Преди десетина дни пък намерих в пощата си брошура на ВМРО - разгледах я - представяне на този, онзи, па общинските съветници какво, пък мисията им и т.н.
Ама не е ли малко рано за предизборни агитации
Май се очертава интересна есен.
бе май е месец преди изборите кампанията.Green Light написа:Ми и на мен ми се струва рано. И аз съм на работа, впрочемЛичи ми по това, че пиша в клуба. Колкото повече работа имам, толкова повече пиша.
Изборите ще бъдат октомври. Предизборната кампания по- рано от юни, юли няма да се открие според мен. Но па кога ли съм ги познавал тия неща аз.
Тва плаката на Волен само с надпис за България ми напомни на една визитна картичка която имам. Само името пише на нея. Даже само фамилията. Бяло супер луксозно картонче само с един единствен надпис - фалимията на тоя. Нито телефон, нито ква е фирмата нито нищо. Паун 100 %оф
Уф, аз пролетта чакам, ти до есента стигна бързо-бързо.pocti_bezobidna написа:Днес ме викнаха да побачкам следобед и гледам на спирката (на доста централно място на Софето) - лепнати на хер Волен плакати. Изчистени - в тъмен костум, гледа сериозно, тъмен фон. Класика, нали - излъчваща стабилност, сигурност, респект и т.н. Горе дясно логото на Атака. Пише само ЗА БЪЛГАРИЯ.
Преди десетина дни пък намерих в пощата си брошура на ВМРО - разгледах я - представяне на този, онзи, па общинските съветници какво, пък мисията им и т.н.
Ама не е ли малко рано за предизборни агитации
Май се очертава интересна есен.
и кви са екстрите ако стана а?:-)Мнемозина написа:Е те тоя ти проблем мигом ще бъде решен, ако станеш Свидетел на Йехова.![]()
то тоя е единствения ясен и винаги у списъцитеpocti_bezobidna написа: лепнати на хер Волен плакати.
Не бе, много рано са почнали.WALL-E написа:то тоя е единствения ясен и винаги у списъцитеpocti_bezobidna написа: лепнати на хер Волен плакати.
меглена се мегленка по казионните лелевизии и се прави на мома ненапита
а на моята предложена кандЕдатура на WALL-E никой фнемание не обърна