Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ън написа:
БоЕВ написа:
Вяра си го изпроси, добре, но.

Реално никой няма право да гони никого оттук. Освен админите, разбира се, те си знаят доколко и кога.
Казах го и на Неф, когато натирваше Пътника преди време, няма да е честно да не ви го кажа и на вас.
Най-трудно било на тия, които харесваш, нали.

Не обичам да ви виждам такива. :(
Никого не гоня. Тъкмо напротив - иска ми се да не се беше случило всичко това
:shocked: иска ти се да не се било случвало?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а бе...тииии...такова..май се възбуждаш сексуално от скандалите в 3о4о :?
аз друго обяснение нямам...ако не са сексуални тогава са някакви още по-долни
wanker
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
Sweety написа:
БоЕВ написа: ...
Една жена е груба тогава когато и един мъж е груб - сиреч - когато нагрубява умишлено и с цел да уязви.

Що се отнася до жените, мое мнение, прекалено много права им се дадоха. И си права - всяка женя е И курва, а това колко е скъпа зависи единстевно и само от заплатата на мъжа й, пък и да не забравяме, че цал месец дава на вересия.:winkw:
:shocked: :blink: :shocked: :blink:
дали или взели?
...
а! btw ако още един ме попиташ дали те харесвам ще ти отговоря :lol:
Харесваш ли ме?:-)
ах...реших вече да не ти отговарям сори, непостоянна съм като всяка не..или е.. жена :lol:
ммммм всъщност ти отговорих...ми да
Блажени са бедните духом
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Sweety написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ън написа:
БоЕВ написа:
Вяра си го изпроси, добре, но.

Реално никой няма право да гони никого оттук. Освен админите, разбира се, те си знаят доколко и кога.
Казах го и на Неф, когато натирваше Пътника преди време, няма да е честно да не ви го кажа и на вас.
Най-трудно било на тия, които харесваш, нали.

Не обичам да ви виждам такива. :(
Никого не гоня. Тъкмо напротив - иска ми се да не се беше случило всичко това
:shocked: иска ти се да не се било случвало?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а бе...тииии...такова..май се възбуждаш сексуално от скандалите в 3о4о :?
аз друго обяснение нямам...ако не са сексуални тогава са някакви още по-долни
wanker
Имаш мерак да ме облекчиш сексуално ли?
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:
БоЕВ написа:
Sweety написа:
БоЕВ написа: ...
Една жена е груба тогава когато и един мъж е груб - сиреч - когато нагрубява умишлено и с цел да уязви.

Що се отнася до жените, мое мнение, прекалено много права им се дадоха. И си права - всяка женя е И курва, а това колко е скъпа зависи единстевно и само от заплатата на мъжа й, пък и да не забравяме, че цал месец дава на вересия.:winkw:
:shocked: :blink: :shocked: :blink:
дали или взели?
...
а! btw ако още един ме попиташ дали те харесвам ще ти отговоря :lol:
Харесваш ли ме?:-)
ах...реших вече да не ти отговарям сори, непостоянна съм като всяка не..или е.. жена :lol:
ммммм всъщност ти отговорих...ми да
Брех как ми натри носа мааму стара!:shocked:

Сега по същество! Знаеш ли - твоето мнение въобще не ме интересува, нямаш необходимото време за емпирично наблюдение за да изведеш какъвто и да било верен извод.
Вие, в ингилизко имате една приказка, за някакъв тип дето не виждал гората от дърветата - твоята работа в момента е същата, вторачила си се в написаното за жените и въобще не може да ти мине през акъла, че това може и да е нарочно написано с цел да измести фокуса на разговора. Ама откъде у една феминистка толкова мозък.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:...
Сега по същество! Знаеш ли - твоето мнение въобще не ме интересува, нямаш необходимото време за емпирично наблюдение за да изведеш какъвто и да било верен извод.
Вие, в ингилизко имате една приказка, за някакъв тип дето не виждал гората от дърветата - твоята работа в момента е същата, вторачила си се в написаното за жените и въобще не може да ти мине през акъла, че това може и да е нарочно написано с цел да измести фокуса на разговора. Ама откъде у една феминистка толкова мозък.
о, извини ме, че съм толкова глупава...и че толкова глупаво и неуместно коментирах това мнение от този толкова важен РАЗГОВОР!
:shy:
:blum:
П.С. Ама за кораба познах, а! :grin: ...и то без никакъв жокер
:blum: :blum: :blum:
Блажени са бедните духом
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

9 страници :hammer:

Четох до 4-та страница, написах каквото мисля и после минавах само по диагонал.

Периодчно се явява някой, който умишлено хвърля обиди и сее конфликти за да руши клуба.
Не разбирам обаче защо трябва да му доставяме удоволствието на този някой да се поддаваме, да се палим и да си разваляме настроението.

Ще цитирам - с нЕкои допълнения - собственото си мнение, защото не ми се пише наново.
Участието тук е доброволно. Надявам се за всички да е така, да няма комсомолски поръчения.

Ако не ми харесваше тук, щях просто да престана да влизам - нищо по-лесно и естествено от това.
Вместо да влизам и да обяснявам на хората как НЕ искам да влизам :snlach: /ами тъпо е!/, как нищо хубаво не идва от тях, как вместо да съм с тях мога да съм на много по-полезни места /ми кой ми пречи/, какви са лицемери, климактерични, некрофили и т.н. Бих напуснала мълчаливо и ако наистина смятах, че клубът е труп, защото има нещо извратено в това да се навърташ около трупове без никой да те кара да го правиш. :twisted:

Не гоня никого. Само казвам, че ако аз ИСКРЕНО мислех за клуба това, като Вяра и Ести пишат, просто нямаше да съм тук.

Не обичам ягоди. Повръща ми от тях. Но ако видя че някой им се радва, няма да отида и да му доказвам колко противни са ягодите и какъв е ... /епитети/ за това, че ги харесва. И нямаше да тръгна да си забивам токчетата в ягодите му.

Повече няма да пиша по темата. Няма смисъл. Лека нощ!
esti

Мнение от esti »

Stranniche написа:9 страници :hammer:

Четох до 4-та страница, написах каквото мисля и после минавах само по диагонал.

Периодчно се явява някой, който умишлено хвърля обиди и сее конфликти за да руши клуба.
Не разбирам обаче защо трябва да му доставяме удоволствието на този някой да се поддаваме, да се палим и да си разваляме настроението.

Ще цитирам - с нЕкои допълнения - собственото си мнение, защото не ми се пише наново.
Участието тук е доброволно. Надявам се за всички да е така, да няма комсомолски поръчения.

Ако не ми харесваше тук, щях просто да престана да влизам - нищо по-лесно и естествено от това.
Вместо да влизам и да обяснявам на хората как НЕ искам да влизам :snlach: /ами тъпо е!/, как нищо хубаво не идва от тях, как вместо да съм с тях мога да съм на много по-полезни места /ми кой ми пречи/, какви са лицемери, климактерични, некрофили и т.н. Бих напуснала мълчаливо и ако наистина смятах, че клубът е труп, защото има нещо извратено в това да се навърташ около трупове без никой да те кара да го правиш. :twisted:

Не гоня никого. Само казвам, че ако аз ИСКРЕНО мислех за клуба това, като Вяра и Ести пишат, просто нямаше да съм тук.

Не обичам ягоди. Повръща ми от тях. Но ако видя че някой им се радва, няма да отида и да му доказвам колко противни са ягодите и какъв е ... /епитети/ за това, че ги харесва. И нямаше да тръгна да си забивам токчетата в ягодите му.

Повече няма да пиша по темата. Няма смисъл. Лека нощ!
Ти си умна жена, но щом и на теб трябва да обяснявам, какво съм писала....
С две думи - да, за мен зочо умря. И тази тема окончателно затвърди мнението ми. Уж стари никове, а са ми непознати...
И не, не се навъртам около труп, защото на старото зочо вече и трупа му не е тук.
Върнах се така да се каже малко под натиск, защото все пак има хора, които ме харесват и им липсвах тук, затова периодично настояваха да пропиша отново.
Е, прописах, но на място което вече е ново за мен.
Така че моля без излишни обвинения в некрофилия.
А дали новото ще ми хареса е съвсем друга тема и само времето ще покаже.

Що се отнася до Верчето тя каза, какво я дразни - в момента и ти това правиш. Но теб никой не те упреква в план за разруха на зочо.
Може би си предубедена, затова видя във Вяра нещо, което изобщо го няма.
Това го твърдя съвсем отговорно, защото Вяра остана един от никовете, които все още не ми се струват непознати след толкова години.

Това е, друг път ще знам - ако някой пусне подобна тема, то искрени отговори не са желателни, защото всъщност темата не е с цел изясняване на нещо, а просто за събиране на суперлативи.
Ще гледам да се съобразявам занапред.
Да Ън казах "занапред" т.е. можеш да гониш само жена си от къщи (да ме извини Ния, че е готина, но лафа е такъв). Тук можеш да гониш точно толкова, колкото и аз.
Живи и здрави.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Бе аз да питам?

Вяра се е държала по подобен начин с Мнемо. Добре, точно посредствена не й е казвала, но достатъчно иронично и многозначително. Що не скочихте тогава, бе?

и още нещо - искам определение за "мъжко момиче" някой да ми даде, че нещо се обърках.

п.п. Неф, къде, душата, видя злоба и завист? Към теб ли? Кой злобее и ти завижда? Аз и Вяра? За какво точно?
Ако си отговориш на тези въпроси, може би ще напишеш и нещо друго освен, че си мъжко момиче, а ние сме жените с женските качества. Брях! Не знаех, че е толкова обидно да си жена.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: "занапред"
супер, радвам се :-)

ку може това "занапред" и на Вяра някакси да й го предложиш за изпълнение :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:Камаради оставете ги пут.. жените де
има предложение за |Странджанско Агне на Пролет
ако излезе нещо сериозно може да го изнеса в отд.тема
до Пролет ма много време тъй че да мислим:-)

зарибявка
това е мойта планина

http://www.youtube.com/watch?v=SC6XNkEp0bA
Пу софиянец прави чевермето!

Искам ви строени тебе, Ън(готвача!. не бе художник тоя човек, не бе готвач, не бе чудо...) Боев, дето мноо ги разбира табиетите, Гас... Гаспода го искам с лепенка на устата, Ремиус, Уишеса и Елби. Всички до един табиетлии до небесата. "Могат" ги, риш, нещата...в интернет. Та ви искам строени в редичка, с тефтерчета и химикалки да си водите записки.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

latrevw написа:Бе аз да питам?

Вяра се е държала по подобен начин с Мнемо. Добре, точно посредствена не й е казвала, но достатъчно иронично и многозначително. Що не скочихте тогава, бе?

и още нещо - искам определение за "мъжко момиче" някой да ми даде, че нещо се обърках.

п.п. Неф, къде, душата, видя злоба и завист? Към теб ли? Кой злобее и ти завижда? Аз и Вяра? За какво точно?
Ако си отговориш на тези въпроси, може би ще напишеш и нещо друго освен, че си мъжко момиче, а ние сме жените с женските качества. Брях! Не знаех, че е толкова обидно да си жена.
мнемо няма нужда от "защити" - тя е мъжко момиче и сама си води битките
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Неф

Мнение от Неф »

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:51, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа: о, извини ме, че съм толкова глупава...и че толкова глупаво и неуместно коментирах това мнение от този толкова важен РАЗГОВОР!
:shy:
:blum:
П.С. Ама за кораба познах, а! :grin: ...и то без никакъв жокер
:blum: :blum: :blum:
Врътката с кораба на много хора им беше ясна, но се направиха на разсеяни от тактичност.
Имаш време да събереш мъдрост и опит - споко - жена да доминира над един мъж може само с покорство и послушание. Феминистките са обречени на самота. Пък и за тях(феминистките) има цяр - бой, сех и сръПска музика - на третият ден с радост ще те чакат с леген в ръце да ти измият краката.

Уморяваш ме, нямам намерение да водя подобен разговор до безкрай, та, ако ще казваш нещо съществено кажи го.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

холи тенкс за линка - намерих си там линк към Граматика на фантазията от Джани Родари:kiss:
като беше станало дума тук за "направи си сам приказка" мацката /забравих и името/ беше я споменала и ме беше заинтригувала
но после съм забравила
а сега си я запазих
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Неф написа:
:-)

Не ще, но е!
Това е съдба, Холи!

Мадлен я познавам и лично, и професионално! И на презентациите на стихосбирките им съм била, тя е прекрасен Човек!

Благодаря за лирическото отклонение!:bigsmile:
а! много хубаво го каза - презентации:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
Ти си умна жена, но щом и на теб трябва да обяснявам, какво съм писала....
С две думи - да, за мен зочо умря. И тази тема окончателно затвърди мнението ми. Уж стари никове, а са ми непознати...
И не, не се навъртам около труп, защото на старото зочо вече и трупа му не е тук.
Върнах се така да се каже малко под натиск, защото все пак има хора, които ме харесват и им липсвах тук, затова периодично настояваха да пропиша отново.
Е, прописах, но на място което вече е ново за мен.
Така че моля без излишни обвинения в некрофилия.
А дали новото ще ми хареса е съвсем друга тема и само времето ще покаже.

Що се отнася до Верчето тя каза, какво я дразни - в момента и ти това правиш. Но теб никой не те упреква в план за разруха на зочо.
Може би си предубедена, затова видя във Вяра нещо, което изобщо го няма.
Това го твърдя съвсем отговорно, защото Вяра остана един от никовете, които все още не ми се струват непознати след толкова години.

Това е, друг път ще знам - ако някой пусне подобна тема, то искрени отговори не са желателни, защото всъщност темата не е с цел изясняване на нещо, а просто за събиране на суперлативи.
Ще гледам да се съобразявам занапред.
Да Ън казах "занапред" т.е. можеш да гониш само жена си от къщи (да ме извини Ния, че е готина, но лафа е такъв). Тук можеш да гониш точно толкова, колкото и аз.
Живи и здрави.
А ти същата ли си, Ести?
Вярвах, а и все още вярвам, че можем да съществуваме съвместно без да си пречим, с всичките ни диагнози. Никой, поне от тук присъстващите, не е кон с капаци, че да се задоволи да пише в две-три теми само. Липсват ми разговорите за политика, за икономика, за това което става в реала/в живота и точно това исках да обсъдим в тая тема, а не междуличностни отношения. Вярно, Вяра това я дразни - това казва, ама защо по дяволите се впуска в лични нападки без да е провокирана? Или ще отречеш, че Вяра директно посочи с пръст и охули - няма да се изненадам и ако го отречеш де. Гади ми се вече - две години все едно и също. Аман.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Нямаме ли вече какво да си кажем?

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Стой сега и гледай само. :lol:
:snacks:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Достатъчно откровен ли бях? :bigsmile::kiss:
Оооообичам я тая тема!!! :grin:
:snacks: :metal2: :drinka:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

...
Питай си.:lol:
Ама преди това се огледай дали не те използват за мюре и не те правят на селския идиот.:winkw:
Аз, когато съм гневен и вземам някакво относително важно решение(дали ще продължавам да комуникирам с дадени хора) не отивам на друго място да си говоря за малки зелени човечета от алфакентавър. Чакам поне известно време да ми размине, защото не е възможно да си едновременно и двете, е, ако не играеш роля де.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:

...
НП, на мен ми стига да слагам и вадя бирата в/от близката рекичка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:
Още един жентълмен, разведряващ по жентълменски духа на атмосферата! :grin:
между другото, за да се държи един джентълмен по джентълменски, то наоколо трябва да има джентълмени и дами, все пак... с плебса отношенията ни (на нас, джентълмените) винаги са по-различни...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:

...
Питай си.:lol:
Ама преди това се огледай дали не те използват за мюре и не те правят на селския идиот.:winkw:
Аз, когато съм гневен и вземам някакво относително важно решение(дали ще продължавам да комуникирам с дадени хора) не отивам на друго място да си говоря за малки зелени човечета от алфакентавър. Чакам поне известно време да ми размине, защото не е възможно да си едновременно и двете, е, ако не играеш роля де.
нищо не разбрах. пак трябва да ми обясняваш :-) като на селски идиот :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:за шарани като мен?
не е лошо до вторник сутрин да се скриеш нейде... да не те изконсумират на никулден! :harhar:

п.п. нъл знаеш, душко, че та обичам? :kiss:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:

мнемо няма нужда от "защити" - тя е мъжко момиче и сама си води битките
Ох, моля ви се, няма никакъв смисъл от всичко това.
Почти всеки тук е бил нападан и защитаван в определени моменти.

Лат, търсиш логика там, където я няма.
Ситуацията е доволно абсурдна и без това.
От едната страна в конфликта са хора, които като цяло не харесват клуба и го мислят за умрял, а са се хванали да го почистват и подреждат.
А от другата са тези, дето го почистват пък от първите. Обаче пък с тези, дето ще останем недопочистени или защитени няма за какво да си говорим и затова си ревем периодично, че нямаме за какво да си говорим, освен да се лендзим нещо, което си е много хубаво, че иначе е много сложно и префърцунено. Ми като нариташ хората, които могат да говорят, ти остава да си седиш кротко на масата, Боев, и да казваш наздраве като по-разбираемо. И никакви политики и неща от живота, като изключим готвенето и детските сополи.

На трета страна - Неф на две строшена (но никога паднала по гръб :blum:), и Айвън, ядащ пуканки доволно.

Ей това е, погледнато отстрани положението в момента.
Толкова е нелепо, че повече просто не може.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:
vyara написа:
Още един жентълмен, разведряващ по жентълменски духа на атмосферата! :grin:
между другото, за да се държи един джентълмен по джентълменски, то наоколо трябва да има джентълмени и дами, все пак... с плебса отношенията ни (на нас, джентълмените) винаги са по-различни...
един джентълмен си е такъв, независимо от ситуацията. както и една дама е дама винаги.
аз не съм дама, така ще си плещя наред. нищо джентълменско няма в тая тема, ни една дума, освен тези на джаз и пияндурник.
останлите сме в лайната пак
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: На трета страна - Неф на две строшена (но никога паднала по гръб :blum:), и Айвън, ядащ пуканки доволно.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

много обичам като си изявиш чувството за хумор :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ама Мадлен Алгафари поетеса ли е? Има ли издадени стихосбирки? Добра ли е?

Тва хич не беше лошо.
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
А ти същата ли си, Ести?
Вярвах, а и все още вярвам, че можем да съществуваме съвместно без да си пречим, с всичките ни диагнози. Никой, поне от тук присъстващите, не е кон с капаци, че да се задоволи да пише в две-три теми само. Липсват ми разговорите за политика, за икономика, за това което става в реала/в живота и точно това исках да обсъдим в тая тема, а не междуличностни отношения. Вярно, Вяра това я дразни - това казва, ама защо по дяволите се впуска в лични нападки без да е провокирана? Или ще отречеш, че Вяра директно посочи с пръст и охули - няма да се изненадам и ако го отречеш де. Гади ми се вече - две години все едно и също. Аман.
Не, определено не съм същата.
И не просто "сега показвам страни, които не сте виждали", а наистина се промених.
Промените принципно са неизбежни с времето, няма как..
А съществената разлика между зочо, който винаги ще помня с топлина в сърцето и този от последно време е това, че преди пак имахме от всичко, не сме били стерилни, но това което никога не е успявало да вирее в зочо беше посредствеността.
Просто нямаше такова нещо, като посредственост.
Злоба, лицемерие, приятелства, предателства, лиготии, простотии......каквото се сетиш - имало е.
Но посредственост - никога!
А сега има благоприятна почва да избуи до внушителни размери и това лично на мен не ми харесва.
И дали можем или не можем заедно без да си пречим само времето ще покаже.
Това е.

ПП По повод личните нападки щях да те попитам за Почти Безобидна, а и не само за нея, но се отказах.:blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:

...
НП, на мен ми стига да слагам и вадя бирата в/от близката рекичка.

Ти ще си водиш записки, защото изпитвам после. Гаджетата са по бирата и кърпата и изобщо те тия неща си се наместват.

Само гледай внимателно
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Неф написа:Не ще, но е!
Това е съдба, Холи!
.......
Благодаря за лирическото отклонение!:bigsmile:
не е отклонение
по темата е
има разлика между това какъв е един човек и като какъв го възприемат
гледам, че се напъваш да обясняваш каква си
а, остави на всеки правото да прави преценки...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: Просто нямаше такова нещо, като посредственост.
Злоба, лицемерие, приятелства, предателства, лиготии, простотии......каквото се сетиш - имало е.
А сега има благоприятна почва да избуи до внушителни размери и това лично на мен не ми харесва.
Това е.

ПП По повод личните нападки щях да те попитам за Почти Безобидна, а и не само за нея, но се отказах.:blum:
виж кво, ние с теб нали сме врагове, не може да пишеш такива неща дето съм на 100% съгласна с тях :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа: ... това което никога не е успявало да вирее в зочо беше посредствеността.
...
Не си права. Де да беше, ма не си. И сме посредствени, и сме дребнави, и страхливи, и неграмотни, и всякакви.

Грубостта май е новото. Но че има ново, има. Учудвам се на учудването ти. Само тук ли виждаш промени? Я погледни центъра :-)
Майтап, де, майтап, ма във всеки майтап има малко истина- дано промените в Бургас да са за добро.

П.П. Циганите май са повечко, има ли такова нещо?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Нямаме ли вече какво да си кажем?

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:Изображение
и едни 10 страници... опровержения
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:...

А, бе, вие що биете негрите - няма ли да попиташ?:lol:

Знам, по дифолт, че си самото съвършенство, но няма ли аджеба темичка в която да си посредствена да речем.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:... Ми като нариташ хората, които могат да говорят, ти остава да си седиш кротко на масата, Боев, и да казваш наздраве като по-разбираемо...
Ма, аз, "наритвам" ли някого в момента?:shocked:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:

Ти ще си водиш записки, защото изпитвам после. Гаджетата са по бирата и кърпата и изобщо те тия неща си се наместват.

Само гледай внимателно
Щом мацките ще сервират и отсервирват - съгласи ме.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:

Знам, по дифолт, че си самото съвършенство, но няма ли аджеба темичка в която да си посредствена да речем.:bigsmile:
а ти някога ще отговориш ли на неудобен за теб въпрос или да се правиш на много честен и достоен е по-лесно
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
esti написа: Просто нямаше такова нещо, като посредственост.
Това е.

виж кво, ние с теб нали сме врагове, не може да пишеш такива неща дето съм на 100% съгласна с тях :-)
Това означава ли, че си на 100% съгласна, че Неф е посредствена?:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
БоЕВ написа:

а ти някога ще отговориш ли на неудобен за теб въпрос или да се правиш на много честен и достоен е по-лесно
Ти отговори.

Не можем да се видим отстрани, тва е.
Публикувай отговор