Спешно ми трябва добър ортопед!

Все същите
Аватар
Lenny

Спешно ми трябва добър ортопед!

Мнение от Lenny »

Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Става дума да се оперира счупен крак на 94 годишна жена!
Да знам, че риска от операция е огромен на тази възраст, но пък без операция също знам каква е прогнозата.:crying::crying::crying:
Ако някой може да помага - моля ВИ:crying::crying::crying:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Нямам такива връзки, за съжаление.
Но много ти стискам палци, дано всичко се оправи.
Успех!
Panta rhei...
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Никой ли няма контакти :crying::crying::crying:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Lenny написа:Никой ли няма контакти :crying::crying::crying:
Имам
Но не знам дали и къде работи в момента
Ще прозвъня първо и ще пиша
Но не гарантирам нищо...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Глас в пустиня

Re: Спешно ми трябва добър ортопед!

Мнение от Глас в пустиня »

Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Да знам, че риска от операция е огромен на тази възраст, но пък без операция също знам каква е прогнозата.:crying::crying::crying:
Търси направо ортопедията в Горна Баня.
Късмет и успех!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Гадно....Стискам ти палци. За жалост не мога да помогна....Баба ли ти е? Къде е счупен кракът?

Баба ми си счупи крака в ставата, когато беше на 86 г.. Зарасна и без операция. Не вярвах, че е възможно, но тя беше човек със страшно силна воля за живот...Невероятен дух

Още веднъж ви пожелавам успех...
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Да баба ми е отгледала ме е женицата от парче месо дето има една дума. Много я обичам - много борбен и жизнен човек беше до скоро. От няколко години е зле с очите, но иначе си е съвсем с акъла и е просто страхотна.
Преди 7 години починаха двамата ми братовчеди и някак си оттогава стана по-друг човек, трудно и е да живее явно с тази мъка и все повтаря защо не аз а те....
Такива ми ти житейски неща - ежедневни, ....
Но нали този път ме касае сърцето ми се къса просто, как така отказват с лека ръка докторите правото на опит да живее на някой само защото е на 94 години....
Ето на колежката прабаба и онзи ден станала на 100 години.
Уффф много се извинявам че ви товаря с тези неща, ама просто много ми е мъчно и безсилно - днес се свързах в Пирогов с един лекар - дано се ангажира човека....
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Lenny написа:Да баба ми е отгледала ме е женицата от парче месо дето има една дума. Много я обичам - много борбен и жизнен човек беше до скоро. От няколко години е зле с очите, но иначе си е съвсем с акъла и е просто страхотна.
Преди 7 години починаха двамата ми братовчеди и някак си оттогава стана по-друг човек, трудно и е да живее явно с тази мъка и все повтаря защо не аз а те....
Но нали този път ме касае сърцето ми се къса просто, как така отказват с лека ръка докторите правото на опит да живее на някой само защото е на 94 години....
Уффф много се извинявам че ви товаря с тези неща, ама просто много ми е мъчно и безсилно - днес се свързах в Пирогов с един лекар - дано се ангажира човека....
Напълно разбирам чувствата ти...Хубаво е, че баба ти е борбен човек и моята беше така, но грохна след като почина татко.....

Баба си отиде от тази земя преди 2 месеца на 94г...... Много ми липсва:(

Дано има късмет милата женица, но най-вече и пожелавам по-мако болка....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идат

баба ми също си счупи крака на 83 години и съмейния съвет реши да я оперират във военна болница
издържа милата, после и раздвижването беше голяма мъка, но така и не проходи истински
сега се чудя имаше ли смисъл от тези й мъки като пак си беше на легло

п.п. не си спомням името на хирурга дето я оперира, младичък беше, към 40 някъде, много добре се справи
не го познавахме, случайно попаднахме, но там всички си разбират от работата
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

съжалявам, имам във Варна, в спешното
стискам палци всичко да мине благополучно, една операция крие големи рискове
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Пипилота Шантиклер написа: ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идат

баба ми също си счупи крака на 83 години и съмейния съвет реши да я оперират във военна болница
издържа милата, после и раздвижването беше голяма мъка, но така и не проходи истински
Семейният съвет? "На тези години не знаеш кое е по добре за тях - да ги мъчиш или да ги оставиш крокто да си идат...?", "Сега се чудя имаше ли смисъл..."
А нея някой попита ли я всъщност ТЯ какво иска? Защото в края на краищата това е НЕЙНИЯТ живот. Ако тя е смятала, че има смисъл, значи е имало, ако не е искала да страда повече, трябвало е да се уважи решението й.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Lenny написа:Да баба ми е отгледала ме е женицата от парче месо дето има една дума. Много я обичам - много борбен и жизнен човек беше до скоро. От няколко години е зле с очите, но иначе си е съвсем с акъла и е просто страхотна.
Съжалявам за случилото се. Разбирам колко ти е тежко и не се притеснявай да го напишеш.
За съжаление вече не знам къде може да се отиде на ортопед.
Едно време един известен хирург - д-р Каймакчиев - оперира баща ми. Златни ръце имаше този доктор. Но предполагам, че вече е доста възрастен, не зная дали работи още и къде.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Много ви благодаря хора и за милите думи и за съветите и за контактите.
Стискайте палци!
Баба ми е бивша старша сестра, съвсем е наясно какви са прогнозите и в единия и в другия случай и иска да се подложи на операция. Аз уважавам решенията и и я подкрепям - винаги трябва да се бори човек, винаги до последната секундичка. Това е моето мнение поне!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Lenny написа:Много ви благодаря хора и за милите думи и за съветите и за контактите.
Стискайте палци!
Баба ми е бивша старша сестра, съвсем е наясно какви са прогнозите и в единия и в другия случай и иска да се подложи на операция. Аз уважавам решенията и и я подкрепям - винаги трябва да се бори човек, винаги до последната секундичка. Това е моето мнение поне!
Чудесно е, че има желание да се бори. Евала им на такива хора!

От все сърце: УСПЕХ!
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

Stranniche написа:
Пипилота Шантиклер написа: ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идат

Семейният съвет? "На тези години не знаеш кое е по добре за тях - да ги мъчиш или да ги оставиш крокто да си идат...?", "Сега се чудя имаше ли смисъл..."
А нея някой попита ли я всъщност ТЯ какво иска? Защото в края на краищата това е НЕЙНИЯТ живот. Ако тя е смятала, че има смисъл, значи е имало, ако не е искала да страда повече, трябвало е да се уважи решението й.
:-)разбира се че е нейният живот
старите хора са като малките деца - безпомощни и объркани
а и когато много те боли не разсъждаваш съвсем трезво
убедихме я, че макар и малка надежда кракът да зарастне и пак да може да ходи има
рискът пациент с нейните болести и възраст да не издържи операция от 6 часа беше голям
но тя така или иначе не искаше да живее на легло, така че нямаше какво да губи
смъртта не е страшна - болката е

спомням си, че това на младини беше най-големия и кошмар, разбирам я
тя е човека оказал най-голямо влияние върху мен, не само защото ме е отгледал
мда, разприказвах се, спомних си разни неща, сори
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Ми, в Токуда са Яблански и Димов, ако си на зор, пращай я тук.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Приеха я вече в Пирогов. Сега вече нещата са в ръцете на лекарите!
Много ви благодаря за съпричастността и страхотните реакции!
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Lenny написа:Приеха я вече в Пирогов. Сега вече нещата са в ръцете на лекарите!
Много ви благодаря за съпричастността и страхотните реакции!
Съжалявам, че закъснях, намерих тел. на д-р Драганов, ВМА - 0898 50 30 10 и в Горна Баня това, добри отзиви за д-р Алексиев.
Стискам палци.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Пипилота Шантиклер написа: мда, разприказвах се, спомних си разни неща, сори
Не казвай "сори", нали затова сме тук. Ако някой не иска да слуша, просто не чете или въобще не влиза тук.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Успех!!!!
Дай Боже още дълго да те радва!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор