pocti_bezobidna написа:Ън написа: Ние сме затворен клуб и все по- такъв ставаме. Новодошлите не са добре приети и не се чувстват уютно тук.
Това ти как го приемаш - като положително или като отрицателно камчество?
И не само ти де, другите също.
От лУбопитство питам, да се застраховам веднага

Като любопитно качество го въприемам аз. Ама само според себе си и моите си мисли.
И до ден днешен се чудя и се радвам на(спомена за) анонимната форумна комуникация, такава каквато я усетих в дира. Спокойно и честно споделяне на неща за които сме мислили дълго. Анонимно и заради това смело. Но пък учуден бях защото анонимно и смело не означаваше пошло. Някак видях ценното повсеместно във всички. Ето какви били "хората" викам си.
Тук анонимността се загуби. Вече го няма морето от неочаквани гледни точки. Аз пероидично изкарвам електричество от косата на Магът с някое предложение тук да пишат анинимни, но уви, вече разбрах че няма начин. Промени се интернет. Както и да е.
И много любопитно - аз пак съм привлечен и пак от тва че се вижда ценното, това за което мислим и премисляме и пак рядко си измисляме, пак така си говорим както го мислим. Различно е, защото сме вече познати. Но честно е да кажа, че пошлото(както аз го разбирам) пак липсва.
Та така- любопитно качество е тая затвореност. Нежелана от мене, но пък навремето анонимността също беше нежелана- мислех че ще чета само псувни... или размери, пък на.