Въпроса на въпросищата, направо
БоЕВ, няколко пъти е писал, че е бил трудовак, ама вие- НЕ, в някаква тема писал еди кво си....
Уникални сте! УУУ НННИИИИ ККККААААЛНИ!

много бързо се предаде бре...Ън написа:Аз съм дебел и грозен. Едно време бях много хубав, ама не и сега.windcolours написа:Ти трай! Да не поискат и теб да съблекат...
Ън написа:Аааааааааааа, ха-хааааааааааа..... Вие сте уникални, бе!Бил ли е БоЕВ в казармата или не?! Е, туй е въпроса!!!:rotfl24:
БоЕВ, няколко пъти е писал, че е бил трудовак, ама вие- НЕ, в някаква тема писал еди кво си....
Аз изобщо не знам какво правя в тази тема. Нямате ли нещо за хубави?windcolours написа:И Боев така каза за себе си. Грийн сигурно много се радва,че си правите самоотвод.Ън написа:Аз съм дебел и грозен. Едно време бях много хубав, ама не и сега.windcolours написа:Ти трай! Да не поискат и теб да съблекат...
напротивМнемозина написа:Абе просто се съблечи и всичко ще се нареди.
не е проблем в това, че мислим различно, проблем е, че търсиш твоята истина в другите, не разбираш и не приемаш, че зад думите има емоция различна от твоята, която прави истината различнаlatrevw написа:проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем

алоу, психотралалалистиката не ти се отразява добреholi_day написа:мммlatrevw написа:проблемът ми е, че със сноу никога не можем да се разберем
като какъв по големина определяш проблема
с каква честота се проявява
симптоматика
добри практики за преодоляването му
нужен ли е омбудсман

Е кво има да ти се разбира на тебе. Ти си висока, с дълга суперсветлоруса коса, почти бяла. Носиш рокли до земята с висока яка и дълги ръкави. Много бижута предимно от ахат. Разбираш се с животните и имаш котка и куче, но любимеца ти е кон. Чистак бял казва се Лъч. Живееш близо до Еяфятлокутл, чат пат няма интернет и непрекъснато се разправяш с лапландска ISP фирма.snowprincess написа:алоу, психотралалалистиката не ти се отразява добре
ако искаш да си медиатор между двете ни, трябва да усетиш, че за лат е действителен проблем това, че не ме разбира, а не да се шегуваш, защото така увеличаваш напрежението и, ставаме две, които не разбира
ти пъsnowprincess написа:алоу, психотралалалистиката не ти се отразява добре
ако искаш да си медиатор между двете ни, трябва да усетиш, че за лат е действителен проблем това, че не ме разбира, а не да се шегуваш, защото така увеличаваш напрежението и, ставаме две, които не разбира
Можем, ама ще трябва да говорим в минало свършено време.vyara написа: Мммм, чуден отговор. Сега вече може да говорим за тялото ти.:blum:
Това е пулужениету!:-)...
Тези войски имат уникална социална функция. Всяка година тук отбиват воинския си дълг младежи, които в по-голямата си част са от турски и ромски произход. Само за набор 1982 г. - втора и трета смяна, които бяха приети в началото на 2001 г., 13% са напълно неграмотни, а 48,5% нямат завършено основно образование. Едва 5% от младежите имат средно. Висшистите сред тях са изключение. Около 6,3% са криминално проявени, осъждани и лежали в затвора, а 8% са следствени и с условни присъди. Около 15,6% от постъпилите са деца на разведени родители, всеки шести е сирак. Голям е процентът на новобранците със здравословни проблеми. Значителна част от младежите идват в казармата без трудови навици. За повечето от тях не съществуват морални задръжки. Те не признават авторитети. Пристигат и момчета, които никога преди не са преглеждани от лекар и не са спали върху чаршафи. На други за първи път им се случва да се хранят по три пъти на ден. Този неблагоприятен контингент български младежи може да упражни конституционното си право и да отбие военния си дълг единствено във войските на Министерството на транспорта.
старите навици с чатаsnowprincess написа:нищо не разбрах, къв китаец, отивам да видя, ама няма да ти отговарям там, досега нищо не съм писала или пускала, само чета, разглеждам и чатя
Ти трай са, да не зема кат джапонките да снимам по малко - пръстче, ръчунка, краченце. Четох някъде, че да снимаш части от тялото си и да ги качваш в интернет за да бъдат обсъдени - хубави ли са или не - било на мода.windcolours написа:Мнемозина написа: Не бе.
Абе просто се съблечи и всичко ще се нареди.![]()
да! ДА! ДА!
Ън написа:Аааааааааааа, ха-хааааааааааа..... Вие сте уникални, бе!Бил ли е БоЕВ в казармата или не?! Е, туй е въпроса!!!:rotfl24:
Учтив съм просто! Сам реших да се разголя. Душевно. Хората питат, а аз отговарям. Имам какво да кажа, бил съм на места където повечето от нашия клуб не са и предполагали че съществуват, ако им е интересно защо да не споделя.Sweety написа: на Боев, както и на всеки дръг човек, му харесва да говорят за него...нали бе Боев?![]()
...
Облечен съм, бе, Холи!:lol:holi_day написа:напротивМнемозина написа:Абе просто се съблечи и всичко ще се нареди.
облечи се и не говори как изглеждаш гол, БоЕВ
и всичко ще си дойде на мястото, т.е. темата няма как да се върти около това
ноооо може и да продължиш - тоя вид виртуален ексхибиционизъм и драснипалниклечица на женското въображение, ку пъ толку ти доставя... удоволствие/оргазъм
така биваБоЕВ написа:Нямам вина за това което хората извършват в съзнанието си.
От сега нататък ще твърдя, че още от малък съм дебел, късоглед, космат и дюстабанлия, за да не предизвиквам сътресения.
много са хубави розите, благодаря ти, холи:bigsmile:holi_day написа:старите навици с чатаsnowprincess написа:нищо не разбрах, къв китаец, отивам да видя, ама няма да ти отговарям там, досега нищо не съм писала или пускала, само чета, разглеждам и чатя
нали имаш в приятелите 3о 4о - името ми се види китайско, пъ това други го забелязаха
виж на стената му

аааааааааааа гледала съм синьо лятоsnowprincess написа:поздрави дарки от мен
ахаааа бяло, бяло, бяло и много ахат (Произход на името: Ахатът получава името си от гръцки и означава щастлив. Мистични сили: Пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Green Light написа:Е кво има да ти се разбира на тебе. Ти си висока, с дълга суперсветлоруса коса, почти бяла. Носиш рокли до земята с висока яка и дълги ръкави. Много бижута предимно от ахат. Разбираш се с животните и имаш котка и куче, но любимеца ти е кон. Чистак бял казва се Лъч. Живееш близо до Еяфятлокутл, чат пат няма интернет и непрекъснато се разправяш с лапландска ISP фирма.snowprincess написа:алоу, психотралалалистиката не ти се отразява добре

ами аз колко съм позиралаааааа... само дето никой не се сети да ме щракне
Много някак...завъртяно взе да се изразяваш и спрях да те разбирам.vyara написа:Всъщност това е само въпрос на наименования. Защо след като знаем определени обстоятелства, да се занимаваме с техните наименования. Много хора от това живеят всъщност, но на нас за какво ни е.БоЕВ написа: А дали съм бил в казарма...оставям вие да кажете.:winkw:
Хвалиш ли се или се оплакваш...май се оплакваш според мен, де.bead_ написа:ами аз колко съм позиралаааааа... само дето никой не се сети да ме щракне
и сега квоbead_ написа:ами аз колко съм позиралаааааа... само дето никой не се сети да ме щракне