Stranniche написа:9 страници
Четох до 4-та страница, написах каквото мисля и после минавах само по диагонал.
Периодчно се явява някой, който умишлено хвърля обиди и сее конфликти за да руши клуба.
Не разбирам обаче защо трябва да му доставяме удоволствието на този някой да се поддаваме, да се палим и да си разваляме настроението.
Ще цитирам - с нЕкои допълнения - собственото си мнение, защото не ми се пише наново.
Участието тук е доброволно. Надявам се за всички да е така, да няма комсомолски поръчения.
Ако не ми харесваше тук, щях просто да престана да влизам - нищо по-лесно и естествено от това.
Вместо
да влизам и да обяснявам на хората как НЕ искам да влизам 
/ами тъпо е!/, как нищо хубаво не идва от тях, как вместо да съм с тях мога да съм на много по-полезни места /ми кой ми пречи/, какви са лицемери, климактерични, некрофили и т.н. Бих напуснала мълчаливо и ако наистина смятах, че клубът е труп, защото има нещо извратено в това да се навърташ около трупове без никой да те кара да го правиш.
Не гоня никого. Само казвам, че ако аз ИСКРЕНО мислех за клуба това, като Вяра и Ести пишат, просто нямаше да съм тук.
Не обичам ягоди. Повръща ми от тях. Но ако видя че някой им се радва, няма да отида и да му доказвам колко противни са ягодите и какъв е ... /епитети/ за това, че ги харесва. И нямаше да тръгна да си забивам токчетата в ягодите му.
Повече няма да пиша по темата. Няма смисъл. Лека нощ!
Ти си умна жена, но щом и на теб трябва да обяснявам, какво съм писала....
С две думи - да, за мен зочо умря. И тази тема окончателно затвърди мнението ми. Уж стари никове, а са ми непознати...
И не, не се навъртам около труп, защото на старото зочо вече и трупа му не е тук.
Върнах се така да се каже малко под натиск, защото все пак има хора, които ме харесват и им липсвах тук, затова периодично настояваха да пропиша отново.
Е, прописах, но на място което вече е ново за мен.
Така че моля без излишни обвинения в некрофилия.
А дали новото ще ми хареса е съвсем друга тема и само времето ще покаже.
Що се отнася до Верчето тя каза, какво я дразни - в момента и ти това правиш. Но теб никой не те упреква в план за разруха на зочо.
Може би си предубедена, затова видя във Вяра нещо, което изобщо го няма.
Това го твърдя съвсем отговорно, защото Вяра остана един от никовете, които все още не ми се струват непознати след толкова години.
Това е, друг път ще знам - ако някой пусне подобна тема, то искрени отговори не са желателни, защото всъщност темата не е с цел изясняване на нещо, а просто за събиране на суперлативи.
Ще гледам да се съобразявам занапред.
Да Ън казах "занапред" т.е. можеш да гониш само жена си от къщи (да ме извини Ния, че е готина, но лафа е такъв). Тук можеш да гониш точно толкова, колкото и аз.
Живи и здрави.