точно!Евридика написа:Успех утре, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)
картините ти много ми харесват и заслужават да ги видят повече хора![]()
и купон да стане!
Стискам палци:-)

точно!Евридика написа:Успех утре, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)
и купон да стане!

успех, в който съм сигурна и аз!snigmi написа:Стискам палци:-)Евридика написа:Успех ДНЕС, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)
и купон да стане!
п.п Поправих на "Днес" цитата , че пак окъснях с пожеланията

Хе-хе, кой ще дава интервюта сега...Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете, а е доста голяма и една от най- хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Уредника ми вдъхваше кураж, аз пък искам да избягам, все още имам възможност да го направя- тъй де , и без мене може, нали картините са там!
Щял да идва кмета, оооо дано да не дойде, журналисти проявили интерес- помощ!!!
Майка ми- тя е виновна, тя искаше изложбаМнемозина написа:Хе-хе, кой ще дава интервюта сега...Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете, а е доста голяма и една от най- хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Уредника ми вдъхваше кураж, аз пък искам да избягам, все още имам възможност да го направя- тъй де , и без мене може, нали картините са там!

я се стегни, от едни журналисти ще се смущава, те са нахални, а ти си гениален. искам интервю и да видя как ги поставяш на място с техните заучени въпросчета!Ън написа: Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега...
мен нема мое ма видиш... шото ше ти блести светкавицата у очичките...Ън написа: Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега...
Споко, бе! Ти си зъболекар. Говори за художника в трето лице и всичко ще бъде ок!Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете, а е голяма и една от хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега...
Това е по другата тема.Ън написа: Майка ми- тя е виновна, тя искаше изложба
Когато спре да те депресира, ще си пораснал в още нещо.Ън написа:Тоя продължава да ме шокира и...депресира!
Няма страшно!Ън написа: Щял да идва кмета, оооо дано да не дойде, журналисти проявили интерес- помощ!!!
Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега...
бррррр страшничко изглежда!Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете, а е голяма и една от хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Представям си каква депресия ще му докара сядането на стола в кабинета ти.
Сега е момента за два приятелски шамара - или ще се освести, или ще го приспят напълно!shshtt написа:бррррр страшничко изглежда!Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
обаче ти нали си мъж - дръж се и не се давай на гадовете
Успех Ън! всичко ще е наред:bigsmile:
Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
То, че ще е успешна е ясно. Кажи само кога да пием.Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Мое ми викаш вече Мистър Его!Green Light написа:Заради тая тема влизам. Ън, как мина?

супер!Ън написа:Мистър Его!:blum:
кат съ освестя- повече...
Представянето е доста съкратено, но нищо- пак е хубаво.Мнемозина написа:Ей, браво, страхотно звучи и изглежда всичко... много се радвам!
Мернах май и картина, която не сме виждали тук.
И не ти личи да се притесняваш.
Поздравления и, как се казва, честита първа изложба?

Не се научи да ни вярваш ей!Ън написа:...
Та, каза, че съм бил художник, щото човек или го имал дълбоко в себи си или не, а аз съм го имал....
Брех, да му се не види, сега ще трябва да те пазим да не се възгордееш.Ън написа: Представянето е доста съкратено, но нищо- пак е хубаво.
Публиката трябваше да се снима според мен, мисля, че беше въодушевена, затова и не си глътнах граматиката. 65 души дойдоха на откриването, нескромно да кажа- заради мен
Май ще продавам слънчогледите, щото Бранко Манушев- уредника на галерията ме нави. Каза- при това качество и с това излъчване миимум 1000 евро да им искам. Е, щом е рекъл...
И друго каза- ся пак ще се фукам, макар да НЕ ми е присъщо
Та, каза, че съм бил художник, щото човек или го имал дълбоко в себи си или не, а аз съм го имам. И при това положение със старание, четене и учене може само да надграждам, а тези, които го нямат и с много учене и старание пак стават художници но нещо все липсва в картините им. Нещото, което при мен не липсва...
Абе, готино беше...
Чакам мастерите фотографи да пуснат квото искат и аз след тва...
Поздравления Ън!