Аз съм за!

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Green Light написа:
vyara написа:
Green Light написа:Аз ги изгоних, пък не разбирам защо ги няма. Двулично ли е? Е двулично си е. Но е факт.
Искаш вероятно да кажеш, че ти си такъв сладур, та се чудиш как може да са ти обидени? :lol:
Не, наистина, смешно е. :lol:
Не искам да кажа това. Някой ме обвинява че съм манипулатор, а друг че съм кукла барби. Помня какъв сладур бях по онова време. Искам да кажа кой ще вземе да седи обиден толкова дълго. Ето това искам да кажа. Аз не съм обиден, например, макар че имаше сладурански приказки от всички страни и към всички.
Не съм и бил де.
Всъщност съм барби- манипулатор
Не съм обидена на никой. Еле пък на теб :-)
Просто има никове, които подминавам, както и в живота :-)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа: :lol:
о сори...
може би тук е най-неподходящото мястото да се обаждам
но не се сдържам шото си ми фаворит
но, моля те, кажи ми наистина ли не разбираш за какво става дума и за какво се карат хората? поне в този конкретен случай...
хайде Yes/Nо question е това...
...ма честно :-)
Ами не.
Ести мисли че Мнемозина я е предала като е казала на Мосад, че мъжа и работи за арабите. Но не може да бъде, защото мина сума време. Кой ще помни толкова един мъж?
ми не мога да го обясня, нямам литературни примери в момента да ти го опиша по-така :winkw: ...
май не е само заради мъжа, и заради женското приятелство...има и нещо повече задето тия мацки се дразнят от Мнемозина..
Тя сякаш има по-специални отношения с мъжете...и с жените...
...преди хиляда години щеше да е жрица на някоя древна цивилизация :winkw: :winkw: :winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=264865#264865

Да не се повтарям, понеже вече съм го казала.

Не че не мога днес да се изразя по друг начин.
а аз смятам, че в онази тема сбърках много.
и че е време за комуникация в сегашно време.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

esti написа:
Мнемозина написа: Ние, Верче, ние, дори и тия, дето мълчим. Въвлечени сме в това, дори и да не го искаме. И - дори и мълчейки - се оказва, че взимаме страна.
Ти ли мълчиш?
Ти???
Лицемерието ти и наглостта ти нямат граници, егати...
Морален стожер със съмнителен морал.
Мила родна картинка, какво ли се чудя и аз...
Въвлечена била...
Боже мили!

:lol: ай стига бе! стоиш и чакаш да ти падне.
довиждане.
..

ПП
тадам...
няма край.
Последно промяна от Semiramis на 10.05.11, 14:44, променено общо 1 път.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
esti

Мнение от esti »

Green Light написа: Поне! Ме! Ориентирайте!

Изобщо не разбирам.

Наистина на нищо не прилича вече тва. Това сега горе, какво омраза ли е?
Хайде пак не разбрал!
Навремето Мнемо писа ли ти бележка, че е много разтревожена за форума? - писа ти.
Не казвам, че тя е била причина да грабнеш модераторската пушка, но от друга страна още помня, колко впечатлен беше от нейните ранени "пеперудени антенки", така че....само ти си знаеш, какво те е мотивирало да се намесиш тогава.
Но това да не пропуска случай да се изкара жертва, която била въвлечена, па си мълчала.....супер нагло.
Тя вреше и кипеше във форумните скандали - както в ефир, така и на бележки.
За бележките, който не си е писал с нея има право да подлага на съмнение думите ми, но за ефирния кипеш всички сте свидетели.
Смешно е да се прави на страничен наблюдател
Вместо наистина да млъкне по темата и да си гледа форумния кеф, който й осигурихме всички ние, които насилствено или доброволно се махнахме от тук, тя точно обратното прави - гаври се с доброто желание на хората и в частност с моето да запазим все пак в някаква степен образа който си е изградила тук, като си траем. И лично аз продължавам да си трая.
Никой не иска компроматна война.
Да, ама не.
Госпожата не можа да оцени това и вече няколко години най-безогледно наглее и злоупотребява с търпението и добрата воля на хората.
Какво и трябваше сега да казва, че Едикояси не трябвало да пише тук, когато и нейното право би трябвало да е под въпрос - ако има морала за който претендира де.

Какво е това Грийн? Омраза ли е? Желание за доминиране ли е? За натриване на носове ли? Или опит да се използва ситуацията, за да се излъска нечий имидж, като се разграничи от заклейменото зло? Обясни ми, не го разбирам.
Нарушила ли е клубни някакви правила въпросната клубарка, че да не е редно да пише тук?
Или не е редно, защото другарския съд начело със съдя Мнемо е скандализирана от личния живот на подсъдимата, затова под формата на форумна загриженост присвоява правото да дава форумни препоръки с пожелателен характер.
Да, знам че не трябваше да се намесвам, защото пак контрата ще остане в мен, а горката невинна Мнемо ще прибави още една светлинка към ореола си, но знаеш ли.......за съжаление не останаха много хора тук за чието мнение да ми пука.
Казвам го с огромна мъка, защото още помня едни други времена.
И вече съм се примирила, че моето наказание за грешките, които съм допускала спрямо зочо е това - да не мога да забравя онова време.
Аватар
Nejimaki-dori

Re: Аз съм за!

Мнение от Nejimaki-dori »

Nejimaki-dori написа:
Света вода ненапита написа: ебаси и калинките... :blum:
Мдааа, а знаеш ли калинките как правят стриптийз, м?
Ше кажа, ше кажа :-)

Свалят си точките :blum:

Егати войната дето се е водила докато ме няма ...
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

esti написа:
Green Light написа: Поне! Ме! Ориентирайте!

Изобщо не разбирам.

Наистина на нищо не прилича вече тва. Това сега горе, какво омраза ли е?
Хайде пак не разбрал!
Навремето Мнемо писа ли ти бележка, че е много разтревожена за форума? - писа ти.
Не казвам, че тя е била причина да грабнеш модераторската пушка, но от друга страна още помня, колко впечатлен беше от нейните ранени "пеперудени антенки", така че....само ти си знаеш, какво те е мотивирало да се намесиш тогава.
Но това да не пропуска случай да се изкара жертва, която била въвлечена, па си мълчала.....супер нагло.
Тя вреше и кипеше във форумните скандали - както в ефир, така и на бележки.
За бележките, който не си е писал с нея има право да подлага на съмнение думите ми, но за ефирния кипеш всички сте свидетели.
Смешно е да се прави на страничен наблюдател
Вместо наистина да млъкне по темата и да си гледа форумния кеф, който й осигурихме всички ние, които насилствено или доброволно се махнахме от тук, тя точно обратното прави - гаври се с доброто желание на хората и в частност с моето да запазим все пак в някаква степен образа който си е изградила тук, като си траем. И лично аз продължавам да си трая.
Никой не иска компроматна война.
Да, ама не.
Госпожата не можа да оцени това и вече няколко години най-безогледно наглее и злоупотребява с търпението и добрата воля на хората.
Какво и трябваше сега да казва, че Едикояси не трябвало да пише тук, когато и нейното право би трябвало да е под въпрос - ако има морала за който претендира де.

Какво е това Грийн? Омраза ли е? Желание за доминиране ли е? За натриване на носове ли? Или опит да се използва ситуацията, за да се излъска нечий имидж, като се разграничи от заклейменото зло? Обясни ми, не го разбирам.
Нарушила ли е клубни някакви правила въпросната клубарка, че да не е редно да пише тук?
Или не е редно, защото другарския съд начело със съдя Мнемо е скандализирана от личния живот на подсъдимата, затова под формата на форумна загриженост присвоява правото да дава форумни препоръки с пожелателен характер.
Да, знам че не трябваше да се намесвам, защото пак контрата ще остане в мен, а горката невинна Мнемо ще прибави още една светлинка към ореола си, но знаеш ли.......за съжаление не останаха много хора тук за чието мнение да ми пука.
Казвам го с огромна мъка, защото още помня едни други времена.
И вече съм се примирила, че моето наказание за грешките, които съм допускала спрямо зочо е това - да не мога да забравя онова време.
обсесивно-компулсивно разстройство
броих до хиляда, но ще си позволя да ти поставя диагнозата, Ести!
с това нагоре казваш едно простичко нещо -
намалила си бройката.
и преди ти го писах - всички бяхме лицемери. особено когато не изгонихме Рейн. После аз и Мнемозина, и още някои от "кръгчето" останахме. заради лични неща и за общи.
вече е само Мнемозина .. по повод Пипи/Позитум.
не можеш да се откажеш поне от последния виновен, нали.
иначе ще излезе, че е в теб проблема, а това е непоносимо за когото и да било.

в реал не съм виждала как пада някой като теб, слава Богу!

относно модерирането на Грийн - каквото и да кажеш .. който не е преживал оная помия той не знае защо трябваше да има банове.

и последно, но не на последно място - като пиша само ти давам повод да бълваш, знам.
но ти от подминаване не разбираш и се връщаш за още.
а утре тук ще има нови теми и разговори ще има. с тоя пост и без него.

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

esti написа: Да, знам че не трябваше да се намесвам, защото пак контрата ще остане в мен, а горката невинна Мнемо ще прибави още една светлинка към ореола си, но знаеш ли.......за съжаление не останаха много хора тук за чието мнение да ми пука.
винаги си ми била скучна и не ми липсваш никак ( знам че и аз на теб), но завистта ти към мнемо те прави още по-жалка в очите ми
не можеш да си като нея, ести, пипето ти не сече толкова
но успяваш да ме ядосаш като се вреш тук само по една тема и по една личност да плюеш
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
esti написа:
Мнемозина написа: Ние, Верче, ние, дори и тия, дето мълчим. Въвлечени сме в това, дори и да не го искаме. И - дори и мълчейки - се оказва, че взимаме страна.
Ти ли мълчиш?
Ти???
Лицемерието ти и наглостта ти нямат граници, егати...
Морален стожер със съмнителен морал.
Мила родна картинка, какво ли се чудя и аз...
Въвлечена била...
Боже мили!
Ох, добре.
То се е видяло, че няма да мирясаш.

Махам се, млъквам, дано най-сетне се успокоиш.

Благодаря ви на всички, много сте ми дали и ми беше много хубаво с вас.

Ти да не си се надрусала нещо, кажи ми?! Дойде някаква фитка тук да те плюе, всъщност единственото заради което влиза тук от три години...и ти веднага се изнасяш... Аре моля ти се по- сериозно...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ох, майкоооооо... пак ли, бре? :mad:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

maggot написа:Ох, майкоооооо... пак ли, бре? :mad:
Не пак, а отново :rofl2:

Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

То верно си е за смях тва. 6-ти В клас. :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

maggot написа:То верно си е за смях тва. 6-ти В клас. :lol:
4-ти А, ако искаш да знаеш, пък...:grin:

Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ън написа:
maggot написа:То верно си е за смях тва. 6-ти В клас. :lol:
4-ти А, ако искаш да знаеш, пък...:grin:
Бе я! 4та група в подготвителната :unibrow:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Semiramis написа: обсесивно-компулсивно разстройство
броих до хиляда
ох, ти можеш да напишеш всичко, което си поискаш, Семи, но поне да знаеш какво казваш, това е психиатрична диагноза, Монк е с такова разтройство, но зa ести силно се съмнявам :lol:

"Видове обсесии
Обсебеност от мисъл или представа за смърт на някой близък човек.
Обсебеност, че някой или нещо (Бог, дявола или болест) ще навреди на него или на някой близък човек.
Страх от заразяване и болести (примерно СПИН)
Сексуални натрапливи мисли – представи или мисли за целуване, докосване, секс, изнасилване и тн. С непознати, познати, родители, деца, членово от семейството, колеги, животни, религиозни лица. Те могат да са с хетеросекуално или хомосексуално съдържание.
Обсесивни страхове за сексуалната ориентация
Тези обсесии и страхове предизвикват съмнения и дисхармония, а резултатът е постоянна самокритика, самопрезрение, чувство на вина и срам.

Докато някои хора с ОКР изпълняват компулсивните ритуали, защото се чувстват задължени, други го правят за да намалят безпокойството предизвикано от обсесивните мисли. Хората с ОКР може да чувстват, че тези действия по някакъв начин ще предотвратят случка, от която се страхуват, или ще изгонят тази мислъл/представа от съзнанието си.

Често срещани компулсии
Броене на специфични неща (примерно стъпки), понякога по специфичен начин (например на интервали от две). Извършване на други повтарящи се действия с нетипична чувствителност към числа.
Често миене на ръце
Прочистване на гърлото
Подреждане на предметите в права линия
Проверяване дали е заключена колата
Организиране на нещата по определен начин
Включване и изключване на светлините
Докосване на предметите определен брой пъти, преди напускане на стаята
Ходене по определен маршрут или стъпване по определен начин върху плочките
Изкачване на стълбите винаги завършвайки на един и същ крак"
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

shshtt написа:
esti написа: Да, знам че не трябваше да се намесвам, защото пак контрата ще остане в мен, а горката невинна Мнемо ще прибави още една светлинка към ореола си, но знаеш ли.......за съжаление не останаха много хора тук за чието мнение да ми пука.
винаги си ми била скучна и не ми липсваш никак ( знам че и аз на теб), но завистта ти към мнемо те прави още по-жалка в очите ми
но успяваш да ме ядосаш като се вреш тук само по една тема и по една личност да плюеш
това не е завист, това е любов, но превърната в омраза, която наранява и двете
те бяха много добри приятелки, после ести заподозря Мнемо в предателство и я намрази, нищо и никой не можа да я убеди, че греши
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:
Semiramis написа: обсесивно-компулсивно разстройство
броих до хиляда
ох, ти можеш да напишеш всичко, което си поискаш, Семи, но поне да знаеш какво казваш, това е психиатрична диагноза, Монк е с такова разтройство, но зa ести силно се съмнявам :lol:
о, Сноу, аз първо знам какво казвам, второ - имам и Гугъл., ако пък толкова не знам.
трето - имам интуиция.
четвърто - гледай като се окаже, че е така :grin:.
:lol: а и да се съмнявам само - чудо голямо.
ми писва ми.

ПП
плюс това форумът умира и до тогава е замърсен. и едни лоши хора го правят.... и т.н
Последно промяна от Semiramis на 10.05.11, 20:52, променено общо 1 път.

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
shshtt написа:
те бяха много добри приятелки, после ести заподозря Мнемо в предателство и я намрази, нищо и никой не можа да я убеди, че греши
Ами, майната и тогава. Няма три години един и същи цирк да гледаме, щото на Ести периодично и идва...ъъъъ...музата...
А и ти недей да скачаш при всяко появвяване на Позитум, щото с нищо не ти е виновно момичето. Бях ти написал за това, че жената поддържа семейството, а като е на две водки по обяд и с малко бебе на ръце....упс, на ръцете на мъжа си...каква ли майка е...за съпруга да не говорим...
Ама вместо ти, взе че ми отговри друг, а аз в полемики излишни няма да влизам....
Абе, бан за всички ви поне за седмица да се освестите...тва е...
Последно промяна от Ън на 10.05.11, 20:32, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа: Ох, добре.
То се е видяло, че няма да мирясаш.

Махам се, млъквам, дано най-сетне се успокоиш.

Благодаря ви на всички, много сте ми дали и ми беше много хубаво с вас.
хм
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Аз съм за!

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Пък аз съм от хората, които докладваха групата "където трябва" и се радвам, че омбусманда бе сезиран за този "протест".
Тва е хипер простотия, да знаеш. Ама всеки си пати от акъла, както е казал народа.
Мангалите ще ти "благодарят" подобаващо.

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:
snowprincess написа:
shshtt написа: винаги си ми била скучна и не ми липсваш никак ( знам че и аз на теб), но завистта ти към мнемо те прави още по-жалка в очите ми
Ами, майната и тогава. Няма три години един и същи цирк да гледаме, щото на Ести периодично и идва...ъъъъ...музата...
А и ти недей да скачаш при всяко появвяване на Позитум, щото с нищо не ти е виновно момичето. Бях ти написал за това, че жената поддържа семейството, а като е на две водки по обяд и с малко бебе на ръце....упс, на ръцете на мъжа си...каква ли майка е...за съпруга да не говорим...
Ама вместо ти, взе че ми отговри друг, а аз в полемики излишни няма да влизам....
ми, аз те прочетох, но не ми се влизаше в спор
айде хипотетично, не че може да ти се случи, но ако твоята жена се напива и не гледа добре децата ви, това нормална реакция ли щеше да ти бъде да заминеш през девет планини в десета и да ги оставиш на нея, тя да се чуди как да ги издържа и отгледа
ами децата...:crying:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
Ън написа:
snowprincess написа: това не е завист, това е любов, но превърната в омраза, която наранява и двете
ми, аз те прочетох, но не ми се влизаше в спор
айде хипотетично, не че може да ти се случи, но ако твоята жена се напива и не гледа добре децата ви, това нормална реакция ли щеше да ти бъде да заминеш през девет планини в десета и да ги оставиш на нея, тя да се чуди как да ги издържа и отгледа
ами децата...:crying:
Ами чисто хипотетично...колкото и да се напъвам...не мога да си представя моята жена да се напива и да не си гледа децата...:winkw:

Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

Ън написа: Ами чисто хипотетично...колкото и да се напъвам...не мога да си представя моята жена да се напива и да не си гледа децата...:winkw:
http://bgphoto.net/photos/470/o633883984093956250.jpg
:grin::grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

never mind написа:
Ън написа: Ами чисто хипотетично...колкото и да се напъвам...не мога да си представя моята жена да се напива и да не си гледа децата...:winkw:
http://bgphoto.net/photos/470/o633883984093956250.jpg
:grin::grin:
Ти нямаше ли вечен бан от администратор на форума? Кой ти каза, че присъствието ти тук е желано?! Аре къш откъдето изпълзя. Много добре помня как две години не миряса и всичко трябваше да гори, защото ти носеше само огън и жупел.

Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

Ън написа: Ти нямаше ли вечен бан от администратор на форума? Кой ти каза, че присъствието ти тук е желано?! Аре къш откъдето изпълзя. Много добре помня как две години не миряса и всичко трябваше да гори, защото ти носеше само огън и жупел.
Не, нямам..

И лошо помниш. Пиенето никому не прощава!

Не си ми интересен, няма да ти връщам ниските топки. Но не си забелязал явно, че има хора тук, с които си пиша...

Безумството на тази ВИ тема ме повика, не сте мръднали на йота от това, което сте били, една част, не всички, разбира се, което е тъжно.. Не за мен!

П.П. Бъди спокоен, няма да преча на махленските ви препирни, скучни са ми, животът е в пъти по-интересен..
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

never mind написа:
Ън написа: Ти нямаше ли вечен бан от администратор на форума? Кой ти каза, че присъствието ти тук е желано?! Аре къш откъдето изпълзя. Много добре помня как две години не миряса и всичко трябваше да гори, защото ти носеше само огън и жупел.
Не, нямам..

И лошо помниш. Пиенето никому не прощава!

Не си ми интересен, няма да ти връщам ниските топки. Но не си забелязал явно, че има хора тук, с които си пиша...

Безумството на тази ВИ тема ме повика, не сте мръднали на йота от това, което сте били, една част, не всички, разбира се, което е тъжно.. Не за мен!

П.П. Бъди спокоен, няма да преча на махленските ви препирни, скучни са ми, животът е в пъти по-интересен..
А дано да не пречиш! Макар историята на форума да показва съвсем друго!
Просто забрави за нас, за да имаме щастието и ние да забравим за теб!!!

И не помня лошо. На теб просто ти е удобно да изопачаваш нещата.
Последно промяна от Ън на 10.05.11, 21:10, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сноу, сноу, виждаш ли
от една реплика, кво стана
как можах и аз да ти се вържа пак

и хора, като се обиждате на скучен, неинтересен, пиян замисляте ли се пък вие какви сте? всеки си има по нещо. бива ли така грубо

Ън, стига си гонил. Всеки може да пише. Тези дето пишем редовно да не би да сме прекрасни или да не се дърлим като ги няма тези другите, дето ги гониш.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:сноу, сноу, виждаш ли

и хора, като се обиждате на скучен, неинтересен, пиян замисляте ли се пък вие какви сте? всеки си има по нещо. бива ли така грубо

Ън, стига си гонил. Всеки може да пише. Тези дето пишем редовно да не би да сме прекрасни или да не се дърлим като ги няма тези другите, дето ги гониш.
Чавдарчето не може да пише тук. Ако тя пише тук, аз и поне още 3-4 души си тръгваме.

А Сноу, че е виновна- виновна е.

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

за кое съм пак аз виновна, бе
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:

Чавдарчето не може да пише тук. Ако тя пише тук, аз и поне още 3-4 души си тръгваме.

аз не гоних никого и в постовете ми няма обида, а ти в момента го правиш
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: за кое съм пак аз виновна, бе
да ти кажа завиждам ти май вече :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

добре ли сте с децата, чаве
Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

Ън написа: Чавдарчето не може да пише тук. Ако тя пише тук, аз и поне още 3-4 души си тръгваме.

Чавдарчето отдавна не пише тук...
Пропуснал си.

А Сноу си казва мнението и да ти кажа - права е :blum:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

never mind написа: Чавдарчето отдавна не пише тук...
Пропуснал си.
Чао тогава. Беше ми неприятно, че се появи, макар и за кратко. Дано не се случва повече.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
За капаците ли...

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
ми, не може някой ми казва, че съм виновна, и аз да кажа - ок, виновна съм, няма да стане
реагирала съм на нещо написано, толкова
преди съм я обиждала, гонила, изтървала съм си нервите от контрол, виновна съм била, няма да се оправдавам или обяснявам за преди
сега при мен е различно
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

latrevw написа:

....
ъхъ, тва се едно аз го казвам. и ми става едно такова спокойно и приятно, че няма нужда да се напъвам да вербализирам мисли...
:lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
Ън написа:

аз не гоних никого и в постовете ми няма обида, а ти в момента го правиш
Напротив- гониш Поситум и я обиждаш при всеки път, в който се появи.

Изображение
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

а не, това вие си го четете :rotfl24:
тръгнахте от мангустите, стигнахте до майната ..като гледам :lol:
баси изперкалите ора без работа :rotfl24:
аз отивам да си пийкам кротко :cool:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Амаранта написа:
latrevw написа:

....
ъхъ, тва се едно аз го казвам. и ми става едно такова спокойно и приятно, че няма нужда да се напъвам да вербализирам мисли...
:lol:
Майната ти и на теб. Що не ходиш при Сет да си пишеш там, ами всеки път като има интрига тук се появаваш?!!!
Типичен трол си ти- това е.

Изображение
Публикувай отговор