............

Все същите
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Асоциация...

Мнение от Stranniche »

Dark написа:
vyara написа:
frisky lioness написа:
Stranniche написа:
(Извинявайте за мрачнотията. Май трябва да престана да пиша, докато не ми мине.:roll:)
Чак на мен ми стана мъчно...:( И миналия път когато четох разказа ти пак се натъжих. Дори не мога да го коментирам. Човек е безмълвен пред подобни действия...... Твоята свекърва е едно от доказателствата, защо като цяло не обичам хората
Стига бе, Фриски, защо като цяло да не ги обичаш? Ами че повечето хора не постъпват така...
права е Вяра, тоз типаж /кат свекървата на Странниче/ не са болшинство и слава богу :-)
Слава Богу! :pray:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Ами че повечето хора не постъпват така...
Да бе, изобщо:-)

Аз виждам повече такива:(:crying: Може би проблемът е в мен:blink::?

Дори един познат, който преди две години си купи поредната недвижимост във вид на апартамен на първи етаж, си изкастри самосиндикално дърветата под/пред прозорците, щоту му беше тъмно:blink::shocked:

Хората се чудят как да се настанят в квартал, който е добре озеленен, на тоя му тъмно...В нашия кваратал има страхотни градинки/междублокови пространства....Няма да разказвам за отношението и на други обитатели към тези пространства, разни майки с дечица, дето осират всичко покрай себе си (простете за речника, но взех да се ядосвам:shy:)и т.н, и т.н....Мога да разказвам с часове. Предполагам не само аз:(:mad::evil:

Това беше само един пример. За нещо съвсем дребно и може би дори безобидно.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа: а може би съм имала късмета да не срещна много хора като нея...
По скоро второто....

Друг пример...

Познат,, който умори дървото на съседа си, защото му пречело (неясно защо и какво точно му пречи, нещо сянка някаква му хвърляло:blink::shocked:). Слагал му в корените сол, газ и ням си кво още. Тва по неговите думи. Не съм виждала дървото....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа:
Значи аз съм кривата

Човек не е замислен да е лош и не се ражда такъв....
Изображение

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа:
Stranniche написа:
Значи аз съм кривата

Не си ти кривата - всичко, каквото написа току що е така... Факт са осраните ни квартали, разрушителният дух, овандалените градинки и блокове, дори кабинките на Симеоновския лифт (честно казано съм се червила там, когато съм водила гости на Витоша), злобата на хората - независимо от географското им положение - убиващи дървета и всякакъв живот...
Може би аз си затварям твърде много очите.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
Stranniche написа:
Значи аз съм кривата

Може би си права, че болшинството не правят нещо активно (напр. не засаждат дръвчета), а не вредят само посредством пасивността си. Да си пасивен по отношение на природата не значи да си лош, но за съжаление това вече е недостатъчно. :(
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:
Може би си права, че болшинството не правят нещо активно (напр. не засаждат дръвчета), а не вредят само посредством пасивността си. Да си пасивен по отношение на природата не значи да си лош, но за съжаление това вече е недостатъчно. :(
Да, така е. За жалост сме пасивни, поне аз:(:shy: Дали все пак пасивността не е за предпочитане пред унищожението.....

Как да посадя дръвче, например? Къде? Пред блока? И някой да го скърши или нещо друго...... Няма никакви шансове да оцелее. Никакви...Ако са цветя, може би, но едва ли и това......Ако някой ми посегне на дървото трябва да ходя да го душа :hammer: :guns: Тези поне, които ги има са стари и са по-устойчиви
Изображение

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Stranniche написа:"От тук е минала свекървата"
Лъжеш-ш-ш-ш! Природата не може да бъде толкова жестока.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:
vyara написа:
Да, така е. За жалост сме пасивни, поне аз:(:shy: Дали все пак пасивността не е за предпочитане пред унищожението.....

Как да посадя дръвче, например? Къде? Пред блока? И някой да го скърши или нещо друго...... Няма никакви шансове да оцелее. Никакви...Ако са цветя, може би, но едва ли и това......Ако някой ми посегне на дървото трябва да ходя да го душа :hammer: :guns: Тези поне, които ги има са стари и са по-устойчиви

Аре ве-е-е-е, аз като съм изрязал декари гора! Леле като Тас съм с моторния трион...верно, горите са определени от горското за сеч, но пущинака който остава след това си е направо стресиращ. Търсили са ме и за окастрянето на тополи, достатъчно високи и стари, за да бъдат опасни, само БоЕВ е достатъчно луд, та да се качи с моторен трион и да свали дървото от върха надолу.:grin:
Относно засаждането - какъв ти е проблема, няма пролет в която да не съм посадил поне едно...вземаш фиданки и засаждаш, а мъшти прави оградка, хем красиво, хем полезно.:-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

БоЕВ написа:
Stranniche написа:"От тук е минала свекървата"
Лъжеш-ш-ш-ш! Природата не може да бъде толкова жестока.:lol:
Прав си - природата се подчинява на някакви закони, за да поддържа равновесието, хармонията. :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа:
vyara написа:

Съкровището ми събира клонки, слага ги в шишета, за да пуснат корени, и ги сади в саксии на балкона. Пък като пораснат твърде много, ще трябва да намерим място сред природата, където да ги засадим.
Човекът си мечтае един ден да имаме собствена оранжерия, както и градина с дървета. Може и (най-вероятно) само мечти да си останат, но нищо не пречи сега да сме на етап саксии. :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа: Относно засаждането - какъв ти е проблема, няма пролет в която да не съм посадил поне едно...вземаш фиданки и засаждаш, а мъшти прави оградка, хем красиво, хем полезно.:-)
Да де. Сега събираме паретата, ама пусто кат знам само за ограда на 1,5 дка колко требе.....:blink::shocked: После ще ги напълним с дървета, ако сме живи:grin::winkw:

Много се радвам на тази градинка, дето софийците си я правят от новогодишните елхички:-):winkw:
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Много се радвам на тази градинка, дето софийците си я правят от новогодишните елхички:-):winkw:
хубава е, разхождаме се там

щерката живее с мисълта, че растенията са живи /то и аз живея с таз мисъл де/ и ги гали :-)

ние садим от време навреме разни работи - някои оцеляват
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
щерката живее с мисълта, че растенията са живи /то и аз живея с таз мисъл де/ и ги гали :-)

някои оцеляват
Те СА живи...:-)
Изображение

Аватар
Dark Angel

Re: Крайно време е

Мнение от Dark Angel »

Глен написа:.........Крайно време е за една лека психоанализка! Аз, понеже съм от скоро и не познавам никого ще ви предложа своите мили, малки разсъжденийца, според непосилните си възможности. Няма да посочавам имена, а само асоциациите и съответните ми импровизирани тълкувания.
сега четох пак из темата, гледам ти аватара и си правя разни асоциации ама ме срам да споделя :oops:
не щото мръсни мисли :winkw:, а да не се изложа с тъпи писания

и за аватара на Вяра си имам идея

и за Чавдарче

и за някои от другите

ама не смея
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
Dark написа:

някои оцеляват
Те СА живи...:-)
:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: и за Чавдарче
ама не смея
Кажи де, аз няма да те бия .... много :blum:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
ама не смея
баланс - разум и чувства
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа:
4avdar4e написа:
ама не смея
баланс - разум и чувства
То си ми е зодиакално, сичко е на кантара :winkw:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark написа:
Глен написа:.........Крайно време е за една лека психоанализка! Аз, понеже съм от скоро и не познавам никого ще ви предложа своите мили, малки разсъжденийца, според непосилните си възможности. Няма да посочавам имена, а само асоциациите и съответните ми импровизирани тълкувания.
сега четох пак из темата, гледам ти аватара и си правя разни асоциации ама ме срам да споделя :oops:

и за Чавдарче

и за някои от другите

ама не смея
Ами кажи де! Що не смееш? Я виж колко интересни бяха психопрофилите на Глен. :-)
Всъщност, коя е Глен? Не ми казвайте, че Глен е Глен. :lol: Мисля, че доста отдавна е тук, всред нас... :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Stranniche написа:

Болна тема. "От тук е минала свекървата". (Това вече го писах.)

Свекърва ти е чума, това е ясно. Все пак можеш да намериш нещо положително и в този факт. :-)
1-во. Не ти е майка, а свекърва. Има разлика! :lol:
2-ро. За твое щастие- ти и мъжът ти живеете далече от нея. :lol:
3-то. Дърта е предполагам и скоро ще пукне, нали.../Господ ми е простил за тези думи в момента, в който ги изговарям/ пиша/ :lol: Гаранция. :lol:
4-то... Ти си знаеш...

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:

и за Чавдарче

и за някои от другите

ама не смея
Че кажи, де. :lol:

Аз да ти кажа ли защо ми харесва моя аватар. Защото босите крака за мен символизират свободата. Слънцето и в двете снимки ми напомня лятото и ми създава топло чувство. А подписа ми иде да рече, че вичко е любов, обаче без думи, щото думите развалят всичко и "един умен подпис нищо не значи", както пък гласеше последния подпис на Рем.:-)

ПП А, и също забравих да кажа за пясъчните следи - че те са като следите, които оставяме в живота си - мимолетни, които времето като море ще заличи...
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:
Dark написа:

и за Чавдарче

и за някои от другите

ама не смея
Че кажи, де. :lol:

Аз да ти кажа ли защо ми харесва моя аватар. Защото босите крака за мен символизират свободата. Слънцето и в двете снимки ми напомня лятото и ми създава топло чувство. А подписа ми иде да рече, че вичко е любов, обаче без думи, щото думите развалят всичко и "един умен подпис нищо не значи", както пък гласеше последния подпис на Рем.:-)

ПП А, и също забравих да кажа за пясъчните следи - че те са като следите, които оставяме в живота си - мимолетни, които времето като море ще заличи...
Ми ти всичко сама разказа... За Дарки какво остана...:winkw:

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Че кажи, де. :lol:

Sorry za latinicata ama Kredora ne bachka :(

e te tova e:
vajni sa delata, a ne choveka - zatova samo kraka i stapki
i poslepisa - samo mig vav vremeto i posle zabrava
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа: Ами кажи де! Що не смееш? Я виж колко интересни бяха психопрофилите на Глен. :-)
Всъщност, коя е Глен? Не ми казвайте, че Глен е Глен. :lol: Мисля, че доста отдавна е тук, всред нас... :lol:
Сега пробачка Кредора :-)

ти незнайни - динамичен човек, търсещ и приемащ новото
страсти в изобилие
силно желание за себеизява и победа

ПП* и себе си търсиш, и еволюираш непрестанно
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark написа:
[unknown] написа: Ами кажи де! Що не смееш? Я виж колко интересни бяха психопрофилите на Глен. :-)
Сега пробачка Кредора :-)

ти незнайни - динамичен човек, търсещ и приемащ новото
страсти в изобилие
силно желание за себеизява и победа

ПП* и себе си търсиш, и еволюираш непрестанно
Ха-ха... :lol: :good: :good: Ама щото ме познаваш. Не е заключение само на база аватара ми. :winkw:

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аватарът на Дарки - полусъблечена - полуоблечена. Полуангел... На ръба... Ходеща по земята, но и витаеща в облаците (плах опит за анализ) :lol::winkw:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:Аватарът на Дарки - полусъблечена - полуоблечена. Полуангел... На ръба... Ходеща по земята, но и витаеща в облаците (плах опит за анализ) :lol::winkw:
а за моят скромен анализ на крачетата ти? :blink:

ПП* ръба е страст, тръпка, красота - между 2 свята :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:

Много хубав анализ, точно си го усетила :winkw:

Значи и аз твоя правилно съм разтълкувала :sissies:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:
Dark написа:

Аре кат` сте почнали, кажете нещо и за моя аватар :) Текущия... Че да имам повод да го сменя :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа:
Аре кат` сте почнали, кажете нещо и за моя аватар :) Текущия... Че да имам повод да го сменя :grin:
КУ- КУ - тук съм - няма ме. Аз съм много странно развита личност! :lol: Обичам да се шегувам, даже и със самия себе си. :-)
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:

1. благодаря :-)

2. ахъм :-) съвсем правилно

кис-кис-кис :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Gaspode написа:
в постоянно търсене на нови интересни неща :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

vyara написа:
Gaspode написа:
КУ- КУ - тук съм - няма ме. Аз съм много странно развита личност! Обичам да се шегувам, даже и със самия себе си. :-)
На Гаспод аватарът по идея ми е близък... :blum: Само че е доста по-смел. :grin:

А много странно развитата личност с чувството за хумор е супер! :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Stranniche написа:
vyara написа:
Gaspode написа:
КУ- КУ - тук съм - няма ме. Аз съм много странно развита личност! Обичам да се шегувам, даже и със самия себе си. :-)
На Гаспод аватарът по идея ми е близък... :blum: Само че е доста по-смел. :grin:

На теб още не се осмелявам да ти направя анализ. :grin:
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

vyara написа:
Stranniche написа:
vyara написа:
Gaspode написа:

Защо? :-)

Не хапя. :kangel: (Освен ако не става въпрос за софийска баница, палачинки, кайсии и разни други вкусотии... :blum:)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Stranniche написа:
vyara написа:
Stranniche написа:
vyara написа:
Gaspode написа:

Защо? :-)

Не хапя. :kangel: (Освен ако не става въпрос за софийска баница, палачинки, кайсии и разни други вкусотии... :blum:)
Защото все още си "странниче" за мен, не те познавам достатъчно. :winkw:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Баси, а на мене кой ще ми спретне анализ?:(
Никой ли не ще?:(
Ако трябва да питам Калиостро има ли някаква такса?:cool:
І

Мнение от І »

БоЕВ написа:Баси, а на мене кой ще ми спретне анализ?:(
Никой ли не ще?:(
Ако трябва да питам Калиостро има ли някаква такса?:cool:
Да бе...ти ги уплаши с тая "хускварна" по върховете на тополите... сега и питаш за анализ! :lol:
Кой ш посмее.. :lol: клъц до кръста с моторен тривонЬ. Ти трилъри не си ли гледал?! :lol: :grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

frisky lioness написа:
vyara написа:Ами че повечето хора не постъпват така...
Да бе, изобщо:-)

Аз виждам повече такива:(:crying: Може би проблемът е в мен:blink::?

Дори един познат, който преди две години си купи поредната недвижимост във вид на апартамен на първи етаж, си изкастри самосиндикално дърветата под/пред прозорците, щоту му беше тъмно:blink::shocked:

Хората се чудят как да се настанят в квартал, който е добре озеленен, на тоя му тъмно...В нашия кваратал има страхотни градинки/междублокови пространства....Няма да разказвам за отношението и на други обитатели към тези пространства, разни майки с дечица, дето осират всичко покрай себе си (простете за речника, но взех да се ядосвам:shy:)и т.н, и т.н....Мога да разказвам с часове. Предполагам не само аз:(:mad::evil:

Това беше само един пример. За нещо съвсем дребно и може би дори безобидно.....
Сори, че се вмъквам с такъв прозаичен коментар, ама ти май наистина не знаеш какво е да си на първия етаж, и да ти е ТЪМНО.

п.п. От това да не се разбира, че съм сякла дървета, нито че живея на първия етаж. Просто знам какво е.
Публикувай отговор