Green Light написа:
Поне! Ме! Ориентирайте!
Изобщо не разбирам.
Наистина на нищо не прилича вече тва. Това сега горе, какво омраза ли е?
Хайде пак не разбрал!
Навремето Мнемо писа ли ти бележка, че е много разтревожена за форума? - писа ти.
Не казвам, че тя е била причина да грабнеш модераторската пушка, но от друга страна още помня, колко впечатлен беше от нейните ранени "пеперудени антенки", така че....само ти си знаеш, какво те е мотивирало да се намесиш тогава.
Но това да не пропуска случай да се изкара жертва, която била въвлечена, па си мълчала.....супер нагло.
Тя вреше и кипеше във форумните скандали - както в ефир, така и на бележки.
За бележките, който не си е писал с нея има право да подлага на съмнение думите ми, но за ефирния кипеш всички сте свидетели.
Смешно е да се прави на страничен наблюдател
Вместо наистина да млъкне по темата и да си гледа форумния кеф, който й осигурихме всички ние, които насилствено или доброволно се махнахме от тук, тя точно обратното прави - гаври се с доброто желание на хората и в частност с моето да запазим все пак в някаква степен образа който си е изградила тук, като си траем. И лично аз продължавам да си трая.
Никой не иска компроматна война.
Да, ама не.
Госпожата не можа да оцени това и вече няколко години най-безогледно наглее и злоупотребява с търпението и добрата воля на хората.
Какво и трябваше сега да казва, че Едикояси не трябвало да пише тук, когато и нейното право би трябвало да е под въпрос - ако има морала за който претендира де.
Какво е това Грийн? Омраза ли е? Желание за доминиране ли е? За натриване на носове ли? Или опит да се използва ситуацията, за да се излъска нечий имидж, като се разграничи от заклейменото зло? Обясни ми, не го разбирам.
Нарушила ли е клубни някакви правила въпросната клубарка, че да не е редно да пише тук?
Или не е редно, защото другарския съд начело със съдя Мнемо е скандализирана от личния живот на подсъдимата, затова под формата на форумна загриженост присвоява правото да дава форумни препоръки с пожелателен характер.
Да, знам че не трябваше да се намесвам, защото пак контрата ще остане в мен, а горката невинна Мнемо ще прибави още една светлинка към ореола си, но знаеш ли.......за съжаление не останаха много хора тук за чието мнение да ми пука.
Казвам го с огромна мъка, защото още помня едни други времена.
И вече съм се примирила, че моето наказание за грешките, които съм допускала спрямо зочо е това - да не мога да забравя онова време.