предизборна агитация

Все същите
annonymus

предизборна агитация

Мнение от annonymus »

Днес ме викнаха да побачкам следобед и гледам на спирката (на доста централно място на Софето) - лепнати на хер Волен плакати. Изчистени - в тъмен костум, гледа сериозно, тъмен фон. Класика, нали - излъчваща стабилност, сигурност, респект и т.н. Горе дясно логото на Атака. Пише само ЗА БЪЛГАРИЯ.

Преди десетина дни пък намерих в пощата си брошура на ВМРО - разгледах я - представяне на този, онзи, па общинските съветници какво, пък мисията им и т.н.

Ама не е ли малко рано за предизборни агитации :blink:

Май се очертава интересна есен.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ми и на мен ми се струва рано. И аз съм на работа, впрочем :-) Личи ми по това, че пиша в клуба. Колкото повече работа имам, толкова повече пиша.

Изборите ще бъдат октомври. Предизборната кампания по- рано от юни, юли няма да се открие според мен. Но па кога ли съм ги познавал тия неща аз.

Тва плаката на Волен само с надпис за България ми напомни на една визитна картичка която имам. Само името пише на нея. Даже само фамилията. Бяло супер луксозно картонче само с един единствен надпис - фалимията на тоя. Нито телефон, нито ква е фирмата нито нищо. Паун 100 %оф
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Ми и на мен ми се струва рано. И аз съм на работа, впрочем :-) Личи ми по това, че пиша в клуба. Колкото повече работа имам, толкова повече пиша.

Изборите ще бъдат октомври. Предизборната кампания по- рано от юни, юли няма да се открие според мен. Но па кога ли съм ги познавал тия неща аз.

Тва плаката на Волен само с надпис за България ми напомни на една визитна картичка която имам. Само името пише на нея. Даже само фамилията. Бяло супер луксозно картонче само с един единствен надпис - фалимията на тоя. Нито телефон, нито ква е фирмата нито нищо. Паун 100 %оф
бе май е месец преди изборите кампанията.
ама нито на плаката на Волен, нито на брошурата на ВМРО има и намек за предизборност, разбира се.
Ма ми е интересно сега останалите какво ще направят - кога ще се усетят, ще се разпищят ли и ще пробват ли и те някой номер подобен.
В една от кампаниите (не помня коя беше) Надежда Михайлова беше пуснала един клип, ама само няколко дни по-рано.

ПП. на мен пък това с визитката един филм ми напомни - American Psyho. Те там визитките имаха много важна роля - на ква хартия, какъв цвят, шрифт... Много се фръцкаха с визитките си помежду си. и ходеха по едни ресторанти - дето едни минималистични порцийки аранжирани...
И главния герой май кръцна на един колега главата с резачка именно заради супер лускозната му визитка :grin:
Аватар
Мнемозина

Re: предизборна агитация

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:Днес ме викнаха да побачкам следобед и гледам на спирката (на доста централно място на Софето) - лепнати на хер Волен плакати. Изчистени - в тъмен костум, гледа сериозно, тъмен фон. Класика, нали - излъчваща стабилност, сигурност, респект и т.н. Горе дясно логото на Атака. Пише само ЗА БЪЛГАРИЯ.

Преди десетина дни пък намерих в пощата си брошура на ВМРО - разгледах я - представяне на този, онзи, па общинските съветници какво, пък мисията им и т.н.

Ама не е ли малко рано за предизборни агитации :blink:

Май се очертава интересна есен.
Уф, аз пролетта чакам, ти до есента стигна бързо-бързо. :lol:
Изборна е годината, случват се чудеса. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

имам усещането, че пи ар агенциите и рекламните имат най-много работа в тая криза,
в която нищо не върви и всеки се пъне да продаде нещо, което не се търси.
и по изборния въпрос.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

и за този келеш гласувах волен.
иде ми да се обеся.
първия път за него гласувахме около 1500 човека.
и аз там у тия ......
да се обеся или да се застрелям?
това е въпросът.:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Е те тоя ти проблем мигом ще бъде решен, ако станеш Свидетел на Йехова. :pray:

:lol:
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Мнемозина написа:Е те тоя ти проблем мигом ще бъде решен, ако станеш Свидетел на Йехова. :pray:

и кви са екстрите ако стана а?:-)
дай инфо от кухнята.
може па да се навия ако имат добра оферта.:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Quid написа:
Мнемозина написа:Е те тоя ти проблем мигом ще бъде решен, ако станеш Свидетел на Йехова. :pray:

и кви са екстрите ако стана а?:-)
дай инфо от кухнята.
може па да се навия ако имат добра оферта.:-)
Прочети за какво е оная тема с дъновистите и ще ти светне. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не искам да ми светва.
искам да ми е тъмно.:-)

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

има кинти натъмно там
отивай
:grin:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:има кинти натъмно там
отивай
:grin:
Що го светваш сега, човекът не ще... :lol:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

pocti_bezobidna написа: лепнати на хер Волен плакати.
то тоя е единствения ясен и винаги у списъците :rotfl24:
меглена се мегленка по казионните лелевизии и се прави на мома ненапита

а на моята предложена кандЕдатура на WALL-E никой фнемание не обърна :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
annonymus

Мнение от annonymus »

WALL-E написа:
pocti_bezobidna написа: лепнати на хер Волен плакати.
то тоя е единствения ясен и винаги у списъците :rotfl24:
меглена се мегленка по казионните лелевизии и се прави на мома ненапита

а на моята предложена кандЕдатура на WALL-E никой фнемание не обърна :lol:
Не бе, много рано са почнали.
Ще ни облъчват цяло лято :winkw:

каква кандидатура, аз се отнасям сериозно към изборите, WALL-E, Немо, Винету, Деърдевил и други сродни не са моите кандидати.
Ти ли ще се кандидатираш или какво?
Публикувай отговор