вицове

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:Може и да не е Пернишки, но във всички случаи е университет. :blum:
шъ питам жорето бекъма за по-сигурно :blum:
нали е студент там
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

патка... :lol:
все пак добре, че не е У-ниверситет ..като се замисля :rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Блондинка спира с автомобила си на бензиностанция.
- Пич, какъв бензин имаш? - пита тя бензинджията.
- 95.- отговаря той.
- А стига бе! Нещо по-прясно няма ли - 98 или 2000?
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа:
Мнемозина написа:Може и да не е Пернишки, но във всички случаи е университет. :blum:
шъ питам жорето бекъма за по-сигурно :blum:
нали е студент там
Значи, по всички други въпроси питай Жоро Бекъма, но точно по този горещо ти препоръчваш да ми се довериш. :grin: На мен и на ББ. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

След НСРТ нищо не може да ме учуди мене. И си беше много точно име, да ти кажа. Най- точното.
Аватар
Света вода ненапита

Двама адвокати ядат сандвичите си в бар. Барманът им прави забележка, че не могат да ядат своята храна там. Адвокатите разменят сандвичите си.
Виж подводницата!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Пешо е моряк и е за първи път на плаване. Шест месеца корабът не е спирал в пристанище. Пристигат в Банкок. На кораба се качва пристанищният контрол и казва, че е забранено слизането на брега, защото върлува страшна болест.
- Аа, не! Язе, 6 месеца жена не съм виждал! Слизам! - рекъл Пешо, хвърлил се във водата и доплувал до брега.
Отдал се на "Лайф" цяла нощ. Прибрал се призори и се хвърлил в койката.Някъде следобед, станал, отишъл до тоалетната и кво да види - целият му член на дупки! Пикае, като лейка! Страшно се уплашил, отишъл при доктора и му го показал.Онзи дълго го разглеждал и накрая - казал:
- Виж колега, аз не съм никакъв доктор, а братовчет на капитана. Но, като бивш флейтист от Софийската опера, мога да те науча, как да си наредиш пръстите, че да не се опикаваш!
Наздраве :cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Имах съмнения каква музика слушаш, Е- вече знам! :lol::lol::lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Ън написа:
Имах съмнения каква музика слушаш, Е- вече знам! :lol::lol::lol:
ма мноу си съмнителен бре... се са съмневаш...
ма що не питаш... ша ти каа ко слушам... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Додю Додев написа:
ма мноу си съмнителен бре... се са съмневаш...
ма що не питаш... ша ти каа ко слушам... :grin:
Разбрах та, уааа, батееее.... :lol:

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Ън написа:Разбрах та, уааа, батееее.... :lol:
ко съ пъндзаш... личи ти оти не ти иде Отръки... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Жена се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата МНОГО се ядосва!

-Ти си прасе, което нищо не уважава! – започва да крещи тя - Как смееш да ми причиняваш това – твоята вярна съпруга, майката на децата ти! Напускам те! Искам развод на секундата!
- Почакай секунда, любов, да мога поне да ти кажа какво стана! - отвръща той
- Добре, давай – проплакала тя - но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал:
- Ами, докато се качвах в колата на път за вкъщи тази млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и й казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, недобре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!
Така че от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди.
После, понеже беше много мръсна аз й предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните й дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз й дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това й подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите."
Той си поел дъх и продължил...
- Тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, която й оказах, че докато я изпращах до вратата, се обърна към мен през сълзи и каза „Моля... дали имате още нещо, което жена ви да не използва?”
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Света вода ненапита

Забогатяване по български:
1. Манго краде мат'рял от трафопоста до блока за 1 лв - Манго печели.
2. Манго го продава на Киро в пункта за 60 стотинки - Манго все оше е на печалба, но вече и Киро.
3. Общината възстановява електрозанхранването и щетите нанесени от горепечелившите, ремонтът излиза 10 лв.
Данъкоплатецът Господин Господинов бива облаган с 12 лв данък "Манго".
Вече всеки е на печалба - освен Манго и Киро и Общината е на печалба, а Господин Господинов има ток отново.
Виж подводницата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

един брИчед фанал една курва
- чшшш. за 5лв. кво даваш?
-ми.. вкарваш и изкарваш само
- оня вкарал, и не помръдва
- що не изкарваш бе..?
-ми щот иам само 2,50 :2tooth: :2tooth: :2tooth:

Изображение
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Разликата между феята и вещицата е една година брачен живот. :rotfl24:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Света вода ненапита написа:Забогатяване по български:
1. Манго краде мат'рял от трафопоста до блока за 1 лв - Манго печели.
2. Манго го продава на Киро в пункта за 60 стотинки - Манго все оше е на печалба, но вече и Киро.
3. Общината възстановява електрозанхранването и щетите нанесени от горепечелившите, ремонтът излиза 10 лв.
Данъкоплатецът Господин Господинов бива облаган с 12 лв данък "Манго".
Вече всеки е на печалба - освен Манго и Киро и Общината е на печалба, а Господин Господинов има ток отново.
Не е за темата за вицовете, но в Каракас ни крадяха кабелите почти всяка събота. Голяма романтика беше в събота вечер на свещи и Маргарити - докато една вечер не чухме крясъци и после сирени. Някой местен Манго се беше овъглил. :twisted:
После дълго време имахме ток.
Аватар
Света вода ненапита

– Скъпа, не ти ли казах, че ти за мен си най–красивата?
– Не.
– Така... А на кого аз вчера говорих ..?
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

По данни на ЦРУ , Осама Бин Ладен много се извинява че не е убит в пряко предаване на CNN.
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Света вода ненапита написа:По данни на ЦРУ , Осама Бин Ладен много се извинява че не е убит в пряко предаване на CNN.
няма го вица за д-р Еннчев
чух, че ви заляли с плакати в Софето ..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Nejimaki-dori написа:.........
После, понеже беше много мръсна аз й предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните й дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз й дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това й подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите."........
носете си новите дрехи, момичета :lol:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

В ресторанта "Златното пиле", клиент пита сервитьора:
- Искам да ми приготвите едно пиле по дижонски! Ама, и пилето да е от Дижон! Можете ли!
- Разбира се! - рекъл сервитьор, а на готвача рекъл: - Шефе едно пиле печено!
След малко носи той пилето, поставя го на масата, а клиентът запретва ръкави, бръква с пръст в трътката, облизва си пръста и възмутен казва:
- Поисках пиле по дижонски от Дижон! А Вие ми носите пиле от Костброд!
- Един момент, станала е грешка! - казал сервитьорът и върнал пилето. - Шефе, тоя позна, че не е от Дижон. Кво да правим?
- Я му занеси това! Няма да го познае!
Клиентът, пак запретва ръкави, пръста отзад, облизва го и е бесен:
- Какво толкова поисках бе хора - пиле от Дижон! А, вие ми пробутвате пиле от кокошарника на баба Пена от Кумарица!
Нямало как, обадили се във френското посолство, с куриер изпратили едно пиле от техните резерви, приготвили го, сервитьорът го отнесъл, а целият персонал наизлязъл да видят ефекта!
Клиентът повтаря процедурата, облизва пръстаи казва:
- Е, от покрайнините на Дижон е, но приемам че е дижонско!
Целият персонал си отдъхнал. От съседната маса се приближил един мъж и попитал специалния клиент:
- Господине, незнам от кога си поркам и вече забравих от къде съм ... къде живея.. Та ще Ви помоля - да сваля гащите, пък да видите от къде съм..., че да се прибера..
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Служител в офис: "РС-то ми отказва да се стартира - решавам да викна онзи шаман системния администратор. Идва той и започва да вдигна ръце към небето, да шепне някакви заклинания... Завъртя ми стола поне 15 пъти, силно ритна компютъра, наведе се нещо под бюрото ми, пак промълви неясни шаманистки слова и изведнъж - РС-то се включи!"

От гледната точка на администратора: "Отивам да се справям с поредния малоумен проблем. Онзи идиот се беше въртял на стола и намотал около него захранващия кабел на компютъра. Псувах го поне няколко минути, но по-тихо, за да не ме чува. Разплетох кабела, ритнах машината да стои по-далече от бюрото, включих го и си тръгнах да се занимавам със следващия идиот."
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ЦРУ успяло да убие Бин Ладен защото се сетило да наеме Чък Норис. Чък Норис повдигнал вежда и свършил нещата със "сръчкване" във Фейсбук.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На двадесет и някой юни излиза първата кола от завода на Грейт Уол и Литекс моторс в Ловеч. Китайска кола, произвеждана в България. Още няма вицове но аз вече се хиля.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Green Light написа:На двадесет и някой юни излиза първата кола от завода на Грейт Уол и Литекс моторс в Ловеч. Китайска кола, произвеждана в България. Още няма вицове но аз вече се хиля.
Проектирано в Китай и произведено в България - направо страшно звучи. Да се надяваме че поне не е проектирана в рамките на програмата им за ограничаване на прираста...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: тюх, да не изтребят голфа

ПП
Вчера в Билата нямаше риба, която да не е внос от Китай :mad:
това - сериозно.

Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Света вода ненапита написа:По данни на ЦРУ , Осама Бин Ладен много се извинява че не е убит в пряко предаване на CNN.
говориш за тоя клип - с бг субтитри :lol:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Green Light написа:На двадесет и някой юни излиза първата кола от завода на Грейт Уол и Литекс моторс в Ловеч. Китайска кола, произвеждана в България. Още няма вицове но аз вече се хиля.
Хахах! Ако излизат с качеството на едновремешните москвичи, горко им на собствениците на тези нови автомобили!
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Четирите етапа в живота на мъжа - още не, вече да, още да, вече не. :winkw:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

При последното социологическо проучване, проведено у нас, на въпроса: "Според вас има ли живот на Марс?", най-много от анкетираните са отговорили: "И там няма." :rotfl24:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

чудех се коя ли тема не съм засрал :grin:
да топна нещо и от вицовете в дир-а дет сички чтете :rotfl24:
Америка измина голям път в своето развитие от "Чичо - Томовата колиба" до Барак Обама.
купон да става, не за друго :cool: :grin:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

- Как ще се казва новата магистрала към Перник?
- Гoлфстриим.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

WALL-E написа:... "Чичо - Томовата колиба"...
Нали така викали вече на Белия дом. :grin:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

На този свят има трима мъже, които са готови винаги да ме подкрепят в труден момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! Благодаря ви, джентълмени!

:cool:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

При доктора:
- Господине, Вие страдате от алкохолизъм.
- Да, бе, страдам... НАСЛАЖДАВАМ се!
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

– Ти ракия сипа ли?
– Да!
– И на себе си, и на мен?
– Да, бе, и на себе си, и на мен! :blum:
Публикувай отговор