- Хайде, тръгвай сама, голяма си вече.
- ..., но съм с малко чувство, казва ми тя, свита до мен и гледайки отдолу-нагоре.
Ами... наруших забраната за шматкосване.
естествено, че ще я нарушиш.vyara написа:
Вече е по-добре. Аз всъщност го разказвам, защото на мен много смешно ми стана, че била голяма, но с малко чувство и това ми беше основната мисъл, но както и да е.latrevw написа:естествено, че ще я нарушиш.vyara написа:
При нас малките са отделени в самостоятелен коридор, без съприкосновение с големите. Дори голямото междучасие им е по друго време.
а в междучасията шума и джунглата по коридорите са нещо ужасно. Опитвала съм да се кача до третия етаж през междучасие, костваше ми много усилия, да не говорим, че псувах наум като хамалин и се заклех повече да не ходя в училище по време на междучасие - ужасявам се от НАШИТЕ деца.
но те оцеляват де.
просто Вяра е малка още. Абе някой да не я уплашил миналата година. Жал ми става като слушам да говориш за нейното училище. Трябва да й харесва да ходи там, а не да умира от страх.
бях ти споменала предния път - защо не я дадеш на частна занималня, много по-малко деца, поне половината ден да й е по-спокойно?
хахаvyara написа: Вече е по-добре. Аз всъщност го разказвам, защото на мен много смешно ми стана, че била голяма, но с малко чувство и това ми беше основната мисъл, но както и да е.
Няма да я дам в частна занималня първо защото ми е сложно с вземането и оставянето на две деца на две места, понеже няма кой друг да го прави (отговорих ти същото първия път) и второ, защото тя ми каза, че вече й харесвало да ходи на училище, понеже... е влюбена.Харесала си едно момченце от съседния клас и ми го показа, докато то прелиташе покрай нас - мамо, нали е много готин? Да, казвам й, и ти като майка си харесваш руси със сини очи.
:shy: Ама тати нали не е рус? Ми не е, ама е синеок поне.
:winkw:
Аааа, не се знае, не се. Недей лежа ти на таз кълка.latrevw написа: хаха
разбрах аз, че на малкото чувство ти е акцента, но нас ни заболяха сърцата като го прочетохме.
хубаво е, че й харесва, още по-хубаво, че влюбена
п.п. с теб можем заедно да ходим по мъже, никога няма да харесаме един и същ
Миличката... разбирам я.vyara написа:Сутрин в училището на децата (което е с ученици от 1ви до 12-ти клас) класните на най-малките събират децата във фоайето на училището и после си ги завеждат по стаите, тъй като иначе по коридорите е лудница. Тази сутрин обчаче изтървахме групата за занималня на Вяра, което означаваше тя да мине сама сред високи като дървета ученици, по целия първи етаж и да се изкачи до втория, където е занималнята. Нищо и никаква работа, но за нея явно това е като да премине през 50 метра джунгла. За родители е забранено да се шамткосват по коридорите и охраната следи. Аз й казвам:
- Хайде, тръгвай сама, голяма си вече.
- ..., но съм с малко чувство, казва ми тя, свита до мен и гледайки отдолу-нагоре.
Има такива разлики. Понякога и между хора от едно поколение.Мнемозина написа: "Един господин имаше тридесет автомобила и тридесет косъма на главата. Колко много автомобили! - казваха хората. Колко малко косми! - казваха децата."
Приблизително предавам.