няма любовница
къде останаха старите добродетели
що не изтъкваш, че е със здрава психика
/и може да издържи още много връзки/бракове
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Gaspode написа:Ся с риск да ме подпукате вкупом ще кажа, че в думите на БоЕВ има повече здрава логика отколкото във (всички) повечето дамски писания
И за да си оставя все пак вратичка за бягство - прочетох и едните и другите по диагонал. И все пак - земята се таковата де, БоЕВ е прав.

Ще се пържим заедно в ада разгорян от гнева на амазонките.
е пак не си прав.Gaspode написа:Щото между редовете казва, че не е способна на един мъж, риш`ли, нервите да скъса и психиката да таковатаSemiramis написа:пфу..какви времена
къде останаха старите добродетели
що не изтъкваш, че е със здрава психика
/и може да издържи още много връзки/бракове
Не си е свършила работата един вид
тя е благородна и не оставя трупове след себе си.
...
трябва логично да помисля дали благородно да не им скъсам нервите
няма, няма... не съм такава
Не бе прочети внимателно и ще видиш. МАготича е най-правата, не съм виновна, че и тя е в женския отборGaspode написа:Сефтеpocti_bezobidna написа:аха.Gaspode написа:... повечето дамски писания...
не си прав.
Я се постави ти на мястото на А., обърни ситуацията и готово. Не мисля, че в случая пола има значение.
Хич ли нямаше да ти пука?
Gaspode написа:Ся с риск да ме подпукате вкупом ще кажа, че в думите на БоЕВ има повече здрава логика отколкото във (всички) повечето дамски писания
И за да си оставя все пак вратичка за бягство - прочетох и едните и другите по диагонал. И все пак - земята се таковата де, БоЕВ е прав.
Хубу де, от мен да мине: подпук, подпук!!!:lol:
- Глас в пустиня
Трудно ми е да се поставя в тази ситуация. Но пък БоЕВ е прав за приликите между тази ситуация и куп други - бащата води детето някъде, на почивка, на кино и прочее. Това са все мигове, в които детете е без А, нали? От друга страна не е възможно А-то да навсякъде с Б-то... А като се замислиш реално, какво е едно кръщене, особено за невярващ? Едно джамбуре, не по-различно от куп други....pocti_bezobidna написа: Не бе прочети внимателно и ще видиш. МАготича е най-правата, не съм виновна, че и тя е в женския отбор
![]()
Я се постави ти на мястото на А., обърни ситуацията и готово. Не мисля, че в случая пола има значение.
Все едно де.
Истината никога не е само една :)
Дъртите неверници са лесни, мани ги тях, но детето?! Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.Gaspode написа:Трудно ми е да се поставя в тази ситуация. Но пък БоЕВ е прав за приликите между тази ситуация и куп други - бащата води детето някъде, на почивка, на кино и прочее. Това са все мигове, в които детете е без А, нали? От друга страна не е възможно А-то да навсякъде с Б-то... А като се замислиш реално, какво е едно кръщене, особено за невярващ? Едно джамбуре, не по-различно от куп други....pocti_bezobidna написа: Не бе прочети внимателно и ще видиш. МАготича е най-правата, не съм виновна, че и тя е в женския отбор
![]()
Все едно де.
За детето ставаше въпрос през цялото време, ако не си разбрал.
ИменноGaspode написа:
Трудно ми е да се поставя в тази ситуация
За мен птроблемът е видим без всякакъв проблем: поканени са всички, но без теб.
Ако държиш да присъстваш, детето ти (ни) ще получи нещо подобно, но ще получи по-малко от братята си - не толкова хуваба църква, не толкова интересна церемоня.
И предвидливо е разговаряно най-напред с детето, пък после майката да решава.
Ми не е етично откъдето и да го погледнеш. Съжалявам.
Да се оправя детето като може...Амаранта написа:Дъртите неверници са лесни, мани ги тях, но детето?! Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.Gaspode написа:Трудно ми е да се поставя в тази ситуация. Но пък БоЕВ е прав за приликите между тази ситуация и куп други - бащата води детето някъде, на почивка, на кино и прочее. Това са все мигове, в които детете е без А, нали? От друга страна не е възможно А-то да навсякъде с Б-то... А като се замислиш реално, какво е едно кръщене, особено за невярващ? Едно джамбуре, не по-различно от куп други....pocti_bezobidna написа: Не бе прочети внимателно и ще видиш. МАготича е най-правата, не съм виновна, че и тя е в женския отбор
![]()
Все едно де.
- Глас в пустиня
Що, бе - че детето попада в неестествена и стресираща среда за него ли? Че детето не е със братята и баща си, баба, дадо и други - все хора с които, както А твърди, прекарва една огромна част от времето си? Ко е е циничното?:shocked:Амаранта написа:... Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.
Е де. На таз логика секви приказки от страна на В към Б от сорта на "отиваме на море/планина/кино/сладкарница и прочее", в които се изключва А, са цинично-дистанциращи?Амаранта написа: Дъртите неверници са лесни, мани ги тях, но детето?! Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.
Независимо дали си вярващ или не, кръщенето е специален ритуал. Извършва се само веднъж.Gaspode написа:Е де. На таз логика секви приказки от страна на В към Б от сорта на "отиваме на море/планина/кино/сладкарница и прочее", в които се изключва А, са цинично-дистанциращи?Амаранта написа: Дъртите неверници са лесни, мани ги тях, но детето?! Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.
Морето, сладкарницата, луна парка и т.н. може да са вълнуващи, но са малко или много повтаряеми - можеш да отидеш и без А. и без В. или пък с жената на В. или приятеля на А.
На детето му се казва - майка ти не я искат на това кръщене. Начи, ако ит толкова искаш да тя да присъства - ще трявба да се лишиш от всичко останало...
Аз наистина не проумявам как не виждате кое е циничното.
Ами, детето си мисли, че кръщенето не е баш същото, квото да си на почивка (и то си е така),БоЕВ написа:Що, бе - че детето попада в неестествена и стресираща среда за него ли? Че детето не е със братята и баща си, баба, дадо и други - все хора с които, както А твърди, прекарва една огромна част от времето си? Ко е е циничното?:shocked:Амаранта написа:... Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.
- получава духовен наставник, има специална церемония,
и иска да е и с майка си на този ден, защото тя му е най-близкия човек, нали.
ПП Ейййй, начи тва мъжете - много сте умни, ама всеки път много трябва да ви се обяснява, и пак не схващате.
bead_ написа:струва ми се, че ще глътнеш малко водаGaspode написа:
Е де. На таз логика секви приказки от страна на В към Б от сорта на "отиваме на море/планина/кино/сладкарница и прочее", в които се изключва А, са цинично-дистанциращи?
още по неприятно ще е ако му се вмъкне някоя беломорска рибка в неопрена
Блажени са бедните духом
Sweety написа:bead_ написа:струва ми се, че ще глътнеш малко водаGaspode написа:
Е де. На таз логика секви приказки от страна на В към Б от сорта на "отиваме на море/планина/кино/сладкарница и прочее", в които се изключва А, са цинично-дистанциращи?
уууу, ти пък! Ква си кръвожадна!
...аз виждам, но не се изненадвам и затова не се вълнувам толкова...pocti_bezobidna написа:Независимо дали си вярващ или не, кръщенето е специален ритуал. Извършва се само веднъж.Gaspode написа:Е де. На таз логика секви приказки от страна на В към Б от сорта на "отиваме на море/планина/кино/сладкарница и прочее", в които се изключва А, са цинично-дистанциращи?Амаранта написа: Дъртите неверници са лесни, мани ги тях, но детето?! Едно дете никога не може да бъде така цинично-дистанцирано.
Морето, сладкарницата, луна парка и т.н. може да са вълнуващи, но са малко или много повтаряеми - можеш да отидеш и без А. и без В. или пък с жената на В. или приятеля на А.
На детето му се казва - майка ти не я искат на това кръщене. Начи, ако ит толкова искаш да тя да присъства - ще трявба да се лишиш от всичко останало...
Аз наистина не проумявам как не виждате кое е циничното.
Блажени са бедните духом
Що бе? Може па да не е риба а русалка примерно. Само да не е русалpocti_bezobidna написа:Sweety написа:bead_ написа:струва ми се, че ще глътнеш малко водаGaspode написа:
уууу, ти пък! Ква си кръвожадна!
Винаги има първи, единствени и прочее неща. Дето се случват веднъж в живота. Примерно първия полет със самолет, отивайки на почивка с баща си. Просто не е възможно да присъствате на всяко едно от тях.
За кърщенето няма първи път. Има само един.Gaspode написа: Винаги има първи, единствени и прочее неща. Дето се случват веднъж в живота. Примерно първия полет със самолет, отивайки на почивка с баща си. Просто не е възможно да присъствате на всяко едно от тях.
Всъщност ми е мъчно да чета, че не виждате цинизма на ситуацията.
Щото това предполага, че не е толкова рядко срещана...
Има друг един... приложим в случая...bead_ написа:как беше оня виц... ти може да се яде, ни може да се е*еGaspode написа: а русалка примерно
Рибар, до кръста в реката, стои от поне половин час и не мърда. Друг от брега, тихичко да не стресне рибата:
- Кълве ли, кълве ли?
Първия, също така тихо, но и леееко отнесено:
- Неее, смучее...
- Глас в пустиня
Виж са, вкарахте се вече в някаква драма!:lol:Амаранта написа:
Ами, детето си мисли, че кръщенето не е баш същото, квото да си на почивка (и то си е така),
- получава духовен наставник, има специална церемония,
и иска да е и с майка си на този ден, защото тя му е най-близкия човек, нали.
ПП Ейййй, начи тва мъжете - много сте умни, ама всеки път много трябва да ви се обяснява, и пак не схващате.
И понеже ви липсват аргументи взехте да си измисляте и да поставяте думи ту в устата на В, ту в устата на Б.
Кой му обясни на това детенце малко сладко, че всичко е специално и мама трябва да бъде задължително там? В! Не вярвам!:lol:
ауууууууу!:-)Gaspode написа:Има друг един... приложим в случая...bead_ написа:как беше оня виц... ти може да се яде, ни може да се е*еGaspode написа: а русалка примерно
Рибар, до кръста в реката, стои от поне половин час и не мърда. Друг от брега, тихичко да не стресне рибата:
- Кълве ли, кълве ли?
Първия, също така тихо, но и леееко отнесено:
- Неее, смучее...
ей! чак сега загрях, че нямат зъби някои риби...
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Реално погледнато, всяко нещо е единствено. Не можеш да влезеш два пъти в една река, нали? И за кръщенето също не е ясно, човек може и да повтори, и религия да смени...pocti_bezobidna написа:
За кърщенето няма първи път. Има само един.
Всъщност ми е мъчно да чета, че не виждате цинизма на ситуацията.
Щото това предполага, че не е толкова рядко срещана...
Както казах, истините са повече от една. Всяка от страните в случая си има своя истина. Ние(вие) в момента сме(сте) от страната на уинди и някак приемате нейната истина за по-истинска. Права е да се ядосва. Вероятно в подобна ситуация бих се ядосвал и аз. Но това не променя факта, че В си има негова си истина по въпроса. И тя е не по-малко истинска от тази на уинди. Неприятно, но факт. Също е факт, че детето е принудено да се сблъсква с такива двойни истини по-често от моите деца, да кажем. Щото ние сме си заедно и истината в повечето случаи е една (е, след подходящо убеждение от страна на абе от едната страна
Не ми обръщайте фнимание