Къде празнувахте?

Все същите
Аватар
Green Light

Къде празнувахте?

Мнение от Green Light »

Ние бяхме в Елена. Четири дена в две стари къщи, на домашна храна сутрин, обед и вечер. Имаше конна база, децата се размазаха от кеф с тия коне. Заведоха ни и до някаква писта, та малките съвсем да се довършат. Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
Рядко готино изкарване беше.
Аватар
windcolours

Re: Къде празнувахте?

Мнение от windcolours »

Green Light написа:Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
при такова изказване резонно възниква въпросът: кога ще се насладим на компрометиращите снимки?:grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:...

при такова изказване резонно възниква въпросът: кога ще се насладим на компрометиращите снимки?:grin:
Светлината не беше подходяща и снимки няма. Не излезнаха до една. Важно е да знаеш че през цялото време бях един префектен джентълмен. На различни нива. На трапезата.
Аз съм по- скоро по житиеопиаснията. Това конкретно описание е лесно. Представи си ухилена тиква и готово. По често бях с чаша в дясната ръка и голямо парче свинско в лявата, но се случваше и да ги разменя. В камината огън, ако се случи да излезна навън, студа ме подгонваше, но само докато погледна нагоре към някакви свръхестествени звезди, погледам, погледам, и после пак бухна в механата. И така.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа: Важно е да знаеш че през цялото време бях ....На различни нива. На трапезата.
Искаш да кажеш, че трябва сами да си представяме Грийн върху масата и Грийн под масата? Щото различни нива на трпезата аз така го разбирам.:grin:
Нямам търпение някой да се престраши и да докладва пикантериите:lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

У дОма
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:У дОма
Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
П.П. Сега е момента да кажа, че се радвам, че махна оня отвратителен аватар с лилавото око. Ставаше ми гадно винаги като го погледна...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Yes!
За новия аватар, не за у дома-то.
Фриски пуши с кадифена ръкавица.
:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
П.П. Сега е момента да кажа, че се радвам, че махна оня отвратителен аватар с лилавото око. Ставаше ми гадно винаги като го погледна...
И аз се зарадвах на промяната в аватара на Фриски. То и в твоя постинг май само това е за радост.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
абе, не е хубаво така да се почва новата година, но... какво да се прави...
бързо оздравяване!

сигурен съм, че през новата година ще имате "компенсации" за притесненията!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ън написа:
Поне със старата година отидоха ли си и болестите? Надявам се много...
Всичко идва от нередовното пиене с приятели, да знайш. Тази година дано се виждаме по-често...
:beer: :friends:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Ън написа:
Гадноооо
:(
Никак не ви е било празнично

Но се надявам да сте оставили болестите в старата година

А през новата да се уморите от положителни емоции

Аз окото си го харесвам:winkw::blum:

П.П. Значи засега срещата се отлага...

Оздравявайте!
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:Ние бяхме в Елена. Четири дена в две стари къщи, на домашна храна сутрин, обед и вечер. Имаше конна база, децата се размазаха от кеф с тия коне. Заведоха ни и до някаква писта, та малките съвсем да се довършат. Аз откровено прекалих и с ядене и с пиене.
Рядко готино изкарване беше.
същата работа - друга локация. а, и беше "на домашна храна сутринобедивечер"
само изкуственият сняг провали малко нещата...
just perfect
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Ън написа:Оля е с пневмония , Митко е с пансинузит. Посрещнахме НГ вкъщи- тъжни и притеснени.
И ние така. Тук се е развихрил някакъв много злобен вирус. Докопа ни и нас. Само аз не съм болен (за сега). Снощи закарах бебока с майка му в болница, че му стана проблем дишането.
Наздраве :cool:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Piqndurnik написа: И ние така. Тук се е развихрил някакъв много злобен вирус. Докопа ни и нас. Само аз не съм болен (за сега). Снощи закарах бебока с майка му в болница, че му стана проблем дишането.
има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.

То и при нас 3-ма от семейството изпратихме старата година болни... Такъв е сезонът..

Ън, скорошно оздравяване на домочадието!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Green Light написа:
Yes!
За новия аватар, не за у дома-то.
Фриски пуши с кадифена ръкавица.
:-)
Вчера летях с една много смешна авиокомпания.
Едно от съобщенията беше:
"Това е непушачески полет. Ако някой реши да пуши, веднага да напусне самолета!" :grin:

Друго съобщение: "Ако не сте доволни от обслужването ни, аварийните изходи са: два в дъното на самолета, два..." и т.н.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Ън написа:
Ужас!
Скорошно оздравяване! :kiss:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

windcolours написа: има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.
...
Снощи ходих. Проял е, но още не си е възвърнал апетита. Все още вливат по 5мл/ч и подават кислород.
А за капак пък аз снощи направих поредната гастритна криза. Това, да не се цепя от колектива.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Piqndurnik написа:
windcolours написа: има ли вече подобрение? Чувала съм, че уж бебоците карат вирусите по-леко от по-големите деца.
...
Снощи ходих. Проял е, но още не си е възвърнал апетита. Все още вливат по 5мл/ч и подават кислород.
А за капак пък аз снощи направих поредната гастритна криза. Това, да не се цепя от колектива.
бързо да се оправяте. много са неприятни тези вируси. и тук едни кашлици се носят... дано ни подмине засега
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

latrevw написа:бързо да се оправяте. много са неприятни тези вируси. и тук едни кашлици се носят... дано ни подмине засега
Стараем се.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

да оздравявате всички! Кофти е да си болен, махмурлук + дерящо гърло + грип, настъпващ през уста, нос и където си поиска се бъзика около мен сега, но все още разни фервекси и други такива го държат настрана. Поне на една ръка разстояние.

Мисля си за ски и за снегорин. И да е малко по-спокойна тази година. Миналата ме измори. Много динамична, с много събития, но ме изтощи. Въпреки, че обичам тези изтощавания - какво ли точно искам, май и аз не се сещам в момента. От липса на динамика преди ми беше криво, от нея пък се измарям....

Whatever works - май това е отговора...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

На гости. Стара музика, танци, песни /предимно на руски и на немски/, после в 24 часа на центъра за фоерверките, после пак се върнахме на масата, към два часа съм заспал /аз седях на ъгала на дивана/, към пет часа ме разръчкали и си тръгнахме. Интересното е , че за първа година яденето свърши, а хартиса доста пиене - вино, ракия и една много харна украинска пшенична:lol:

На центъра.

Изображение

Аз починах. Малко:cool:

Изображение

п.п. отвреме на време чета един блог на една от мойте бушкрафтърки. Тя сътворила нещо наскоро на коенто много се ядосах. Как посрещали НГ българите. Ний, излиза не сме българи така ли:mad:

http://nqmani6toslu4ajno.blogspot.com/
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Леле, Кенте, втората снимка така ме разсмя:lol:
А шапката ти отива повече от каската :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:... Ний, излиза не сме българи така ли:mad: ...
Излиза, че не сме.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

windcolours написа:Леле, Кенте, втората снимка така ме разсмя:lol:
А шапката ти отива повече от каската :grin:
шапката ми я даде йоана, поради липса на обилна растителност по главата и през фонтанелата влиза вятър и ми мръзне мозъка:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пияндурник, чак пък в болница ли, бе човек?! Че и кислород чак! Дано утре вече да е здрав.

Бе Ън и всички болни, като оздравеете, пък направете си един купон. Е така.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

...а забравих. Ползвам темата да уведомя за едни харни кубинки. На клубарите които похождат тук и там може би биха се сторили интересни. По нагоре в темата има координати на продавача.:-)

http://www.bushcraftbg.com/forum/index. ... msg569#new
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Kent написа:...а забравих. Ползвам темата да уведомя за едни харни кубинки. На клубарите които похождат тук и там може би биха се сторили интересни. По нагоре в темата има координати на продавача.:-)
Ако беше споделил по-рано щях да ти доведа съвсем оригинални кубинки от Малекон! За мен бяха интересни, за теб като мъж убедена съм - още повече :rotfl24:

Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Наблегнах на Коледата тази година.
Една пренебрегвана дестинация - Словения - се оказа райско кътче, предлагащо условия за спорт и почивка на всички нива. Красива природа, отлични писти за скиорите, 150 кв.м. закрити минерални басейни и джакузита, гребане в Бледското езеро, дори и през зимата, велоалеи, опасващи не само езерото, но и целия комплекс, конни бази! Хотела, специално оборудван за най-трудните и "нежелани" клиенти - ДЕЦАТА! На всеки етаж детски кът, на кота 0 (рецепция) - детска градина със забавачка. Апартаменти оборудвани със всичко необходимо за един удобен, уютен престой. Обещах си да отида пак ... за повече :)

Посрещането на Новата 2011 по моите представи бе повече от скромно. Въпреки маникюра, прическата, тоалета на стойност месечната заплата на домашната ми помощничка се озовах в малък клуб в компанията на 3 "моми", нямам право да се оплаквам! Все пак е за предпочитане пред невъзможността да посрещнеш Новата в прегръдките на любимия човек - било то на хиляди мили или хиляди мисли растояние!

Честита Новата 2011 и на теб и семейството ти!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Piqndurnik написа:
...
Ще се оправи бебокът, стискам палци да е бързичко и да не се притеснявате.

Ън, и у вас да оздравявате...

Много е неприятно така, но като свършат Мръсните дни, ще е по-спокойно.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

всички да оздравяват веднага!
и аз също!
давайте кубинките... :grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:всички да оздравяват веднага!
и аз също!
братчед много темпераментни ми идват, по велик ден гостувахме за пореден път в дебелеци там се запознах с една кубинка живееща в китай с мъж българин живеещ и той постоянно в китай, бяха дошли да раждат /кубинката само/ в горна оряховица естествено щото сички търновки а и не само там раждат, та тамън се беше родоразрешила мамата и аз бях допуснат единствен в стаята и да и давам някъф акъл ко да яде за да ...има нормално храносмилане. и на другия ден тъз мити кубинка се появи на вечерята в трапезарията /преди три дни родила/ на сички каза хау ду ю ду, пък мен се фърли да ми прегръща на врата и ме обсипа с целувки - ооо доктОре ю ар дъ грейт. и това само след два три лафа на бързо ами ако бях останал повече:cool:
:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това сега леттър ъф къмплейн ли е?
:cool:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Kent написа:
Remmivs написа:всички да оздравяват веднага!
и аз също!
братчед много темпераментни ми идват, по велик ден гостувахме за пореден път в дебелеци там се запознах с една кубинка живееща в китай с мъж българин живеещ и той постоянно в китай, бяха дошли да раждат /кубинката само/ в горна оряховица естествено щото сички търновки а и не само там раждат, та тамън се беше родоразрешила мамата и аз бях допуснат единствен в стаята и да и давам някъф акъл ко да яде за да ...има нормално храносмилане. и на другия ден тъз мити кубинка се появи на вечерята в трапезарията /преди три дни родила/ на сички каза хау ду ю ду, пък мен се фърли да ми прегръща на врата и ме обсипа с целувки - ооо доктОре ю ар дъ грейт. и това само след два три лафа на бързо ами ако бях останал повече:cool:
:lol:
Намажи я с парафин и я качи на Мусала. (при -20)
Ако издържи, това е твята кубинка! :kiss:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

а мусала е неговия ъ-ъ връх така ли
:grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Намажи я с парафин и я качи на Мусала. (при -20)
Ако издържи, това е твята кубинка! :kiss:
тя е певица ще и изсъхнат гласните струни
пък за буйките, то само парафин да беши:blink:
мусала сега е снобария, ама съм обещал на малкия и февр ше се жертвам май:lol:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Remmivs написа:а мусала е неговия ъ-ъ връх така ли
:grin:
Не знам. Стрелях напосока.
Може и Еверест, но надали е нужно да се доказва толкова пред една кубинка :lol:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:това сега леттър ъф къмплейн ли е?
:cool:
летър ъф сърпръйз
а пък, ай донт лайк ит:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми затвори си ушите штом мноо тъ йе срам
:blum:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ше видиш ти някой миньон от ко беше то...квартеронската раса като ти се фърли на врата пред кралицата ко ше сещаш:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

абсолютно нищо
няма да имам глава, за да се сещам кфото и да е
ся разбрах
къде те боли...:cool:

medice curi te ipsum :blum:

ха наздраве!
:wine: