и е дебелSweety написа:хахаха...колко интересно!
Боев е дюстабанлия!
Цяр против комплекси(само за жени)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
И какво си отговори?:-)vyara написа:Попитах дали си ходил в казарма, понеже веднъж си казал, че не си. Ти ми даде "възможност" да си отговоря сама и аз си отговорих.БоЕВ написа:И по-точно?vyara написа:
Така е. Аз понеже не исках да избързвам, попитах.
Ок - Ок, няма значение, аз знам през какво съм минал а също кога и какво да отговарям.
Знам каква е разликата, душата.snowprincess написа:войник в казарма и трудовак са различни неща, БоЕВ не е излъгал и няма нужда да се срамува, а аз да пиша дипломна работа на тази темаpocti_bezobidna написа:не за трудоваците ставаше думаsnowprincess написа:
още нещо да обяснявам?
както и да е.
а като тема за дипломна работа имах предвид нещо съвсем различно.
А именно - желанието на публиката да бъде лъгана, защото това, което чува и харесва или отговаря на предварително изградена стереотипна представа.
Според мен си е много интересна тема и много актуална.
Може и крос-фийлд да стане с политическите послания по изборите.
Боев, би ли отговорил конкретно, без да ни оставяш да си избираме един от три или пет или ем-найсет вариантаsnowprincess написа: в момента те чета и не те разбирам
нека някой мъж да каже дали има разлика между човек извикан да отбива военната си служба в казармата и човек служещ в строителни войски, една и съща казарма ли е
съвсем искрено лично аз приемам, че има ралика и затова той е отговорил така
но нека другите кажат
Моля те, ясно и точно беше ли извикан да си отслужиш там редовната и задължителна военна служба (казарма) или не?
Искам само да или не, защото иначе ще направим темата 20 страници и накрая пак със сноу ще се гледаме умно една друга
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
нека БоЕВ да отговори и дали е имал униформа и с какви пагониМанкурт написа:ама ти пак се бъркаш, дето ти не е работа!Мнемозина написа:Ужас, спрете се бе!:lol::lol:
То е ясно, че се е изгаврил в оная тема.
остави Народния съд да си свърши работата!
тогава вече ще е ясно каква снимка да му искат гол или униформен
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
Уважаема г-жо прокурор,latrevw написа: Боев, би ли отговорил конкретно, без да ни оставяш да си избираме един от три или пет или ем-найсет варианта
Моля те, ясно и точно беше ли извикан да си отслужиш там редовната и задължителна военна служба (казарма) или не?
Искам само да или не, защото иначе ще направим темата 20 страници и накрая пак със сноу ще се гледаме умно една друга
Ще е достатъчно ли клиентът ми, подсъдимият Боев, да кимне с глава, или ще трябва да покаже и военната си книжка, както и Характериатика от комбата, ротния и взодния командири и пълни спомени от войниците, с които е служил?
Благодаря Ви предварително!
Виж подводницата!
не, не е ясноМнемозина написа:Ужас, спрете се бе!:lol::lol:
не беше достатъчно сноу да се съгласи с мен като казах, че се е пошегувал в оная тема, тя трябваше да изчисти името му
пак се вързах, а темата си вървеше весело
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
да не се наложи адвокатът му да се фотографира и изтипоса вместо негоМанкурт написа:holi_day написа: нека БоЕВ да отговори и дали е имал униформа и с какви пагоникак с какви пагони? естествено: "С пагоните на дявола"!!!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
аз нямам проблеми никакви тук да отговарям на всякакви въпроси, самият Боев много пъти е казвал същото, не виждам и в темата да се е засегнал нещо, така че не знам какъв ти е проблемаМанкурт написа:Уважаема г-жо прокурор,latrevw написа: Боев, би ли отговорил конкретно, без да ни оставяш да си избираме един от три или пет или ем-найсет варианта
Ще е достатъчно ли клиентът ми, подсъдимият Боев, да кимне с глава, или ще трябва да покаже и военната си книжка, както и Характериатика от комбата, ротния и взодния командири и пълни спомени от войниците, с които е служил?
освен това го моля просто да ми помогне да се разберем със Сноу, в случая въобще не става дума за това какво е казал или не? проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем
- Глас в пустиня
Да, Лат! Де юре това е положението - имам военна книжка и военно звание, водя се преминал в запаса.latrevw написа:Боев, би ли отговорил конкретно, без да ни оставяш да си избираме един от три или пет или ем-найсет вариантаsnowprincess написа: в момента те чета и не те разбирам
нека някой мъж да каже дали има разлика между човек извикан да отбива военната си служба в казармата и човек служещ в строителни войски, една и съща казарма ли е
съвсем искрено лично аз приемам, че има ралика и затова той е отговорил така
но нека другите кажат
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Знаех си че накрая нещата пак до униформата ще опрат!holi_day написа:нека БоЕВ да отговори и дали е имал униформа и с какви пагониМанкурт написа:ама ти пак се бъркаш, дето ти не е работа!Мнемозина написа:Ужас, спрете се бе!:lol::lol:
остави Народния съд да си свърши работата!
тогава вече ще е ясно каква снимка да му искат гол или униформен:lol::lol:
Малииии, па как ми лепне униформата, за носене на униформа съм роден - чесно.
- Глас в пустиня
Е, как да се съгласи като и тя е права?!:lol:latrevw написа:не, не е ясноМнемозина написа:Ужас, спрете се бе!:lol::lol:
не беше достатъчно сноу да се съгласи с мен като казах, че се е пошегувал в оная тема, тя трябваше да изчисти името му
пак се вързах, а темата си вървеше весело
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Е, точно в тая тема няма как да се разберете Лат - юридически и фактически нещата се разминават.latrevw написа:аз нямам проблеми никакви тук да отговарям на всякакви въпроси, самият Боев много пъти е казвал същото, не виждам и в темата да се е засегнал нещо, така че не знам какъв ти е проблемаМанкурт написа:Уважаема г-жо прокурор,latrevw написа: Боев, би ли отговорил конкретно, без да ни оставяш да си избираме един от три или пет или ем-найсет варианта
освен това го моля просто да ми помогне да се разберем със Сноу, в случая въобще не става дума за това какво е казал или не? проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
ох, няма оправия, отказвам сеБоЕВ написа: Е, как да се съгласи като и тя е права?!:lol:
тогава аз приемам, че не си ходил в казарма, не си се пощегувал или излъгал (кой което му харесва да си избере) в онази тема, и от тук нататък влизаш в редиците на дюстанбанлиите и това е
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Само не ме вкарвай при дебелите че ще се комплексирам.latrevw написа:ох, няма оправия, отказвам сеБоЕВ написа: Е, как да се съгласи като и тя е права?!:lol:
тогава аз приемам, че не си ходил в казарма, не си се пощегувал или излъгал (кой което му харесва да си избере) в онази тема, и от тук нататък влизаш в редиците на дюстанбанлиите и това е
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
мммlatrevw написа:проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем
като какъв по големина определяш проблема
с каква честота се проявява
симптоматика
добри практики за преодоляването му
нужен ли е омбудсман
Ф.Песоа
Ф.Песоа
не те разбирам и спирам по темата.holi_day написа:мммlatrevw написа:проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем
като какъв по големина определяш проблема
с каква честота се проявява
симптоматика
добри практики за преодоляването му
нужен ли е омбудсман
пак ми стана горчиво в устата, имам някакъв проблем със себе си може би
може би ми трябва професионална помощ
как мислиш
щом не ме замери с нищо, добре сиlatrevw написа:не те разбирам и спирам по темата.
пак ми стана горчиво в устата, имам някакъв проблем със себе си може би
може би ми трябва професионална помощ
как мислиш
виждаш, че съм се отдала на лигавщини днес
хубава вечер на теб и всички форумци
ае, Нефертити, още ли шъ ми се цупиш, бре
шъ зема да ти посвещавам теми през ден
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Виж Лат, нещата са сложни! Са, с риск да лъсна отново като лъжец, ще кажа че и "трудовак" не съм бил, защото класическите трудоваците бяха към Строителни войски, а аз "служих" във ВМТ - Войски към Министерството на Транспорта. Тоя род военизирана структура към транспортното мин. никога не е обучавана или предвиждана да води реални бойни действия. Наще функции се изчерпваха до това да строим и поддържаме най-вече ЖП трасета, постепенно в края на 80-те тоя род войска започна да строи пътища и тролейбусни линии, както и трамвайни в Сф. По мое време малки "поделения" от по 40 - 50 войника с един/двама офицери и някой старшина изградиха тролейбусните трасета във ВТ, Русе и Плевен. Всъщност, ние във ВТ нямахме поделение, а бяхме настанени в киносалона на едно изоставено читалище, храната ни се доставяше в баки и ходехме да се къпем в градската баня когато старшината ни дадеше билети де. Та, така погледнато дали съм бил войник...или каторжник - как мислиш? В тая връзка ония служители в ОСО(организация за съдействие на отбраната) дето водеха разни курсове и кръжоци - радисти, парашутисти и др. под. също имаха военни книжки и даже се водиха като служители на МНО, но можеш ли да кажеш, че са били истински военни...!?latrevw написа:глупости, просто така повече ти харесваБоЕВ написа: Е, точно в тая тема няма как да се разберете Лат - юридически и фактически нещата се разминават.
Мммм, чуден отговор. Сега вече може да говорим за тялото ти.БоЕВ написа:Виж Лат, нещата са сложни! Са, с риск да лъсна отново като лъжец, ще кажа че и "трудовак" не съм бил, защото класическите трудоваците бяха към Строителни войски, а аз "служих" във ВМТ - Войски към Министерството на Транспорта. Тоя род военизирана структура към транспортното мин. никога не е обучавана или предвиждана да води реални бойни действия. Наще функции се изчерпваха до това да строим и поддържаме най-вече ЖП трасета, постепенно в края на 80-те тоя род войска започна да строи пътища и тролейбусни линии, както и трамвайни в Сф. По мое време малки "поделения" от по 40 - 50 войника с един/двама офицери и някой старшина изградиха тролейбусните трасета във ВТ, Русе и Плевен. Всъщност, ние във ВТ нямахме поделение, а бяхме настанени в киносалона на едно изоставено читалище, храната ни се доставяше в баки и ходехме да се къпем в градската баня когато старшината ни дадеше билети де. Та, така погледнато дали съм бил войник...или каторжник - как мислиш? В тая връзка ония служители в ОСО(организация за съдействие на отбраната) дето водеха разни курсове и кръжоци - радисти, парашутисти и др. под. също имаха военни книжки и даже се водиха като служители на МНО, но можеш ли да кажеш, че са били истински военни...!?latrevw написа:глупости, просто така повече ти харесваБоЕВ написа: Е, точно в тая тема няма как да се разберете Лат - юридически и фактически нещата се разминават.
Не бе.БоЕВ написа:Може пък да не е достатъчно ясно! Мисля си дали да не звънна на личния си лекар за да ми издаде удостоверение че не съм дюстабанлия, само не знам какво да кажа защо съм го казал.Мнемозина написа:Ужас, спрете се бе!:lol::lol:
Абе просто се съблечи и всичко ще се нареди.
Panta rhei...
- windcolours