Mobilen :)

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ън написа:
Амаранта написа:
Ън написа: Упс...
Поименно, моля
Глупак 1........
Глупак 2........
Глупак 3........
ооо, това е един филм (поредица) на Доньо Донев, не са някакви конкретни хора...:grin::winkw:vbox7.com/play:d9bfdaf1&al=1&vid=7214
Оооо, така ли?! Много е хитро да не се назовават конкретни имена, нали? Браво, каква си ми умница само....
Уффф бе, досадно и повтарящо се до втръсване - Амаранта, Безобидна, Латрево...
Аман!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Уффф бе, досадно и повтарящо се до втръсване - Амаранта, Безобидна, Латрево...
Аман!
Също като Боев, Айвън, Ън....

а и всеки е свободен да бъде на място, където не му е досадно :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа: Уффф бе, досадно и повтарящо се до втръсване - Амаранта, Безобидна, Латрево...
Аман!
Също като Боев, Айвън, Ън....

а и всеки е свободен да бъде на място, където не му е досадно :-)
:grin:

Права си!
Па после цинкяте, като взема да си го права интересно.:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Додю Додев написа:
Мнемозина написа: Тръгнах да гледам напоследък регистрираните и установих, че още един се е вписал много успешно - блонди. :blum:
де бой, де! :twak: :mad:
Що, не се ли е вписал? :roll:
:blum:

Ааа, Ън ме е подсетил - извинявай, пропуснала съм те. И докато съм те пропуснала, ей на, пак дошло време да се приобщаваш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
pocti_bezobidna написа:
Ън написа: Ние сме затворен клуб и все по- такъв ставаме. Новодошлите не са добре приети и не се чувстват уютно тук.
Това ти как го приемаш - като положително или като отрицателно камчество?
И не само ти де, другите също.
От лУбопитство питам, да се застраховам веднага :-)
Като отрицателно. Ама аз не обвинявам никого, просто констатирам. Никой персонално не е виновен и всички накуп сме заедно виновни, включително и аз...
За мен пък не е отрицателно.
Но че сме виновни всички, е факт. Обаче то и това си иска енергия, дето я нямам в момента. :?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

блонди написа:Изображение
Изображение

Що толкова обичам да ви ядосвам вас двамата със... така де, още не съм му запомнила последния ник - не мога да разбера. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
блонди написа:Изображение
Изображение

Що толкова обичам да ви ядосвам вас двамата със... така де, още не съм му запомнила последния ник - не мога да разбера. :lol:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
А аз днес му купих подарък на Мъжжж..., така де- на блонди. Ама няма да му кажа какъв е докато не си го получи :cool:

А на другия- трябва да му направим каталог на никовете, че вече не си ги помни и той сигурно :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Мнемозина написа: Що толкова обичам да ви ядосвам вас двамата със... така де, още не съм му запомнила последния ник - не мога да разбера. :lol:
:shocked: ти, пък, де се буташ? кога си ме ядосвала? :shocked::shocked:

:kiss:
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
А аз днес му купих подарък на Мъжжж..., така де- на блонди. Ама няма да му кажа какъв е докато не си го получи :cool:

А на другия- трябва да му направим каталог на никовете, че вече не си ги помни и той сигурно :cool:
Майсторлъкът е да успееш да не му кажеш и след като си го получи.

Да. Отделна справочна тема в "инфо"-то ни трябва направо... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
тъй ами, викаш, какво са няколко тупаника между приятели.:winkw:

апропо...никога не е същото - дали гледаш как "ядат" някого, или "ядат" теб (личен опит:shy:)
Да.
Да добавим и опцията "да ядеш някого", ей така, за прегледност и пълнота на емоциите. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Додю Додев написа:
Мнемозина написа: Що толкова обичам да ви ядосвам вас двамата със... така де, още не съм му запомнила последния ник - не мога да разбера. :lol:
:shocked: ти, пък, де се буташ? кога си ме ядосвала? :shocked::shocked:

Е, поне опитвам. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Ън написа: А на другия- трябва да му направим каталог на никовете, че вече не си ги помни и той сигурно :cool:
ти... сега... нещо амбицираш ли ме,... що ли?...
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:
Амаранта написа:
тъй ами, викаш, какво са няколко тупаника между приятели.:winkw:

апропо...никога не е същото - дали гледаш как "ядат" някого, или "ядат" теб (личен опит:shy:)
Да.
Да добавим и опцията "да ядеш някого", ей така, за прегледност и пълнота на емоциите. :lol:
Мииии....учим се от най-добрите.:shy:
Аватар
Света вода ненапита

Амаранта написа: Мииии....учим се от най-добрите.:shy:
недей да скромничиш, де...
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Додю Додев написа:
Кой ще хвърля първи камъка на невинността сега? :lol:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнемозина написа:
Додю Додев написа:
Кой ще хвърля първи камъка на невинността сега? :lol:
гледай сега... откакто Голямата майсторица (нема я споменавам от суеверие) й треснАха бан-а, тук наистина са останали само нейните ученички...

п.п. то какво? нещо ми намекваш, че и аз съм от "майторите-ученици-на-Голямата-майсторица" ли? :shocked:
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Додю Додев написа:

гледай сега... откакто Голямата майсторица (нема я споменавам от суеверие) й треснАха бан-а, тук наистина са останали само нейните ученички...

п.п. то какво? нещо ми намекваш, че и аз съм от "майторите-ученици-на-Голямата-майсторица" ли? :shocked:
Ох. Не ми слагай думи в клавиатурата, дето не са там. Че ако взема да те опровергавам, много забавно ще стане.

Намеквам само, едва ли някой от нас е докрай невинен в това отношение. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Ън написа: Ние сме затворен клуб и все по- такъв ставаме. Новодошлите не са добре приети и не се чувстват уютно тук.
Като любопитно качество го въприемам аз. Ама само според себе си и моите си мисли.
И до ден днешен се чудя и се радвам на(спомена за) анонимната форумна комуникация, такава каквато я усетих в дира. Спокойно и честно споделяне на неща за които сме мислили дълго. Анонимно и заради това смело. Но пък учуден бях защото анонимно и смело не означаваше пошло. Някак видях ценното повсеместно във всички. Ето какви били "хората" викам си.
Тук анонимността се загуби. Вече го няма морето от неочаквани гледни точки. Аз пероидично изкарвам електричество от косата на Магът с някое предложение тук да пишат анинимни, но уви, вече разбрах че няма начин. Промени се интернет. Както и да е.
И много любопитно - аз пак съм привлечен и пак от тва че се вижда ценното, това за което мислим и премисляме и пак рядко си измисляме, пак така си говорим както го мислим. Различно е, защото сме вече познати. Но честно е да кажа, че пошлото(както аз го разбирам) пак липсва.
Та така- любопитно качество е тая затвореност. Нежелана от мене, но пък навремето анонимността също беше нежелана- мислех че ще чета само псувни... или размери, пък на.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

shshtt написа:Ние сме приятелски кръг, т.е. затворено общество.
Може да се впише само някой, който действително харесва компанията и има нужда от точно такъв тип общуване и атмосфера.
Например приятелката ми Radish се стресна от тази наша близост и не пожела да остане.
Мисля си че няма как да изгоним или поканим някого тук.
Ако му е харесвало той е щял с месеци да чете и да ни познава и без проблем да пропише и да се впише, защото ще ни знае номерата и ще го приема за шега, нормално.
А повечето хора са случайно попаднали и спонтанно решили да се регистрират. От какъв зор? Или золем докарани.
Нищо не ги свързва с това място и нас. Няма начин да се задържат.

Смятам, че форума си е супер, един от малкото оазиси в нета.
Само в тесен кръг е възможна интимност.
:good:
Ако му е харесвало той е щял с месеци да чете и да ни познава и без проблем да пропише и да се впише - така направих едно време в 40-50 в дира, четох три месеца преди да пропиша
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Като любопитно качество го въприемам аз. Ама само според себе си и моите си мисли.
И до ден днешен се чудя и се радвам на(спомена за) анонимната форумна комуникация, такава каквато я усетих в дира. Спокойно и честно споделяне на неща за които сме мислили дълго. Анонимно и заради това смело. Но пък учуден бях защото анонимно и смело не означаваше пошло. Някак видях ценното повсеместно във всички. Ето какви били "хората" викам си.
Тук анонимността се загуби. Вече го няма морето от неочаквани гледни точки. Аз пероидично изкарвам електричество от косата на Магът с някое предложение тук да пишат анинимни, но уви, вече разбрах че няма начин. Промени се интернет. Както и да е.
И много любопитно - аз пак съм привлечен и пак от тва че се вижда ценното, това за което мислим и премисляме и пак рядко си измисляме, пак така си говорим както го мислим. Различно е, защото сме вече познати. Но честно е да кажа, че пошлото(както аз го разбирам) пак липсва.
Та така- любопитно качество е тая затвореност. Нежелана от мене, но пък навремето анонимността също беше нежелана- мислех че ще чета само псувни... или размери, пък на.
Закономерност, Грийни. Нещо като модел на обществото. Биологоичните и първични пориви, озаптени от обществения ред, който е нож с две остриета - от една страна запазва правата на добрите и гони лошите, а от друга не може да различи доброто първично от лошото първично, т.е. онова което би донесло напредък и онова, което би донесло разруха. Сложна работа са тези процеси. :bigsmile:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа: Закономерност, Грийни. Нещо като модел на обществото. Биологоичните и първични пориви, озаптени от обществения ред, който е нож с две остриета - от една страна запазва правата на добрите и гони лошите, а от друга не може да различи доброто първично от лошото първично, т.е. онова което би донесло напредък и онова, което би донесло разруха. Сложна работа са тези процеси. :bigsmile:
Да. Калъп. По едно време си мислех че в интернет калъпа ще падне и няма да има кой да премери лошото от доброто първично, и че интересно би било. Обаче не би.

П.П. Впрочем много бързам да се произнасям. Какво ще стане с интернет и с калъпите тепърва има да гледаме
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
трябва да престанем с това положително/отрицателно
хората са различни като темперамент и характер - едни лесно установяват контакт с нови хора, лесно свикват с нови изисквания и с нова обстановка, други трудно се приспособяват към непознато място и нови хора, трети са невъздържани и избухливи, четвърти са неуверени в себе си, стеснителни и незначителна трудност може да го накара да се откажат
не ние, а той направи избора си да влезе, да се регистрира и после да се уплаши и да си тръгне
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа:
pocti_bezobidna написа:
трябва да престанем с това положително/отрицателно
хората са различни като темперамент и характер - едни лесно установяват контакт с нови хора, лесно свикват с нови изисквания и с нова обстановка, други трудно се приспособяват към непознато място и нови хора, трети са невъздържани и избухливи, четвърти са неуверени в себе си, стеснителни и незначителна трудност може да го накара да се откажат
не ние, а той направи избора си да влезе, да се регистрира и после да се уплаши и да си тръгне
А защо да се е уплашил? Може просто да е решил, че мястото не струва :grin:
И какви хора, извинявай - това е витруално общуване, разликата е от небето до земята.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

snowprincess написа:не ние, а той направи избора си да влезе, да се регистрира и после да се уплаши и да си тръгне
ногу полезно оневиняващо изречение
станало е мода тука
еди кой си избира как да се чувства
еди кой си избира ко да прави
и това няма нищо общо с обстановката/ситуацията или там каквото
пъ аз най-кретенски си нося вината за няколко настъпани човека/ника/неВидения :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа: пъ аз най-кретенски си нося вината
що? нямаш мезе за тия вина ли?
Виж подводницата!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:А защо да се е уплашил? Може просто да е решил, че мястото не струва :grin:
И какви хора, извинявай - това е витруално общуване, разликата е от небето до земята.
всичко може, може да се е уплашил, да се е ядосал, да е решил, че мястото не струва, не знам какво е почувствал, ти знаеш ли, само отчитам факта, че спря да пише и това е негово решение
каква е разликата между виртуалното и реалното общуване, за мен няма друга, освен дето липсва визуалната представа, ама тя може повече да те подведе, защото по принцип на красивите хора се приписват повече положителни качества, т.е. първо приемаш някого с очите си, а после с душата си
Изображение
Аватар
Света вода ненапита

snowprincess написа: всичко може, може да се е уплашил, да се е ядосал, да е решил, че мястото не струва, не знам какво е почувствал, ти знаеш ли, само отчитам факта, че спря да пише и това е негово решение
еййй, ама верно сме блато... само някой да дойде и да хвърли камък и после се разплискват едни лайна, едно чудо... :mad:

що ли имам чувството, че тоз просто дойде да фърли камък... и да провери кое как е...
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа:
pocti_bezobidna написа:А защо да се е уплашил? Може просто да е решил, че мястото не струва :grin:
всичко може, може да се е уплашил, да се е ядосал, да е решил, че мястото не струва, не знам какво е почувствал, ти знаеш ли, само отчитам факта, че спря да пише и това е негово решение
каква е разликата между виртуалното и реалното общуване, за мен няма друга, освен дето липсва визуалната представа, ама тя може повече да те подведе, защото по принцип на красивите хора се приписват повече положителни качества, т.е. първо приемаш някого с очите си, а после с душата си
Ох, добре, съгласих се, както кажеш.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

holi_day написа:
snowprincess написа:не ние, а той направи избора си да влезе, да се регистрира и после да се уплаши и да си тръгне
ногу полезно оневиняващо изречение
станало е мода тука
еди кой си избира как да се чувства
еди кой си избира ко да прави
и това няма нищо общо с обстановката/ситуацията или там каквото
пъ аз най-кретенски си нося вината за няколко настъпани човека/ника/неВидения :lol:
ако човек иска да бъде с теб, трябва да приеме, че понякога ще ходиш по мазолите му, ако не може или не иска да приеме, ще те прати на майната си и няма да ти обръща внимание :lol:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа: ако човек иска да бъде с теб, трябва да приеме, че понякога ще ходиш по мазолите му, ако не може или не иска да приеме, ще те прати на майната си и няма да ти обръща внимание :lol:
Откъде накъде? И що за логика?
За виртуала както и да е - просто цъкаш хикса горе дясно.
Ама в реала - аз искам да съм с теб, затова ти можеш да ми ходиш по мазолите колкото си искаш.
Хайде де! Ако искаш да си с някой не му ходиш по мазолите,
ако го настъпиш случайно или в изблик някакъв се извиняваш.
Другото не е никаква комуникация.

Е, от позицията на настъпващия вероятно нещата изглеждат мнооого по-различно. :grin:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
snowprincess написа: ако човек иска да бъде с теб, трябва да приеме, че понякога ще ходиш по мазолите му, ако не може или не иска да приеме, ще те прати на майната си и няма да ти обръща внимание :lol:
Откъде накъде? И що за логика?
За виртуала както и да е - просто цъкаш хикса горе дясно.
Ама в реала - аз искам да съм с теб, затова ти можеш да ми ходиш по мазолите колкото си искаш.
Хайде де! Ако искаш да си с някой не му ходиш по мазолите,
ако го настъпиш случайно или в изблик някакъв се извиняваш.
Другото не е никаква комуникация.

Е, от позицията на настъпващия вероятно нещата изглеждат мнооого по-различно. :grin:
ами, според мен, двете влагаме различно нещо в ходене по мазолите, но акцента е на това - приемаш ли - с него си и не се оплакваш, защото той няма да се промени, не го приемаш - не си с него
дето казват в секса и града - боклука за едни е съкровище за други :lol:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа: ами, според мен, двете влагаме различно нещо в ходене по мазолите, но акцента е на това - приемаш ли - с него си и не се оплакваш, защото той няма да се промени, не го приемаш - не си с него
Е, сериалите едва ли са най-добрия съветник в отношенията, но както и да е.
Не, не приемам мълчаливото съгласие с настъпването по мазолите.

Когато имам проблем в отношенията си с някой, го решавам с говорене.
Ако той смята, че е чак толкова ценен, та да го търпя до безкрайност, много греши.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

snowprincess написа:ако човек иска да бъде с теб, трябва да приеме, че понякога ще ходиш по мазолите му, ако не може или не иска да приеме, ще те прати на майната си и няма да ти обръща внимание :lol:
:lol::cool:

а собствените мазоли не убиват ли от самосебе си
Ф.Песоа

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
snowprincess написа: ами, според мен, двете влагаме различно нещо в ходене по мазолите, но акцента е на това - приемаш ли - с него си и не се оплакваш, защото той няма да се промени, не го приемаш - не си с него
Е, сериалите едва ли са най-добрия съветник в отношенията, но както и да е.
Не, не приемам мълчаливото съгласие с настъпването по мазолите.

Когато имам проблем в отношенията си с някой, го решавам с говорене.
Ако той смята, че е чак толкова ценен, та да го търпя до безкрайност, много греши.
правилно, ако не можеш да "търпиш" - не търпиш, но нали разбираш, че нас също някой ни "търпи"
ти колко неща в себе си си готова да промениш заради другия - да говориш или да се смееш по-силно или по-тихо, да започнеш да излизаш или да си стоиш вкъщи повече, да се срещаш с повече хора или да си стоиш повече сама, да пестиш повече или да харчиш повече, да се вглеждаш в дребните неща или да не ги виждаш... все неща ако си едното ще ти е трудно да бъдеш другото и ако не разбереш, че другия е такъв, какъвто е (какво мисли, как говори, как постъпва, на какви неща се смее, на какви неща се ядосва, какво приема и не приема), а не го прави, за да ни ядоса - от това винаги ще произлиза проблем в отношенията
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

holi_day написа:
snowprincess написа:ако човек иска да бъде с теб, трябва да приеме, че понякога ще ходиш по мазолите му, ако не може или не иска да приеме, ще те прати на майната си и няма да ти обръща внимание :lol:

с тях свикваме, нагаждаме походката си така че да не ги усещаме :blum::lol:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа: И какви хора, извинявай - това е витруално общуване, разликата е от небето до земята.

Оооо, дълбоко грешиш. От трийсетина души тук, три четвърти ги познавам лично, много от тях са ми приятели и сме се срещали многократно. Даже с някой се виждаме по- често отколкото с другите ми приятели- извън форума. Така че тук е мястото където се срещам с реалните си приятели и си говоря с тях. :grin:

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ън написа:От трийсетина души тук,
аааааааа това не са официални данни!
преброител не видях да мина тъдява :lol:
Ф.Песоа

Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:
holi_day написа:

с тях свикваме, нагаждаме походката си така че да не ги усещаме :blum::lol:
ние пък казваме, че мазолите стават на шийка и всяка чувствителност на това място изчезва.
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:
pocti_bezobidna написа: И какви хора, извинявай - това е витруално общуване, разликата е от небето до земята.

Оооо, дълбоко грешиш. От трийсетина души тук, три четвърти ги познавам лично, много от тях са ми приятели и сме се срещали многократно. Даже с някой се виждаме по- често отколкото с другите ми приятели- извън форума. Така че тук е мястото където се срещам с реалните си приятели и си говоря с тях. :grin:
Трийсетина?!
Брей, четнири и половина и вече виждаш двойно!
Тия виртуални наздравици и в реала хващат значи :)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Трийсетина?!
Брей, четнири и половина и вече виждаш двойно!
Тия виртуални наздравици и в реала хващат значи :)
Ето от списъка с първите 50 по брой мнения тук

1 Мнемозина
2 Remmivs
3 БоЕВ

5 vyara
6 frisky lioness
7 ELBI
8 сър Айвънхоу
9 Quid
10 Ън

12 Green Light

14 pocti_bezobidna
15 Semiramis

17 bead_

20 holi_day
21 Gaspode
22 latrevw
23 Kent
24 snowprincess
25 Амаранта

27 Stranniche

30 jazz

32 windcolours
33 maggot

35 Piqndurnik

37 АВе
38 блонди
39 Sweety

41 Житената Питка

47 shshtt
48 Баба Яга
49 majemela4ka

31 са активни към момента...
Какво викаш, че съм пил?.. :winkw:

Изображение
Публикувай отговор