Abe tuj DVD откъде го взе? Продава ли се, не съм виждала, не че съм търсила де4avdar4e написа:Я дай повече инфо, пък ще си помисляfrisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Ако сме повече си мисля, че ще е по-лесно, пък и ще споделяме мнения и ще се подкрепяме морално
Започвам на 2-ри февруари
Без много, много да му мисля
Цел: 3 до 5 кг. (ма 5 ш'съ ми много)
П.П. Ако ме видиш сутрин в 6,30 как подскачам пред дивидито със Синди Крауфорд, ще изпопадаш от смехНе че има ефект де, освен че се чувствам заредена с енергия...
Започвам да лунувам
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Re: Започвам да лунувам
Аз си го свалих от нета. Трябва да потърся из къщи, ако искаш линк. Там беше пълно с всякакви гимнастики, вкл. и занимания с йога. Имам и трите й програми, обаче не ме питай колко пъти съм ги ползвалаFairy of the Flowers написа:Abe tuj DVD откъде го взе? Продава ли се, не съм виждала, не че съм търсила де4avdar4e написа:Я дай повече инфо, пък ще си помисляfrisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Ако сме повече си мисля, че ще е по-лесно, пък и ще споделяме мнения и ще се подкрепяме морално
П.П. Ако ме видиш сутрин в 6,30 как подскачам пред дивидито със Синди Крауфорд, ще изпопадаш от смехНе че има ефект де, освен че се чувствам заредена с енергия...
ама защото не знаех, че още върви. Имам на видео касета, сега съм я дала да я правят на диск, но вече 3 месеца не са ми я направили. Поне си имам алиби
и най-спокойно изчаквам да ми направят диска, че тогава да се юрна да рипам.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.vyara написа:Аз си го свалих от нета. Трябва да потърся из къщи, ако искаш линк. Там беше пълно с всякакви гимнастики, вкл. и занимания с йога. Имам и трите й програми, обаче не ме питай колко пъти съм ги ползвалаFairy of the Flowers написа:Abe tuj DVD откъде го взе? Продава ли се, не съм виждала, не че съм търсила де4avdar4e написа:Я дай повече инфо, пък ще си помисляfrisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
ама защото не знаех, че още върви. Имам на видео касета, сега съм я дала да я правят на диск, но вече 3 месеца не са ми я направили. Поне си имам алиби
и най-спокойно изчаквам да ми направят диска, че тогава да се юрна да рипам.
(няма да споменавам, че имам още няколко други диска пак с какво ли не, ама пусти мързел:shy:)
Довечера ще стане обаче.Fairy of the Flowers написа: Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Айде бе, чак пък страховито.... Не преувеличавайLenny написа: Положението е страховито:shy::shy:
Няма да казвам, че е от егн-то, щото Гаспод нали каза, че то си е все същото:winkw:
От друго ще да е
http://science.howstuffworks.com/doomsday-clock.htm

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Заповядай, Феичке. Ето линка:vyara написа:Довечера ще стане обаче.Fairy of the Flowers написа: Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
Това, което аз си свалих е Shape Your Body Workout.
Ти ще изчезнеш, бре.frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
дал да не се шейпна малкоvyara написа: Това, което аз си свалих е Shape Your Body Workout.
не тичам на стадиона, че много мрак като се прибирам
- Dark Angel
начи тябва да побързам да я видя[unknown] написа:Ти ще изчезнеш, бре.frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Рецепти за отслабване - много.frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Обаче ако някой ми даде ефективна рецепта за воля...
Как успявате бе, хораааа?
Stranniche написа:
Рецепти за отслабване - много.
Как успявате бе, хораааа?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сега пък и сред отслабващите нямало едно местенце за моето ...енце.МЪЖжжж написа:Stranniche написа:
Рецепти за отслабване - много.
Как успявате бе, хораааа?Ти па къде се подреди при хората?! Имам предвид за отслабване?
Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена".
И кат звъннеш на вратата, гледат през шпионката и питат "кой е?", "има ли някой?"... щот не могат да фокусират върху тебе..Stranniche написа: Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена".
Кой знае кво клечо си била...щом сега си "добре гледана"
Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
За пълно въздържание!Mila написа: Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ме
Мерси много!! 
vyara написа:Заповядай, Феичке. Ето линка:vyara написа:Довечера ще стане обаче.Fairy of the Flowers написа: Да искам ли линк, да не искам ли? СвършИха ми оправданията, ама я го дай, че наближава топлото, пък като си гледам снимките от лятото...Ееех страхотно е да се чувстваш във форма. Пак искам да си нося поличките.
В таз директория на първо четене видях 2 прелюбопитни неща - Белиденс и Таебо.vyara написа: Заповядай, Феичке. Ето линка:
Га бях бременна с малкото, сутрин в 6,30 (преди работа) играех (щото тренирах някак не върви) таебо. Страшно е приятно и зареждащо. Обаче се чудя дъл не стана заради това такъв дзвер??
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чак пък:winkw:[unknown] написа: Ти ще изчезнеш, бре.
обаче
МЕРСИ

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре де, имаш едно питие от мен като си дойда следващия път!МЪЖжжж написа:И кат звъннеш на вратата, гледат през шпионката и питат "кой е?", "има ли някой?"... щот не могат да фокусират върху тебе..Stranniche написа: Шегата на майтап, но последния път като си дойдох, всичките ми близки казаха, че съм започнала да изглеждам като "добре хранена жена".
Кой знае кво клечо си била...щом сега си "добре гледана"
Ако успееш да ме фокусираш
Вярно, че едно време бях клечо - преди да тръгна по света бях станала 37-38 кг. и може би са ме запомнили с взирането през ключалките... Но от тогава има непоклатима тенденция към покачване
Какво пиеш? Да знам...
Последно промяна от Stranniche на 31.01.07, 11:07, променено общо 1 път.
Че то целия зочо-свят знае кво пие Мъжжжжж - ТРОЯНСКАStranniche написа: Какво пиеш? Да знам...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да го кажем така. За пълен глад в продължение на 24 часа (щото според чаве тва фрешове, чай и вода си е пълен глад). Някой го практикуват един път в месеца по пълнолуние, други 4 пъти според календаря. Аз смятам да съм 4 пъти, пък после ще докладвамMila написа:Ами аз съм желаеща (да сподели), но не изчетох всичко и не разбрах - за пълен глад ли става въпрос, или за някаква диета?:shy:frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Решиш ли, свиркай:-):winkw:

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!!frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Еее, аз на повечето въпроси не мога ти отговоря. Това лунното никога не съм го практикувала. Определено не се свалят 3-5 кг. за 24 часа:blink::shocked: Егати...Може би за няколко месеца. Кат се пробвам ще споделя. По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....Fairy of the Flowers написа:И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!!frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Цел: 3 до 5 кг. (ма 5 ш'съ ми много)Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш?
Ъъъъ, амиии това... кафе и цигари??? Как? Ама ти не пушиш.
Ти ако си 48 накъде повече ще слабееш:shocked::blink::shocked:

- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Добре, пробвай и ще кажеш. Аз другия път. На следващата луна. Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.frisky lioness написа:Еее, аз на повечето въпроси не мога ти отговоря. Това лунното никога не съм го практикувала. Определено не се свалят 3-5 кг. за 24 часа:blink::shocked: Егати...Може би за няколко месеца. Кат се пробвам ще споделя. По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....Fairy of the Flowers написа:И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!!frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Цел: 3 до 5 кг. (ма 5 ш'съ ми много)Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо през последните години много се скарах със спорта:blink::(:shy:Fairy of the Flowers написа: Аз другия път. На следващата луна. Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.
Кафе без захар не мога да пия. По време на лунуването

Баси темата сте отвъртяли, начи
Аз до сега си я пазех таз темичка за кат` ми остане време... щото колкото пъти я погледна все виждам "Започвам да луДувам"... и си викам "таз игрива лъвица кат` се разлудува... майкооооо
"
А то - проза, братче
Килограми
Диети
Прав е пияндурника - единственият ефект от диетата е, че ходиш дебел И гладен
Аз до сега си я пазех таз темичка за кат` ми остане време... щото колкото пъти я погледна все виждам "Започвам да луДувам"... и си викам "таз игрива лъвица кат` се разлудува... майкооооо
А то - проза, братче
Килограми
Диети
Аз съм супер навита! Само като прочета нещо за Сваляне и съм съгласна /също като във вица със Иванчо и Марийка в час по български/.frisky lioness написа:...Желаещи да споделят с мен новото ми начинание?:winkw:
Само да се синхронизираме и няма грешка.
Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Разчитай и на морална подкрепа изцяло:)!
Я поразкажи, когато можеш, повечко за опита си с разделното хранене. Щото аз преди време пробвах, ама удържах само два месеца. Не зарад мен, а щото няма кой да готви отделно за мъжовете, отделно - за една глезлаГлен написа:Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Сега спазвам единствено правилото преди 12 само плодове и течности
- Green Light
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
Кафе на гладен стомах си е чистак язва. Цигарите също.Fairy of the Flowers написа:Имах предвид няма ли да ти прилошее от кафето. Аз и без това без захар го пия. Засега почвам с упражненията. То верно не ми трябва да отслабвам, ама за тонус.frisky lioness написа:По време на "глада" кафета и чай, но може би без захар...За цигарите ...не знам:?, но алкохол-не, то е ясно. От алкохол яко се пълнеее....Fairy of the Flowers написа: И за 24 часа се свалят 3 до 5 кг??!!!Аз и без това 48 кг, ама искам нещо за освежаване и за тонус. Става ли за това, после идва ли ти да си хвърчиш?
Само внимавайте да не извадите вежди вместо да изпишете очи!
Като не съм яла, никакъв тонус нямам. Хипогликимията не е най-зареждащото състояние. Мисля, че тонусът идва от друго, не от гладуване.
Не съм сигурна и колко е полезен пълният глад - дали пък после организмът не си го компенсира. Познавам хора, които с пълен глад много бързо свалиха килограми, и после също толкова бързо и с много малко ядене качиха още повече. Докторите да кажат.
Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
Най-доброто средство за отслабване си остава...яденето. Странно звучи, нали?Stranniche написа: Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
Същото е, като да си лекуваш гърлото със сладолед, вместо с топъл чай.
Обяснявам двата случая...защото има аналогия /природата не мож я излъга/.
Чай, топъл...та даже горещ.
След минути...
Сладолед.
Манджа. Глад.
Тялото получава сигнали, че не постъпват достатъчно суровини за да си получи веществата. Веднага "заводите" се включват на бясна скорост за да натрупат запас щото явно иде криза.... Ефект? Натрупване на дълготрайни запаси.. всички знаем къде.
Обилно хранене... с по-некалорична храна. Тялото си вика "ебати охолството настана... Произвеждам повече... я пускай поЛвината от бачкаторите в платен годишен отпуск"
Кат индженер да Въ обясня...
Има много вярно да ти кажа. И аз не съм привърженик на диетите. Слушам си организЪма, дет съ вика. Той най-добре знае. Разбираме се засега.МЪЖжжж написа:Най-доброто средство за отслабване си остава...яденето. Странно звучи, нали?Stranniche написа: Най-доброто средство за отслабване ми се струва спортът, съчетан с умерено хранене - без хляб, пасти и пр.
Същото е, като да си лекуваш гърлото със сладолед, вместо с топъл чай.
Обяснявам двата случая...защото има аналогия /природата не мож я излъга/.
Чай, топъл...та даже горещ.Загрява обилно мястото и разширява кръвоносните съдове. Поразително!
Че точно това и трябва... повече кръв, повече борци срещу вредителите.
След минути...Тялото получава сигнал за странно загряване на мястото /гърло/. Веднага започват мерки за погасяването на дразнението- свиват се кръвоносните съдове за да се намали притока на топла кръв. Ефект? Обратен на очакваното. Процеса е доста по-бавен обаче и инертен. След половин час ...гърлото пак ви дере.
Сладолед.Бързо истудяване на мястото /между другото действа и като анестезия/. Реакция на майката природа: Божекеее понижена температура в участък "гърло"!!! Ефект- разширяване на кръвоносните съдове, повече борци срещу злото нашествие.
Процеса пак е инертен и по бавен. Ефекта е обаче с десетки пъти по-дълъг от ефекта с пиене на горещия чай.
Манджа. Глад.
Тялото получава сигнали, че не постъпват достатъчно суровини за да си получи веществата. Веднага "заводите" се включват на бясна скорост за да натрупат запас щото явно иде криза.... Ефект? Натрупване на дълготрайни запаси.. всички знаем къде.![]()
Обилно хранене... с по-некалорична храна. Тялото си вика "ебати охолството настана... Произвеждам повече... я пускай поЛвината от бачкаторите в платен годишен отпуск"Ефект? Не се трупат запаси. Излишните се изгарат, защото има изобилие от пресни. Е те сега е и момента да поспортува /малко/ човек...или поне да се движи. И после по идно /казах ИДНО! - 1
/ шоколадче
Кат индженер да Въ обясня...
Те нали затуй диетолозите препоръчват да се яде по малко и често. Обаче!! Мойта дружка (дето я женихме наскоро) след такава терапия (де да знам как да го нарека) при диетолог напълня:shocked: Уж ядеше само салати, фрешове неккви, мъки по цял ден... Та вече не знам кое е вярно...vyara написа: Има много вярно да ти кажа. И аз не съм привърженик на диетите. Слушам си организЪма, дет съ вика. Той най-добре знае. Разбираме се засега.
П.П. Тя щом след шестмесечни мисии в най-черната част на Африка и на воюващите острови в Индонезия не отслабна.... смятай. Ама си е много готина, пък!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно. Станахме двеГлен написа:
Аз съм супер навита! Само като прочета нещо за Сваляне и съм съгласна /също като във вица със Иванчо и Марийка в час по български/.
Само да се синхронизираме и няма грешка.
Привърженичка съм на тае-бо, разделно хранене и солариум/заради Vit."D" и някои хормончета/;)
Разчитай и на морална подкрепа изцяло:)!
Значи на 2-ри почваме в 07.46 мин.
февруари
2 - 07:46
10 - 11:52
17 - 18:15
24 - 09:57

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат ме подгони глада ако знаеш ква луда ставам....................Gaspode написа:Баси темата сте отвъртяли, начи
Аз до сега си я пазех таз темичка за кат` ми остане време... щото колкото пъти я погледна все виждам "Започвам да луДувам"... и си викам "таз игрива лъвица кат` се разлудува... майкооооо"
А то - проза, братче
Килограми
Диети

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали затва ще е цялата мъка де...Да можем лятоска да лудуваме наволя по плажоветеGreen Light написа:И аз "лудувам" прочетох и си викам то бива, бива ама чак обявления да пише.. А то- диета. Не, че ти трябва ама щом си решила - успех! И после полудувай!