Кога сте пили биричка заедно за последно?
- windcolours
Ловето ми вика, че дори само заради теб би дошлаitcome написа:Бороя броя и ви изкарвам 6 - 7 с липсите и с попълненията. Ще резервирам маса за 6-ма ако мислите, че трябва по голяма - драс :)
аз с моето маке ще сме на югозапад по това време
но дори и да се върна по-рано..по известни причини няма как да сЪ нАпием заедно на посочената дата
остава оУбаче теорията за персонално наДпиване
и без това планираме индийска куФня отдавна в любимото ми бивше рок-заведение на "Симеон" префасонирано на индийска куФня
ма то не беха пости, не беха заетости, не беха липси на кинти...
споко бе!
то това в сферата на вогонските предположения, ма се пак бъди Ф-немателен
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Пеци еitcome написа:Разбира се... мисля си за въздушна снимка на Арда... ще ми е интересно.
Пап не я мисли :)
не е Папи
п.п. тва е име на мече кат Ръкспин от книжките дет четях на сина преди 20-есе години
"гушкаво" е определението, да не земе а се обиди девойката на възприятие на поста ми за фигура
/щот са мноу чуФствителни на тема фигура девойките/ а за Пеци определението е определено "гушкаво"
и бих съ сбил със секи дет ми противоречи на определението
ардата ше я снимаме, сигура
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- windcolours
windcolours написа:подпалване на заведението
принуждаване главния готвач да прави стриптийз върху масата
склоняване сервитьорките към синхронно плуване в езерото Ариана
!!!ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
за теб от безплатната екстра - бой, няколко порции
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- windcolours
- windcolours
- Света вода ненапита
как беше бирата бе хора???
колко бяхте, колко изпихте, колко...снимки си направихте?
при мене пак е слънчево и топло и затова ме избива на БГ настроение..ех, колежките ми да пиеха толкова бира колкото windy...а тя гледам някави други теми пуснала...сигурно за отвличане на вниманието...
поне сбихте ли се?

при мене пак е слънчево и топло и затова ме избива на БГ настроение..ех, колежките ми да пиеха толкова бира колкото windy...а тя гледам някави други теми пуснала...сигурно за отвличане на вниманието...
поне сбихте ли се?
Блажени са бедните духом
А, супер беше!Sweety написа:как беше бирата бе хора???
![]()
поне сбихте ли се?![]()
![]()
Бяхме камерен състав, снимки нямаше, пиенето не го броих.
И до сбивания не се стигна, само се започнаха едни списъци кой кого иска да бие, но така си и останаха недопопълнени. В смисъл - отворени.
Panta rhei...
е нищо де, че няма снимки, така по-интересно за тренировка на въображениетоМнемозина написа:А, супер беше!Sweety написа:как беше бирата бе хора???
![]()
поне сбихте ли се?![]()
![]()
Бяхме камерен състав, снимки нямаше, пиенето не го броих.
И до сбивания не се стигна, само се започнаха едни списъци кой кого иска да бие, но така си и останаха недопопълнени. В смисъл - отворени.
щом не си броила пиенето, значи и не си го плащала...това е хубаво
благодаря за feedback-a
Блажени са бедните духом
- windcolours
Всичко беше наред. Не сме престъпвали закона. Итком и Айвъна кротко си ги мериха. Обективите. Не разбрах на кой му е по-голям, защото се разсейвах - Гаспод отново разказваше историята за подводничарския флирт на жена му и Елби.Sweety написа:как беше бирата бе хора???
![]()
поне сбихте ли се?![]()
![]()
Не знам обаче кой дойде вместо Мнемо. Приятната дама, която се представи за нея, не й се чу гласът цяла вечер. Така че не на мене тия. Мнемо била... Как пък не!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ох.windcolours написа: Всичко беше наред. Не сме престъпвали закона. Итком и Айвъна кротко си ги мериха. Обективите. Не разбрах на кой му е по-голям, защото се разсейвах - Гаспод отново разказваше историята за подводничарския флирт на жена му и Елби.
Не знам обаче кой дойде вместо Мнемо. Приятната дама, която се представи за нея, не й се чу гласът цяла вечер. Така че не на мене тия. Мнемо била... Как пък не!
Аз че не говоря в реала много (освен ако не е крайно наложително) - това е факт.
Ама чак пък толкова не съм мълчала, просто беше шумно.
Panta rhei...
- windcolours
ама аз откъде да знам....Мнемозина написа:Ох.windcolours написа: Всичко беше наред. Не сме престъпвали закона. Итком и Айвъна кротко си ги мериха. Обективите. Не разбрах на кой му е по-голям, защото се разсейвах - Гаспод отново разказваше историята за подводничарския флирт на жена му и Елби.
Аз че не говоря в реала много (освен ако не е крайно наложително) - това е факт.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- snowprincess
от сряда съм в софия и не знам до кога, засега съм платила хотелската стая до 29-ти, но може и повече време да остана
не ми беше до срещи, щото ми гореше голям огън на главата, но ако правите събиране тази седмица бройте и мен
дайте идеи с какво може да си разнообрази живота човек
довечера имам желание да отида на кино, дано да има интересен филм някъде, има ли желаещи да ми правят компания
не се обаждам на никого персонално, за да не се чувствате задължени, само който има свободно време и желание за среща
дано да си прекарвате добре почивните дни
сега ще почета в клубчето, да видя какви сте ги сътворили
не ми беше до срещи, щото ми гореше голям огън на главата, но ако правите събиране тази седмица бройте и мен
дайте идеи с какво може да си разнообрази живота човек
довечера имам желание да отида на кино, дано да има интересен филм някъде, има ли желаещи да ми правят компания
не се обаждам на никого персонално, за да не се чувствате задължени, само който има свободно време и желание за среща
дано да си прекарвате добре почивните дни
сега ще почета в клубчето, да видя какви сте ги сътворили

- Света вода ненапита