п.п. картината е по- тъмна, отколкото е на снимката.
Според мен са светлини на брегаМнемозина написа:Какви са тези неща във водата вдясно? Приличат на невенчета.
Мчи то при мен няма начин/ стил. Аз нали не отбирам много, много и си рисувам как ми падне

Бе, ше си намериш и ти майстора, ама айде.Ън написа: Мчи то при мен няма начин/ стил. Аз нали не отбирам много, много и си рисувам как ми падне
itcome написа:Ън,
акварел ли е туй?
Малко омощ за мен... чудя се, как мога да напрявя хубави, разтичащи се петна... като в края на последния Шерлок Хоумс... или като в шапките на Велика България по БТВ. Пробвах се да си направя нещо подобно с акварел на сайта на къщичката... може да видиш, с много вода и акварел... не се получвава. Питане... конкретно... как да си направя петна... като в клипа на Баркли - Крейзи... хелп!
п.п. Кртината е най-хубавото ти нещо, което съм виждал досега... след щрихите на зимните коне, разбира се :)

Ей ся гледах отново клипа(страхотна песенitcome написа:

Eeee, аз ся шси почивам ли там или ще бачкам?...itcome написа:Имам предложение за теб. Уикенд + няколко дни за семейтвото ти... но всичко, което нарисуваш остава във къщата :) И без това си мисля, че е хубаво да имам картини в едната стая... на земята подпряни... довършени или не... и да излагам, тази, която ми харесва в момента.... бтв... мястото бе за телевизор... но...

Съгласен!itcome написа:Не мисля, че приемаш това, като работа... Аз сбърках да си направя хобито професия... бррр...
Инак може да дойдем с Папс да си играем на динозаври с децата... ти твориш... а вечер се правим на Ван Гог, замествайки абсента с нещо... по българско :) идилия :)

Знам, че е така, бе! Знам!windcolours написа:мястото е толкова вдъхновяващо, че ще се молиш да те оставят на мира, за да рисувашЪн написа:
Eeee, аз ся шси почивам ли там или ще бачкам?...![]()
Като се умориш да рисуваш, ще те командироват на барбекюто! Аз ще чакам гладна на чардака:blum: