Изложба

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Евридика написа:Успех утре, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)
картините ти много ми харесват и заслужават да ги видят повече хора :flowers:

:wine: и купон да стане!

Стискам палци:-)
точно! :goodpost:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Хайде и от мен пак успех, че утре сигурно вече ще си изхвърчал към близките далечини. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Спокойствие
и грандиозен успех ти пожелавам Богоборецо>>>:bigsmile:
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

Евридика написа:Успех ДНЕС, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)

п.п Поправих на "Днес" цитата , че пак окъснях с пожеланията :flower:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snigmi написа:
Евридика написа:Успех ДНЕС, Ън, всичко да мине по мед и масло, и това да е само първата от многото следващи изложби:-)

п.п Поправих на "Днес" цитата , че пак окъснях с пожеланията :flower:
успех, в който съм сигурна и аз!
айде и много да се веселите довечера!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

мислено съм с теб на изложбата и ти желая голям успех
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете :lol:, а е голяма и една от хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Уредника ми вдъхваше кураж, аз пък искам да избягам, все още имам възможност да го направя- тъй де , и без мене може, нали картините са там!:grin:
Щял да идва кмета, оооо дано да не дойде, журналисти проявили интерес- помощ!!! :lol:
Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега... :shy:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:Благодаря, другари, за пожеланията!
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете :lol:, а е доста голяма и една от най- хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Уредника ми вдъхваше кураж, аз пък искам да избягам, все още имам възможност да го направя- тъй де , и без мене може, нали картините са там!:grin:
Щял да идва кмета, оооо дано да не дойде, журналисти проявили интерес- помощ!!! :lol:
Хе-хе, кой ще дава интервюта сега... :blum:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете :lol:, а е доста голяма и една от най- хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Хе-хе, кой ще дава интервюта сега... :blum:
Майка ми- тя е виновна, тя искаше изложба :roll:

Тоя продължава да ме шокира и...депресира! :twisted:

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън написа: Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега... :shy:
я се стегни, от едни журналисти ще се смущава, те са нахални, а ти си гениален. искам интервю и да видя как ги поставяш на място с техните заучени въпросчета!

наслаждавай се на момента! заслужил си го! прекрасен е днешния ден за теб!

:kiss::kiss::kiss:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега... :shy:
мен нема мое ма видиш... шото ше ти блести светкавицата у очичките... :grin:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Вчера цял ден подреждахме изложбата, галерията ще се пръсне по шевовете :lol:, а е голяма и една от хубавите в България (ще видите това на снимки после)
Искам да виждам там само познати лица иначе ще си глътна граматиката, чувствам го от сега... :shy:
Споко, бе! Ти си зъболекар. Говори за художника в трето лице и всичко ще бъде ок! :lol: Обещавам! :kiss:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа: Майка ми- тя е виновна, тя искаше изложба :roll:
Това е по другата тема. :blum:

Ън написа:Тоя продължава да ме шокира и...депресира! :twisted:
Когато спре да те депресира, ще си пораснал в още нещо. :bigsmile:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Ън написа: Щял да идва кмета, оооо дано да не дойде, журналисти проявили интерес- помощ!!! :lol:
Няма страшно!
Всички гении са откачени, затова както и да се държиш ще се приеме за творческа екзотика.:lol:

Още веднъж успех!

Ще следя бтв новините.:blum::lol:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

бррррр страшничко изглежда!
обаче ти нали си мъж - дръж се и не се давай на гадовете:grin:

Успех Ън! всичко ще е наред:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:...

Тоя продължава да ме шокира и...депресира! :twisted:
Представям си каква депресия ще му докара сядането на стола в кабинета ти.:lol: Защото, доколкото чувам, ти си художник и в занаята си.
Хвърлих един бръз поглед на профила му. Това момче не е случаен драскач, а най-вероятно е "потомствен" рисувач - демек, дете на културтрегери. От портретите му личи в какви среди се движи. И е твърде вероятно рисуването да е единственото нещо което е учил и може да прави що-годе добре.
В такива моменти се сещам за крилатата фраза изречена по повод професионалисти и любители: Да не забравяме, че Ноевият ковчег е направен от любител, а Титаник от професионалисти!:winkw:

Кураж!
Аватар
Глас в пустиня

shshtt написа:
бррррр страшничко изглежда!
обаче ти нали си мъж - дръж се и не се давай на гадовете:grin:

Успех Ън! всичко ще е наред:bigsmile:
Сега е момента за два приятелски шамара - или ще се освести, или ще го приспят напълно!:grin: :lol:

пп Имах едно аверче, винаги ме изплющяваше през гърба в момента когато излизах на тепиха, така не ми оставаше нищо друго освен да изкарам яда си на противника.:grin:
Последно промяна от Глас в пустиня на 19.11.10, 10:46, променено общо 1 път.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

:rotfl24::kiss:

Ако трябва някой да обира овациите вместо теб там-разчитай на нас:grin: Ние пък ще разчитаме, че ти през тов време ще печеш овнешките пържоли:blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

То, че ще е успешна е ясно. Кажи само кога да пием.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Заради тая тема влизам. Ън, как мина?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Брех, много тежко ще да е било... никой не се е освестил още.
А ние тук тръпнем в очакване. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Заради тая тема влизам. Ън, как мина?
Мое ми викаш вече Мистър Его! :grin::blum:
Така сам съ надул, че шсе пръсна секи момент...:lol:
Сичко мина перфектно, но понеже аз съм СКРОМЕН :grin:, ще се хваля последен!
Тоест, ще оставя другите първо да хвалят събитието и ако не е достатъчно, ще се намеся и аз!
Шъ има и мноо снимки, ма ся съ обработват. Щот са към 300 от мойта фотка и толкоз от Айвъновата и още толкоз от на племенника ми, който си е маняк фоткаджия :lol:
Тва е со кратце, още съм замаян, кат съ освестя- повече...

Изображение
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Ън написа:Мистър Его! :grin::blum:
кат съ освестя- повече...
супер! :cool:
бе ш`а видиш ти накрая
че шубето от страха е най-големия страх
а останалото е фасулска работа :grin:
ся вече можеш и да "повлечеш крак" при това без да те натискаме ние или близки роднини :cool: :blum:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Много добре мина. И много вкусно. Още ми тежи стомаха от овнешките пържоли на Ън. Трябваше да изям невъобразими количества, защото той ме гледаше страшно от другия край на масата.:lol:

В интерес на истината Ън много го бива да открива изложби:grin: но нека сам разкаже за собствената си емоция:bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ей, браво, страхотно звучи и изглежда всичко... много се радвам! :lol:

Мернах май и картина, която не сме виждали тук.

И не ти личи да се притесняваш. :bigsmile:

Поздравления и, как се казва, честита първа изложба?
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Ей, браво, страхотно звучи и изглежда всичко... много се радвам! :lol:

Мернах май и картина, която не сме виждали тук.

И не ти личи да се притесняваш. :bigsmile:

Поздравления и, как се казва, честита първа изложба?
Представянето е доста съкратено, но нищо- пак е хубаво.
Публиката трябваше да се снима според мен, мисля, че беше въодушевена, затова и не си глътнах граматиката. 65 души дойдоха на откриването, нескромно да кажа- заради мен :grin:
Май ще продавам слънчогледите, щото Бранко Манушев- уредника на галерията ме нави. Каза- при това качество и с това излъчване миимум 1000 евро да им искам. Е, щом е рекъл...:grin:
И друго каза- ся пак ще се фукам, макар да НЕ ми е присъщо:grin:
Та, каза, че съм бил художник, щото човек или го имал дълбоко в себи си или не, а аз съм го имам. И при това положение със старание, четене и учене може само да надграждам, а тези, които го нямат и с много учене и старание пак стават художници но нещо все липсва в картините им. Нещото, което при мен не липсва...

Абе, готино беше...
Чакам мастерите фотографи да пуснат квото искат и аз след тва...

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:...
Та, каза, че съм бил художник, щото човек или го имал дълбоко в себи си или не, а аз съм го имал....
Не се научи да ни вярваш ей!:cool:

Честит прощъпалник, широки друми за напред!:bigsmile:

Хайде сега, стига сте си прехвърляли топката, ами да се вземате в ръце и всеки да опише от негова гледна точка и да гарнира обилно със снимков матрИял...да не ви пращам вежливия лос накрая, ама ха с ама ха.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа: Представянето е доста съкратено, но нищо- пак е хубаво.
Публиката трябваше да се снима според мен, мисля, че беше въодушевена, затова и не си глътнах граматиката. 65 души дойдоха на откриването, нескромно да кажа- заради мен :grin:
Май ще продавам слънчогледите, щото Бранко Манушев- уредника на галерията ме нави. Каза- при това качество и с това излъчване миимум 1000 евро да им искам. Е, щом е рекъл...:grin:
И друго каза- ся пак ще се фукам, макар да НЕ ми е присъщо:grin:
Та, каза, че съм бил художник, щото човек или го имал дълбоко в себи си или не, а аз съм го имам. И при това положение със старание, четене и учене може само да надграждам, а тези, които го нямат и с много учене и старание пак стават художници но нещо все липсва в картините им. Нещото, което при мен не липсва...

Абе, готино беше...
Чакам мастерите фотографи да пуснат квото искат и аз след тва...
Брех, да му се не види, сега ще трябва да те пазим да не се възгордееш. :blum:

Атмосферата се усеща, нищо, че е съкратено. Дълго ще си я носиш тая вечер у себе си... :lol:

А фотографите явно много си ги напил снощи.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
А фотографите явно много си ги напил снощи.
И са осветили негативите...пияници ньедни.:grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Ън, не можеш да си представиш колко се радвам за теб!!!!!!!!!

Още много изложби с чудесни картини ти пожелавам!

:lovekiss: :lovekiss: :lovekiss:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Браво, Ън, страхотна е!

Пожелавам ти още много такива изложби да направиш!

:flowers:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън, ужасно се радвам заедно с теб! Страхотно е да те видя вече уверен в себе си!
Само слънчогледите ли ще продаваш бе? Пускай всичко, толкова ще е хубаво всяка картина да бъде окачена някъде и да радва собствениците, част от теб ще стане част от други хора :-)

а фотографите обаче са егати пияниците, втори ден не пускат снимки, много съм възмутена! Айвъне, кво направИ бе?
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Да, за бой са фотографите:mad:
Държат ни в напрежение, а репортажа много ми засича и нищо не чувам.

Виждат се обаче картините и че Ън е радостен и го поздравяват и хубави неща казват:bigsmile:

Уенди я разкажи по-подробно, остави ги тия пияници фотографите.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

да живее Фейсбук, там Ън е сложил цели 127 снимки, аз разгледах, сега мога вече спокойно да работя.
забавлявали сте се, Ън е прекрасен!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Поздравления Ън!
Много хубаво!
Значи докато го гледах и се усетих, че се съм се ухилила с онази доволно-глупава физиономия, дето ми се появява например като гледам сина ми да пее или да се изявява с нещо...
:-) :-) :-)
Няма нужда да казвам повече, нали?
:-)
п.С. И може сега да си говорим каквото си искаме за зъболекари, нали? :lol:
Защото Ън вече е художник...ехххх
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

latrevw написа:да живее Фейсбук, там Ън е сложил цели 127 снимки, аз разгледах, сега мога вече спокойно да работя.
забавлявали сте се, Ън е прекрасен!
и аз ги видях :-)
тенкс лат
и да живее Фейсбукаааа! :winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Sweety написа:п.С. И може сега да си говорим каквото си искаме за зъболекари, нали? :lol:
Защото Ън вече е художник...ехххх
откога го чакам този момент :twisted:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Глас в пустиня

У сурат тифтерят не влязам.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:... Айвъне, кво направИ бе?
Кво, кво, не го ли знаеш ква е претенция, са докато се появи, па като почне: ама моля ви се, ама извинете, ама не било на фокус, ама нам кво си...:mad:

:lol:
Публикувай отговор