Става дума да се оперира счупен крак на 94 годишна жена!
Да знам, че риска от операция е огромен на тази възраст, но пък без операция също знам каква е прогнозата.
Ако някой може да помага - моля ВИ:crying::crying::crying:
Търси направо ортопедията в Горна Баня.Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Да знам, че риска от операция е огромен на тази възраст, но пък без операция също знам каква е прогнозата.:crying::crying:
Гадно....Стискам ти палци. За жалост не мога да помогна....Баба ли ти е? Къде е счупен кракът?Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Да знам, че риска от операция е огромен на тази възраст, но пък без операция също знам каква е прогнозата.:crying::crying:

Напълно разбирам чувствата ти...Хубаво е, че баба ти е борбен човек и моята беше така, но грохна след като почина татко.....Lenny написа:Да баба ми е отгледала ме е женицата от парче месо дето има една дума. Много я обичам - много борбен и жизнен човек беше до скоро. От няколко години е зле с очите, но иначе си е съвсем с акъла и е просто страхотна.
Преди 7 години починаха двамата ми братовчеди и някак си оттогава стана по-друг човек, трудно и е да живее явно с тази мъка и все повтаря защо не аз а те....
Такива ми ти житейски неща - ежедневни, ....
Но нали този път ме касае сърцето ми се къса просто, как така отказват с лека ръка докторите правото на опит да живее на някой само защото е на 94 години....
Ето на колежката прабаба и онзи ден станала на 100 години.
Уффф много се извинявам че ви товаря с тези неща, ама просто много ми е мъчно и безсилно - днес се свързах в Пирогов с един лекар - дано се ангажира човека....

ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идатLenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
съжалявам, имам във Варна, в спешнотоLenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!

Семейният съвет? "На тези години не знаеш кое е по добре за тях - да ги мъчиш или да ги оставиш крокто да си идат...?", "Сега се чудя имаше ли смисъл..."Пипилота Шантиклер написа: ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идат
баба ми също си счупи крака на 83 години и съмейния съвет реши да я оперират във военна болница
издържа милата, после и раздвижването беше голяма мъка, но така и не проходи истински
сега се чудя имаше ли смисъл от тези й мъки като пак си беше на легло
Съжалявам за случилото се. Разбирам колко ти е тежко и не се притеснявай да го напишеш.Lenny написа:Да баба ми е отгледала ме е женицата от парче месо дето има една дума. Много я обичам - много борбен и жизнен човек беше до скоро. От няколко години е зле с очите, но иначе си е съвсем с акъла и е просто страхотна.
Преди 7 години починаха двамата ми братовчеди и някак си оттогава стана по-друг човек, трудно и е да живее явно с тази мъка и все повтаря защо не аз а те....
Такива ми ти житейски неща - ежедневни, ....
Но нали този път ме касае сърцето ми се къса просто, как така отказват с лека ръка докторите правото на опит да живее на някой само защото е на 94 години....
Ето на колежката прабаба и онзи ден станала на 100 години.
Уффф много се извинявам че ви товаря с тези неща, ама просто много ми е мъчно и безсилно - днес се свързах в Пирогов с един лекар - дано се ангажира човека....
Чудесно е, че има желание да се бори. Евала им на такива хора!Lenny написа:Много ви благодаря хора и за милите думи и за съветите и за контактите.
Стискайте палци!
Баба ми е бивша старша сестра, съвсем е наясно какви са прогнозите и в единия и в другия случай и иска да се подложи на операция. Аз уважавам решенията и и я подкрепям - винаги трябва да се бори човек, винаги до последната секундичка. Това е моето мнение поне!
Stranniche написа:Семейният съвет? "На тези години не знаеш кое е по добре за тях - да ги мъчиш или да ги оставиш крокто да си идат...?", "Сега се чудя имаше ли смисъл..."Пипилота Шантиклер написа: ох, не знам какво да ти кажа, на тези години не знаеш кое е по-добре за тях - да ги мъчиш с операция и рехабилитация или да ги оставиш кротко да си идат
баба ми също си счупи крака на 83 години и съмейния съвет реши да я оперират във военна болница
издържа милата, после и раздвижването беше голяма мъка, но така и не проходи истински
сега се чудя имаше ли смисъл от тези й мъки като пак си беше на легло
А нея някой попита ли я всъщност ТЯ какво иска? Защото в края на краищата това е НЕЙНИЯТ живот. Ако тя е смятала, че има смисъл, значи е имало, ако не е искала да страда повече, трябвало е да се уважи решението й.
Ми, в Токуда са Яблански и Димов, ако си на зор, пращай я тук.Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!
Съжалявам, че закъснях, намерих тел. на д-р Драганов, ВМА - 0898 50 30 10 и в Горна Баня това, добри отзиви за д-р Алексиев.Lenny написа:Приеха я вече в Пирогов. Сега вече нещата са в ръцете на лекарите!
Много ви благодаря за съпричастността и страхотните реакции!
Не казвай "сори", нали затова сме тук. Ако някой не иска да слуша, просто не чете или въобще не влиза тук.Пипилота Шантиклер написа: мда, разприказвах се, спомних си разни неща, сори
Успех!!!!Lenny написа:Моля ви ако някой има познат добър ортопед в София - трябва ми много спешно!