Залез...

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Залез...

Мнение от Ън »

Изображение

п.п. картината е по- тъмна, отколкото е на снимката.
Последно промяна от Ън на 30.01.11, 20:04, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Наистина ставаш все по-добър :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Какви са тези неща във водата вдясно? Приличат на невенчета.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:Какви са тези неща във водата вдясно? Приличат на невенчета.
Според мен са светлини на брега
Харесва ми картината...
Последно промяна от annonymus на 30.01.11, 15:02, променено общо 1 път.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:Какви са тези неща във водата вдясно? Приличат на невенчета.
Според мен са светлини на брега
ъ-хъ

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:Наистина ставаш все по-добър :-)
:bigsmile:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Re: Залез...

Мнение от Глас в пустиня »

Ън написа:Изображение

Аватара на Странниче и тази са може би двете картини които се различават от обичайният ти начин на рисуване.
А може и да се заблуждавам.
Красива е - тайнствено, очакване, надежда, тихо.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Ън написа:Изображение

Аватара на Странниче и тази са може би двете картини които се различават от обичайният ти начин на рисуване.
А може и да се заблуждавам.
Красива е - тайнствено, очакване, надежда, тихо.
Мчи то при мен няма начин/ стил. Аз нали не отбирам много, много и си рисувам как ми падне :lol:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ън написа: Мчи то при мен няма начин/ стил. Аз нали не отбирам много, много и си рисувам как ми падне :lol:
Бе, ше си намериш и ти майстора, ама айде.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Ън,
акварел ли е туй?

Малко омощ за мен... чудя се, как мога да напрявя хубави, разтичащи се петна... като в края на последния Шерлок Хоумс... или като в шапките на Велика България по БТВ. Пробвах се да си направя нещо подобно с акварел на сайта на къщичката... може да видиш, с много вода и акварел... не се получвава. Питане... конкретно... как да си направя петна... като в клипа на Баркли - Крейзи... хелп!

п.п. Кртината е най-хубавото ти нещо, което съм виждал досега... след щрихите на зимните коне, разбира се :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

itcome написа:Ън,
акварел ли е туй?

Малко омощ за мен... чудя се, как мога да напрявя хубави, разтичащи се петна... като в края на последния Шерлок Хоумс... или като в шапките на Велика България по БТВ. Пробвах се да си направя нещо подобно с акварел на сайта на къщичката... може да видиш, с много вода и акварел... не се получвава. Питане... конкретно... как да си направя петна... като в клипа на Баркли - Крейзи... хелп!

п.п. Кртината е най-хубавото ти нещо, което съм виждал досега... след щрихите на зимните коне, разбира се :)

С масло върху платно е. С акварел не рисувам, но знам, че тези които го правят използват специални картони за акварел с памук в тях- затова се разтича боята :bigsmile:

П.П. Сега погледнах сайта. Според мен добре си се справил, но точно липсата на специална основа ти е попречило да е точно както си го искал.
А за тая къща, ако знаеш как ти завиждааааааамммммм!!!
Личи си, че имаш много добър усет за красивото. Роден художник си. Дали си с фотооапарата или подреждаш интериор- справяш се отлично! Онова таванче също ли ти си го аранжирал? И то е страхотно!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

itcome написа:
Ей ся гледах отново клипа(страхотна песен :bigsmile:), за да си припомня какво имаш предвид. Ми, тва е- трябва ти картон с памук в него и всичко ще се разтича. :lol: Но само от магазини за художници, другаде няма да намериш...:cool:

Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Неее... таванчето ми се щеше аз да съм го наредил тъй... само му се радвам... днес го освободихме :( и вече имаме само една вила :)
Ще пробвам с специялна хартия... благодаря ти!
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Имам предложение за теб. Уикенд + няколко дни за семейтвото ти... но всичко, което нарисуваш остава във къщата :) И без това си мисля, че е хубаво да имам картини в едната стая... на земята подпряни... довършени или не... и да излагам, тази, която ми харесва в момента.... бтв... мястото бе за телевизор... но...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

itcome написа:Имам предложение за теб. Уикенд + няколко дни за семейтвото ти... но всичко, което нарисуваш остава във къщата :) И без това си мисля, че е хубаво да имам картини в едната стая... на земята подпряни... довършени или не... и да излагам, тази, която ми харесва в момента.... бтв... мястото бе за телевизор... но...
Eeee, аз ся шси почивам ли там или ще бачкам?... :lol:
Плюс тва има едно малко, незначително бих казал проблемче. :lol: След мен е като потоп- всичко намацано с боички, големия син днес ми каза, че било доста досадно баща му постоянно да рисува и вече не знаел в апартамент ли живеел или в галерия. Ааа, каза че и доста миришело... Бе, демокрация, рийш ли, всеки си говори квот си мисли....:lol:

П.П.
Току що снимах едното ъгълче на хола-
Изображение

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Ън написа:
мястото е толкова вдъхновяващо, че ще се молиш да те оставят на мира, за да рисуваш :grin: Като се умориш да рисуваш, ще те командироват на барбекюто! Аз ще чакам гладна на чардака:blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Не мисля, че приемаш това, като работа... Аз сбърках да си направя хобито професия... бррр...
Инак може да дойдем с Папс да си играем на динозаври с децата... ти твориш... а вечер се правим на Ван Гог, замествайки абсента с нещо... по българско :) идилия :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

itcome написа:Не мисля, че приемаш това, като работа... Аз сбърках да си направя хобито професия... бррр...
Инак може да дойдем с Папс да си играем на динозаври с децата... ти твориш... а вечер се правим на Ван Гог, замествайки абсента с нещо... по българско :) идилия :)
Съгласен!:cool:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

windcolours написа:
Ън написа:
мястото е толкова вдъхновяващо, че ще се молиш да те оставят на мира, за да рисуваш :grin: Като се умориш да рисуваш, ще те командироват на барбекюто! Аз ще чакам гладна на чардака:blum:
Знам, че е така, бе! Знам! :lol:
Шси взема статива и всички такъми и идвам! ааа, и щипката за барбекюто, че ми е любима...:cool:

Изображение
Публикувай отговор