Честит ми рожденник!

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Честит ми рожденник!

Мнение от Ън »

Микеланджело...:rotfl24: Да ми е жив и здрав! Честито и на всички именници! Честито и на всички българи с един от най- българските празници! :-)

Години, години, години...14...

Изображение

и на малкият-

Изображение
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва!
Честито и на всички именици!
Честит празник и на българските военни!
:beer:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Ън, да ти е жив, здрав и палав наследникът! И дано живее по-спокойно и честито от нас!:-)

На всички именници -непобедимост и успех в битките със змейове, вятърни мелници и тъщи!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Честит ти рожденик! От късмет и здраве да не се отърве...
Попораснало е детето. :lol:

Грийне, да ти е живо името и да те слави и ти него!
Пълноценно печене на агне ти пожелавам, вече ограмотена. :lol:

И на Бийд честито! :flower:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Ън, да ти е жив и здрав сина и много да те радва!

На именяците - да им е живо и здраво името и все с добро да го споменават...

п.п. абе, Ън-е, детето ти се е родило с името си. що няма и имен ден днес?
Последно промяна от Света вода ненапита на 06.05.11, 10:45, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Честито! Да ти е жив и здрав!

На всички именици - весел празник, много здраве и късмет!
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Да те слуша :) и с двете уши :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Re: Честит ми рожденник!

Мнение от majemela4ka »

Жив и здрав да ти е, много да го слушате!:grin:

Честит празник и на всички именици! Живи и здрави, и да има чат-пат по някоя ламя, с която да се борят. Ей тъй, за тренировка:rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Благодаря на всички!

Вече стърчи над майка си-

Изображение

Абе, Света вода ненапито, как шси кръстя детето Гошо?! Ти да знаеш някой известен хайдутин Георги? Е, има там един- двама, ама няма да ги броим... А Хаджи Димитър всички го знаят:lol:. Един селяниен ми вика навремето- не го кръщавай Гошо, че всяко второ прасе в селото се казва "Гошо". Тва, да ме извиняват Гошовците, ама не си го измислям- каза ми го човека. :rotfl24: Явно е любимо име за домашният любимец... И още нещо- ако го бяхме кръстили Георги щеше да има един празник по- малко хайвана. :winkw:
Пък най- важното Той е Димитър, баща му(аз) е Ангел, дядо му- Димитър, прадядо му- Ангел, пра-пра дядо му- Димитър, пра-пра-пра дядо му- Ангел и по- назад ми се губи родословието... Ама малко ли е това?!! :-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Честит празник Ън!
Честито и на останалите празнуващи/празнували днес!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Ън написа: Абе, Света вода ненапито, как шси кръстя детето Гошо?! Ти да знаеш някой известен хайдутин Георги? Е, има там един- двама, ама няма да ги броим... А Хаджи Димитър всички го знаят:lol:. Един селяниен ми вика навремето- не го кръщавай Гошо, че всяко второ прасе в селото се казва "Гошо". Тва, да ме извиняват Гошовците, ама не си го измислям- каза ми го човека. :rotfl24: Явно е любимо име за домашният любимец... И още нещо- ако го бяхме кръстили Георги щеше да има един празник по- малко хайвана. :winkw:
абсолютно е така! И в наше село всички прасета бяха Гошовци. А женските- Гинка. Поне кръстените от баща ми.
Едно време се запознавам с бъдещата свекърва. И на секундата й забравям името. Малко по-късно сядаме със семейството им на свински пържоли и си приказваме. И аз започвам да обяснявам как последната ни свиня се е казвала Гинчето и каква нечистоплътна веселячка е била. Гаджето ми хвърля страшни погледи през масата, ама аз не вдявам. След края на официалната вечеря ми беше напомнено, че името на свеки е Гинка.:shy:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

windcolours написа: абсолютно е така! И в наше село всички прасета бяха Гошовци. А женските- Гинка. Поне кръстените от баща ми.
Едно време се запознавам с бъдещата свекърва. И на секундата й забравям името. Малко по-късно сядаме със семейството им на свински пържоли и си приказваме. И аз започвам да обяснявам как последната ни свиня се е казвала Гинчето и каква нечистоплътна веселячка е била. Гаджето ми хвърля страшни погледи през масата, ама аз не вдявам. След края на официалната вечеря ми беше напомнено, че името на свеки е Гинка.:shy:
и абсолютният извод от цялото това е: Кога се спи, се лега... :blum:
Виж подводницата!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Ън написа:Микеланджело...:rotfl24: Да ми е жив и здрав! Честито и на всички именници! Честито и на всички българи с един от най- българските празници! :-)
Да ти е здрав и щастлив синът и да се разбирате!

:-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

windcolours написа:
Ън написа: Абе, Света вода ненапито, как шси кръстя детето Гошо?! Ти да знаеш някой известен хайдутин Георги? Е, има там един- двама, ама няма да ги броим... А Хаджи Димитър всички го знаят:lol:. Един селяниен ми вика навремето- не го кръщавай Гошо, че всяко второ прасе в селото се казва "Гошо". Тва, да ме извиняват Гошовците, ама не си го измислям- каза ми го човека. :rotfl24: Явно е любимо име за домашният любимец... И още нещо- ако го бяхме кръстили Георги щеше да има един празник по- малко хайвана. :winkw:
абсолютно е така! И в наше село всички прасета бяха Гошовци. А женските- Гинка. Поне кръстените от баща ми.
Не е честно! :mad:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

честит ти! :-)
и аз имам племенница от 2-3 дни
на моето маке брат и е щастливеца :cool: и той ги навърза мартенички- момче и момиче :grin:
днес или утре ще я изписват, квот кажат дофтурите
:drink:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Stranniche написа:

Не е честно! :mad:
в интерес на истината баща ми беше кръстил въпросното прасе на Виржиния Велчева, но за по-кратко й казвахме Гинчето.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Честит имен ден на патерици на всички Жоровци и Гергани!

Няма да завиждам повече отколкот е необходимо, ако пуснете някоя снимка с печени агнета и чевермета :-)
Да ги сравним с тези на Итком
...
Специални поздрави за сина на Ън.
Да ти е живо и здраво порасналото момче!
Блажени са бедните духом
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Всичко е пред него. Късмет :beer:
Наздраве :cool:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

да ви е живо и здраво момчето, Ън! много късмет му желая :wine:
честито и на всички именици, на патерици (и аз си имам двама, и посрещах много гости)
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Ън написа:Микеланджело...:rotfl24: Да ми е жив и здрав! Честито и на всички именници! Честито и на всички българи с един от най- българските празници! :-)

Години, години, години...14...

Изображение

и на малкият-

Изображение
Да ти е жив и здрав!~
Колко е пораснал :blink::bigsmile:

(огледах му мустачките... супер е. снощи у нас тече оная процедура, мъжката, с махането на воеводския мустак и се бях сетила за вас..V

на патерица
:bigsmile: честито и на Грийн и Бийд
и на всички празнуващи
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
Абе, Света вода ненапито, как шси кръстя детето Гошо?! ....
Децата са благородни, не се притеснявай! Ще ти прости един ден!

Да ти е жив и здрав! На хубава дата се е родил, човек ще стане.
:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мерси и тука. Приемам поздрави всякакви. Кеш, по сметка и по пощата. Благодарим!
Публикувай отговор