Къде празнувахте?
- Green Light
Къде празнувахте?
Ние бяхме в Елена. Четири дена в две стари къщи, на домашна храна сутрин, обед и вечер. Имаше конна база, децата се размазаха от кеф с тия коне. Заведоха ни и до някаква писта, та малките съвсем да се довършат. Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
Рядко готино изкарване беше.
- windcolours
Re: Къде празнувахте?
при такова изказване резонно възниква въпросът: кога ще се насладим на компрометиращите снимки?Green Light написа:Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Светлината не беше подходяща и снимки няма. Не излезнаха до една. Важно е да знаеш че през цялото време бях един префектен джентълмен. На различни нива. На трапезата.windcolours написа:...
при такова изказване резонно възниква въпросът: кога ще се насладим на компрометиращите снимки?
Аз съм по- скоро по житиеопиаснията. Това конкретно описание е лесно. Представи си ухилена тиква и готово. По често бях с чаша в дясната ръка и голямо парче свинско в лявата, но се случваше и да ги разменя. В камината огън, ако се случи да излезна навън, студа ме подгонваше, но само докато погледна нагоре към някакви свръхестествени звезди, погледам, погледам, и после пак бухна в механата. И така.
- windcolours
Искаш да кажеш, че трябва сами да си представяме Грийн върху масата и Грийн под масата? Щото различни нива на трпезата аз така го разбирам.Green Light написа: Важно е да знаеш че през цялото време бях ....На различни нива. На трапезата.
Нямам търпение някой да се престраши и да докладва пикантериите:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
У дОма

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.frisky lioness написа:У дОма
П.П. Сега е момента да кажа, че се радвам, че махна оня отвратителен аватар с лилавото око. Ставаше ми гадно винаги като го погледна...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Yes!frisky lioness написа:У дОма
За новия аватар, не за у дома-то.
Фриски пуши с кадифена ръкавица.
- Green Light
И аз се зарадвах на промяната в аватара на Фриски. То и в твоя постинг май само това е за радост.Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.frisky lioness написа:У дОма
П.П. Сега е момента да кажа, че се радвам, че махна оня отвратителен аватар с лилавото око. Ставаше ми гадно винаги като го погледна...
- сър Айвънхоу
абе, не е хубаво така да се почва новата година, но... какво да се прави...Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
бързо оздравяване!
сигурен съм, че през новата година ще имате "компенсации" за притесненията!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Поне със старата година отидоха ли си и болестите? Надявам се много...Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.frisky lioness написа:У дОма
Всичко идва от нередовното пиене с приятели, да знайш. Тази година дано се виждаме по-често...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ГаднооооЪн написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.frisky lioness написа:У дОма
Никак не ви е било празнично
Но се надявам да сте оставили болестите в старата година
А през новата да се уморите от положителни емоции
Аз окото си го харесвам:winkw::blum:
П.П. Значи засега срещата се отлага...
Оздравявайте!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
същата работа - друга локация. а, и беше "на домашна храна сутринобедивечер"Green Light написа:Ние бяхме в Елена. Четири дена в две стари къщи, на домашна храна сутрин, обед и вечер. Имаше конна база, децата се размазаха от кеф с тия коне. Заведоха ни и до някаква писта, та малките съвсем да се довършат. Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
само изкуственият сняг провали малко нещата...
just perfect
- Piqndurnik
И ние така. Тук се е развихрил някакъв много злобен вирус. Докопа ни и нас. Само аз не съм болен (за сега). Снощи закарах бебока с майка му в болница, че му стана проблем дишането.Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
Наздраве 
- windcolours
има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.Piqndurnik написа: И ние така. Тук се е развихрил някакъв много злобен вирус. Докопа ни и нас. Само аз не съм болен (за сега). Снощи закарах бебока с майка му в болница, че му стана проблем дишането.
То и при нас 3-ма от семейството изпратихме старата година болни... Такъв е сезонът..
Ън, скорошно оздравяване на домочадието!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Вчера летях с една много смешна авиокомпания.Green Light написа:Yes!frisky lioness написа:У дОма
За новия аватар, не за у дома-то.
Фриски пуши с кадифена ръкавица.
Едно от съобщенията беше:
"Това е непушачески полет. Ако някой реши да пуши, веднага да напусне самолета!"
Друго съобщение: "Ако не сте доволни от обслужването ни, аварийните изходи са: два в дъното на самолета, два..." и т.н.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ужас!Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.frisky lioness написа:У дОма
Скорошно оздравяване!
- Piqndurnik
Снощи ходих. Проял е, но още не си е възвърнал апетита. Все още вливат по 5мл/ч и подават кислород.windcolours написа: има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.
...
А за капак пък аз снощи направих поредната гастритна криза. Това, да не се цепя от колектива.
Наздраве 
бързо да се оправяте. много са неприятни тези вируси. и тук едни кашлици се носят... дано ни подмине засегаPiqndurnik написа:Снощи ходих. Проял е, но още не си е възвърнал апетита. Все още вливат по 5мл/ч и подават кислород.windcolours написа: има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.
...
А за капак пък аз снощи направих поредната гастритна криза. Това, да не се цепя от колектива.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Piqndurnik
Стараем се.latrevw написа:бързо да се оправяте. много са неприятни тези вируси. и тук едни кашлици се носят... дано ни подмине засега
Наздраве 
да оздравявате всички! Кофти е да си болен, махмурлук + дерящо гърло + грип, настъпващ през уста, нос и където си поиска се бъзика около мен сега, но все още разни фервекси и други такива го държат настрана. Поне на една ръка разстояние.
Мисля си за ски и за снегорин. И да е малко по-спокойна тази година. Миналата ме измори. Много динамична, с много събития, но ме изтощи. Въпреки, че обичам тези изтощавания - какво ли точно искам, май и аз не се сещам в момента. От липса на динамика преди ми беше криво, от нея пък се измарям....
Whatever works - май това е отговора...
Мисля си за ски и за снегорин. И да е малко по-спокойна тази година. Миналата ме измори. Много динамична, с много събития, но ме изтощи. Въпреки, че обичам тези изтощавания - какво ли точно искам, май и аз не се сещам в момента. От липса на динамика преди ми беше криво, от нея пък се измарям....
Whatever works - май това е отговора...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
На гости. Стара музика, танци, песни /предимно на руски и на немски/, после в 24 часа на центъра за фоерверките, после пак се върнахме на масата, към два часа съм заспал /аз седях на ъгала на дивана/, към пет часа ме разръчкали и си тръгнахме. Интересното е , че за първа година яденето свърши, а хартиса доста пиене - вино, ракия и една много харна украинска пшенична:lol:
На центъра.

Аз починах. Малко

п.п. отвреме на време чета един блог на една от мойте бушкрафтърки. Тя сътворила нещо наскоро на коенто много се ядосах. Как посрещали НГ българите. Ний, излиза не сме българи така ли:mad:
http://nqmani6toslu4ajno.blogspot.com/
На центъра.

Аз починах. Малко

п.п. отвреме на време чета един блог на една от мойте бушкрафтърки. Тя сътворила нещо наскоро на коенто много се ядосах. Как посрещали НГ българите. Ний, излиза не сме българи така ли:mad:
http://nqmani6toslu4ajno.blogspot.com/
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- windcolours
- Green Light
- Green Light
...а забравих. Ползвам темата да уведомя за едни харни кубинки. На клубарите които похождат тук и там може би биха се сторили интересни. По нагоре в темата има координати на продавача.
http://www.bushcraftbg.com/forum/index. ... msg569#new
http://www.bushcraftbg.com/forum/index. ... msg569#new
Ако беше споделил по-рано щях да ти доведа съвсем оригинални кубинки от Малекон! За мен бяха интересни, за теб като мъж убедена съм - още повечеKent написа:...а забравих. Ползвам темата да уведомя за едни харни кубинки. На клубарите които похождат тук и там може би биха се сторили интересни. По нагоре в темата има координати на продавача.

Наблегнах на Коледата тази година.
Една пренебрегвана дестинация - Словения - се оказа райско кътче, предлагащо условия за спорт и почивка на всички нива. Красива природа, отлични писти за скиорите, 150 кв.м. закрити минерални басейни и джакузита, гребане в Бледското езеро, дори и през зимата, велоалеи, опасващи не само езерото, но и целия комплекс, конни бази! Хотела, специално оборудван за най-трудните и "нежелани" клиенти - ДЕЦАТА! На всеки етаж детски кът, на кота 0 (рецепция) - детска градина със забавачка. Апартаменти оборудвани със всичко необходимо за един удобен, уютен престой. Обещах си да отида пак ... за повече :)
Посрещането на Новата 2011 по моите представи бе повече от скромно. Въпреки маникюра, прическата, тоалета на стойност месечната заплата на домашната ми помощничка се озовах в малък клуб в компанията на 3 "моми", нямам право да се оплаквам! Все пак е за предпочитане пред невъзможността да посрещнеш Новата в прегръдките на любимия човек - било то на хиляди мили или хиляди мисли растояние!
Честита Новата 2011 и на теб и семейството ти!
Една пренебрегвана дестинация - Словения - се оказа райско кътче, предлагащо условия за спорт и почивка на всички нива. Красива природа, отлични писти за скиорите, 150 кв.м. закрити минерални басейни и джакузита, гребане в Бледското езеро, дори и през зимата, велоалеи, опасващи не само езерото, но и целия комплекс, конни бази! Хотела, специално оборудван за най-трудните и "нежелани" клиенти - ДЕЦАТА! На всеки етаж детски кът, на кота 0 (рецепция) - детска градина със забавачка. Апартаменти оборудвани със всичко необходимо за един удобен, уютен престой. Обещах си да отида пак ... за повече :)
Посрещането на Новата 2011 по моите представи бе повече от скромно. Въпреки маникюра, прическата, тоалета на стойност месечната заплата на домашната ми помощничка се озовах в малък клуб в компанията на 3 "моми", нямам право да се оплаквам! Все пак е за предпочитане пред невъзможността да посрещнеш Новата в прегръдките на любимия човек - било то на хиляди мили или хиляди мисли растояние!
Честита Новата 2011 и на теб и семейството ти!
Ще се оправи бебокът, стискам палци да е бързичко и да не се притеснявате.Piqndurnik написа:Снощи ходих. Проял е, но още не си е възвърнал апетита. Все още вливат по 5мл/ч и подават кислород.windcolours написа: има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.
...
Ън, и у вас да оздравявате...
Много е неприятно така, но като свършат Мръсните дни, ще е по-спокойно.
Panta rhei...
братчед много темпераментни ми идват, по велик ден гостувахме за пореден път в дебелеци там се запознах с една кубинка живееща в китай с мъж българин живеещ и той постоянно в китай, бяха дошли да раждат /кубинката само/ в горна оряховица естествено щото сички търновки а и не само там раждат, та тамън се беше родоразрешила мамата и аз бях допуснат единствен в стаята и да и давам някъф акъл ко да яде за да ...има нормално храносмилане. и на другия ден тъз мити кубинка се появи на вечерята в трапезарията /преди три дни родила/ на сички каза хау ду ю ду, пък мен се фърли да ми прегръща на врата и ме обсипа с целувки - ооо доктОре ю ар дъ грейт. и това само след два три лафа на бързо ами ако бях останал повечеRemmivs написа:всички да оздравяват веднага!
и аз също!
давайте кубинките...
Намажи я с парафин и я качи на Мусала. (при -20)Kent написа:братчед много темпераментни ми идват, по велик ден гостувахме за пореден път в дебелеци там се запознах с една кубинка живееща в китай с мъж българин живеещ и той постоянно в китай, бяха дошли да раждат /кубинката само/ в горна оряховица естествено щото сички търновки а и не само там раждат, та тамън се беше родоразрешила мамата и аз бях допуснат единствен в стаята и да и давам някъф акъл ко да яде за да ...има нормално храносмилане. и на другия ден тъз мити кубинка се появи на вечерята в трапезарията /преди три дни родила/ на сички каза хау ду ю ду, пък мен се фърли да ми прегръща на врата и ме обсипа с целувки - ооо доктОре ю ар дъ грейт. и това само след два три лафа на бързо ами ако бях останал повечеRemmivs написа:всички да оздравяват веднага!
и аз също!
давайте кубинките...
Ако издържи, това е твята кубинка!
тя е певица ще и изсъхнат гласните струниНамажи я с парафин и я качи на Мусала. (при -20)
Ако издържи, това е твята кубинка!
пък за буйките, то само парафин да беши:blink:
мусала сега е снобария, ама съм обещал на малкия и февр ше се жертвам май:lol: