Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
snowprincess написа:
Мнемозина написа:Знаеш ли... аз пък предпочитам да се вслушвам, когато някой нещо ме критикува.
И мисля, че в повечето случаи е полезно.
ти предпочиташ, пък аз не - минава от едното ухо и излиза през другото като през фуния :lol:
който ме обича, ме обича барабар с недостатъците ми
ако реша сама - ще променя нещо
:snow:
Лъ-жеш. :blum:

Човек се учи, докато е жив и е жив, докато се учи. Това е и смисълът на вслушването. Дали ще промени нещо, решава сам, разбира се.
Но иначе има опасност да си остане втренчен в пъпа си.
не съм съгласна
ако се съберете няколко човека и почнете да говорите за мен (хипотетично), всеки ще има различно мнение
нали не искаш луда да стана да угаждам на всички само щото не влизам в нечий калъп
реално е само това, което човек смята за себе си
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Мнемозина написа:

Човек се учи, докато е жив и е жив, докато се учи. Това е и смисълът на вслушването. Дали ще промени нещо, решава сам, разбира се.
не съм съгласна
ако се съберете няколко човека и почнете да говорите за мен (хипотетично), всеки ще има различно мнение
нали не искаш луда да стана да угаждам на всички само щото не влизам в нечий калъп
Там е работата, че и то може да не е. И не е реално в твърде много случаи.
Самооценката е нещо, което не е зле да минава и през някакви корективи.
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
snowprincess написа:
Мнемозина написа:

не съм съгласна
Там е работата, че и то може да не е. И не е реално в твърде много случаи.
Самооценката е нещо, което не е зле да минава и през някакви корективи.
никой не вижда цялата картина
обикновено човек не се разкрива напълно пред другите, защото пълното разкриване крие опасности, особено когато се прави пред непознати хора
най-често човек се разкрива пред хора, които познава, харесва, уважава и на чието мнение държи и високо цени
но въпреки това в преобладаващата част от случаите той разкрива пред другите хора своите мнения, вкусове, интереси, убеждения, но дава малко информация за личността си

“Човек се страхува най-много от това, че може да се окаже незначителен в собствените си очи.”
Емануел Кант

да си допиша
какъв коректив може да бъде един човек на друг
вяра познава ли неф, какво знае за нея, знае ли какъв и е потенциала, какъв и е живота, какво е постигнала
искрена е до толкова, че казва какви са и чувствата - тя се дразни
постави етикет, подцени и нарани, а това винаги е грешка
и неф трябва да се съобразява с нея ли (да не е такава каквато е), защо да го прави ако поведението и печели повече отколкото губи
ми вяра може да се дразни, щото е като нея и да мрази това качество в себе си, може да ревнува, може да се страхува да не изглежда самата тя в очите на другите посредствена..., много неща могат да предизвикват раздразнението и
на хората трябва да им се дават крила - ти можеш, ти знаеш, ти ще успееш..., а не да им се смачква самочувствието за личен кеф или за да се покажеш над другия колко си значим ти
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: никой не вижда цялата картина
обикновено човек не се разкрива напълно пред другите, защото пълното разкриване крие опасности, особено когато се прави пред непознати хора
най-често човек се разкрива пред хора, които познава, харесва, уважава и на чието мнение държи и високо цени
но въпреки това в преобладаващата част от случаите той разкрива пред другите хора своите мнения, вкусове, интереси, убеждения, но дава малко информация за личността си

“Човек се страхува най-много от това, че може да се окаже незначителен в собствените си очи.”
Емануел Кант

да си допиша
какъв коректив може да бъде един човек на друг
вяра познава ли неф, какво знае за нея, знае ли какъв и е потенциала, какъв и е живота, какво е постигнала
искрена е до толкова, че казва какви са и чувствата - тя се дразни
постави етикет, подцени и нарани, а това винаги е грешка
и неф трябва да се съобразява с нея ли (да не е такава каквато е), защо да го прави ако поведението и печели повече отколкото губи
ми вяра може да се дразни, щото е като нея и да мрази това качество в себе си, може да ревнува, може да се страхува да не изглежда самата тя в очите на другите посредствена..., много неща могат да предизвикват раздразнението и
на хората трябва да им се дават крила - ти можеш, ти знаеш, ти ще успееш..., а не да им се смачква самочувствието за личен кеф или за да се покажеш над другия колко си значим ти
Противоречиш си. Може би нямаше да е така, ако не беше пуснала тоя цитат от Кант, който всъщност много добре показва за какво са нужни външните корективи. Щото те може да са в най-различни посоки, нали?

Говорех вече по принцип, но щом искаш по конкретния случай - Вяра не беше права, разбира се. Но в това, което каза Латрево бих се вслушала.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

да не птопусна и тука:
дрън-дрън яринаааа...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа: Говорех вече по принцип, но щом искаш по конкретния случай - Вяра не беше права, разбира се. Но в това, което каза Латрево бих се вслушала.
това ли имаш предвид
не е истина колко е трудно човек да се види отстрани

хубаво е да можеш да усещаш, но е трудно е да знаеш на всички, които те заобикалят мнението и емоциите, които изпитват в твое присъствие
хората те виждат по различен начин, в зависимост от чувствата им към теб - един те вижда слабохарактерен, глупав, лицемер, посредствен, лигав, сантиментален, наивен, злобен
друг те вижда интелигентен, амбициозен, енергичен, забавен
кой ще избереш за външен коректив
защо някой трябва да си променя самочувствието или мнението за себе си, само щото някой друг е казал ли
ама кой е този другия дето ще ми каже каква съм аз - храни ли ме, облича ли ме, загрижен ли е за мен, завися ли от него, какво повече е постигнал от мен
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

може би коректива е възможен и важен само при оценката на някакъв продукт
а не на черти от характера
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: това ли имаш предвид

хубаво е да можеш да усещаш, но е трудно е да знаеш на всички, които те заобикалят мнението и емоциите, които изпитват в твое присъствие
хората те виждат по различен начин, в зависимост от чувствата им към теб - един те вижда слабохарактерен, глупав, лицемер, посредствен, лигав, сантиментален, наивен, злобен
защо някой трябва да си променя самочувствието или мнението за себе си, само щото някой друг е казал ли
ама кой е този другия дето ще ми каже каква съм аз - храни ли ме, облича ли ме, загрижен ли е за мен, завися ли от него, какво повече е постигнал от мен
Ох.
Пледираш в момента за нещо, което ти самата не правиш.
Да, всеки те вижда различно, но когато някой проявява силна непоносимост - говоря съвсем теоретично и по принцип вече, зарежи конкретния случай - не е зле поне да се замислиш защо се получава така.
И точно на теб ли трябва да обяснявам, че - добре, има един процент от случаите на непоносимост, в които нищо не можеш да направиш, обаче в останалата част все пак можеш да направиш нещо и да се научиш на нещо.
И говоря за корекции в поведението, а не в характера - последното е невъзможно, това е ясно.
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
snowprincess написа: това ли имаш предвид

Ох.
Пледираш в момента за нещо, което ти самата не правиш.
Да, всеки те вижда различно, но когато някой проявява силна непоносимост - говоря съвсем теоретично и по принцип вече, зарежи конкретния случай - не е зле поне да се замислиш защо се получава така.
И точно на теб ли трябва да обяснявам, че - добре, има един процент от случаите на непоносимост, в които нищо не можеш да направиш, обаче в останалата част все пак можеш да направиш нещо и да се научиш на нещо.
И говоря за корекции в поведението, а не в характера - последното е невъзможно, това е ясно.
ако някой проявява силна непоносимост към теб (най-отговорно ти го казвам) гледай да стоиш по-далеко от него и го остави сам да се справи с чувствата си, негов е проблема
и на главата си да застанеш пак няма да станеш добра за него
поведение се променя само ако усещаш, че ти пречи
постъпваш по различен начин, за да получиш различен резултат, за да си по-добре ти, не другите
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

няма какво да кажа по тази тема
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
ако някой проявява силна непоносимост към теб (най-отговорно ти го казвам) гледай да стоиш по-далеко от него и го остави сам да се справи с чувствата си, негов е проблема
и на главата си да застанеш пак няма да станеш добра за него
поведение се променя само ако усещаш, че ти пречи
постъпваш по различен начин, за да получиш различен резултат, за да си по-добре ти, не другите
Права си тук изцяло, да.
И все пак не всички непоносимости са наистина непоносимости и много от тях могат да бъдат преборени. Ти самата си го правила тук.
Защото - виж какво съм ти подчертала в цитата.

Хубаво е човек да знае кой е и какъв е, но пълното незачитане на околните ме ужасява по принцип.
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа: И все пак не всички непоносимости са наистина непоносимости и много от тях могат да бъдат преборени. Ти самата си го правила тук.
аз съм силно емпатична, знам почти във всеки един момент какво изпитват хората
виждам неща, които другите не виждат
мога да усетя кой какво чете, какво избягва да коментира, кои теми го засягат най-силно, какво го разбалансира, кое поведение е защитно, кой се забавлява
знам кой ме харесва и кой не, но не съм правила нещо кой знай какво, освен да бъда себе си
единствената разлика между реала и тук е, че във форума имам по-обрано поведение и не си личи каква емоционална фурия съм
Изображение
esti

Мнение от esti »

snowprincess написа:
ако някой проявява силна непоносимост към теб (най-отговорно ти го казвам) гледай да стоиш по-далеко от него....
Ето тук е заровено кучето Сноу! :lol:
Кой аджеба да се оттегли - този, който дразни или този, който е раздразнен.
В повечето случаи отстъпва този, който е раздразнен, защото първо не му се слушат модерни лекции на тема "толерантност", ако недай си боже изрази гласно някаква критика, и второ защото по правило тези, които дразнят обикновено са си пердета и е много трудно да осъзнаят, че никой не е длъжен да ги търпи мълчаливо жертвайки собственото си право на приятен живот най-общо казано.
Конкретно в този сега случай Вяра беше абсолютно права, защото Неф все от някъде трябваше да разбере, че този или който и да било форум не е само нейна сцена и би могла ако не друго, поне да се ограничи малко в активността и честотата на писане, за да не насища форумния въздух само със собствените си аромати, така да се каже, нали поетично, щото съм нежна душа, знаете ме...:lol:
В крайна сметка нивото на средата се регулира от самата среда.
Пияндурник каза, че този форум е различен, защото той пише в него т.е. той си го е избрал, затова логично е да бъде специален.

А помните ли началото? (здрасти Лат, пак се връщам назад, кво да се прави, липсва ми...:bigsmile:)
Тогава не ние избирахме мястото, а то избираше нас.
Имаше никове, които просто не можеха да виреят на това място - и не защото са груби, тролове, или психари.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: аз съм силно емпатична, знам почти във всеки един момент какво изпитват хората
виждам неща, които другите не виждат
мога да усетя кой какво чете, какво избягва да коментира, кои теми го засягат най-силно, какво го разбалансира, кое поведение е защитно, кой се забавлява
знам кой ме харесва и кой не, но не съм правила нещо кой знай какво, освен да бъда себе си
единствената разлика между реала и тук е, че във форума имам по-обрано поведение и не си личи каква емоционална фурия съм
Брех, пък, не личало!
Като си толкоз емпатична, не усещаш ли емпатията в околните? :blum:

Точно за това ти говоря - че в случаите, когато е необходимо да направиш нещо не кой знае какво, си го правила, бивайки себе си.
Иначе салтоморталета е ясно, че никой не прави. Ей на, опитах Питката да накарам да направи задно салто, пък не успях.
Е, поне стихове прописа. :lol:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

esti написа:
snowprincess написа:
ако някой проявява силна непоносимост към теб (най-отговорно ти го казвам) гледай да стоиш по-далеко от него....
Ето тук е заровено кучето Сноу! :lol:
Кой аджеба да се оттегли - този, който дразни или този, който е раздразнен.
В повечето случаи отстъпва този, който е раздразнен, защото първо не му се слушат модерни лекции на тема "толерантност", ако недай си боже изрази гласно някаква критика, и второ защото по правило тези, които дразнят обикновено са си пердета и е много трудно да осъзнаят, че никой не е длъжен да ги търпи мълчаливо жертвайки собственото си право на приятен живот най-общо казано.
Конкретно в този сега случай Вяра беше абсолютно права, защото Неф все от някъде трябваше да разбере, че този или който и да било форум не е само нейна сцена и би могла ако не друго, поне да се ограничи малко в активността и честотата на писане, за да не насища форумния въздух само със собствените си аромати, така да се каже, нали поетично, щото съм нежна душа, знаете ме...:lol:
В крайна сметка нивото на средата се регулира от самата среда.
Пияндурник каза, че този форум е различен, защото той пише в него т.е. той си го е избрал, затова логично е да бъде специален.

А помните ли началото? (здрасти Лат, пак се връщам назад, кво да се прави, липсва ми...:bigsmile:)
Тогава не ние избирахме мястото, а то избираше нас.
Имаше никове, които просто не можеха да виреят на това място - и не защото са груби, тролове, или психари.
единственото, което Неф разбира е, че има хора, които не я харесват, толкуз
и заради тях трябва да се тръшне и да млъкне
ми, я виж колко е броя на мненията на вяра, и колко са на неф (ако кажеш, че тя пише отскоро) ги сравни с моите, сцената само на вяра ли е, тя иска само своите мнения ли да чете, какъв е проблема да не чете това, което не иска, още повече, че не съм видяла някаква лична нападка, всичко е в главата на вяра
йогата и нирваната не и помагат за добрия тон
хората правят различни избори и живеят живота си според тях, трябва да оставят и другите да живеят така както си искат
а не да се изявяват като съдници
този, който е раздразнен има проблем, на другия (в повечето случаи, макар че има и такива, коите се тормозят защо не ги харесват всички) му е през оная работа
аз съм перде, ако дразня някого (без да съм искала това), да си гледа работата, за да не му я погледна аз :winkw::bigsmile:

началото беше като влюбване, сега е като дългогодишен брак :lol:
Изображение
esti

Мнение от esti »

snowprincess написа: единственото, което Неф разбира е, че има хора, които не я харесват,
Мдаа, за съжаление и аз мисля, че само това е разбрала...:winkw:

Колкото до другото - всички имаме права Сноу, не само дразнителите.
Всеки трябва да има мярка и да се съобразява.
Не може на едните да не им пука от никой и от нищо, а другите да имат правото само да стъпват на пръсти около първите.
Не, че практически често живота си минава точно по този модел, но все пак....поне на думи да се опълчим.:lol:

За брой мнения не знам, не съм поглеждала, но когато влизам да почета и видя, че примерно от 10 мнения за деня 8 са на Неф и.....излизам.:lol:
Не знам, може да е временно, но се съмнявам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа:
snowprincess написа:
Мнемозина написа:
:snacks:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа: :snacks:
Имаш нещо да кажеш ли? :lol:
И после Боев пита що не си говорим. :blum:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Един цитат от Буковски ми попадна сега :) не че принципно толкова ми харесва като цитат, но реших, че тук му е мястото
В първата целувка, в първото чукане имаше драма. Хората бяха по-интересни в началото. После бавно, но сигурно започваха да се проявяват всички недостатъци и лудостта.

което разбира се, не е лошо. аз винаги съм харесвала повече този последващ етап, а не началото.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

esti написа: Така е, субективно е.
И аз не отричам факта, че все още има хора, които не усещат нещо да се е променило тук.
Но и никой не може да отрече и обратния факт.
За съжаление тази тема показва, че не съм само аз.
Което ПАК:lol: да кажа - не е трагедия.
Вселената е динамична. Не можем да ревем за всяка една промяна. В някои случаи имаме време да свикнем.
Нещо ми се виждаш увесила нос в последно време.
Наздраве :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
не бре, забавлявам се - женски бой - какво повече да иска човек? :blum:

може би само да е в кал... :harhar:
Bella Ciao
esti

Мнение от esti »

Piqndurnik написа: Вселената е динамична. Не можем да ревем за всяка една промяна. В някои случаи имаме време да свикнем.
Нещо ми се виждаш увесила нос в последно време.
Не мисля, че равносметките са непременно реване.
Просто си говорим...

Не знам, защо ти изглеждам така, добре съм. :)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:

а може и в шоколад.... :cool:

П.П. shshtt, видя за какво говоля, нали? Темата вече е на пета страница. Очаквам още двама да се изкажат компетентно...:cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

П.П. shshtt, видя за какво говоля, нали? Темата вече е на пета страница. Очаквам още двама да се изкажат компетентно...

не съм се и съмнявала в правотата ти относно тази тема:lol:

а ти защо не ми отговори на питането за включването ти и провокирането на разговори извън рисуването?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа:
не бре, забавлявам се - женски бой - какво повече да иска човек? :blum:

Хм.
Мислех те за човек с по-богато въображение.
И за човек с по-точни представи за бой. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:аз съм чат път тука заради GreenLight. Много го харесвам, ама много!...не винаги ама в повечето случаи, да...не го харесвам като говори за политика и за Степния вълк и когато...ахаааа..заприличва на реалния човек, не че го познавам де
...
щом той е тука, значи форума е добър, ако няма какво да каже..еми чакам го да се накани...ако се премести в друг форум тогава и аз
...после на второ място има много готини виртуални хора...най-отпред на второто място ми е почти безобидна...много рядко ми се случва хем да харесам някоя мацка, хем да съм съгласна с нея по много въпроси и ей така като чета тя какви ги пише..и ме вдъхновява и задоволявава (почти безобидна, дано наистина си жена, че вече се уморих да вярвам, че ще срещна жената на живота си :winkw: )
...
и т.н. и т.н.
аз понякога имам много неща да кажа, на вас, или може би на някой друг...доста често нямам и време
Осъзнавам, че понякога е много по-добре да пиша гневни и възмутени емейл-и до btv или медиите, отколкото да го правя това тука...
:kiss: :kiss: :kiss:
kisses everyone
Браво!
Има, има надежда, другари, за бъдещето на България, Европа и света.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Мислех
мисленето не винаги е полезно... :blum:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа: Мислех
мисленето не винаги е полезно... :blum:
Забрави да кажеш наздраве. :blum:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Забрави да кажеш наздраве. :blum:
извинявай :flowers: не чух, че си кихнала...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

shshtt написа:П.П. shshtt, видя за какво говоля, нали? Темата вече е на пета страница. Очаквам още двама да се изкажат компетентно...

не съм се и съмнявала в правотата ти относно тази тема:lol:

а ти защо не ми отговори на питането за включването ти и провокирането на разговори извън рисуването?
Пропуснал съм. Но сега ще ти отговоря. Напоследък почти само това ме вълнува. Мъчиха се приятели да ме правят картоиграч, табладжия, рибар, и ловец- не успяха. Айвъна тук доста упорито се опитва да ме направи фотограф- няма да може. От политика хич не се интересувам или по- точно съвсем малко. И от психология също. От хойкане по планините и под тях:grin: също май не се интересувам много. За космоса и Земята също не ме е еня. Икономиката и финансите са ми чужди... Като си помислиш, аз съм една твърде ограничена личност:-). За какво да пиша тук?!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

jazz написа:няма какво да кажа по тази тема
Ти няма какво да кажеш ама ми става по- шарено, папагали, палми и така. По- интересно.

Впрочем, има някакъв шанс и тука да завъдим папагали и палми. На 29ти ноември, вечерта към 9 и половина, в центъра на Бургас хората се разхождаха по къси ръкави. Аз бях по риза и ми беше горещо заради тежката раница. Ама не е само един ден или два, а целия ноември е такъв. 15-20 и нагоре градуса и слънце. Декември си продължава по същия начин...
Според мен, като нищо ще застудее там при тебе, нали нищо не се губи. Направо взимай два папагала и едно пликче палмови семена и си идвай. Няма какво да чакаш.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

брей ограничен бил
да не искаш да кажеш че и аз съм ограничена като не ме е еня за изброените от теб неща:mad:
не може да е истина, пресилваш нещата
пиши си за каквото ти е кеф и това е:kiss:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

shshtt написа:брей ограничен бил
да не искаш да кажеш че и аз съм ограничена като не ме е еня за изброените от теб неща:mad:
не може да е истина, пресилваш нещата
пиши си за каквото ти е кеф и това е:kiss:
Разбира се, че пресилвам...:lol:

:kiss:

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:може би коректива е възможен и важен само при оценката на някакъв продукт
Аз искам да се включа в работа по едни определени проекти. И колегите от другите фирми, които работят с моите хора имат много повече опит. И свършваме някоя работа, вижда се че полза има(кинти никви, де, ама така, как да кажа - докарваме нещата отначало та докрай, и човек вземе та се зардва че нещо ПРАВИ. Все едно)
И казвам на колегите, моля ви кажете ми недостатъците. Не ми трябват ползите и педимствата. Аз тях ги виждам, не ами направо десеторни ми се струват. Искам да знам къде куцаме от ваша гледна точка.
Ми нищо не ми казват. Дрън, дрън, дрън много сме добре.
Браво, викам, аз много се радвам че сме толко добре. Страхотно е тва и ще черпя. Обаче ако сме чак па толко супер, значи нищо не мога да направя за да подобря нещата. И значи как, бе мама му стара, да вземе да открия какъв е пиниза да се опарича най- накрая?
Освен да се разплача...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Green Light написа:
shshtt написа:може би коректива е възможен и важен само при оценката на някакъв продукт
Аз искам да се включа в работа по едни определени проекти. И колегите от другите фирми, които работят с моите хора имат много повече опит. И свършваме някоя работа, вижда се че полза има(кинти никви, де, ама така, как да кажа - докарваме нещата отначало та докрай, и човек вземе та се зардва че нещо ПРАВИ. Все едно)
И казвам на колегите, моля ви кажете ми недостатъците. Не ми трябват ползите и педимствата. Аз тях ги виждам, не ами направо десеторни ми се струват. Искам да знам къде куцаме от ваша гледна точка.
Ми нищо не ми казват. Дрън, дрън, дрън много сме добре.
Браво, викам, аз много се радвам че сме толко добре. Страхотно е тва и ще черпя. Обаче ако сме чак па толко супер, значи нищо не мога да направя за да подобря нещата. И значи как, бе мама му стара, да вземе да открия какъв е пиниза да се опарича най- накрая?
Освен да се разплача...
Грийн, ама колегите ти са наемници, получават си заплатата - значи нещата са ок:shy:
Как очакваш да са откровени с теб, та ти си им шеф и по подразбиране не си от тяхната страна на бариерата.
Работата сте свършили, а парите......не знам.....вече не вярвам че с труд нещо се постига.
Но в твоя случай имаш вече нещо създадено и от теб се иска само някакси да устискаш и да не го разпилееш.
Не може все да е така:kiss:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:...
Но в твоя случай имаш вече нещо създадено и от теб се иска само някакси да устискаш и да не го разпилееш.
Не може все да е така:kiss:
Наистина, честна дума, съвсем без всякакъв релегиозен плам от цяло сърце вярвам, че това е Божа работа.
Не трябва да се стои със скръстени ръце, защото просто е глупаво. Но да разчитам че с мои сили ще успея да устоя и да запазя нещо, също е глупаво. Двойно повече. Самонадеяно, сляпо и глупаво.
Какво ли ни чака всички нас?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Какво ли ни чака всички нас?
дванайста година, и овладяване на ръчното пране/дране за тея които останат:cool:
Последно промяна от Kent на 01.12.10, 14:55, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ами какво ни чака?
не толкова лоши неща
хора и икономики преживяват войни и пак се възстановяват
пак ще се върнем в изходна позиция
обезкуражаващото поне за мен е, че всичките ми усилия отиват за да се задържа на едно място
крачка напред и ме връщата в изходна позиция, драпам за крачката и пак обратно
т.е. в личен план се надявам да успея да възстановя предишното положение и като се върна да мога ако не сама да си създам работа, то поне да си намеря някаква не по-лоша от последната
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Какво ли ни чака всички нас?
Смърт. Смърт, бе, на нея се осланяй. Друго може и да не ти се случи, ама това гаранция! Мъхъм.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

плюнах си в пазвата бе верче! бива ли така по обедно време с тези истини:lol:
Публикувай отговор