Вчера

Все същите
Аватар
ELBI

Вчера

Мнение от ELBI »

ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Да, циганите са минали като скакалци и са спестили доста разходи на общината. :winkw:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Мнемозина

Re: Вчера

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
:lol::lol::lol:
Чистофайници сме си ние. Такива неразбории не търпим.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

замислих се, че понякога гледане на новини не е непременно натоварващо и досадно... но все още няма да почна да ги следя редовно :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. :)
аз искам инкасов автомобил да се обърне. дини и пъпеши, дрън-дрън
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
Освен тва всеки е можел да каже не ме пипай бе, аз съм шофьора. Джинса им е същия.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Освен тва всеки е можел да каже не ме пипай бе, аз съм шофьора. Джинса им е същия.
мисля, че недошлите общинари и катаджии, отговорни за разчистването са отчели разчистването в своите графи...
Публикувай отговор