Недоволен съм от това, че нещата се правят просто за да се каже, че нещо се прави. И това важи за всичко. Здравеопразване, образувание, данъци, даже за прословутите батбойковки магистрали и пътища - за квото ти дойде на ум.pocti_bezobidna написа: Аз не разбирам какво искаш да кажеш всъщност.
Че искаш да има вентилация в заведенията ли?
тоест, цигарите нямат нищо общо, май?
Не знам от какво си недоволен - не пускат детето ти под 18 в заведение, където се пуши. Ако утре (не се хващай за думата утре, моля, може да е и след 5 години) го пуснат, но не е с теб, а с приятели и пак е под 18 пак ще си недоволен.
Не те разбирам, честно - за доста неща - май си си от мрънкалниците наистина, дето никога за тях няма угодия (не се обиждай, плс...)
Много е сложен казуса, наскоро ми се наложи да изчета една камара глупости за тютюневата индустрия и по конкретно за промяната на обществените нагласи към нея. Странно е как за едни нищо и никакви 60 - 70 години се променят нещата почти на 180 градуса.
дори тука в БГ е сложно - щото за Булгартабак работят страшно много хора. Ако фалира (или бъде спрян) -те остават без работа. нямат квалификация, държавата няма време и пари да ги преквалифицира, социално напрежение и т.н. и т.н.
Бритиш Американ Тобако ще ги изядат заради изнасянето на фабриките им в третия свят и нископлатената работна ръка там...
Недоволен съм от това, че все стигаме някъде другаде, защото не знаем накъде сме тръгнали.
И да, права си - мрънкалник съм. Вместо да се радвам на слънцето, което от два дни грее и нощем, аз все намирам за какво да мрънкам.
Казуса е сложен. По една или друга причина съм добре запознат с казуса Булгартабак, БАТ и прочее от доста време и изотвътре. И кво от туй? Понеже е сложен казус по-добре да не го пипаме? Щото ще стане криза като с бурките?
Този доклад е от 1999-та година май..
Аре, отивам да си мрънкам пред огледалото...