Малките победи

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:... Боев говори по-горе за дълголетниците в Родопите и е прав донякъде. Само дето тези хора за това са дълголетници, защото ядат месо по празници,...
:lol:
Нямаш идея колко много месо се консумира в една селска къща.:bigsmile:
Нямам идея каква е кухнята в родопите точно, не знам защо тях дадох за пример. Но помня баба ми, нали съм планинец, с колко много мазнина приготвяше манджите. Животът на село, а още повече в планината е труден и е необходима много енергия, а тая енергия се набавя от месо и мазнини. Градският живот предразполага към ленност и това води до промяна на "диетата" - намаляване на калориите - иначе заприличваш на лоена топка.:lol:

Дай ми един индиец йога да го опъна аз за две седмици на кърска работа и да го храня само със супичка от лопуш па да видим тогава докога ще изгарати.:lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Животът на село, а още повече в планината е труден и е необходима много енергия, а тая енергия се набавя от месо и мазнини. Градският живот предразполага към ленност и това води до промяна на "диетата" - намаляване на калориите - иначе заприличваш на лоена топка.:lol:

Дай ми един индиец йога да го опъна аз за две седмици на кърска работа и да го храня само със супичка от лопуш па да видим тогава докога ще изгарати.:lol:
тук има много да се говори, но нямам време сега, само не мога да се стърпя да кажа, че йогите живеят в Хималаите на височина от 2 до 6000, а може би повече метра надморска височина, така че животът им едва ли е лесен там.

иначе си прав за градския живот, освен това аз нямам против месо, свинска мас, масло, но тези, които се произвеждат на село. идеята ти е, че свинското, пилешкото, телешкото, масла, сирене и т.н., които се продават в магазините са вредни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

latrevw написа:
БоЕВ написа: Животът на село, а още повече в планината е труден и е необходима много енергия, а тая енергия се набавя от месо и мазнини. Градският живот предразполага към ленност и това води до промяна на "диетата" - намаляване на калориите - иначе заприличваш на лоена топка.:lol:

тук има много да се говори, но нямам време сега, само не мога да се стърпя да кажа, че йогите живеят в Хималаите на височина от 2 до 6000, а може би повече метра надморска височина, така че животът им едва ли е лесен там.

иначе си прав за градския живот, освен това аз нямам против месо, свинска мас, масло, но тези, които се произвеждат на село. идеята ти е, че свинското, пилешкото, телешкото, масла, сирене и т.н., които се продават в магазините са вредни
йогите нямат кър при това и не орът:lol:
май дори е не е..т, щото нали аскети
аз примерно живея в града /низка физическа активност/, но ям месо и сичко останало,
от както съм се оженил плюс 10 кила и така си стоя на 67
ям всичко бе дори и боклуците които се продават в магазините. вредните.
е пържолка-вертикалка си е друго, скоро мисля да пробвам.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
snowprincess написа:това в психологията се нарича задействане на компенсаторни защити - преувеличаваш значението на постигнатото, за да намалиш неудовлетвореността от нещата, които не си успял да постигнеш
има една формула
щастливия живот, удовлетвореността = успехите, победите (малки или големи) / амбицията, желанието да постигнеш дадени неща
а, дали е така? както се пее в една песен?
имам въпрос - дали човек, който е приел себе си, в мир е с това кой е, какъв е, при какви условия и къде живее, именно при постигането на това започва да побеждава, в смисъл започват да му се случват нещата така както иска, или това са тези т.нар. компесаторни защити. Или пък обратното, резултати започва да постига този, който вечно е в борба с едно или друго, никога не е доволен, иска да постигне някаква цел, която към момента изглежда непостижима? това последното казват било двигателя. мен обаче ме смущава. може би е въпрос на натура все пак. всеки постига нещата по своя си начин вероятно. въпросът ми е породен от една приятелка, която от известно време е толкова неудовлетворена и бясна, че според мен се саморазрушава.

п.п. месо трябва да се яде колкото може по-малко и по-рядко. Вяра, благодаря за статията, страхотна, изтеглих си цялата книжка, дано да я прочета скоро.
ако Куид беше тук щеше да каже, че нищо не зависи от нас и всичко е предрешено. всеки си има съдба
човек трябва да приема това, което му се случва - хубаво или лошо, това е неговия живот
няма как да не изпитваме изобщо негативни емоции, по този начин отреагираме на неприятни за нас ситуации, но е важно интензивността и продължителността им, защото водят не само до саморазрушение, но и убиват
гневът е лош съветник, как ще постигнем щастие докато сме бясни, страх ни е или ни боли

Или пък обратното, резултати започва да постига този, който вечно е в борба с едно или друго, никога не е доволен, иска да постигне някаква цел, която към момента изглежда непостижима? - той ще постигне може би целта си, но вече няма да изпита удоволствие от нея, защото междувременно ще си е поставил нови, които да преследва
кога мислиш, че трябва да е доволен и щастлив човек, когато си изпълни всички цели
а дотогава?
ами ако не постигне човек нито една от целите си
какъв е смисъла да изживееш живота си във вечна вътрешна борба и цял живот да си недоволен
повторение няма да има

щастието е когато имаме смисъл и цел в живота си, вървим спокойно по пътя си, не изпитваме негативни емоции и чувства, и физическо удоволствие
твоята приятелка ако се успокои може би ще разбере, че има това, което и е истински важно, но иска неща, които не са и необходими
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Kent написа: йогите нямат кър при това и не орът:lol:
аз примерно живея в града /низка физическа активност/, но ям месо и сичко останало,
да бе, те не орат, те са на фотосинтеза :-)
и говорим по принцип, има много хора като теб, просто такъв ти е организма
и баш пък като лекар не може да отречеш масовото затлъстяване и затъпяване и многото болести, дължащи се именно на това
на колко пациенти си казал, че трябва да органичат точно тези храни, които йогите не ядат :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: твоята приятелка ако се успокои може би ще разбере, че има това, което и е истински важно, но иска неща, които не са и необходими
това се опитвам да й кажа, но ни приема, ни предава :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
Kent написа: йогите нямат кър при това и не орът:lol:
и баш пък като лекар не може да отречеш масовото затлъстяване и затъпяване и многото болести, дължащи се именно на това
на колко пациенти си казал, че трябва да органичат точно тези храни, които йогите не ядат :-)
Недей обяснява, няма смисъл. Те живеят с предразсъдъци, че йога е нещо екзотично и че е само за отшелници. Никой не иска да приеме готови дарове. Нека си извърви всеки сам пътя и да му увира акъла според него си. Да натрапваш нещо доказано добро ми се струва обидно към това добро, значи не го заслужават. :bigsmile::kiss:
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

latrevw написа:
snowprincess написа: твоята приятелка ако се успокои може би ще разбере, че има това, което и е истински важно, но иска неща, които не са и необходими
това се опитвам да й кажа, но ни приема, ни предава :-)
хм, като се научиш да не искаш си достигнал нирвана
трудна задача
горката, не и завиждам
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

да споделя за дъвкането след вчерашния ден и тази сутрин
има ефект - погълнах с пъти по-малко количество храна
ако успея да го превърна в навик няма начин да не се вталя

верче страхотна идея ми даде, хиляди благодарности:kiss:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз на секи казвам да си решава сам, горе долу след като му очертая крайните варианти
смешно ми стана да се как беше ...ъъъъъааах... екстраполира един йога на къра тука
п.п. цървулите са хубу нещо носил съм, но предпочитам кубинките щото и по киминяци ходя
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

shshtt написа:
верче страхотна идея ми даде, хиляди благодарности:kiss:
Браво! Радвам се. :bigsmile:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:само да спомена

бир* съм 2 години йога и пълен вегетарианец - не ядях не само месо, но и риба, че даже и яйца
нямаше особена разлика със сега
само дето бях доста по-слаб физически

това с 20 минути дъвчене докато се извлече всичко е ок
но вкусът престава да се усеща далеч преди това
и не защото го няма, а защото мозъкът филтрира монотонни дразнители, за да има възможност да регистрира нови, различни от фона
т.е. като си плюете дъвката щото вече е безвкусна, примерно, тя все още о поти толкова ароматна колкото и в началото
истината е в мярката
а за всеки тя е различна
всичко е в квантовото поле на съзнанието
което определя квантовото поле на битието
така е то
наздраве

PS
* бил исках да кажа, ма явно е от тъмното столично дето дръннах на обяд
с една свинска пържола и катък
и гъбки
Брато, вземи им обясни на Латрево и на Вяра, че аз нямам време точно сега.

Аз после ще отмъстя за тебе
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
Remmivs написа:само да спомена

бир* съм 2 години йога и пълен вегетарианец - не ядях не само месо, но и риба, че даже и яйца
нямаше особена разлика със сега
само дето бях доста по-слаб физически

това с 20 минути дъвчене докато се извлече всичко е ок
но вкусът престава да се усеща далеч преди това
и не защото го няма, а защото мозъкът филтрира монотонни дразнители, за да има възможност да регистрира нови, различни от фона
т.е. като си плюете дъвката щото вече е безвкусна, примерно, тя все още о поти толкова ароматна колкото и в началото
истината е в мярката
а за всеки тя е различна
всичко е в квантовото поле на съзнанието
което определя квантовото поле на битието
така е то
наздраве

PS
* бил исках да кажа, ма явно е от тъмното столично дето дръннах на обяд
с една свинска пържола и катък
и гъбки
Брато, вземи им обясни на Латрево и на Вяра, че аз нямам време точно сега.

Аз после ще отмъстя за тебе
не мога да се въздържа да не вметна и аз
йогата не е само вегетариантство. Рем ти знаеш много добре
колко често се занимаваше и с физически упражения тогава?
аз като гледам моята инструкторка по йога, последното, което може да се каже, че е слаба физически, нито е скелет като телосложение, нито й липсва сила, точно обратното
йогата трябва да разглежда като цяло, няма да обяснявам всичко, което обхваща, защото го знаеш
но Вяра е права, че човек трябва да е узрял за това, трябва да му стане ежедневие и т.н.
не залитам в крайности, също неколкократно казах горе, че трябва баланс (т.е. по-рядко месо) и подбор на храната

п.п. не ти ли се доспа след пържолката :-)

п.п.1. а с Грийн ще си говорим като влезе в следващата криза - тази на 50-те :lol: :blum:

хубавото на вашата диета е, че е съчетана с физически упражнения
то и в йогата първо са асаните и чак тогава, някога, кой когато е готов и ако иска преминава нататък

спирам по темата :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Абе имало един, дето и на фотосинтеза карал колко години вече, и тук бил дошъл да носи челен опит.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Re: Малките победи

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
брей как ме нахока - хулиганка!:lol:

Виж ся, Мнемо, аз пържолата смятам да я ям, а не да си говоря с нея, така че, чий е изразът "алангле" хич биля не ме и интересува.:blum:
Ей така се става предател - като вземат да не те интересуват разни дребни, но важни неща! :grin:

Много обичам да те хокам на патриотични теми. :lol:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Абе имало един, дето и на фотосинтеза карал колко години вече, и тук бил дошъл да носи челен опит.
абе четете глупостите на журналистите и си съставяте мнение :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Мнемозина написа: Абе имало един, дето и на фотосинтеза карал колко години вече, и тук бил дошъл да носи челен опит.
абе четете глупостите на журналистите и си съставяте мнение :-)
Не не, това е сериозно, чух го от хора, не от журналисти.
Правил е някакъв семинар или нещо подобно.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Не не, това е сериозно, чух го от хора, не от журналисти.
не знам кой е и какво е
ама то и Лидия Ковачева лекува чрез глад :-)
всеки предава някакъв челен опит, за всеки по нещо :-)
jazz

Мнение от jazz »

Мнемозина написа:Абе имало един, дето и на фотосинтеза карал колко години вече, и тук бил дошъл да носи челен опит.
да носи
или да се учи
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Мнемозина написа: Не не, това е сериозно, чух го от хора, не от журналисти.
не знам кой е и какво е
ама то и Лидия Ковачева лекува чрез глад :-)
всеки предава някакъв челен опит, за всеки по нещо :-)
Ето го, специално заради теб потърсих.

Това не е глад, този се храни от слънцето.

http://www.yoga-bf.com/index_10_20.htm

Не че бих могла, но ми харесва като идея. Обаче и пържолите ми харесват като идея, да сме наясно.

Точно - хубаво е да има за всеки по нещо. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

jazz написа:
Мнемозина написа:Абе имало един, дето и на фотосинтеза карал колко години вече, и тук бил дошъл да носи челен опит.
да носи
или да се учи
:lol::lol::lol:

Хвана ме. :lol:
Може би на обмяна на опит. Нека да сме ларж...
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Ето го, специално заради теб потърсих.

Не че бих могла, но ми харесва като идея. Обаче и пържолите ми харесват като идея, да сме наясно.

благодаря! много интересно :-)
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа: Ето го, специално заради теб потърсих.

Виж сега, вероятно някога, много отдавна, в един по-добър свят хората са се изхранвали чрез слънцето /не ме питай как им се е получавало на тия, които живеят по места, дето слънцето не изгрява по 6 месеца/. В един момент обаче някой установява, че портокалите и сърничките стават за хрупане, при това дори надминават по вкусови качества слънчевата енергия. Всичко се прецаква когато се появила предприемчивостта, която спустя няколко хиляди години дава за плод хранителната индустрия в глобален мащаб. Така де, представете си какъв вой сред производителите на хранителни продукти ще настане, ако се докаже ефективността на този метод. Нещо като фармацевтиката, когато някой обяви, че от обичайните сезонни грипове умират много повече хора отколкото от свински грип. Тва след като беше разработена ваксина срещу свински грип.

Шегата настрана, звучи интересно, но доколко е възможно и е без разрушителни последици за човешкия организъм, можем да съдим едва след като се проследят онези 3000 души, за които се твърди,че го практикуват. Иска ми се да ги видя...

А ако те се справят -ще се справиш и ти.

ПП Рождените ни дни ще излизат супер евтино!!!!:grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:не мога да се въздържа да не вметна и аз
йогата не е само вегетариантство. Рем ти знаеш много добре
колко често се занимаваше и с физически упражения тогава?
аз като гледам моята инструкторка по йога, последното, което може да се каже, че е слаба физически, нито е скелет като телосложение, нито й липсва сила, точно обратното
йогата трябва да разглежда като цяло, няма да обяснявам всичко, което обхваща, защото го знаеш
но Вяра е права, че човек трябва да е узрял за това, трябва да му стане ежедневие и т.н.
не залитам в крайности, също неколкократно казах горе, че трябва баланс (т.е. по-рядко месо) и подбор на храната

п.п. не ти ли се доспа след пържолката :-)

п.п.1. а с Грийн ще си говорим като влезе в следващата криза - тази на 50-те :lol: :blum:

хубавото на вашата диета е, че е съчетана с физически упражнения
то и в йогата първо са асаните и чак тогава, някога, кой когато е готов и ако иска преминава нататък

спирам по темата :-)
да, даже предимно не е вегетарианство
правех асани като луд
ходех и при евтимов
и шпагат даже правех
2 пръста ми оставаха до мъжкия
а женските ги правех и двата
пиех английска сол всяка седмица и не ядях по 36 часа (след нея)
щото кунджали така и не успях да се науча да правя
сигурно щото съм лесбиец :grin:

та
силата на йогите е в издръжливостта
не в експлозивната мощ
но това е и да ген

храната не е важна прочее
или по-точно не е по-важна от ума
там е всичко
това казах и преди
и все пак има някои обективни неща
и пак говоря само за себе си и собствения си опит

мазнината и животинската храна не е вредна
не е вредно и да си вегетарианец
вредно е да прекаляваш
да преяждаш
можеш да го правиш и с мазнина
и със захари фруктози и подобни
всъщност преяждането е смъртен грях, лакомията де
вероятно съвсем закономерно

какво друго исках да излогорея
не помня

а, да

във виното е истината
и в жените

наздраве
:-P
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа: ...

Шегата настрана, звучи интересно, но доколко е възможно и е без разрушителни последици за човешкия организъм, можем да съдим едва след като се проследят онези 3000 души, за които се твърди,че го практикуват. Иска ми се да ги видя...

А ако те се справят -ще се справиш и ти.

ПП Рождените ни дни ще излизат супер евтино!!!!:grin:
Бе рождените дни - хубаво, ама какво ще правим с нощния живот? :lol:

Не знам дали бих опитала, едва ли. Но ми харесва идеята за слънцето. Просто ми харесва.
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа: Бе рождените дни - хубаво, ама какво ще правим с нощния живот? :lol:
ъъъ защо? Ако не даваш пари за храна и пиячка, представяш ли си колко пари ще ти остават за жени?! И мъже /ако те влече/:lol: Не ми казвай,че нощния живот го разбираш с много пиене. Ще си помисля, че се чувстваш добре сред тукашната пасмина :blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
Мнемозина написа: Бе рождените дни - хубаво, ама какво ще правим с нощния живот? :lol:
ъъъ защо? Ако не даваш пари за храна и пиячка, представяш ли си колко пари ще ти остават за жени?! И мъже /ако те влече/:lol: Не ми казвай,че нощния живот го разбираш с много пиене. Ще си помисля, че се чувстваш добре сред тукашната пасмина :blum:
:lol:
Не е точно тази логиката обаче на нощния живот.

И как да си призная сега, че хич не се чувствам зле сред тукашната пасмина. :lol:

Ама то щото освен пияници са и извратеняци. Сигурно затова.
Затова ще е, няма начин да е друго. :roll:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:...

Много обичам да те хокам на патриотични теми. :lol:
Ама ти хокаш ли ме?!:shocked:

Много сме!
Силни сме!

Изображение
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

"се прецаква когато се появила предприемчивостта, която спустя няколко хиляди години"

превърнала секса в оръжие... :rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа:Но и аз по принцип никога нямам усещане за голяма победа. Щом съм успяла да преодолея нещо, значи то не е било толкова трудно.
Не ми харесва този начин на мислене. Някак си се омаловажават човекът и неговите усилия.
Има трудни неща и понякога само ние си знаем колко усилия ни коства преодоляването им.
Хубаво е усещането, че си се справил с нещо. Независимо дали е видимо за другите или не. :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа: от хора, не от журналисти.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Stranniche написа:
Мнемозина написа:Но и аз по принцип никога нямам усещане за голяма победа. Щом съм успяла да преодолея нещо, значи то не е било толкова трудно.
Не ми харесва този начин на мислене. Някак си се омаловажават човекът и неговите усилия.
Има трудни неща и понякога само ние си знаем колко усилия ни коства преодоляването им.
Хубаво е усещането, че си се справил с нещо. Независимо дали е видимо за другите или не. :-)
няма какво да харесваш или да не хареваш
само ако тя не харесва или и пречи това може да се опита да го промени, иначе е част от личностната и характеристика
да ти припомня нещо, което може би си учила

Локус на контрола е термин в психологията, който се свързва с убежденията на личността относно причините за добрите или лошите резултати в нейния живот изобщо или в конкретна сфера като здраве или образование. Концепцията е развита от Джулиян Ротър през 1954 г. и от тогава става важен аспект в личностните изследвания.

Склонността да се приписват резултати от действията на външни фактори се нарича външен локус на контрола (екстерналност).

Склонността да се приписват резултати от действията на вътрешни фактори се нарича вътрешен локус на контрола (интерналност). Вътрешни фактори тук се явяват свойствата на личността на индивида: неговите усилия, собствените положителни и отрицателни качества, наличието или отсъствието на необходими знания, умения и навици.

Локусът на контрола се нарича още локализация на контрола на волевите усилия
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа:
Така е, права си, глупаво е. Но - това е положението. :lol:

Обаче в моя случай не се губи удоволствието от това, че съм се справила с нещо, само с видимостта имам проблеми. Което не е кой знае какъв проблем, нали? :lol:

Ъъъ... за журналистите се извинявам. :pray:
Знаех си, че трябва да внимавам.
В опит да замажа положението, ще кажа - добре де, от жени го знам, не от хора. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Локус на контрола ...

.. . вънншен локус на контрола (екстерналност).

... вътрешен локус на контрола (интерналност)...

... локализация на контрола на волевите усилия
Аз такива неща нямам! :blum:
Особено пък рано сутрин в събота. :cafe:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
snowprincess написа:
Локус на контрола ...

.. . вънншен локус на контрола (екстерналност).

... вътрешен локус на контрола (интерналност)...

... локализация на контрола на волевите усилия
Аз такива неща нямам! :blum:
Особено пък рано сутрин в събота. :cafe:
и аз нямам :lol:
като си правих теста заковах средата от 20 отговора :roll:
:kiss:
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа:
Обаче в моя случай не се губи удоволствието от това, че съм се справила с нещо, само с видимостта имам проблеми. Което не е кой знае какъв проблем, нали? :lol:

Ъъъ... за журналистите се извинявам. :pray:
Знаех си, че трябва да внимавам.
В опит да замажа положението, ще кажа - добре де, от жени го знам, не от хора. :blum:
Щом не се губи удоволствието, значи всичко е наред. :-)
Хедонистично прозвуча, нали?

А за журналистите - споко, не се отъждествявам с тази професия. В даден момент на всеки му се е случвало да върши нещо, което не е планирал. А все пак хората трябва да бъдат информирани. :-)
Стана ми смешно като прочетох какво си написала, защото точно вчера ми се наложи да бъда нахална като "не човек, журналист", за да се добера до едни данни. Ситуацията беше "Царят дава, пъдарят не дава". А ако не бях настоятелна, бях направо загубена. Борбата за оцеляване, както е казал поетът, е безмилостно жестока. Исках да пусна тема тук, но в момента нямам много време за клубстване. :shy:

Приятна неделя! :kiss:

П.п. Това за жените не зная как да го коментирам. :blum: :kiss:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сигурно го е чула на чаша вино
:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа: Щом не се губи удоволствието, значи всичко е наред. :-)
Хедонистично прозвуча, нали?

А за журналистите - споко, не се отъждествявам с тази професия. В даден момент на всеки му се е случвало да върши нещо, което не е планирал. А все пак хората трябва да бъдат информирани. :-)
Стана ми смешно като прочетох какво си написала, защото точно вчера ми се наложи да бъда нахална като "не човек, журналист", за да се добера до едни данни. Ситуацията беше "Царят дава, пъдарят не дава". А ако не бях настоятелна, бях направо загубена. Борбата за оцеляване, както е казал поетът, е безмилостно жестока. Исках да пусна тема тук, но в момента нямам много време за клубстване. :shy:

Приятна неделя! :kiss:

П.п. Това за жените не зная как да го коментирам. :blum: :kiss:
Благодаря! И на теб! Ти имаш все още от неделята, тук взе да посвършва нещо... :kiss:

Значи, следващата фаза е "не човек, а желязо" - а после идва БоЕВ с Онази тема. :grin:

А жените са в моята - там ако знаеш колко е страшно! Направо бъди спокойна. :lol:

Ще чакаме да разказваш.
Panta rhei...
Публикувай отговор