Sweety написа:pocti_bezobidna написа:Sweety написа:четох темата но не най-внимателно, може вече да сте го споменали това, имаше го и в българската статия
...имат силни аргументи французите, може и малко йезуитски да са ама работят
Зад бурката може да се крие терорист..факт...точка
Някой ми разказваше, че в Европа те все още се снимат за паспортите си зачулени целите
А как е в Америка? Там разрешени ли са?
Е, това, че зад бурката може да се крие терорист вече малко параноично става.
Ами монахините? откъде да знаеш, че не са предрешени ислямски терористи?
така съвсем ще се наплашим след някоя и друга година масово.
имаше някакви разправии за снимките за паспорти, ама не помня какво точно беше. Ако ще се снима закачулена - то нема сми.
е ако живееш в Париж или Лондон и се возиш и с метрото, никак даже не е паранойцхно
дори и събратята мюсюлмани на тези с бурките ще се съгласят с въпрсоната забрана с този аргумент...
ако пък си от Ню Йорк съвсем...оная вечер гледах Remember ме, в началото едни чернички убиха майката на момичнцето пред очите и, после пък момчето беше в един офис в кулите на 11/9...
бе не е като в България, страшничко си е...
пък и на монахините лицата им се виждат и се предполага, че не ходят по Моловете, нито пък са се разлетяли насам натам...
тия с бурките, но най-вече всички останали забрадени жени ходът и по молове, и по летища...
всъщност мног е неприятно като видиш такава жена, много призрачно ми действа, още повече че е черно...
Ъъъ, за мен бурката би дала повод за притеснение, ако можеш да скриеш нещо под нея - оръжие или бомба някаква, щото нали е широко.
Иначе - дали е бял, черен или латино - не мисля, че има някакво знамение. нито дали е мъж или жена - помниш в Московския театър, че имаше и жени, нали? В метрото в Москва допреди 5-6 години нямаше кошчета за боклук - да не скрият бомба. Не знам как е сега.
по принцип, тия, дето са идеолозите на атентатите, накрая все се оказват възпитаници на елитни светски ЮЕс, Еуропски Университети. Не им пише на челото, че са терористи.
За филмите - по принцип веднага мога да ти спретна сюжет за филм, в който на средностатистически английски чиновник (всякакъв европеец може, чистичък беличък, християнин) предлагат мнооого пари да свърши някоя мръсна работа.
Можем да го направим какъвто си поискаш откъм мотивация:
- болно дете/съпруга/майка/приятел, чиято операция струва много кинти и той не може да я плати. Тука може и вариации да има - жена му не може да забременее, опити ин витро, задлъжнял, къщата ипотекирана, ад можем да му направим живота за едно 15-20 години назад.
- от малък малтретиран в училище, отраснал с психиката на жертва, ей сега му е паднало да си отмъсти на това лицемерно общество, което твърди, че се грижи за правата на хората. Тука дори пари не ас нужни, трябва само малко да го надъхаме.
- амбициозно копеле, дето иска да се докаже на Биг боса на Мултинационалната компания в която работи и му трябват кинти за да финансира една сделка, с която да тръшне у земята конкуренцията - тука май ще върви повече американец, стереотипа е такъв, не че няма амбициозни копелета европейци