Започвам да лунувам

Все същите
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Re: Започвам да лунувам

Мнение от Fairy of the Flowers »

4avdar4e написа:
frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:

Ако сме повече си мисля, че ще е по-лесно, пък и ще споделяме мнения и ще се подкрепяме морално:cool:

Започвам на 2-ри февруари:grin:

Без много, много да му мисля:grin::cool:

Цел: 3 до 5 кг. (ма 5 ш'съ ми много)
Я дай повече инфо, пък ще си помисля :grin:

П.П. Ако ме видиш сутрин в 6,30 как подскачам пред дивидито със Синди Крауфорд, ще изпопадаш от смех :rotfl24: Не че има ефект де, освен че се чувствам заредена с енергия...
Abe tuj DVD откъде го взе? Продава ли се, не съм виждала, не че съм търсила де :lol: ама защото не знаех, че още върви. Имам на видео касета, сега съм я дала да я правят на диск, но вече 3 месеца не са ми я направили. Поне си имам алиби :lol: и най-спокойно изчаквам да ми направят диска, че тогава да се юрна да рипам. :winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Fairy of the Flowers написа:
4avdar4e написа:

Ако сме повече си мисля, че ще е по-лесно, пък и ще споделяме мнения и ще се подкрепяме морално:cool:

П.П. Ако ме видиш сутрин в 6,30 как подскачам пред дивидито със Синди Крауфорд, ще изпопадаш от смех :rotfl24: Не че има ефект де, освен че се чувствам заредена с енергия...
Abe tuj DVD откъде го взе? Продава ли се, не съм виждала, не че съм търсила де :lol: ама защото не знаех, че още върви. Имам на видео касета, сега съм я дала да я правят на диск, но вече 3 месеца не са ми я направили. Поне си имам алиби :lol: и най-спокойно изчаквам да ми направят диска, че тогава да се юрна да рипам. :winkw:
Аз си го свалих от нета. Трябва да потърся из къщи, ако искаш линк. Там беше пълно с всякакви гимнастики, вкл. и занимания с йога. Имам и трите й програми, обаче не ме питай колко пъти съм ги ползвала :shy: (няма да споменавам, че имам още няколко други диска пак с какво ли не, ама пусти мързел:shy:)
Изображение
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

vyara написа:
4avdar4e написа:

Аз си го свалих от нета. Трябва да потърся из къщи, ако искаш линк. Там беше пълно с всякакви гимнастики, вкл. и занимания с йога. Имам и трите й програми, обаче не ме питай колко пъти съм ги ползвала :shy: (няма да споменавам, че имам още няколко други диска пак с какво ли не, ама пусти мързел:shy:)
Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Fairy of the Flowers написа: Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
Довечера ще стане обаче.
Изображение
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

В това е проблема явно. И аз до преди 3-4 години си хапвах каквото и колкото ми се яде и дори не знаех какво е диета. Сега обаче .........:shy::shy::shy:
Положението е страховито :shy::shy::shy:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Lenny написа: Положението е страховито :shy::shy::shy:
Айде бе, чак пък страховито.... Не преувеличавай:grin:

Няма да казвам, че е от егн-то, щото Гаспод нали каза, че то си е все същото:winkw:

От друго ще да е :huhthink: Глобалното затопляне, новите цени, гравитацията (ама и тя май много не се е променила), промяната на магнитните полюси:?:blink:

http://science.howstuffworks.com/doomsday-clock.htm
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

vyara написа:
Fairy of the Flowers написа: Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
Довечера ще стане обаче.
Заповядай, Феичке. Ето линка:

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

Това, което аз си свалих е Shape Your Body Workout.
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Ти ще изчезнеш, бре. :shocked:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Това, което аз си свалих е Shape Your Body Workout.
дал да не се шейпна малко :huhthink:

не тичам на стадиона, че много мрак като се прибирам :(
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа:

Ти ще изчезнеш, бре. :shocked:
начи тябва да побързам да я видя :winkw::lol:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Рецепти за отслабване - много.

Обаче ако някой ми даде ефективна рецепта за воля... :shy:

Как успявате бе, хораааа?
І

Мнение от І »

Stranniche написа:

:shocked: Ти па къде се подреди при хората?! Имам предвид за отслабване? :shocked:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

МЪЖжжж написа:
Stranniche написа:

:shocked: Ти па къде се подреди при хората?! Имам предвид за отслабване? :shocked:
Сега пък и сред отслабващите нямало едно местенце за моето ...енце.:mad: Ми не може ли малко да се сместят:-)... - аз не заемам много място. :blum:

Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена". :shocked:
І

Мнение от І »

Stranniche написа: Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена". :shocked:
И кат звъннеш на вратата, гледат през шпионката и питат "кой е?", "има ли някой?"... щот не могат да фокусират върху тебе.. :lol:
Кой знае кво клечо си била...щом сега си "добре гледана" :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:
І

Мнение от І »

Mila написа: Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:
За пълно въздържание! :kangel: Без секс дори. :nanaaaa:
:lol: :harhar:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Ме
vyara написа:
vyara написа:
Довечера ще стане обаче.
Заповядай, Феичке. Ето линка:

:kiss: Мерси много!! :kiss:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Заповядай, Феичке. Ето линка:

В таз директория на първо четене видях 2 прелюбопитни неща - Белиденс и Таебо.

Га бях бременна с малкото, сутрин в 6,30 (преди работа) играех (щото тренирах някак не върви) таебо. Страшно е приятно и зареждащо. Обаче се чудя дъл не стана заради това такъв дзвер?? :huhthink:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа: Ти ще изчезнеш, бре. :shocked:
Чак пък:winkw:

обаче

МЕРСИ:kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

МЪЖжжж написа:
Stranniche написа: Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена". :shocked:
И кат звъннеш на вратата, гледат през шпионката и питат "кой е?", "има ли някой?"... щот не могат да фокусират върху тебе.. :lol:
Кой знае кво клечо си била...щом сега си "добре гледана" :lol:
Добре де, имаш едно питие от мен като си дойда следващия път! :beer: !
Ако успееш да ме фокусираш :rotfl24:! :blum:

Вярно, че едно време бях клечо - преди да тръгна по света бях станала 37-38 кг. и може би са ме запомнили с взирането през ключалките... Но от тогава има непоклатима тенденция към покачване :roll:.

Какво пиеш? Да знам... :winkw:
Последно промяна от Stranniche на 31.01.07, 11:07, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: Какво пиеш? Да знам...
Че то целия зочо-свят знае кво пие Мъжжжжж - ТРОЯНСКА :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Mila написа:

Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:
Да го кажем така. За пълен глад в продължение на 24 часа (щото според чаве тва фрешове, чай и вода си е пълен глад). Някой го практикуват един път в месеца по пълнолуние, други 4 пъти според календаря. Аз смятам да съм 4 пъти, пък после ще докладвам:grin: Ако имаш време можеш да попрочетеш тези кометаторки тук http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5

Решиш ли, свиркай:-):winkw:
Изображение

Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!! :shocked: Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш? :-) Ъъъъ, амиии това... кафе и цигари??? Как? Ама ти не пушиш.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!! :shocked: Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш? :-) Ъъъъ, амиии това... кафе и цигари??? Как? Ама ти не пушиш.
Еее, аз на повечето въпроси не мога ти отговоря. Това лунното никога не съм го практикувала. Определено не се свалят 3-5 кг. за 24 часа:blink::shocked: Егати...Може би за няколко месеца. Кат се пробвам ще споделя. По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....

Ти ако си 48 накъде повече ще слабееш:shocked::blink::shocked:
Изображение

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Повече от 1-2 кг. на месец ми се струва вредно.
Наздраве :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Piqndurnik написа:Повече от 1-2 кг. на месец ми се струва вредно.
Така е. Освен това трудното е после:-)
Изображение

Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

frisky lioness написа:

Еее, аз на повечето въпроси не мога ти отговоря. Това лунното никога не съм го практикувала. Определено не се свалят 3-5 кг. за 24 часа:blink::shocked: Егати...Може би за няколко месеца. Кат се пробвам ще споделя. По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....

Добре, пробвай и ще кажеш. Аз другия път. На следващата луна. Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Fairy of the Flowers написа: Аз другия път. На следващата луна. Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.
Нещо през последните години много се скарах със спорта:blink::(:shy:

Кафе без захар не мога да пия. По време на лунуването :grin: смятам да се отчажа от кофето:-)
Изображение

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Баси темата сте отвъртяли, начи
Аз до сега си я пазех таз темичка за кат` ми остане време... щото колкото пъти я погледна все виждам "Започвам да луДувам"... и си викам "таз игрива лъвица кат` се разлудува... майкооооо :grin::grin:"
А то - проза, братче
Килограми
Диети
Прав е пияндурника - единственият ефект от диетата е, че ходиш дебел И гладен :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

Аз съм супер навита! Само като прочета нещо за Сваляне и съм съгласна /също като във вица със Иванчо и Марийка в час по български/.
Само да се синхронизираме и няма грешка.
Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Разчитай и на морална подкрепа изцяло:)!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Глен написа:Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Я поразкажи, когато можеш, повечко за опита си с разделното хранене. Щото аз преди време пробвах, ама удържах само два месеца. Не зарад мен, а щото няма кой да готви отделно за мъжовете, отделно - за една глезла :winkw:
Сега спазвам единствено правилото преди 12 само плодове и течности :shy:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

И аз "лудувам" прочетох и си викам то бива, бива ама чак обявления да пише.. А то- диета. Не, че ти трябва ама щом си решила - успех! И после полудувай!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

То с лудуване май по-лесно се свалят килца отколкото с лунуване. Или поне е по-приятно.
Наздраве :cool:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа:
Fairy of the Flowers написа: И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!! :shocked: Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш? :-) Ъъъъ, амиии това... кафе и цигари??? Как? Ама ти не пушиш.
По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....

Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.
Кафе на гладен стомах си е чистак язва. Цигарите също. :guns:
Само внимавайте да не извадите вежди вместо да изпишете очи!

Като не съм яла, никакъв тонус нямам. Хипогликимията не е най-зареждащото състояние. Мисля, че тонусът идва от друго, не от гладуване. :bdance: :harhar:

Не съм сигурна и колко е полезен пълният глад - дали пък после организмът не си го компенсира. Познавам хора, които с пълен глад много бързо свалиха килограми, и после също толкова бързо и с много малко ядене качиха още повече. Докторите да кажат.
Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
І

Мнение от І »

Stranniche написа: Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
Най-доброто средство за отслабване си остава...яденето. Странно звучи, нали?
Същото е, като да си лекуваш гърлото със сладолед, вместо с топъл чай.
Обяснявам двата случая...защото има аналогия /природата не мож я излъга/.

Чай, топъл...та даже горещ. :lol: Загрява обилно мястото и разширява кръвоносните съдове. Поразително! :shocked: Че точно това и трябва... повече кръв, повече борци срещу вредителите.
След минути... :roll: Тялото получава сигнал за странно загряване на мястото /гърло/. Веднага започват мерки за погасяването на дразнението- свиват се кръвоносните съдове за да се намали притока на топла кръв. Ефект? Обратен на очакваното. Процеса е доста по-бавен обаче и инертен. След половин час ...гърлото пак ви дере.
Сладолед. :grin: Бързо истудяване на мястото /между другото действа и като анестезия/. Реакция на майката природа: Божекеее понижена температура в участък "гърло"!!! Ефект- разширяване на кръвоносните съдове, повече борци срещу злото нашествие. :salute: Процеса пак е инертен и по бавен. Ефекта е обаче с десетки пъти по-дълъг от ефекта с пиене на горещия чай. :grin:

Манджа. Глад.
Тялото получава сигнали, че не постъпват достатъчно суровини за да си получи веществата. Веднага "заводите" се включват на бясна скорост за да натрупат запас щото явно иде криза.... Ефект? Натрупване на дълготрайни запаси.. всички знаем къде. :winkw: :blum:
Обилно хранене... с по-некалорична храна. Тялото си вика "ебати охолството настана... Произвеждам повече... я пускай поЛвината от бачкаторите в платен годишен отпуск" :winkw: Ефект? Не се трупат запаси. Излишните се изгарат, защото има изобилие от пресни. Е те сега е и момента да поспортува /малко/ човек...или поне да се движи. И после по идно /казах ИДНО! - 1 :twisted: / шоколадче :grin:
Кат индженер да Въ обясня... :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:
Stranniche написа: Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
Най-доброто средство за отслабване си остава...яденето. Странно звучи, нали?
Същото е, като да си лекуваш гърлото със сладолед, вместо с топъл чай.
Обяснявам двата случая...защото има аналогия /природата не мож я излъга/.

Чай, топъл...та даже горещ. :lol: Загрява обилно мястото и разширява кръвоносните съдове. Поразително! :shocked: Че точно това и трябва... повече кръв, повече борци срещу вредителите.
След минути... :roll: Тялото получава сигнал за странно загряване на мястото /гърло/. Веднага започват мерки за погасяването на дразнението- свиват се кръвоносните съдове за да се намали притока на топла кръв. Ефект? Обратен на очакваното. Процеса е доста по-бавен обаче и инертен. След половин час ...гърлото пак ви дере.
Сладолед. :grin: Бързо истудяване на мястото /между другото действа и като анестезия/. Реакция на майката природа: Божекеее понижена температура в участък "гърло"!!! Ефект- разширяване на кръвоносните съдове, повече борци срещу злото нашествие. :salute: Процеса пак е инертен и по бавен. Ефекта е обаче с десетки пъти по-дълъг от ефекта с пиене на горещия чай. :grin:

Манджа. Глад.
Тялото получава сигнали, че не постъпват достатъчно суровини за да си получи веществата. Веднага "заводите" се включват на бясна скорост за да натрупат запас щото явно иде криза.... Ефект? Натрупване на дълготрайни запаси.. всички знаем къде. :winkw: :blum:
Обилно хранене... с по-некалорична храна. Тялото си вика "ебати охолството настана... Произвеждам повече... я пускай поЛвината от бачкаторите в платен годишен отпуск" :winkw: Ефект? Не се трупат запаси. Излишните се изгарат, защото има изобилие от пресни. Е те сега е и момента да поспортува /малко/ човек...или поне да се движи. И после по идно /казах ИДНО! - 1 :twisted: / шоколадче :grin:
Кат индженер да Въ обясня... :lol:
Има много вярно да ти кажа. И аз не съм привърженик на диетите. Слушам си организЪма, дет съ вика. Той най-добре знае. Разбираме се засега. :-)
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Има много вярно да ти кажа. И аз не съм привърженик на диетите. Слушам си организЪма, дет съ вика. Той най-добре знае. Разбираме се засега. :-)
Те нали затуй диетолозите препоръчват да се яде по малко и често. Обаче!! Мойта дружка (дето я женихме наскоро) след такава терапия (де да знам как да го нарека) при диетолог напълня:shocked: Уж ядеше само салати, фрешове неккви, мъки по цял ден... Та вече не знам кое е вярно...:(
П.П. Тя щом след шестмесечни мисии в най-черната част на Африка и на воюващите острови в Индонезия не отслабна.... смятай. Ама си е много готина, пък!!!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Глен написа:
Аз съм супер навита! Само като прочета нещо за Сваляне и съм съгласна /също като във вица със Иванчо и Марийка в час по български/.
Само да се синхронизираме и няма грешка.
Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Разчитай и на морална подкрепа изцяло:)!
Чудесно. Станахме две

Значи на 2-ри почваме в 07.46 мин.:grin: 24 часа. Фрешове, чай, вода. После ш'докладвам:-):winkw:

февруари
2 - 07:46
10 - 11:52
17 - 18:15
24 - 09:57
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа:Баси темата сте отвъртяли, начи
Аз до сега си я пазех таз темичка за кат` ми остане време... щото колкото пъти я погледна все виждам "Започвам да луДувам"... и си викам "таз игрива лъвица кат` се разлудува... майкооооо :grin::grin:"
А то - проза, братче
Килограми
Диети
Прав е пияндурника - единственият ефект от диетата е, че ходиш дебел И гладен :grin:
Кат ме подгони глада ако знаеш ква луда ставам.................... :Wkez: :hysteric:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:И аз "лудувам" прочетох и си викам то бива, бива ама чак обявления да пише.. А то- диета. Не, че ти трябва ама щом си решила - успех! И после полудувай!
Нали затва ще е цялата мъка де...Да можем лятоска да лудуваме наволя по плажовете:grin: Няма само разни гърли да ми се моткат на полезрението и да ми създават комплекси....Ама ха:mad:
Изображение

Публикувай отговор