Ако някой все още се съмнява

Все същите
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Шоколадът Милка и от Австрия, и от Германия е все същия боклук.
Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

vyara написа:Шоколадът Милка и от Австрия, и от Германия е все същия боклук.
:rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Прави ми впечатление, че за цените нищо не се споменава...и няма нужда, де, тук същите неща са с около 30 до 50% по-евтини...ами, за какви да ни имат - за по-бедни и по-непретенциозни, каквито и сме.:lol:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Амаранта написа:Прави ми впечатление, че за цените нищо не се споменава...и няма нужда, де, тук същите неща са с около 30 до 50% по-евтини...ами, за какви да ни имат - за по-бедни и по-непретенциозни, каквито и сме.:lol:
Ми не съм съгласна - много продукти тук са по скъпи, като олио, брашно, захар, паста, дори шоколадите на Plus, Lidl или Zielpunkt тук са по-скъпи отколкото в Австрия и Германия.

Обаче качеството на тоалетната хартия е същото. :-)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Nejimaki-dori написа:
Амаранта написа:Прави ми впечатление, че за цените нищо не се споменава...и няма нужда, де, тук същите неща са с около 30 до 50% по-евтини...ами, за какви да ни имат - за по-бедни и по-непретенциозни, каквито и сме.:lol:
Ми не съм съгласна - много продукти тук са по скъпи, като олио, брашно, захар, паста, дори шоколадите на Plus, Lidl или Zielpunkt тук са по-скъпи отколкото в Австрия и Германия.

Обаче качеството на тоалетната хартия е същото. :-)
Точно тези не се споменават в проверката, май.:shy: Както и да е, ако продуктите са с различно съдържание, редно е да го пише на опаковката,

и все пак, няма смисъл да го приемаме толкова лично, това са частни компании, а не "Западът" въобще.
Публикувай отговор