За дискриминацията на феминизацията ;-)

Все същите
annonymus

Re: За дискриминацията на феминизацията ;-)

Мнение от annonymus »

жертви сте бе, жертви... :winkw:
Горкичките вие, беззащитни нежни същества с раними души :winkw:
После що жените ви изземват функциите - ми като все по-малко може да се разчита на вас, на кого да чакаме, дарлинг? :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

много бързо четеш, шапка ти свалям :grin:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

моля те кажи как беше на англиски термина за прекъсвания в процесора, защото ми се е изпарило всичко от главата. :crying:
:winkw:
..после, ще кажа един виц потемата дето ми го каза IT-то... :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Sweety написа:
моля те кажи как беше на англиски термина за прекъсвания в процесора, защото ми се е изпарило всичко от главата. :crying:
IRQ ли имаш изнапредвид?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Gaspode написа:
Sweety написа:
IRQ ли имаш изнапредвид?
да! мерци...поне си спомням една дума от IRQ...казах interruptions...долу горе близко до interrupt, но за request-а след него не се сетих...
едно време се случваше да видя някой BIOS, сега дори Control Panel ми е забранен на работата... :shocked:

(Бе, да си се развиват както си знаят там компютрите и компютърджиите, ама много важни се правят напоследък...откакто им умря бизнесът и са се криптирали и апокрифирали...глоляма работа, голяма какафония...
Даже нарочно си държа пиратската виста и пиратският офис на лаптопа, пък!
А Windows 7 32 -бит application ли е? :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

или APIC
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

7-цата има х86 и х64
що
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Remmivs написа:7-цата има х86 и х64
що
:lol: ей това е! IT веднага пита защо аз питам...ми просто така..На мене IT то ми е интересно колкотото на тебе астрономията...
ето изостанала съм с най-малко с едно умножение по 2...
ма това x86 ме изненада...не питам! не ми отговаряи :winkw:
:kiss:
P.S. sorry, have no idea what the topic is about btw...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Is David Cameron more sexist than Andy Gray? After all he did make Teresa May Home Secretary.
:lol:

имаше големи скандали около този Анди Грей, че коментирал нещо неподобаващо по Sky, за футболче става дума, мацките дето са страничните съдии...
и като му гледам досието в wiki...с това и ще си остане известен
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Sweety написа:Is David Cameron more sexist than Andy Gray? After all he did make Teresa May Home Secretary.
:lol:

имаше големи скандали около този Анди Грей, че коментирал нещо неподобаващо по Sky, за футболче става дума, мацките дето са страничните съдии...
и като му гледам досието в wiki...с това и ще си остане известен
:rotfl24:
ахаааа...поводът за статията и тази тема бил същият случай с Анди!...
този Анди всущност е направил коментар, че жените не разбират що е то засада във футбола, мислейки че е off air...
обаче в крайна сметка се оказва, че тя правилно била отсъдила засадата/или незасадата съдийката:lol:
което не го пише в статията..
пък и sky е частна ТВ
Блажени са бедните духом
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

много хубава книжка
спомням си началото

мммм......

бях на 15-16
тогава четох и онирофилм
:grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:много бързо четеш, шапка ти свалям :grin:
ти пък от кога носиш шапка?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
Remmivs написа:много бързо четеш, шапка ти свалям :grin:
ти пък от кога носиш шапка?
http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjg
just perfect
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

За да не пускам нова тема.
Как ислямът оказва почит на жената:
http://vbox7.com/play:c02c5b35&ef=1

Поучете се, с една дума.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа:За да не пускам нова тема.

Поучете се, с една дума.
Това сме го виждали вече.
Ето ти нещо интересно според мен - Арт терористка>>>

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:За да не пускам нова тема.

Поучете се, с една дума.
Глей начи сега, фърли ме в чуденка - дали българските мъже, ама истинските мъже, чиято дума на две не става, и са мъже та дрънкат, чудя се значи - дали спазват всички тези ограничения?:blink:
така не може, пък иначе не може - доколкото си спомням от това, дето постна Ън - българина пердаши жена си като боксова круша, изобщо не се церемони с тия ислямски алабализми - може-не може, кога, как, с какво и колко силно...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Сутринта по едно местно радио коментираха въвеждането на квоти за жени в управленския апарат. Ама не го хванах от начало, та не разбрах ще въвеждат ли или само си коментират. Ама тъпо си звучи де, като квоти за негри. И после ще стане Орфей - негър.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Тая песен е уникална. Няма втора такава!
Yes!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Сутринта по едно местно радио коментираха въвеждането на квоти за жени в управленския апарат. Ама не го хванах от начало, та не разбрах ще въвеждат ли или само си коментират. Ама тъпо си звучи де, като квоти за негри. И после ще стане Орфей - негър.
Накрая самите жени ще я сринат тая тенденция. Тия глупости 100% вече са почнали да им пречат. Естествено че жените искат реализация и пари, те са по- умния пол, как няма да ги искат?! Ма не е речено че тре да се претрепват за това. Квоти в апарат?! Аайде стига.

Аз цел живот така да го мразя тва бачкане, риш, те сега ще ме убеждават че жените се натискали...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:
Piqndurnik написа:Сутринта по едно местно радио коментираха въвеждането на квоти за жени в управленския апарат. Ама не го хванах от начало, та не разбрах ще въвеждат ли или само си коментират. Ама тъпо си звучи де, като квоти за негри. И после ще стане Орфей - негър.
Накрая самите жени ще я сринат тая тенденция. Тия глупости 100% вече са почнали да им пречат. Естествено че жените искат реализация и пари, те са по- умния пол, как няма да ги искат?! Ма не е речено че тре да се претрепват за това. Квоти в апарат?! Аайде стига.

Аз цел живот така да го мразя тва бачкане, риш, те сега ще ме убеждават че жените се натискали...
Прав излезе Пиандурника!

Разкрасяват Дойче банк с жени шефове>>>
Президентът на Дойче банк (Deutsche Bank) Йозеф Акерман предизвика полемика в Германия, след като заяви, че иска да увеличи дела на жените в ръководството на банката, за да я направи по-разноцветна и по-красива.
.
.
.
Министърката на прехраната, селското стопанство и защитата на потребителите Илзе Айгнер обаче му отвърна, също на страниците на икономическия всекидневник, че "който обича красивото и цветното, да отиде да се разходи сред цъфнала поляна или в музея".
:lol: Няма угодия ей!

Тук пише и за франсетата, бях чел че имат вече квота, но не бях на 100% сигурен
Преди време френският парламент одобри закон за паритетно представителство на жените в управителните съвети на големите компании. Според новия закон в ръководните органи на действащите корпорации, както и в търговските, промишлените и обществено-административните структури от 1 януари 2017 г. трябва да има не по-малко от 40% жени.
Найс - а?:lol:

Представям си даже как ще става подбора за попълване на квотите - за начало селекция по номера на чашката на сутиена, количеството ботокс в устните, а след това дефиле във вечерен тоалет и по бе..бански костюм, устен..ъъъ...и писмен изпит...:grin:

Едно е ясно обаче - интересно време предстои!:lol:
Да си педал, явно, няма да е достатъчно и най-упоритите кариеристи, май, ще прибягват до смяна на пола.:lol:

пп Не ми обръщай внимание, по понеделнишки ми е объркано!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Е, то си е ясно.
Винаги и на всичко жертви са жените.
И феминистките така мислят даже. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

нали

пак по темата

може би

Женските хромозоми и приятелството

не знам да пиша ли на авторката, че няма женски хромозоми, всъщност

има само мъжка такава

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:нали

пак по темата

може би

Женските хромозоми и приятелството

не знам да пиша ли на авторката, че няма женски хромозоми, всъщност

има само мъжка такава

Не й пиши, няма смисъл. :lol:

А различните от мъжката какви са всъщност? :roll:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Не й пиши, няма смисъл. :lol:

И аз така реших.

Дотолкова - доколкото при гаметогенезата при Homo Sapiens Sapiens се образуват клетки с хаплоиден хромозомен набор (т.е. единичен или 23 от 46 (т.нар. диплоиден набор) - 2 полови и 44 автозоми, това пак за HSS б.а.) и, от друга страна, наличието само на Х от двете възможни полови хромозоми, а именно Х и У, в яйцеклетките получавани при този процес за разлика от двете възможности при сперматозоидите, а именно Х или У и вземайки предвид, че Х е налична и при двете полови клетки, а У само при едните и по-точно сперматозоидите, приблизително половината от тях, то следва логичния извод, че има само една и то мъжка полова хромозома, а именно У.

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:

И аз така реших.

Дотолкова - доколкото при гаметогенезата при Homo Sapiens Sapiens се образуват клетки с хаплоиден хромозомен набор (т.е. единичен или 23 от 46 (т.нар. диплоиден набор) - 2 полови и 44 автозоми, това пак за HSS б.а.) и, от друга страна, наличието само на Х от двете възможни полови хромозоми, а именно Х и У, в яйцеклетките получавани при този процес за разлика от двете възможности при сперматозоидите, а именно Х или У и вземайки предвид, че Х е налична и при двете полови клетки, а У само при едните и по-точно сперматозоидите, приблизително половината от тях, то следва логичния извод, че има само една и то мъжка полова хромозома, а именно У.

Това утре ще го прочета още няколко пъти и тогава евентуално ще го разбера и ще възроптая. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:

И аз така реших.

Ясно. Преспах и разбрах: всичко е едно.
И друго няма. :lol:
Къде ми е ореолчето? :roll:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Нищо не си разбрала. :blum:

Имаме 46 хромозоми във всяка наша клетка. Освен в половите, които се получават при гаметогенезата. В половите имаме по 23.
От тези 46 хромозоми имаме 2 полови (защото освен другите неща определят и пола), а останалите се наричат автозоми.
Половите хромозоми биват два вида - Х и У.
Всички женски полови клетки т.нар. яйцеклетки имат само и единствено Х-ве.
Но мъжките имат или Х-ове, или У-ци. Ако имаме ХХ при оплождането се ражда момиче. Ако имаме ХУ е момче.
Т.е. мъжете определят пола. Но мъжете притежават Х-ве, а жените не притежават У-ци.
Следователно има само една полова хромозома и тя не е женска, т.е. изключително притежание и атрибут на женските самки от вида Homo Sapiens Sapiens (повтарям го два пъти барем го запомним), а на мъжките самци. У е мъжка хромозома. Женски няма. Има общи.

:blum:

PS
Не знам. Да не си си го разбила заради някоя брадва? :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:Нищо не си разбрала. :blum:

Имаме 46 хромозоми във всяка наша клетка. Освен в половите, които се получават при гаметогенезата. В половите имаме по 23.
От тези 46 хромозоми имаме 2 полови (защото освен другите неща определят и пола), а останалите се наричат автозоми.
Половите хромозоми биват два вида - Х и У.
Всички женски полови клетки т.нар. яйцеклетки имат само и единствено Х-ве.
Но мъжките имат или Х-ове, или У-ци. Ако имаме ХХ при оплождането се ражда момиче. Ако имаме ХУ е момче.
Т.е. мъжете определят пола. Но мъжете притежават Х-ве, а жените не притежават У-ци.
Следователно има само една полова хромозома и тя не е женска, т.е. изключително притежание и атрибут на женските самки от вида Homo Sapiens Sapiens (повтарям го два пъти барем го запомним), а на мъжките самци. У е мъжка хромозома. Женски няма. Има общи.

:blum:

PS
Не знам. Да не си си го разбила заради някоя брадва? :grin:
О, това го знам. Само се опитвам да доразбера вселенския, философския му смисъл тоест.
Значи: мъжкото е мъжко, а женското - общо. Така де, обратното. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:О, това го знам. Само се опитвам да доразбера вселенския, философския му смисъл тоест.
Значи: мъжкото е мъжко, а женското - общо. Така де, обратното. :lol:
О! Значи си го разбрала! Едно! На нула за теб! :blum:
Точно! Обратното! :winkw:
Публикувай отговор