А може и "Златния век" да му викат. Зависи колко ще се оакат нещата.Green Light написа:...
П.П. Някой ден след сто години периода от 1990та до може би 2050та ще се нарича "Кризата" Политическа криза, финансова, икономическа, между етническа, криза на морала, между религиите, демографска и естествено ще дойде или вече е дошла без да признаваме криза в отношенията в семейството...
Ползата...да работиш.
- Piqndurnik
Наздраве 
- Green Light
Е в тая посока ако се замислим може хич даже да не е останал риш кой кво да вика...Piqndurnik написа:А може и "Златния век" да му викат. Зависи колко ще се оакат нещата.Green Light написа:...
П.П. Някой ден след сто години периода от 1990та до може би 2050та ще се нарича "Кризата" Политическа криза, финансова, икономическа, между етническа, криза на морала, между религиите, демографска и естествено ще дойде или вече е дошла без да признаваме криза в отношенията в семейството...
П.П. Но ти си заразен от песимизъм понеже живееш в гнилия капитализъм и виждаш пропастта и края. Тука в млада и перспективна Европа ние сме оптимисти до един. Щото нали по- зле от тва, братче, просто нема начин. Едната перспектива виждаме накъдето и да се обърнеме.
Бъркаш, брато (както винагиGreen Light написа: П.П. Но ти си заразен от песимизъм понеже живееш в гнилия капитализъм и виждаш пропастта и края. Тука в млада и перспективна Европа ние сме оптимисти до един. Щото нали по- зле от тва, братче, просто нема начин. Едната перспектива виждаме накъдето и да се обърнеме.
Песимиста е тоя, дет` вика "По-зле от туй просто нема начин".
Оптимиста вика "Има, имааа..."
Мдам
- Green Light
Твойте думи са, нали знайш, заповед за мен едва ли неGreen Light написа:Ти да вземеш да си смениш аватар ли е снимка ли.... Прекалено бурно ми се отразява на душевната нагласа и се раздвоявам. Камерите от Витоша ли да гледам и да мечтая за ски или подводните снимки от лятото? Не мога да си конкретизирам страданието.Gaspode написа:...
Мдам
И сминки съм ти качил в темата за Славия... да видиш и да си припомниш...
Добър човек съм аз. За приятелите съм готов всичко да направя...
- Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
По принцип:snowprincess написа: забравих, че ще дели времето между гърция и турция
доколкото схванах, тя се опитва да учи английски, за да е конкурентно способна като се върне тук и лесно да си намери работа
мойта мисла е, че ако знае турски, гръцки, китайски или друг егзотичен език ще и свърши повече работа, отколкото език, дето всеки втори го говори
1. Говоренето на език, който всеки втори разбира, помага на човек да общува с повече хора, а оттам и отваря повече врати.
2. Турският език не е особено екзотичен у нас. Има области в БГ, където българският е екзотичен.
3. От личен опит с ученето на екзотични езици мога да кажа, че те са полезни най-вече в страните, в които са туземски. Обикновено туземците, чийто език е рядък, се опитват да научат английски.
Това е по принцип. Разбира се, зависи до голяма степен от страната и от района, от хората, с които заминаващият ще си има работа, от намеренията му - дали мисли да остава временно или постоянно /за постоянно пребиваване туземският език трябва да се научи, за временнен престой - според зависи/.
Мисля че Шшшшт най-добре може да си прецени езиковите нужди.
Само бих я посъветвала ПЪРВО да изкара някакви курсове и после ако иска да продължи сама, а не обратното.