шъ питам жорето бекъма за по-сигурноМнемозина написа:Може и да не е Пернишки, но във всички случаи е университет.
нали е студент там
Имах съмнения каква музика слушаш, Е- вече знам!Додю Додев написа:гледайте тоя на клавирните...

ма мноу си съмнителен бре... се са съмневаш...Ън написа:Имах съмнения каква музика слушаш, Е- вече знам!Додю Додев написа:гледайте тоя на клавирните...:lol::lol:
snowprincess написа:http://www.youtube.com/watch?v=p3lT8EboEec

Не е за темата за вицовете, но в Каракас ни крадяха кабелите почти всяка събота. Голяма романтика беше в събота вечер на свещи и Маргарити - докато една вечер не чухме крясъци и после сирени. Някой местен Манго се беше овъглил.Света вода ненапита написа:Забогатяване по български:
1. Манго краде мат'рял от трафопоста до блока за 1 лв - Манго печели.
2. Манго го продава на Киро в пункта за 60 стотинки - Манго все оше е на печалба, но вече и Киро.
3. Общината възстановява електрозанхранването и щетите нанесени от горепечелившите, ремонтът излиза 10 лв.
Данъкоплатецът Господин Господинов бива облаган с 12 лв данък "Манго".
Вече всеки е на печалба - освен Манго и Киро и Общината е на печалба, а Господин Господинов има ток отново.
няма го вица за д-р ЕннчевСвета вода ненапита написа:По данни на ЦРУ , Осама Бин Ладен много се извинява че не е убит в пряко предаване на CNN.
носете си новите дрехи, момичетаNejimaki-dori написа:.........
После, понеже беше много мръсна аз й предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните й дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз й дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това й подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите."........
Проектирано в Китай и произведено в България - направо страшно звучи. Да се надяваме че поне не е проектирана в рамките на програмата им за ограничаване на прираста...Green Light написа:На двадесет и някой юни излиза първата кола от завода на Грейт Уол и Литекс моторс в Ловеч. Китайска кола, произвеждана в България. Още няма вицове но аз вече се хиля.
говориш за тоя клип - с бг субтитриСвета вода ненапита написа:По данни на ЦРУ , Осама Бин Ладен много се извинява че не е убит в пряко предаване на CNN.
Хахах! Ако излизат с качеството на едновремешните москвичи, горко им на собствениците на тези нови автомобили!Green Light написа:На двадесет и някой юни излиза първата кола от завода на Грейт Уол и Литекс моторс в Ловеч. Китайска кола, произвеждана в България. Още няма вицове но аз вече се хиля.