Добре. Радвам се, че те виждам.Remmivs написа:Хей! Здрасти! Как си!
И че видях темата на Марвин.
Наистина не си струва да напускаме заради хора, които си нямат някое по-смислено занимание в тоя живот от всяването на раздори.
pocti_bezobidna написа:прекаляваш.Виртуален шизофреник написа:а да ти е правило впечатление, че Амаранта и Вяра се "редуват" тук?БоЕВ написа:Един на нула за Амаранта и хора на евреите - пардон - еврейките.
Това което други не можаха да сторят за години, Амаранта го свърши само за един ден - Евала, ашколсун и брависимо.
Ами да, ти.Виртуален шизофреник написа:pocti_bezobidna написа:прекаляваш.Виртуален шизофреник написа: а да ти е правило впечатление, че Амаранта и Вяра се "редуват" тук?аз ли?!
тя прие нещата... защо ТИ продължаваш, година по-късно, да се заяждаш?pocti_bezobidna написа: Ами да, ти.
Но пък какво от това - на останалите явно им харесва, ти самият не виждаш проблем, така че в крайна сметка аз съм глупачката.
Всъщност, не, не ти. Ти си се държиш съвсем приемливо, тези, които си обидил, към които си бил груб и арогантен са си получили заслуженото, изпросили са си го, както се казва в такива случаи, а вероятно дори благородно си им спестил нещо, така че всичко е наред, всичко е наред.
каква година, бе?!Виртуален шизофреник написа:тя прие нещата... защо ТИ продължаваш, година по-късно, да се заяждаш?pocti_bezobidna написа: Ами да, ти.
Но пък какво от това - на останалите явно им харесва, ти самият не виждаш проблем, така че в крайна сметка аз съм глупачката.
Всъщност, не, не ти. Ти си се държиш съвсем приемливо, тези, които си обидил, към които си бил груб и арогантен са си получили заслуженото, изпросили са си го, както се казва в такива случаи, а вероятно дори благородно си им спестил нещо, така че всичко е наред, всичко е наред.
и, още нещо интересно... забелязвам, че се появяваш САМО, когато се събира "хора на прокурорите"...
само някой да "извика" тук: "Дъжте Боев/Ън/Съра!..." и ти веднага цъфваш да громиш злото...
е, щом те влече прокуростването, кой съм аз да те спирам... прокурорствай си... твоя воля...