Йон, тебе те знаем всички, бе! Кво се правиш на гостенин?!Йон написа:Пиша, само да за да видя, колко постинга имам.
Edit:
Имам някакви, не съм...т'ва фенското, дето го беше написал.
Изтривайте ги тия без постингите, хак да им е. Нека се мъчат с нови регистрации, когато се решат да пишат или да не пишат:lol:
Искам на воайорите с нула постинга
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Искам на воайорите с нула постинга
Ми, да си направят!bead_ написа:разчиташ, че ще са достатъчно мързеливи и няма да си направят нови ли?Ън написа:да им се трият регистрациите след един месец!:twisted::twisted::twisted:

Виж, сега- аз искам като се събличам, поне да дръпна завеските на прозореца, а вие ми казвате- не се събличай... или - ми няма смисъл да дърпаш завесите, така или иначе ще те видят, че си гол. Е ся разбирате ли?!jazz написа:трябва да не пишеш
за да нараниш воайорите
не ли

A ти разбираш ли, че нет-а е общо пространство, а не твоя дом. Не се събличаш на улицата, нали? или ако го правиш, то е съвсем съзнателно и знаеш, че ще те видят.Ън написа:Виж, сега- аз искам като се събличам, поне да дръпна завеските на прозореца, а вие ми казвате- не се събличай... или - ми няма смисъл да дърпаш завесите, така или иначе ще те видят, че си гол. Е ся разбирате ли?!jazz написа:трябва да не пишеш
за да нараниш воайорите
не ли
Честно казано и аз не разбирам какво те притеснява? Кой си мислиш, че те чете или че влиза да ти види профила или не знам какво
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
по-лесно е да поискаме тъмна стаичка, дето да можем да се събличамеЪн написа:Виж, сега- аз искам като се събличам, поне да дръпна завеските на прозореца, а вие ми казвате- не се събличай... или - ми няма смисъл да дърпаш завесите, така или иначе ще те видят, че си гол. Е ся разбирате ли?!jazz написа:трябва да не пишеш
за да нараниш воайорите
не ли
ама пак не е за препоръчване, щото не се знае знае ли се

Ако има такава тъмна стаичка, подозирам, че в светлата много малко ще се пиши...хич даже....snowprincess написа:по-лесно е да поискаме тъмна стаичка, дето да можем да се събличамеЪн написа:Виж, сега- аз искам като се събличам, поне да дръпна завеските на прозореца, а вие ми казвате- не се събличай... или - ми няма смисъл да дърпаш завесите, така или иначе ще те видят, че си гол. Е ся разбирате ли?!jazz написа:трябва да не пишеш
за да нараниш воайорите
не ли
ама пак не е за препоръчване, щото не се знае знае ли се

хахахаха, ти ме уби, ох, извинявай, разсмях се на глас.Ън написа:Анджелина Джоли. Веднъж видя една моя снимка в нета и от тогава ме преследва навсякъде!:mad:latrevw написа:Кой си мислиш, че те чете или че влиза да ти види профила или не знам какво
На вас пък къф ви е проблема да ги шитнем зяпачите?!
Уишеса щото много си мечтае Джолито да го преследва навсякъде :)))))
коя тази бе? не знаех, че има такава. ама тя сигурно е луда, бе, като е решила ще те следва навсякъде, може и пред кабинета ти да стои
не ми харесва шитването, не знам...
тук ли прочетох, че проверяваш кой си в клуба - много ме изненада с това. да си някой означава, че трябва да се съгласим с всичко, което предложиш ли?
аз никога не влизам в подфорумите Инфо и Предложения и чак сега видях, че си предлагал ново лого. Защото не го показа тук? Я го дай всички да го видят и да гласуваме пак. На мен ми харесва
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Новото лого беше гласувано и одобрено, ама си остана в прахоляка. Тва е.latrevw написа:
аз никога не влизам в подфорумите Инфо и Предложения и чак сега видях, че си предлагал ново лого. Защото не го показа тук? Я го дай всички да го видят и да гласуваме пак. На мен ми харесва
Другото няма да го коментирам, щото оспорваш словото божие! Кой съм била аз и кво значение имало...

Ай стига де? Много ги обичам такива закривяванияЪн написа:
Новото лого беше гласувано и одобрено, ама си остана в прахоляка. Тва е.
Другото няма да го коментирам, щото оспорваш словото божие! Кой съм била аз и кво значение имало...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Кво лого, кво става, кви пет лева, бе риш изобщо?maggot написа:Ай стига де? Много ги обичам такива закривяванияЪн написа:
Другото няма да го коментирам, щото оспорваш словото божие! Кой съм била аз и кво значение имало...Аз като исках някой да ми прати по-голям формат на картинката за да я сложа като лого някой прати ли? НЕ. Ама знаете да мрънкате. Аааааааа. Много се ядосвам като почне някой да плямпа на ангро.
Куиде, тия неща платени ли са, бе?
Тя, картинката, не я ли композираше Холи?maggot написа:Ай стига де? Много ги обичам такива закривяванияЪн написа:
Другото няма да го коментирам, щото оспорваш словото божие! Кой съм била аз и кво значение имало...Аз като исках някой да ми прати по-голям формат на картинката за да я сложа като лого някой прати ли? НЕ. Ама знаете да мрънкате. Аааааааа. Много се ядосвам като почне някой да плямпа на ангро.
Мен не ме бива с фотошопа...

аз пъ съм по идеите, а друг да свърши работатаЪн написа:Тя, картинката, не я ли композираше Холи?
Мен не ме бива с фотошопа...
Тере при време щеше да я направи...
мъ като не стана, не стана...
времето нали не тр.да се разпилява
в моята и в твоята глава много ясен, макар и напълно различен, образ има за това какво е логото
и като си гу представяме ясно, кво ни пука, че другите гледат и виждат тая картинка
ама, ха
да си представят и те
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Сега ще ти обясня по подходящ начин.Sweety написа:![]()
няма такова нещо Мнемо
..аз така ли иначе не му вярвам и съм много добра в нагнетяването и понагнетяването и ако трябва сама ще си го нагнетявам напрежението![]()
не не!...не може да няма поне някакъв женски оттенък в цялата история
хич не ми се чувстава задоволено любопитството
Така е, права си, жена е в основата.
Клио се казва.
Panta rhei...
Виж сега- това е и показване на отношение, че зяпачите не са желани...Fairy of the Flowers написа:Че ако си гост не може ли да зяпаш?Ън написа:Анджелина Джоли. Веднъж видя една моя снимка в нета и от тогава ме преследва навсякъде!:mad:latrevw написа:Кой си мислиш, че те чете или че влиза да ти види профила или не знам какво
На вас пък къф ви е проблема да ги шитнем зяпачите?!

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Абе, а аз моа ли така да шитна съседите дето само зяпат как кОпам градинката и шушкат отстрани, пък като минат снеговете се оказва че са си изсипали пепелниците на двора? м?
Как да им турна едно БАН, някой да има идеи? (Освен зазиждане на прозорците, че трябва много разправии с общината преди това, а ме мързи)
Как да им турна едно БАН, някой да има идеи? (Освен зазиждане на прозорците, че трябва много разправии с общината преди това, а ме мързи)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Кво, кво?!Мнемозина написа:Сега ще ти обясня по подходящ начин.Sweety написа:![]()
няма такова нещо Мнемо
..аз така ли иначе не му вярвам и съм много добра в нагнетяването и понагнетяването и ако трябва сама ще си го нагнетявам напрежението![]()
не не!...не може да няма поне някакъв женски оттенък в цялата история
хич не ми се чувстава задоволено любопитството
Така е, права си, жена е в основата.
Клио се казва.
Коя е тази бе?!
Блажени са бедните духом
- Green Light
Ся, аз кво участие имам в тва? Нали не ставаше въпрос за мене?Remmivs написа:да, ама не е на ъ-ъ художницитеЪн написа:Е, как, бе? Ми щото е на историята, затва...
или ти рисуваш голите жени по памет м?
Ния знае ли....

Чакай бе, чакай да се нагнети още малко напрежение.Ън написа:Е, как, бе? Ми щото е на историята, затва...Remmivs написа:Муза е Клио. Ма що па точно тая от седемте... Ма Мнемозина знае де. Тя е по тази част.Sweety написа:Кво, кво?!
Коя е тази бе?!
Къде ми е обаче музата за виното и жените...
Ама че си и ти, все бързаш, начи...
Panta rhei...
е като взе такава посока нагнетяването май не се вдига според очакванията напрежениетоМнемозина написа:Чакай бе, чакай да се нагнети още малко напрежение.Ън написа:Е, как, бе? Ми щото е на историята, затва...Remmivs написа: Муза е Клио. Ма що па точно тая от седемте... Ма Мнемозина знае де. Тя е по тази част.
Къде ми е обаче музата за виното и жените...
Ама че си и ти, все бързаш, начи...:lol::lol:
гръцката връзка можеше да е малко по-ясна и да се огледаме за някоя Атина, но не изключвам хич възможността една или повече смъртни нежни особия да са по-успешната версия
На тебе пък за какво ти е муза, Реме, опитай просто с жени и вино, там можеш да я намериш музата си...мхм...когато не я търсиш
Блажени са бедните духом
а ти пеят оная песен на Марияна и Тодор Трайчева "Искам да те нарисувам"Ън написа:Ся, аз кво участие имам в тва? Нали не ставаше въпрос за мене?Голи жени не съм почнал още да рисувам. За сега те ме рисуват:lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Щом са загубени, са каузи. Толкоз.Sweety написа:каузи ли?...е чак пък каузи..чии?Мнемозина написа:Някои каузи са изначално пердути.
Така или иначе човек вижда това, което предпочита да види.
...
бе нали наккрая всичко завършва с усмивки...прегръдки и целувки
И едното изобщо не пречи на другото.
Panta rhei...
Не бях ли ви пускал Атина. Даже май не една. Както и да е.Sweety написа:е като взе такава посока нагнетяването май не се вдига според очакванията напрежението![]()
гръцката връзка можеше да е малко по-ясна и да се огледаме за някоя Атина, но не изключвам хич възможността една или повече смъртни нежни особия да са по-успешната версия
![]()
На тебе пък за какво ти е муза, Реме, опитай просто с жени и вино, там можеш да я намериш музата си...мхм...когато не я търсиш
За музите... освен, че са жени са и вино. Опияняват те и почваш да правиш глупости. При мен явно има постоянно по някоя. Или повече от една...
Не знам, но, както би казало радио Ереван, опитите продължават.Remmivs написа:Пердути? Или подути? Бе някой може ли ъ-ъ да подуе кауза? А муза?Мнемозина написа:Щом са загубени, са каузи. Толкоз.
И едното изобщо не пречи на другото.
Интересното е дали ако са подути, са пердути, или напротив.
Panta rhei...
Тъй си е то. Докато не се онагледи с картинки, не се восприима.Sweety написа:Беше, беше...една руса май беше...Ей точно за тази си мислех през цялото това време!Remmivs написа: Не бях ли ви пускал Атина. Даже май не една. Както и да е.
![]()
А Мнемозина разправя Клио някаква..хмм...тазя дори не си я пускалта не е тя
Panta rhei...